Blefaroplastika gornjeg kapka: cijena, recenzija, fotografije prije i poslije

Blefaroplastika gornjih kapaka – fotografija prije i poslije operacije, recenzije

Koliko žena ne brine za svoje lice, oči uvijek izdaju istinsko doba. Proces starenja počinje s "zrakom" – bore u blizini očiju, a zatim se uključuju kapci. Šminka iznenada počinje "pasti" kroz nabore kože na gornjoj kapci, a same oči izgledaju otkinute.

Tijekom godina, tanka koža kapaka počinje gubiti elastičnost, istezanje i stvaranje bora. Prije ili kasnije dovodi do ptoze tkiva. Kao rezultat toga, gornji kapci vise, slabi mišići lica prestaju održavati masno tkivo, i postupno se spuštaju u nabore kože iznad očiju, stvarajući kila.

Zamućene kapke ne dodaju svježinu na lice, štoviše, ponekad je propust tako značajan da počinje negativno utjecati na viziju. Hernija struktura očiju također se nalazi u mladim ljudima – neki "sretni" da se rađaju s nadnaravnim stoljećima, a mnogi bi se htjeli riješiti tog nedostatka.

Plastična operacija, naime gornja kapilarna blefaroplastika uspješno rješava ovaj problem. Ispravak gornjih kapaka, ili gornja blefaroplastika, dizajniran je kako bi se uklonili višak kože i masnih stanica iznad očiju na operativan način.

Gornja blefaroplastika po popularnosti nije niža od operacije povećanja dojke.Kirurška korekcija kapaka daje snažan estetski učinak, značajno "pomlađuje" izgled, uklanja oticanje očiju i otvara izgled. Istodobno, samu operaciju karakterizira niska invazivnost, nedostatak vidljivih znakova smetnji i financijsku dostupnost.

Tko ima blefaroplastiku gornjih kapaka?

Glavni potrošači usluge su žene starijih od 35 godina i stariji muškarci s izraženom mlohavom kožom kapaka i prisutnošću masnih struktura iznad očiju.

Ipak drugi potencijalni kupci plastične kirurgije – Mladi ljudi s genetskom predispozicijom za formiranje kile iznad očiju, kao i od rođenja sa nadvisuje strukturu gornjeg kapka.

Blefaroplastika se također koristi kod pacijenata s mongoloidnim očima, koji se odlikuju nepostojanjem prirodnog nabora gornjeg kapka. Za transformaciju azijskog oblika u europsku, postoji zasebna operacija ("singapore"). Klasična gornja blefaroplastika ne mijenja incijaturu očiju, već čini samo obrvu koju osoba želi primiti.

U želji da se eliminirati „vrana noge” ili drugi bore u periokularno području nije razlog za kapka – uz pomoć operacije za uklanjanje takvih bora nije moguće.

Gornja blefaroplastika često se kombinira s korekcijom donjih kapaka, čeonom liftom, kružnim faceliftom i drugim pomlađivanjem.

Kako se obavlja gornja blefaroplastika?

Blefaroplastika je jedna od najbržih i najjednostavnijih operacija. Učinite to pod općom anestezijom i pod lokalnom anestezijom, na zahtjev pacijenta i preporuke liječnika. Sva pitanja vezana uz anesteziju, modeliranje željenog oblika kapaka, priprema za operaciju, razjašnjeni su tijekom početne konzultacije s plastičnim kirurgom.

Pripremni stupanj

Na preliminarnom pregledu, liječnik nužno dodiruje sljedeće točke:

 1. Ima li pacijent probleme oko očiju (slab vid, intraokularni pritisak, upalne očne bolesti, nedostatak tekućine za suze, problemi s lakim kanalima itd.). Za bilo koji od ovih problema, potrebno je dobiti mišljenje oftalmologa o mogućnosti obavljanja blefaroplastike bez oštećenja zdravlja očiju.
 2. Je li pacijent napravio takve postupke pola godine prije planirane blefaroplastike, kao što je lasersko korekcija očiju, uvođenje botoxa, tetoviranje u području oko.Ako su takve intervencije bile potrebne, potrebno je čekati preporučeno vrijeme. Nakon plastičnosti kapaka, također se ne isplati napraviti bilo koji od ovih postupaka u prvih 4 do 6 mjeseci.
 3. Nekoliko dana prije operacije, liječnik će propisati testove i ispite, čiji bi rezultati trebali biti valjani u vrijeme blefaroplastike.
 4. Tijekom razgovora s anestezistima odabire se željena vrsta anestezije.
 5. U pripremi za operaciju, to je poželjno provesti kuru vitamina terapiju, piti antiherpethetical pripreme (ako je potrebno), da odbije nepravilna prehrana, suzdržati od alkohola i pušenja – najmanje 2 tjedna prije nadolazeće blefaroplastike.
 6. Tijekom pripreme za plastičnu kirurgiju, zabranjeno je uzimanje aspirina i drugih lijekova koji pridonose krvi.
 7. U slučaju da je ženina menstruacija na dan operacije, blefaroplastika bi trebala biti preraspodijeljena.
 8. Na dan postupka, bolje je prestati koristiti kozmetiku.
 9. Zadnji obrok prije blefaroplastike trebao bi biti najkasnije 6 sati.
 10. Potrebno je voditi brigu o prijevozu do kuće, uzeti s njima sunčane naočale i, po mogućnosti, pratnju.

U radnoj sobi

Na operacijskom stolu kirurg postavlja pred-operativnu oznaku na gornjim kapcima s posebnim oznakom – osebujnim uzorkom na kojem će se načiniti rezovi i izrezivanje kože. Zatim se uvodi anesteziolog intravenozno anestezije ili lokalne anestezije čineći otopine natrijevog klorida infiltracija s dodatkom lidokain, artikaina anestetika ili drugih lijekova i epinefrin, što smanjuje rizik od krvarenja.

Rez u kojem scalpel vrši strogo prema prirodnom preklopu gornjeg kapka. Višak kože izlijevanja je kirurškim škarama. Tada se kirurg bavi masnim hernicama. U gornjoj kapici obično postoje dva: u unutarnjem kutu i u sredini. Hernije su izrezane u potpunosti ili liječnik može ravnomjerno distribuirati masno tkivo, ovisno o individualnoj situaciji.

Rad završava primjenom kozmetičkih šavova s ​​nitima koji se ne apsorbiraju. Ukupno vrijeme klasične gornje blefaroplastike ne prelazi sat vremena.

Razdoblje rehabilitacije

Nakon 2 do 3 sata nakon blefaroplastije pacijent može ići kući. Da biste smanjili otekline i modrice, preporuča se nanositi led i nositi posebnu krpicu na kapcima.U klinici je potrebno da se pojavi na zavojima, a na 5. dan, možete ukloniti šavove.

Tijekom tjedna, kapci postaju „pristojan” pogled, koji se ne stidi da se pojavi na poslu, bez opasnosti da se panika kolege. Nakon 2 tjedna, a krajnji rezultat nastaje kao i oticanje modrica potpuno povući.

Prvi put može osjetiti bol kad trepće, nemir, prekomjerno suzenje ili suhe oči, gubitak trepavica, što je normalno održati nekoliko tjedana kasnije.

Ukupno vrijeme oporavka nakon gornjeg blefaroplastike je 3 mjeseca, tijekom kojih bi trebali slijediti blagi tretman bilo koje opterećenje na organizam.

Bilo da se plastični gornji kapak?

Nakon čitanja opis postupka Blefaroplastika gornjeg kapka može dobiti krivi dojam o proizvodu svemoguć i jednostavnost postupka.

 1. Prvo, gornja blefaroplastika može samo ukloniti prepust dobi uzrokovana uzdah klonuo kože i masnoće džepove. Ako su „teški” kapci formirana zbog slabosti frontalnog i temporalnog mišića, koja se ogleda u spuštenim obrvama, popraviti stanje samo će podići čelo. Nakon što joj je koža će zategnuti i možda očnih kapaka neće biti potrebno, ali ne i činjenica.
 2. Drugo, u većini slučajeva, operacija samo na gornjim kapcima nije dovoljno.Ako postoji tendencija da se formira masnih kila, a oni se pojavljuju na donjim kapcima, a onda su i oni prilagoditi pomoću transkonjuktivne operacije ili blefaroplastika napraviti pitu, a to je ozbiljniji zahvat.
 3. Treće, ako je proljev kože ne samo da izražava u nadsvođeni kapaka, ali u duboke bore oko očiju i oko osobe koja blefaroplastike neće moći riješiti problem bez pomoći drugih plastične kirurgije i anti-aging tretmana.
 4. I konačno, bez obzira na jednostavnost i sigurnost, blefaroplastika je ozbiljna kirurška intervencija sa svim rizicima i mogućim posljedicama.

Blefaroplastika gornjih kapaka: komplikacije i kontraindikacije – fotografije prije i nakon operacije

Ne možete samo otići do klinike za plastičnu kirurgiju i zategnuti kapke. Ako se pacijent ne može pohvaliti dobrim zdravljem, tada postojeće bolesti možda neće dopustiti liječniku da ga stavi na operacijski stol.

Ne možete napraviti kapak plastiku pod sljedećim uvjetima:

 • kardiovaskularni problemi povezani s ishemijom, cirkulacijskim poremećajima, zatajenjem srca, srčanim udarom;
 • arterijska hipertenzija;
 • poremećaji funkcije bubrega i jetre;
 • Kronična bolest pluća (bronhitis, astma, respiratorni neuspjeh, tuberkuloza);
 • dijabetes melitus;
 • bolesti hematopoeze i gubitka krvi;
 • sklonost stvaranju krvnih ugrušaka i keloidnih ožiljaka.

Privremeno ograničiti operaciju može uzrokovati akutnu bolest katarha, trudnoću i laktaciju.

Kao i kod bilo koje operacije, blefaroplastika postoje rizici povezani s kirurškim komplikacijama. Na primjer, to su:

 • lokalno krvarenje;
 • infekcije;
 • pojava alergijske reakcije;
 • formiranje keloidnog ožiljka;
 • oštećenje očne rožnice;
 • učinci anestezije;
 • edem, hematomi, postoperativna bol.

Kaže Nadezhda, 50 godina: „Kad bih znao da ću morati proći kroz nakon operacije, ja ne bi imala razlog za to nije otišao jer znam ljude koji su učinili blefaroplastike, svi su sretni, ja kao liječnik rekao, samo od sreće. . Nakon anestezija ode dugo i teško. njegove oči, tako otečena da nije zatvorena, i modrice na gornjim kapcima prvo preselila na dno, a zatim se proširio na kat lice. mjeseca sam živjela na tabletama protiv bolova i ne mogu činiti s ljudima.Oči su se stalno vodile, vidljiva je šava, purpurni modi bili su nestali, ali žilavost je još dugo držala. Sad se sve ovo sjećam kao strašni san. Razmišljanje u zrcalu je drago, ali na taj način je završila moja komunikacija s plastičnim kirurzima. "

Čak i uspješno izvedena plastika (s gledišta postoperativnih komplikacija) ne jamči postizanje zadovoljavajućeg estetskog učinka. Gornja blefaroplastika može imati specifične posljedice za ovu vrstu intervencije, i to:

 • promjene u obliku očiju (propust ili podizanje vanjskih kutova, zaokruživanje očiju, asimetrija);
 • eversiona donjeg kapka;
 • "poprsje" uklanjanjem kože kapaka uzrokuje poteškoće u zatvaranju očiju;
 • promjena izraza lica.

Argumenti u korist gornje blefaroplastike

Praksa pokazuje da su komplikacije malo vjerojatno kada se obavljaju operacije u dobroj klinici. Češće nego ne sve završava uspješno, a pacijent ostaje zadovoljan svojim novim izgledom. Lakše je odlučiti o blefaroplastici:

 • ovo je najmanje traumatsko od svih vrsta plastike;
 • operacija može biti izvedena pod lokalnom anestezijom;
 • komplikacije su rijetke;
 • brzi oporavak nakon intervencije;
 • najmanje neugodnih osjeta nakon postupka;
 • Rezultat možete procijeniti za nekoliko dana;
 • Sljedeći postupci su neprimjetan: tanka nit rez je izgubljen u gornjim vjeđama nabor, na kraju postaje potpuno nevidljiv;
 • dobiva se prirodni rezultat;
 • Estetski učinak traje dugo: višak kože i nove masne kile nisu nastale od nekoliko godina nakon što su uklonjene u cjeloživotno;
 • plastični gornji kapak ne hit na džep, a dostupan je u uobičajenim „prosječnom” muškaraca i žena (ovisno o razini klinici u sredini gornjeg blefaroplastike košta 35 -. 65.000 rubalja).

Vidi video: Blefaloplastika – gornji kapak

Pogledajte video: Blefaroplastika. Druga mladost vaših očiju!

Recenzije

Riješiti dilemu da li da se prilagodi kapke kirurški, mogu samo potencijalni klijent plastičnih klinika, pažljivo vaganje prednosti i nedostatke. Gornja blefaroplastika (kao i donja) jedna je od rijetkih plastičnih operacija, gotovo bez negativne povratne sprege.

Većina onih koji se podvrgavaju kirurškom zahvatu imaju na umu da se plastični materijal promijenio, a ne samo njihov izgled nego i samopoštovanje.Velike oči, otvoren pogled, mladenački izgled, umjesto umorni natečeno lice, koje je zbog smanjili starost je „tužno”, „grintav” ili, još gore, začarani izraz. Te promjene također mijenjaju percepciju osobe iz okolice: srodnici, kolege, poznanici.

Često više prijatno lice percipiraju od strane autsajdera kao pozitivnu promjenu prirode operacije. Počinje se smatrati ne samo mladim, već i veselijim, otvorenim za komunikaciju.

Referentni broj 1

Moje kapke su natečene od djetinjstva. Kad je odrastao, morao sam naučiti profesionalne tehnike oka šminka, nemam pojma koliko vremena sam uzeti ujutro staviti nekoliko nijansi sjene sakriti ružne kapke i čine oči izražajnije. Jednom sam čuo kolege iz susjednog odjela da me zovu žaba iza leđa. Plakao sam cijeli vikend i pao u depresiju.

Podijelila je svoj problem s djevojkama na ženskom forumu i savjetovali su me da pokušaju blefaroplastiku. Nekako mi se nikad nije dogodilo, vjerojatno, jer zapravo sam protiv plastične kirurgije.Umjesto opuštanja na moru, proveo sam svoj odmor u Institutu za ljepotu. Upoznat s kirurgom, prošao je testove, a sada je došao dugo očekivani dan operacije.

Bilo je malo zastrašujuće, ali nije ozlijeđeno. Drugi dan nakon moje male otekline, vidio sam lijepe oči s normalnim ljudskim kapcima, a do kraja blagdana lice se potpuno promijenilo, niti sam očekivao takav snažan učinak. Na poslu sam napravio pravi osjećaj! Jedna od djevojaka pokušala je pronaći potvrdu svojih sumnji o plastici, ali nisu uspjeli pronaći tragove.

I rekao sam da je na godišnjem odmoru, umjesto "pečata" na plaži u Egiptu, bio u izvrsnom lječilištu, gdje sam izgubio težinu i riješio se natečenosti. Čini se, vjerovali su. Hvala blefaru Sada gledam na njih 27, a još manje, a ne kao prije na 35. Cijena sreće je 45 tisuća, all inclusive.

Ksenia, 27 godina – Moskva

Referentni broj 2

Napravio sam vrh bluffa, isprva sam se oduševio. Moje zauvijek tužne oči su nestale, moje kapke su bile prekomjerne. Ali ovdje se pojavila asimetrija i oči su se okrenule oboje, ali jedna je ravna čvrsto okrugla.

Liječnik je rekao da će proći. Ali već su izašli svi uvjeti, ništa se nije promijenilo.Naravno, izgledam bolje nego prije, ali rezultat još uvijek nije sretan.

Natalia, 45 godina – Sankt Peterburg

Pogledajte videozapis: OPERACIJA KAPAKA

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: