Što će biti trendovski boja kose 2016. godine: trendovi

10 novih trendova: Moderna boja kose 2016

U svakom pogledu, boja kose 2016. godine se sjajno promijenila – ovogodišnji trendovi iznenađuju se njihovom raznolikošću. Neki od njih već su bljesnuti na sjajnim stranicama 2015., no neke su inovacije iznenadile mnoge modne kritičare.

1. Možda je glavna modna boja kose 2016. godine plava

Bio je on koji je zarobio sve putnike, sve modne časopise. No, u ovoj boji, najvažnija stvar je očuvanje prirodnosti sjene, s kojom se, na primjer, kontrast, na primjer, tamne obrve, savršeno usklađuje. Takve neobične kombinacije izgledaju svježe, ali čak i bez njih blondes će sjati u bilo kojem društvu.

2. "50 nijansi sive" na kosi

Još jedna prekrasna boja svjetla koja je savršena za prirodne plavuše i također sposobna pretvoriti vlasnika tamne kose je siva. Njegove nijanse mogu biti vrlo različite – od svijetle boje pepela do srebrne sjene "metalik" ili tamni miš "boja". Ova boja stvara jedinstvenu, gotovo jedinstvenu atraktivnu sliku.

3. Uz laganu ruku pod nazivom stilisti "jagoda plavuša"

Ova boja, koju karakterizira ugodna ružičasta sjena, može imati vrlo različite intenzitete svjetlosti – od jedva primjetnog blještavog do svijetla i impresivnog bojenja svih dlaka.Ova boja je idealna za žene gotovo bilo koje vrste izgleda, ali u isto vrijeme izgleda vrlo nježno i suptilno uopće.

4. Definitivno najsvjetlija boja kose 2016. je crvena!

Crvena kosa se vratila na modne pista i časopise, na samu ideju ljepote i mode, tako da sada sve vruće i živopisne boje mogu postati izrazom kreativnog impulsa modnih žena. Posebno dobra ta boja će biti za hladnu sezonu – samo pogled na vatru u kosi može se zagrijati u najtežoj hladnoći.

5. Volumetrijsko bojenje

Za one koji nisu spremni radikalno eksperimentirati s bojom svoje kose, volumetrijsko bojenje je idealno, dopuštajući naglasiti prednosti glave slušanja i vizualno dodati volumen. Usput, na kosu toplih nijansi koristite boju s suptilnim, ali još uvijek crvenkastim podtonom, tako da se trendovi u boji kose 2016. u ovom slučaju dvostruko očituju.

6. Cimet i Ash

Brune u novoj godini mogu sigurno eksperimentirati sa svojim izgledom. Stilisti odabrali tople nijanse (isti "cimet") znatno daju crvene tonove, ali ljubitelji hladnih boja savjetuje se da obratite pažnju na isticanje niti s vragolastim nijansama.

7. Prirodna boja kose je uvijek u trendu

Trend posljednjih godina postao je prirodnim, prirodnim nijansama. Oni su zadržali svoju popularnost u novoj godini, tako da cijela paleta svijetlo smeđe kose – od pšenice do cvijeća s blagim pepeo pepela ostaje na vrhuncu popularnosti. U kombinaciji s jednostavnim make-up i laconic, ali nezaboravne outfits, možete zadržati povjerenje u veliki osjećaj stila.

8. Crvena, zajedno s crvenom, zaplijenila je novu godinu

U ovom se slučaju ne radi samo o prljavoj crvenoj kosi koja je prilično neuobičajena za oko, već i za takve tamne nijanse kao npr. "Konjak", prepoznatljiv crvenim tonusom ili "mahagonij", koji jasno pokazuje vatreni nijansu protiv tamne zasićeni opći ton kose.

9. Neonske boje postupno se kreću od stila "neformalnih" do modnih trendova.

Na primjer, linije boja i sjajni krajevi kose pokazali su se popularni. U pozadini sve veće popularnosti bojica za kosu, boje pjene i drugih prekrasnih alata koji omogućuju promjenu slike za nekoliko minuta, ne morate trpjeti, pretvarajući kosu profesionalnim bojama, dovoljno je promijeniti boju za jednu večer.

10. Sjajni vidljivi ombre

Ombre, koji je prošle godine uhvatio umove modnih stilova, također je ostavio mjesto prirodnom. Sada dvije boje na kosi sve više izgledaju harmoničnije i prirodnije, naglo prijelaz između njih briše se kao da je dobiven prirodno, na primjer, na suncu. Slična boja u omiljenim bojama izgleda vrlo svježa i atraktivna, štoviše, ne zahtijeva stalnu korekciju boja kose, budući da rastu bez utjecaja na samu boju.

Pogledajte videozapis: Najbolje Boje za Dugu kosu 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: