Teme Aptos za facelift, negativne i pozitivne recenzije, fotografije, tehnologiju nošenja

Aptosove teme u kozmetici: korak prema mladosti i ljepoti

Proces starenja, na žalost, nepovratan je. Prvi alarmantni znakovi žene su primijetili već 30-35 godina. U tečaju su kreme, maske, serumi i tako dalje. Ali u nekom trenutku to nije dovoljno, jer ove kozmetike djeluju samo u površinskim slojevima kože. Kada rezultati više ne zadovoljavaju očekivanja, potrebno je učinkovitije sredstvo. Jedna od relativnih inovacija industrije je dizanje Aptos konca.

Što su Aptos teme, njihove prednosti i nedostatke

Podizanje konaca prema rezultatu je križ plastične kirurgije i punjenje nabora s punilima. Pokazuje se kod zatezanja i pomlađivanja kreme, maski, seruma koji više ne daju željeni rezultat, ali je jasno prerano za kiruršku intervenciju. Uz pomoć posebnih niti ispod kože stvara se vrsta "okvira" za podupiranje mišića. Postupno, tijelo oko njih oblikuje "mrežu" vlakana vlastitog kolagena i elastina, koji imaju sličan učinak. To uvelike produljuje učinak.

Aptos niti pružaju učinkovitu potporu za progib kože

Da biste utvrdili je li došlo vrijeme za postupak, stručnjak će pomoći, voditi stanje kože i mišića. U pravilu, do 40 godina preporuča se ugradnja Aptos niti koji se apsorbiraju.Oni pružaju najcjenjeniji učinak. U dobi od 40-50 godina, pokazuju se apsorbirajući šavovi, a koža i mišići raspadaju, stručnjak će ih moći dodatno stegnuti. Za žene starijih od 50 godina, posebne apsorbilirajuće šavove pričvršćene su na kožu pomoću posebnog materijala za šivanje. Rezovi su napravljeni tamo gdje će biti nevidljivi, na primjer, iza uha, pod kosom.

U svom djelovanju, Aptos niti su vrlo usporedive s plastičnom kirurgijom.

Video: postupak podizanja lica

Način podizanja lica Aptosovim nitima patentiran je 1996. godine, a sada se uspješno koristi u gotovo 50 zemalja svijeta pod imenom "ligature plastics" ili "lifting thread". Autor ideja je ruski plastični kirurg M. A. Sulamanidze. Ime doslovno prevodi od grčkog "protiv propusta".

Postupak dizanja lica s Aptosom popularan je u mnogim zemljama.

Za izradu Aptos niti koristi se isti polipropilen kao i za materijal za šivanje koji je uobičajen za klasičnu operaciju. Stoga su osobito jaki, brzo "korijen" u tijelu i ne izazivaju odbijanje, alergijske reakcije. Vlakno je vrlo fleksibilno, ipak izvrsno drži svoj oblik i ne mijenja zbog prisutnosti mikro utora. Absorbable filamenti su napravljeni od kaprolaktaona s L-mliječnom kiselinom (LMK). Ova tvar stimulira tijelo za proizvodnju hijaluronske kiseline i kolagena.

Najmanji urezi na Aptos navoj sigurno ga drže na mjestu.

Instalacija Aptos niti nije kontraindikacija za druge kozmetičke postupke. Savršeno se kombiniraju sa svim vrstama pilinga, injekcijama Botoxa i gel punila, mezoterapije. Samo prvo morate obavijestiti stručnjaka o prisutnosti niti ispod kože.

Općenito, punila hialuronske kiseline se u određenoj mjeri mogu smatrati alternativom za dizanje konaca. No, rezultat u ovom slučaju vrlo rijetko traje više od godinu dana (obično oko 6 mjeseci). I s dubokim bora, "buldog" obrazi, druga brada, izražena nasolabijalna nabora, ostali očiti znakovi starenja, oni neće imati nikakvog učinka na sve.

Punila pomažu u ispravljanju manjih nedostataka koji se preostaju nakon uvođenja niti.

Podizanje niti u usporedbi s plastičnom kirurgijom ima sljedeće prednosti:

 • Manje vremena provedenog na postupku. Ovisno o broju uvedenih niti, proteže se 0,5-2 sata.
 • Postupak se izvodi pod lokalnom anestezijom. Opća anestezija uvijek je veliki stres za tijelo, nakon čega će se morati obnoviti.
 • Hipoalergenski materijal. Teme su apsolutno sigurne za tijelo. Materijal iz kojeg su napravljeni uspješno je uspješno primijenjen od strane kirurga. Do sada nisu identificirane nuspojave. Vlakna u načelu ne mogu ubrzati prirodno starenje kože.
 • Ambulantni postupak. Nema potrebe otići u bolnicu, napraviti zavoje, redovito posjećivati ​​liječnika za preglede.
 • Kratko razdoblje rehabilitacije. Ovo pruža priliku da brzo procijeni rezultat i vrati se u normalni život nakon 10-18 dana.
 • Nedostatak ožiljaka i drugih očitih tragova smetnji. Tkanine su minimalno ozlijeđene. Lupanje, oteklina, probadanja ostavljena iglom, liječenje bez ostavljanja ožiljaka i ožiljaka.
 • Relativno mali popis kontraindikacija. Plastična kirurgija ima mnogo više. Isto vrijedi i za popis mogućih komplikacija.
 • Dugotrajan učinak.Ovisno o dobi i stanju kože, rezultat se održava 3-5 godina.
 • Sposobnost uklanjanja čak i vrlo dubokih bora, kako bi se vratio jasan oblik na snažno "swam" konture lica.
 • Ugradnja niti u gornjim slojevima dermisa. Zbog toga je rizik od udaranja krvnih žila ili završetka živaca minimalan. Ali istovremeno ispravno postavljeni niti potpuno su nevidljivi.
 • Prirodan izgled lica. Nakon postupka, nema učinka maske ili "lice lutke", izrazi lica ne pate.
 • Veliki izbor Aptos niti. Širok raspon proizvoda omogućuje vam pronalaženje savršenog rješenja za bilo koji problem.

Postupak instalacije ne traži mnogo vremena.

Postupak podizanja lica s Aptos navojima i određenih nedostataka nije bez:

 • Visoke cijene. Ovisno o opsegu problema, lice ide od 4-5 do 40-50 niti.
 • Gotovo stotinu posto ovisnosti o rezultatu kvalifikacija i iskustva stručnjaka. Čak i manje lezije kože tijekom postupka mogu dovesti do infekcije i ozbiljnijih komplikacija. Stoga liječnik ili kozmetičar treba odabrati vrlo pažljivo i pažljivo, ne štedi vrijeme i energiju.
 • Nema jamstva za rezultate.Željeni učinak ne može se postići ako se izražavaju promjene u dobi vezane uz dob, ili je potkožni sloj masti vrlo gust.
 • Privremeni učinak. Plastična kirurgija pruža trajni rezultat. Ali kada je ojačana nitima lakše je popraviti nešto, ako je rezultat postupka daleko od idealnog.
 • Bol u postupku. Prag boli, naravno, različit je za svakoga, ali apsolutna većina bolesnika se žali na nelagodu tijekom i nakon sjednice, kada završi anestezija.
 • Rizik od pucanja zbog teške kompresije, stiskanja kože, utjecaja. Loše niti često dovode do previše aktivnih izraza lica.

Teme Aptos su prilično skupi, to je zbog visokih troškova postupka

Video: Teme Aptos

Aptos vrste tipova

Trenutno su kreatori metode razvili više od 50 vrsta niti Aptosa. Podijeljeni su na:

 • Ne apsorbiraju (kirurški). Ubrizgava se samo u potkožno masno tkivo, a ne dublje. Osigurajte vrlo jak i dugotrajan okvir. Koristi se uglavnom za korekciju konture lica, uklanjanje druge brade, duboke nasolabijalne nabore i druge "nabore", snažno viseće preko gornjeg kapka.
 • Razgradivo (kozmetičko, biorazgradivo). Tijekom vremena, oni se potpuno raspadaju u tkivima, "proizvodi raspadanja" prirodno se izlučuju iz tijela, zajedno s krvi i limfom. Ali rezultat se održava i nakon toga, zbog okvira kolagenskog vlakna koji se formira oko njih. Obično je učinak vidljiv u roku od jedne i pol do dvije godine.

Označavanje "2G" na Aptos temama znači da je proizvod drugog naraštaja. Od prvog se vremena uspoređuju s lakoćom implantacije, minimalnim negativnim manifestacijama neposredno nakon završetka sjednice, tijekom rehabilitacijskog razdoblja i posebnim dizajnom.

U kozmetologiji su najviše tražene sljedeće vrste Aptos niti:

 • Izvrsnost. Absorbable thread, dizajniran da prikrije prve znakove starenja kod žena nakon 30 godina. Osim korekcije konture lica, oni dopuštaju da se oslobode imitirajuće bore u blizini očiju i usnica, kako bi se glatko križ na čelu i uzdužni među obrvama. Aptos Excellence Visage su vrlo stabilna fiksacija, to je univerzalna opcija za lice. Izvrsnost Lijepa elegancija se koristi uz obraze, jagodice i brade za ruke i bedra.
 • Svjetlosni lift. Absorbable šava.Preporučuje se za bolesnike koji su navršili 40 godina. Uz izražen opći učinak podizanja, oni pomažu uklanjanju nazolabijalnih "nabora", koji su počeli raspadati obraze, "prstenove Venere" (nabore oko vrata). Aptos Light Lift Proljeće – ultra tanke niti, vrlo nježno zatežući kožu lica i vrata, učinkovite su protiv svih boli koje oponašaju. Lako podizanje Vitis Double Effect – tkani niti bez rezova, postavljeni ispod kože, razotkriveni su i čini se kao da guraju bore. Podizač podizača svitka 2G je nit koja je povezana s dvostrukom iglom, što vam omogućuje da dobijete polovicu broja bušenja.
 • Kirurška. Nemojte apsorbirati niti, koji se koriste nakon 50 godina, s izraženim promjenama u dobi – viseće kože na vratu i bradi, "buldog" obrazi, duboki nasolabijski "nabori", snažno "lebdjelo" konture lica. Aptos kirurško proljeće pomaže podići spuštene kutove usana, Kirurška žica uklanja duboke bore, Kirurška igla vam omogućuje da vratite oblik obrva, jagodica, obraza.
 • Nano. Preporuke ultrazvučne niti. Koristi se u bilo kojoj dobi. Nanesite na površinu lica s posebno tanka i osjetljiva koža. Aptos Nano proljeće u obliku najtanjih opruga namijenjeno je za kapke i usnice, Nano Vitis (dvije niti isprepletene kao DNA helix) za vrat i dekolte.

Oblik i debljina Aptos niti variraju ovisno o njihovoj svrsi.

Upozorenja za uporabu

Aptosove niti naširoko se koriste ne samo za podizanje lica. Daju sličan učinak na vrat, dekolte, prsa, bedra, ruke.

Oznake za postupak:

 • gubitak tonusa mišića, atrofija;
 • neravnom terenu, hrapavost;
 • lepršene obrve, kutovi usana, kapci visi iznad očiju;
 • "Čisti" bore u ustima;
 • duboke nabore na čelu, između obrva, na usnama;
 • "pahuljice" (progibovi);
 • prisutnost druge brade;
 • linija donje čeljusti koja je izgubila jasnoću;
 • dubok nasolakrimalni utor;
 • ovalno lice koje je izgubilo oštrinu obrisa;
 • kongenitalna ili stečena asimetrija lica, uključujući i ožiljke, ožiljke;
 • koža nabora na bradi, vratu, prsima, abdomenu, rukama i nogama, uključujući i nakon poroda i drastičnog gubitka težine.

Aptosove niti koriste se na prvim znakovima starenja i snažnim promjenama dobi.

Kako je sjednica i priprema za to

Glavni dio pripreme za sjednicu – savjetovanje s kozmetičarom. Specijalist će saznati je li u ovom slučaju nužno stezati Aptosove niti, dati preporuke u vezi s pripremom za postupak i razdoblje rehabilitacije, saznati postoje li kontraindikacije.Posljednje pitanje je vrlo važno, morate odgovoriti točno, potpuno i istinito, a da ne skrivate podatke o vlastitom zdravlju. Ako šutite, želeći izvršiti stezanje po svaku cijenu, moguće su ozbiljne komplikacije. Pacijent tijekom konzultacija može postaviti bilo kakva pitanja o postupku. Ne ustručavajte se pitati za pregled dokumenata koji potvrđuju kvalifikacije i iskustvo kozmetičara, licenci ustanove za ovu vrstu djelatnosti, potvrde o kvaliteti na nitu.

Bez upozorenja kozmetičara o prisutnosti kontraindikacija za postupak dizanja niti, možete ozbiljno poremetiti lice

S niskim pragom boli, obavezno unaprijed obavijestite o tome. S tim u vidu, stručnjak će odabrati jači anestetik. Kako biste poboljšali učinak, oko sat vremena prije početka postupka, još uvijek kod kuće, uzmite pilulu prikladnog analgetika za sebe.

Pripremno razdoblje traje 6-8 dana. Ne postoje osobitosti u usporedbi s ostalim kozmetičkim postupcima. Potrebno je:

 • prestanite uzimati lijekove ili prehrambene dodatke koji tanke krvi (ako vam ih propisuje liječnik, svakako saznajte možete li privremeno prekinuti tečaj);
 • odbiti posjetiti saunu, saunu, bazen, solarij, sunčanje i kupanje u prirodnoj vodi;
 • smanjiti na minimalnu intenzivnu tjelovježbu, drugu prekomjernu motornu aktivnost;
 • prestati piti, smanjiti pušenje na minimum;
 • ako je moguće, jesti zdravu hranu, pokušajte smanjiti stresne manifestacije, dobiti dovoljno sna, biti više na svježem zraku;
 • dva sata prije sjednice – odbijaju jesti, piti manje tekućine.

Postupak uvođenja Aptos niti prolazi kroz nekoliko koraka:

 1. Dezinfekcija. Kozmetičar pažljivo opere ruke, stavlja na raspolaganje rukavice. Šminka se uklanja s pacijentovog lica, a "radno područje" se tretira antiseptikom.

  Tijekom uvođenja pređe, izuzetno je važno promatrati sterilnost

 2. Obilježavanje. Na licu su označena mjesta predloženog uvođenja niti i njihovog smjera. Sve se ponovno slaže s pacijentom.

  Prije postupka, kozmetičar navodi "vodilice" na licu za uvođenje niti.

 3. Oslobađanje boli Na kožu se nanosi gel ili sprej s efektom "zamrzavanja", lice je prekriveno plastičnim filmom. Lijek počinje djelovati nakon 15-20 minuta.S niskim pragom boli na perimetru područja, injekcije su napravljene od Lidokaina, Ultracaina, Ubestezina.

  Za većinu pacijenata dovoljan je učinkovit efekt boli, a stručnjak će odabrati jači lijek ako je prag boli nizak.

 4. Uvođenje niti. Potreban je broj bušenja ili rezova duljine ne više od 0,5 cm (za niti koji se ne apsorbiraju). Kroz njih se ispod kože umetne tanka šuplja kanila na dubinu od najviše 3-5 mm. U njemu – nit. Kraj kanile je tup, čini se da "gura" potkožno masno tkivo bez traumatizacije. Cjevčica se "izvodi" duž linije vodilice i izvadi se, Aptos nit ostaje u tkivu.

  Uvođenje niti ispod kože pomoću posebne kanile, a ne traumatskog tkiva

 5. Ispravak rezultata. Žice se lagano pritegnu, pružajući željenu konfiguraciju konture lica i nivoa napetosti. Savjeti su obrezani.

  Ovisno o težini znakova starenja, nakon ugradnje konca, njegova napetost se ispravlja.

 6. Raskid sjednice. Područje uvođenja Aptos niti ponovno je obrisano antiseptikom. Mjesta bušenja i rezanja drže se žbukom. Na kožu se nanosi sloj leda, što će smanjiti vjerojatnost pojave edema.Zatim – krema ili mast s umirujućim i protuupalni učinak. Nakon 15-20 minuta, ako nema nelagode, pacijent može napustiti kliniku.

  Kompresija leda pomoći će smanjiti negativne učinke nakon dizanja dna

Video: Aptos facelift postupak

Glavna mjera predostrožnosti u procesu sjednice je poštivanje potpune sterilnosti. Igle, kanile moraju biti jednokratne, pakiranje s niti – novo. Svi paketi se otvaraju tijekom postupka, prije očiju pacijenta. Možda će vam zatražiti pregled paketa kako bi se osiguralo njezin integritet, provjeriti datum isteka.

Pacijent može i treba čak i provjeriti integritet pakiranja s niti prije nego što ih instalirate.

Video: osobno iskustvo s Aptos navojem

Ono što se može očekivati ​​nakon sesije

Prvi pozitivni rezultati vidljivi su odmah nakon postupka podizanja konca. Procjenjuje se učinak otprilike dva tjedna nakon sesije tijekom posjeta kozmetičaru. S vremenom će se intenzivirati, rezultat će se konačno "podmiriti" otprilike dva mjeseca nakon postupka.Postupak stezanja Aptos omogućuje vam da se vratite na oval lica gotovo djevojčica jasnoća, ravnomjerno čak i duboke bore, čak i izvan kože reljef, ukloniti nabranim nabora na obrazima, brada i vrat.

Poboljšanja izgleda mogu se zamijetiti odmah nakon postupka, ali za rezultat će biti "podmireni", morat ćete malo pričekati.

Dva mjeseca nakon postupka, zabilježeno je znatno poboljšanje stanja kože. Tijekom tog vremena, niti su "obrasle" kolagenom, stvarajući prirodni okvir vezivnog tkiva. Njegova elastičnost raste, pore su sužene, boja je izglađena, zdrav sjaj i povratak sjaj.

Postizanje željenog rezultata ovisi o:

 • kvalifikacije i iskustvo stručnjaka (ako je moguće, potražite nekoga tko dugo radi s Aptos niti);
 • prisutnost kontraindikacija i opće zdravlje pacijenta;
 • pravilan odabir vrste i vrste Aptos niti, mjesta njihova uvođenja;
 • poštivanje sterilnosti tijekom sjednice.

Rezultat postupka podizanja navoja ovisi gotovo isključivo o kvalifikacijama stručnjaka i njegovom iskustvu.

Video: preporuke vezane uz izbor stručnjaka

Razdoblje rehabilitacije

Rehabilitacijsko razdoblje nakon podizanja lica s Aptos niti mnogo je lakše nego nakon plastične kirurgije. Ipak, vrlo malo ljudi uspijeva bez bolnih senzacija. Da biste se što prije vratili u normalan život, slijedite sve preporuke kozmetičara.

Rehabilitacija nakon dizanja vlakana ne može se usporediti s oporavkom nakon plastične kirurgije.

Akutna faza rehabilitacijskog razdoblja traje 3-5 dana. Probušene pukotine su zapečaćene žbukom, jasno vidljive nabore kože, čak i ako prethodno nisu bile. Snažne bolove su moguće, bilo koji analgetici koji imaju najizraženije djelovanje na vas mogu se upotrijebiti za neutralizaciju. U prisutnosti niskog imuniteta ili vrlo velikog broja injektiranih niti, može se propisati tijek antibiotika kako bi se spriječio razvoj upale i drugih komplikacija.

Sigurno je da je svaka žena davno pronašla pokušaj i pogrešku koju analgetik najbolje odgovara.

Tijekom ovih dana preporuča se da tretirate područje što manje prenosite rukama općenito, redovito primjenjujte hladne komore i nanesite ljekovitu mast preporučenu od strane stručnjaka.ili kremu. To u pravilu znači panthenol, bisabolol, ekstrakti aloe vere, arnica, konj kestena. Nemoguće je dugo držati led, dosta 3-5 minuta, inače možete hladiti kožu i krvne žile. Vodikov peroksid se koristi za dezinfekciju kod mijenjanja zakrpa. Kada se pojavljuju hematomi, indiciran je Lioton, Troxevasin, heparin, hepatombin.

Morate spavati na leđima i bez oka. Ako znate o naviku intenzivnog bacanja i skretanja, stavite jastuke na strane. U najmanju ruku koristite izraze lica, isto vrijedi i za smijeh, kašljanje, kihanje, zijevanje. Ne poduprite bradu i obraze rukama. Izuzeti iz prehrane vrlo vruće hrane i pića, polako i pažljivo žvakati hranu, gutati lagano.

Spavanje na leđima pomaže u izbjegavanju deformacije niti "okvira"

Pod ukupno zabranu ulazi konzumiranje alkohola, pušenje, prirodne i umjetne ultraljubičasto svjetlo, teretana (i općenito bilo intenzivna fizička aktivnost) kupelji, saune, bazena i drugih javni pristup lokacijama gdje je to lako dobiti infekciju. Bolje je odbiti tople kupke u korist toplog tuša. Ni u kojem slučaju ne možete napraviti masažu lica, čak i najlakši, koristiti pilinga, gommazhami, piling. Dekorativna kozmetika ne primjenjuje se.

U sauni, kao i na drugim javnim mjestima, lako je pokupiti infekciju

Općenito, poželjno je provesti ovaj put kod kuće. Kada idete van, na kožu se nanosi krema za sunčanje (barem SPF-20), zimi posebna krema za zaštitu od mraza i vjetra.

Rano razdoblje rehabilitacije je 12-14 dana nakon postupka. Savjeti za pričvršćivanje niti i zakrpe koji zatvaraju pukotine uklanjaju se, koža se sakupi u naborima, postupno se izravnava. Kako biste ubrzali proces, možete nakon savjetovanja s kozmetičarom koristiti fizioterapiju – mikro struje, ultrazvuk, ionoforezu. Za njegu lica prikazane su kreme s peptidima, maske s hijaluronskom kiselinom i kolagenom. Od folklornih lijekova – maske s škrobom krumpira, žumanjka, vrhnja, meda. Sve zabrane koje se primjenjuju na akutnu fazu rehabilitacije ostaju na snazi, s izuzetkom vruće kupke.

Kasna rehabilitacija završava 1,5-2 mjeseca nakon operacije. Lice dobiva željene obrise, poboljšanja izgleda vrlo su vidljivi. Za njegu kože, koristite uobičajene načine za sebe, dopunite ih masama za kolagene.Ali alginat, glina, druge maske koje stvaraju kompresiju za ovo razdoblje su isključene. Sada nije vrijeme za eksperimentiranje i probanje novih kreme, losiona i tako dalje. Nakon dva mjeseca preporuča se posjetiti kozmetičara koji će ocijeniti postignuti rezultat, ako je potrebno, savjetovati se o daljnjem radu na licu. Na primjer, pojedinačni nedostaci mogu se ispraviti uvođenjem punila.

Objektivno, rezultat postupka dizanja kontakta može se procijeniti nakon otprilike dva mjeseca nakon njega.

Video: priprema za postupak nanošenja i rehabilitacije konca

Osoba tijekom razdoblja rehabilitacije nakon što je držala aparate s Aptos niti ne može izgledati vrlo atraktivno. Ovisi o obilježjima anatomije. Najneobičnije zbog asimetrije tijekom ovog razdoblja izgledaju jagodice, brada, linija donje čeljusti. Najintenzivnija bol se javlja nakon dizanja vrata. Na njemu su unutar dva mjeseca dobro vidljive "brazde".

Razdoblje rehabilitacije nakon nanošenja vlakana na vratu najdulje je, ali zbog djelovanja trebate čekati

Kontraindikacije i moguće komplikacije

Ako je postupak stezanja Aptos niti proveden u skladu sa svim pravilima, negativne manifestacije nakon sjednice su minimalne, a rizik komplikacija potpuno je isključen. Mnogo ovisi io pacijentu – ona je dužna slijediti preporuke kozmetičara s obzirom na razdoblje rehabilitacije.

Normalan odgovor na sesiju je:

 • mali hematomi i / ili edemi na mjestima bušenja;
 • male lice na licu;
 • blago crvenilo ili blagi porast temperature kože;
 • bol osjetila različitih intenziteta, osjećaj stezanja kože.

Mali su hematomi na mjestima probijanja norma.

Sve ostalo je razlog da se obratite terapeutu, dermatologu ili barem posjetite kozmetičara. Najviše "nedužne" posljedice njegovog neprofesionalizma su gole "repove" niti, njihovo istezanje ili progib. Iako prva može biti zbog previše tanke kože pacijenta ili prekomjerno aktivne mimike, posljedica može biti zbog slabe kvalitete materijala koji se koristi ili do dramatičnog gubitka težine. Savjeti niti su vrlo lako sakriti ispod kože, a sami niti – kako bi se stezali otprilike mjesec i pol nakon postupka.

Za bilo kakve abnormalne reakcije, nemojte se povlačiti u kontakt s liječnikom; što je još teže, to će biti ispravljanje situacije

Ostale komplikacije:

 • Ozbiljna upala ili pojava gubljenja kod mjesta probijanja. Tijek antibiotika pomoći će u rješavanju problema. Strogo je zabranjeno pokušati istisnuti gnoj.
 • Teška asimetrija lica. To je najčešće povezano s držanjem stezanja na snažno progib kože s vrlo izraženim znakovima starenja. Ili je razlog pogrešna napetost niti, formiranje "okvira" u cjelini.
 • Neprirodni izrazi lica, smanjenje ili potpun gubitak osjetljivosti kože. Ovo je rijetka pojedinačna reakcija, koja je nemoguće predvidjeti. Nakon uklanjanja Aptos niti, sve je obnovljeno.
 • Vidljivo pod kožom "kože". Teme se ubrizgavaju preblizu površini kože ili su previše tanke. Problem bi trebao biti riješen sam po sebi u 2-3 mjeseca, kada će teme "prerasti" s vlaknima prirodnog kolagena.
 • Razbijanje niti. Smatra se najtežom komplikacijom, kako bi se pronašao mjesto litice i uklonio nit, potrebna je kirurška intervencija. Duboko ožiljak može ostati na licu ako postoji rezana koža.

Nakon lomljenja konca pojavljuje se izražena asimetrija lica, kako bi se ispravila situacija, potrebna je kirurška intervencija.

Video: komplikacije nakon postupka podizanja niti

Podizanje niti je kozmetički postupak s mnogim nedvojbenim prednostima. No, teme Aptos-a morat će tražiti alternativu ako postoje sljedeće kontraindikacije:

 • prisutnost tumora bilo koje etiologije u bilo kojoj fazi razvoja, a ne samo na licu ili u blizini, ali i na drugim dijelovima tijela;
 • zarazne bolesti u akutnoj fazi;
 • prvi tjedan menstrualnog ciklusa (u ovom trenutku prag boli je značajno smanjen);
 • prisutnost bilo koje kronične bolesti (prethodno savjetovanje s vašim liječnikom je potrebno u pogledu mogućnosti postupka);
 • bilo koje neozbiljno oštećenje kože lica – mehaničke (abrazije, ogrebotine, rane, opekline) ili alergijske (osip, crvenilo);
 • niska zgrušavanja krvi, uključujući hemofiliju, i potrebu za kontinuiranom primjenom antikoagulanata;
 • bilo koji termin trudnoće i cijelo razdoblje dojenja djeteta;
 • povećana tjelesna temperatura zbog SARS-a, gripe, drugih bolesti, kao i razdoblja neposredno nakon bolesti,kada se koža još nije vratila u normalu (to je osobito vrijedno za korekciju nasolabijalnih nabora);
 • sklonost koži hiperpigmentaciji i stvaranje keloidnih ožiljaka;
 • srčani problemi, vaskularna patologija;
 • dijabetes melitus bilo kojeg tipa i drugih neispravnosti u endokrinom sustavu;
 • bilo koje bolesti koje potiskuju imunitet (HIV, sifilis, hepatitis B i C);
 • poremećaji krvi;
 • problemi sa živčanim sustavom i psihi, posebice bolesti čiji karakteristični simptomi su napadaji, na primjer, epilepsija;
 • idiosinkrazni lijekovi koji se koriste za lokalnu anesteziju;
 • prisutnost ispod kože prethodno unesenih, apsorbirajućih sintetičkih implantata na području postupka, na primjer, silikona;
 • vrlo velika prekomjerna tjelesna težina (ako postoji velika želja da se Aptos navoja učvršćuje, prvo je potrebna liposukcija);
 • starost preko 60 godina (jednostavno neće biti primjetan učinak).

Trudnoća – kontraindikacija za većinu kozmetičkih postupaka, dizanje niti nije iznimka

Recenzije o postupku

Drugi put sam zgazio na isti grablje. Drugi put sam stavio nit. Ali drugom metodom i drugom liječniku. Danas je treći dan.Izuzetno jednostavna rehabilitacija. Edem je, naravno, ali ne i užas, užas. Ponovno stavite Aptos iglu, oni su još ozbiljniji od Visage. Prve teme radile su tek pet mjeseci, a zatim opet sve visjelo. Imam sumnju da je potrebno staviti niti na moju bradu, a liječnik je rekao da je barem visage ojačanje potrebno tamo. Ali još nemam priliku ići na posao tjedan dana. Ako ove teme traju samo pola godine, onda sam povezan s temama.

VeraKo

U siječnju stavite nit Aptos. Nakon što je u lipnju 2017, ona nije učinio dobro s blepharoplasty, ovaj put je pristupila liječnika izbor vrlo ozbiljno i odgovorno. Odlučeno je podijeliti postupke u dvije faze. Prvo nit, a zatim punila. Kao rezultat toga, dobio sam dva seta niti: Excellance Visage i Needle 2G Soft. Moje lice nije jednostavno: asimetrično, s desne strane je vrlo malo potkožnog masnog tkiva – liječnik se morao složiti sa mnom. A ovdje je vještina i vještina liječnika vrlo važna, kao da je nepropisno instalirana, niti mogu konturirati. U instalaciji nije bilo tako ugodno, ali je tolerantno, gotovo nije bolesno. Nakon gornje i donje blefaroplastike pod lokalnom anestezijom, ovaj postupak mi se činilo cvjetovima.I ono što je najviše iznenađujuće, nakon instalacije snažnih bolnih osjeta nije bilo. Rehabilitacijsko razdoblje prošlo je dosta neopaženo, iako sam moralno pripremljen za sve vrste neugodnosti (teško je žvakati, četkati zube i tako dalje). Ali nisam imala ništa slično. Čak sam to otkrio od liječnika kada me nazvao i pitao kako sam se osjećao. Mislio sam da možda nešto ne dopire. Ali me uvjeravao. Rekao je da sve ide dobro. Sada, nakon mjesec i pol, jako sam zadovoljan rezultatom. Pojavile su se jagodice, nasolabijalna nabora bila je izglađena, ovalni je izvukao. Ja stvarno želim da rezultat traje dulje. Mnogo hvala mojem liječniku.

Lerlara

Stavite niti Aptos. Tijekom anestezije, vrlo je bolno da ih potiskuju, a lice mu je bilo natečeno mjesec dana, s nepravilnostima i humcima, kao da je alkoholičar. Mjesec dana kasnije, sve odjednom zaspalo, ali rezultat nije ispunio očekivanja. Neću više staviti.

Viktorija

Djevojke, stavite Aptosove niti u obrazima, dvije na svakoj strani. Prošle godine stavio je Visage, sve je bilo u redu. Vrlo je brza rehabilitacija bila. Ali sada – stražar. S jedne strane, najjači edem pod okom. Obrazi u gomili. Žutost iz nekog razloga ne prolazi. Danas je osmi dan.Koža u nekim crvenim mrljama. Vrlo sam nervozan. Muž je još uvijek svrbeo cijelo vrijeme koji je sam zakačen. Kakva sam budala. Sam se uzrujao. Nadam se da će to možda, možda, i dalje riješiti. I danas, čak i neuspjeh na obrazu je nastao. S jedne strane, na mjestu izlaza filamenta, jako se trese i vidljivo crvenilo. Otišao je liječniku, rekla je da savjet nije vidljiv, čekat ćemo. Mislim da ako napravite samo Visage, umetnute su u kanilu. Ne stavljajte nit. Bolje od plastike.

Natalia

Čitao sam i užasnut sam: od koga si napravio Aptosove teme? Zašto su bumps? Imam tako cool rezultat. Prije postupka, u klinici su mi ispričani o mnogim pogreškama liječnika, ali nisam mislio da je sve tako strašno. Moje su fotografije postavljene na njihovu instagramu u klinici, ovalne i jagodice bile su jednake, mršave i napete. Iz okruglog lica sam bio formiran ovalan i čist. Izrađen je jedan set Aptos Excellence Visage.

Christie O

Pogledajte videozapis: * ZORAN BEGIĆ ZOKA-PROĐE MLADOST I LJEPOTA od BONDŽA VIDEOS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: