Što je vosak za grijanje (waxing) i kako ga odabrati

Depilacijski vosak grijača: Vrste i savjeti za odabir

Uređaj za zagrijavanje voska za uklanjanje dlaka iznimno je potreban za vas, ako ste već dobili pomoć kod liječenja voska kod kuće bez pomoći majstora. Možete ih pronaći u bilo kojoj specijaliziranoj trgovini u širokom rasponu. No, koje od njih možete odabrati: kazeta ili konzervirana?

Ako još niste odlučili, nudimo kratak pregled vosaknih voskova za depilaciju i izbor kozmetičkih savjetnika o tome kako odabrati uređaj.

Što je wax-up (grijač za vosak)?

Zagrijavanje voska za epilaciju u tavi danas je jednako primitivnim metodama. Zašto izdržati nelagodu kad postoji poseban mehanizirani uređaj. Osim toga, vosak se vrlo brzo hladi, i da obradi sva potrebna područja, treba ga ponovo zagrijati nekoliko puta. Odjednom, također, ne može se koristiti, tako da kasnije nije postao supercool tijekom uklanjanja.

Učinak voska traje do 6 tjedana.

Kod waxinga takvi problemi se ne pojavljuju. Uređaj ne samo da otapa vosak, nego i održava potrebnu temperaturu za određeno vrijeme, čime vam omogućuje brz i bez agonije.

Vrste voskova

Moderna fensh-industrija nudi nekoliko vrsta vosakskih taljeva:

 • kaseta (uložak);
 • konzervirane;
 • u kombinaciji.

Vosak za čašu s kasetom opremljen je posebnom kazetom s aplikatorom voska i valjka. Kada se tvar zagrijava, valjak s tankim slojem primjenjuje ga na tijelo. Uređaj je prikladan zato što se vosak ne širi, primjenjuje se čak i ravnom trakom na pravom mjestu i održava temperaturu dok ne napusti uložak. Osim toga, gotovo je nemoguće da se spali. To je idealno za topljenje waxinga na rukama i nogama (na lako dostupnim mjestima gdje kosa raste u istom smjeru).

Grijači voska za vosak razlikuju se mehanizmima napajanja. Neki su modeli dizajnirani da budu spojeni na mrežni kabel koristeći kabel, a drugi se napaja kroz posebnu bazu na principu električnog aparata za kuhanje. Najnoviji uređaji su u velikoj potražnji, jer je posao puno prikladniji. Dolaze s bazom od dva i tri spremnika, čiji standardni volumen iznosi 100 ml.

Pozitivna kvaliteta takvih uređaja za depiliranje kozmetičara naziva se vertikalni raspored voska koji mu ne dopušta,tekućina, izlazi.

Količina potrošnog proizvoda može se kontrolirati kroz poseban transparentni prozor. Potrošači smatraju da nedostatak mjerača vremena kao nedostatak grijača voska za depilaciju. Vosak se u svim slučajevima standardno zagrijava na 45-50 stupnjeva.

U prosjeku, troškovi uređaja za kazetofon kreću se od 400 rubalja. 600 rub., I u kombinaciji 3000 rub.

Može se sredstvo za depiliranje voskom opremiti spremnikom i termostatom koji zagrijava smjesu na 50-60 stupnjeva. Pogodnije je za vruće voštanje teško dostupnih mjesta s rastućom kosom u različitim smjerovima (bikinijsko područje, koljena, prepone).

Na prodaju takvi uređaji mogu se naći u obliku limenki, granula ili diskova. Grijani vosak na tijelu nanosi se drvenom štapom, razmazivanjem ga debelim slojem. U ovom slučaju, nema potrebe za lijepljenjem na vrh papir ili trake od tkanine – kada se osuši, sve se sam uklanja. Ali svaki pogrešan potez pun je opeklina.

U takvim uređajima za podmazivanje možete podesiti temperaturu. Proizvođači su predvidjeli ovu nijansu, uzimajući u obzir osobitosti različitih voskova, njihovih sastavnica.

Dame primjećuju višenamjensku sposobnost ovih uređaja, koriste ih za parafinkoterapiju, šugu. U ovom loncu možete otopiti 400 ml radne tvari.

U slučajevima kad je potrebno pribjeći toploj i vrućoj depilaciji, kombinirana vosak-talina je neophodna za kućnu upotrebu. U ovom su uređaju programeri uspjeli kombinirati najbolje kvalitete navedenih vrsta. Rad može simultano i alternativno koristiti kasetu i banku. Naravno, njihova je temperatura regulirana odvojeno. Osim toga, nema vješalica koje ometaju rad.

Žene koje imaju otekline nogu, bolje je odbiti vruće depiliranje, dajući prednost toplom.

Kako odabrati grijač za uloške? – neki važni savjeti

Razumjet ćemo kako odabrati vosak od mnogih drugih. Ne žalimo zbog gubitka novca i vremena, kozmetičari savjetuju pri odabiru obratiti pozornost na:

 1. Broj spremnika za zagrijane patrone (može biti od 1 do 3).
 2. Za svaku kasetu nalaze se zasebni preklopnici. Omogućuju pohranu sadržaja patrona s opremom za depiliranje.
 3. Proizvođač patrona i uređaja. Moraju ih proizvoditi jedna tvrtka.Tijekom rada, valjak se okreće, a labavo montirana kaseta će proliti vosak, uništavajući radni prostor.
 4. Način povezivanja s mrežom.

Odabir grijača za vosak u konzervama: preporuke

Strojevi za vosak mogu često koristiti privatni majstori. Ako ste jedan od njih i želite nabaviti takav uređaj prilikom kupnje, pitajte:

 1. Obujam banaka (400-800 ml).
 2. Postojanje funkcije podupiranja namještene temperature.
 3. Postojanje potpune potpore uklonjivom loncu.
 4. Prisutnost ručke za nošenje vruće tvari.

Razmotrite da kod kuće vosak ne preporuča zagrijavanje preko 50 stupnjeva, stoga se preporučuje uporaba uređaja s uloškom. Također, prije nego što odaberete mlin za vosak, vagajte sve prednosti i nedostataka specifičnih značajki: kaseta će vam omogućiti uredno postupanje ljepote, a lonac će otopiti više voska.

Nemojte zaboraviti pogledati korisničke recenzije i ugled proizvođača prije kupnje. Prije uporabe, pažljivo pročitajte preporuke o tome kako koristiti vosak za uklanjanje depilacije kod kuće kako ne bi naštetili.

Pogledajte videozapis: Veet Easy Wax električni komplet za depilaciju

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: