Duljina kose za bikini šugu, značajke postupka

Bijeljina za šokiranje: dopuštena duljina kose

Bikini Shugaring – uklanjanje dlačica na intimnim dijelovima tijela uz pomoć šećerne paste. Čimbenici koji utječu na kvalitetu postupka i fizičko stanje pacijenta su duljina kose, sastav i gustoća šećerne paste, preliminarni pripravak kože. Poznavajući tajne i tehnologiju postupka, lako možete izbjeći bol i nelagodu nakon epilacije.

Shugaring tehnologija

Koja bi trebala biti duljina kose za bikini?

Procjenjujući složenost i trajanje buduće procedure, gospodar, prije svega, određuje duljinu kose koju treba ukloniti. To je zbog specifičnosti tehnologije – tijekom depilacije šećerna pasta zaplijenila, a zatim uklonjena zajedno s vegetacijom. Rezultat je potpuno uništenje žarulja, što kožu čini glatkom i nježnom.

Stoga, kozmetičari radije rade s dužinom od 5-7 mm. Ova duljina se smatra normalnim – tijesto ravnomjerno leži na površini i lako se uklanja, a pacijent iskusi minimalnu bol.

Teška bol nastaje kada nanosimo depiliranje dugih i krutih dlačica koje se čvrsto drže u žaruljama te ih je teško ukloniti.

Metode intimne epilacije

Unatoč obilju metoda i metoda uklanjanja dlaka, shugiranje ne gubi popularnost i među prvima je na zahtjev. Razlog povećane potražnje je povoljni trošak i dugoročni rezultat. Osim toga, shugiranje uspješno rješava intimni i težak problem za žene – učinkovito uklanjanje vegetacije u dubokom bikinijskom području.

Postoji nekoliko metoda šerifiranja, koje se razlikuju u složenosti postupka:

  1. Klasičan način – depilacija na rubu posteljine.
  2. Duboki bikini – uklanjanje stidne dlake i unutarnji dio kukova.
  3. Brazilska verzija uklanjanja dlačica – čišćenje stražnjice, perineuma, bedara i nabora kože.

Uklanjanje dlaka od šećera je učinkovito rješenje intimnih problema onima koji žele pronaći glatku kožu na najdelosnijim mjestima.

Koliko je to ozlijeđeno?

Bolni osjećaji tijekom postupka odvraćaju mnoge od toga da žele riješiti problem na ovaj način. Što se može očekivati ​​od šokiranja i treba li se odlučiti za prvu sesiju kod kuće?

Epilacija šećera često se provodi kod kuće, štedi na troškovima. No, odlučivši prvi put da se posveti, još je mudrije to učiniti u kabini,gdje će profesionalni kozmetičar provesti postupak prema pravilima, i ako je potrebno, uvest će anestetički lijek.

Zalijepite gustoću i duljinu kose

Pasta za uklanjanje dlaka se odabire na temelju duljine, ukočenosti i debljine kose. Sastojci visoke gustoće primjenjuju se na dugu kosu u zoni bikinija, ispod pazuha i iznad usana gdje se kombiniraju osjetljivost kože i krutost kose. Univerzalni lijekovi su prikladni za uklanjanje normalne i meke kose na različitim dijelovima tijela. Meke paste pogodne su za kožu ruku, nogu i trbuhu.

Priprema za uklanjanje dlaka

Da biste postigli željeni rezultat, pripremite se za postupak depilacije. Sjajna bolna točka – nježnost i osjetljivost kože u intimnom području. Pripremni stupanj je podijeljen u dva dijela:

  1. Raste kosa željene duljine.
  2. Osobna higijena.

Koliko rastu kosu? Duljina kose prije postupka je popularno pitanje koje se odnosi na pacijente. Svaki kozmetičar ima svoje osobne parametre, međutim većina smatra da je najbolja opcija za uspješnu depilaciju 0.4-0.5 mm.

Koliko je vremena potrebno da raste? Usredotočite se na majstore koji rade u rasponu s minimalnom duljinom od 0,3 i maksimalnom duljinom od 0,8 mm.

Nakon rješavanja problema duljine kose za gledanje bikini nastavite na drugu fazu pripreme – pridržavanje higijene režima. Obratite pozornost na mjesta predložene epilacije – pažljivo ih tretirati pjenom i gelom. Nemojte trljati kožu tvrdom perilicom, pod rizikom da ga oštete!

Prednosti slugginga

Jednostavnost i sigurnost razlikuju se od metode depilacije šećera među ostalim metodama uklanjanja neželjenih biljaka. Dakle, u usporedbi s depilacijom, šokiranje je manje opasno s obzirom na opekline, a u usporedbi s fitomazom, depilacija šećera ima manje kontraindikacija za upotrebu.

Što jamči šokiranje?

  1. Glatka koža.
  2. Prirodno podrijetlo sastojaka.
  3. Mogućnost primjene alata na osjetljivim područjima.
  4. Nedostatak sastojaka koji uzrokuju alergije.

Depilacija šećera eliminira urastajuću kosu i mrtve čestice kože. Koža se omekšava i oživi nakon kontakta s prirodnim sastojcima paste, a rezultat postupka – glatka i osjetljiva koža bez znakova vegetacije – dugo se sviđa.

Pogledajte videozapis: OD OVOGA STAJE DAH! PARANORMALNE POJAVE! Iskustva Srba koji su imali UŽASAVAJUĆE ISKUSTVO sa. ,

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: