Elektroliza zone bikini (uključujući i duboke): recenzije, fotografije, učinkovitost, njegu nakon postupka, koliko je sati potrebna

Elektroliza zone bikini: mogu se zauvijek ukloniti neželjene kose

Uklanjanje dlaka, osobito kada je riječ o bikinijskoj zoni, uvijek je bila jedna od najpoželjnijih zenskih zanimanja. Bez obzira na odabranu metodu, još uvijek donosi neke neugodnosti. Morate provesti svoje vrijeme, u nekim slučajevima, iskusiti bol, i ne zaboravite iritacije kože, urastao i druge „čari” za uklanjanje dlaka. U međuvremenu, od 1916. godine, postoji metoda koja omogućava uništenje folikula dlake električnom strujom. Općenito, povijest elektroepilacije započinje 1875. godine, a zatim je korištena isključivo u medicinske svrhe, a samo u 20. stoljeću aktivno se koristila u kozmetičkoj medicini. Pokušajmo utvrditi je li ova metoda stvarno učinkovita, tako da će nakon postupka biti zauvijek zaboraviti na neželjenu kosu i je li prikladna za zonu bikinija.

Što je elektroliza bikini zone?

Elektroliza se značajno razlikuje od svih ostalih metoda uklanjanja dlaka. Ima potpuno drugačiji princip djelovanja. Tako aparat za lasersko / fotoepiliranje djeluje oslobađanjem svjetlosne energije, apsorbira pigment melanin sadržan u kosi, pretvori se u toplinu, prenosi se na žarulju kose i uništi je.I tijekom elektroepilacijske sesije, igličasta elektroda se ubrizgava izravno u folikul za kosu i uništava ga strujom.

Metoda elektroepilacije je pogodna za zonu bikini, uključujući i duboke

Za razliku od Fotoepilacija ili laserskom metodom, koji su namijenjeni samo za tamnu kosu, kao i njihov učinak temelji se na apsorpciju svjetlosne energije od strane pigmenta melanina, elektroliza je učinkovit za kosu od bilo koje boje (čak i siva).

Električna metoda uklanjanja dlaka pogodna je za bilo koje područje lica i tijela. Apsolutno je siguran, međutim, ima značajnu minus – bolnost. Najčešće prije postupka potrebno je podijeliti područje svog ponašanja s anestetikom. Koža u bikinijskom području posebno je osjetljiva, stoga je na ovom mjestu najteže podnijeti elektrolizu, a nelagoda ostaje nekoliko dana. Ipak, mnoge žene, kada je riječ o intimnoj zoni, odaberite ovu metodu, jer dlake postoje ponekad vrlo teško i imaju jake korijene, zbog onoga što loše primamljiva laserom ili photoepilator. Ali električna struja dobro radi s njima.

Tijekom elektroepilacije, igličasta elektroda se umetne u folikul od kose i uništi ga pomoću električne struje

Postoje sljedeće vrste elektroepilacije:

 1. Termoliza. Kosu utječu izmjenična struja niskog napona i visoke frekvencije.
 2. Galvanska elektroliza. Koristi se galvanska (konstantna) struja. To dovodi do stvaranja alkala u tkivima, koja uništava folikul dlake. Metoda nije tako bolna kao termoliza.
 3. Metoda miješanja. Poboljšani postupak, koji je kombinacija termolize i galvanske elektrolize.

Među tipovima elektroepilacije ponekad je uključena i takozvana metoda pinceta, koja ne zahtijeva uvođenje igle u folikul. Elektroda je pinceta koja, dodirujući kosu, izravno struji struju kroz nju. Međutim, ova metoda epilacije nije se pokazala učinkovitom, pa nije popularna.

Odgovor na najvažnije pitanje je li moguće trajno uklanjanje neželjenih dlaka u bikinijskom području pomoću metode elektrolize, ne može biti nedvosmislena. Da, kosa može nestati nekoliko godina, a neke od njih više neće nastaviti s rastom. Ali prije ili kasnije neke će se vlasi ponovno početi probijati. Neki će imati više, neki manje. Sve ovisi o njihovoj strukturi, određenoj karakteristikama tijela. Važnu ulogu imaju hormonski čimbenici.

Video: Mogu li se zauvijek ukloniti neželjene kose?

Kako se pripremiti za elektroepilaciju

Da bi postupak bio siguran i učinkovit, priprema bi trebala početi unaprijed:

 1. Nekoliko mjeseci prije sjednice treba napustiti vosak, epilator i tjesteninu za šokiranje. Potpuno se prebacite na britvu, tako da u trenutku početka postupaka, deformirane žarulje mogu se oporaviti.
 2. Jedan tjedan prije elektrolize, prestanite uzimati hormonske lijekove i lijekove koji razrjeđuju krv.
 3. Nekoliko dana prestanite pratiti solarij.
 4. Najmanje dva dana prije postupka, nemojte brijati kosu. Da bi ih mogli djelovati električna struja, moraju imati duljinu od 3 do 5 mm.
 5. Neposredno prije sjednice, možete koristiti blagi, ne traumatizirajući piling za kožu.

Nemojte brijati odmah prije elektroepilacije, budući da dlačice trebaju doseći najmanje 3 mm

Kako se postupak izvodi

Sesija elektroepilacije odvija se u nekoliko faza:

 1. Rasprava s klijentom o pitanjima koja se tiču ​​kontraindikacija za postupak. Čak i ako je na prvom savjetovanju kozmetičar doznao da su odsutni, to je ponovno navedeno neposredno prije sjednice.
 2. Antiseptičko liječenje zone bikini.
 3. Anestezija. U tu svrhu mogu se upotrijebiti različiti načini za odabir klijenta i, ovisno o njegovom pragu boli, uključujući one koji zahtijevaju subkutanu administraciju. Stoga, ako kremantestezija ne radi dobro, što se često događa, kozmetičar briše zonu bikini s takozvanim smrzavanjem.
 4. Izravno strujni udar. Igla-elektroda je umetnuta u folikul svake kose, nakon čega se odmah izvlači pincetom.
 5. Obrada s antiseptičkim.

Koliko je sesija potrebno

Bez obzira na hardversku metodu epilacije u pitanju, nemoguće je ukloniti sve dlake odjednom, jer se nalaze u različitim fazama rasta:

 • anagen – aktivna faza;
  katagen – faza smrti;
 • telogena – faza odmora.

Kroz elektroepilaciju, kozmetičar utječe na kosu u aktivnoj fazi, a također djelomično utječe na one u katagenu.U pravilu, njihov ukupni broj ne prelazi 15% ukupnog broja kose. Sve ostalo je u "uspavanoj" stanju, stoga morate čekati da se na površini kože pojavi novi dio vlasi. Dakle, rezultat će morati proći male korake, nakon što je potrošio ovaj mjesec.

Osim toga, nisu svi folikuli oštećeni uništeni u prvom pokušaju, tako da ako bi u jednom trenutku uz pomoć elektrolize zona bikini mogla biti oslobođena od 15% dlake, to ne znači da neki od njih neće rasti.

Općenito je prihvaćeno da za završetak prestanka rasta dlačica treba provesti 3-5 postupaka u intervalima od 1-1.5 mjeseci. U stvari, možda ćete morati potrošiti 10-20 sesija. Svaki slučaj je individualan, pa je teško unaprijed reći kada se pojavi stvarni rezultat.

Elektroepilacija utječe na kosu u fazi anagen

Trajanje postupka raspravlja kozmetičar i klijent u svakom pojedinom slučaju. Prosječno trajanje obrade dubokih bikini (pubis + labia + zona između stražnjice) može biti od 4 do 10 sati, jer je broj kose u svim različitim, kao i područje koje zauzmu. Nije potrebno izbrisati sve odjednom. Najčešće mnogo sati obrade je podijeljen u nekoliko sesija.

Muškarci obično zahtijevaju više postupaka od žena. To je zato što folikula imaju puno jači, a sami dlake krut i karakterizira snažan rast.

Tijekom kože rana na njemu nakon elektrolize može formirati koru

kontraindikacije

Unatoč svim očitim Plus, elektrolize, postoje i negativne strane. Prije svega, ovo su njegove kontraindikacije:

 • trudnoća i dojenje;
 • bilo koje bolesti kardiovaskularnog sustava;
 • benigni i maligni tumori (na svim područjima, ne samo u području utjecaja);
 • iritacija kože na bikini području, čireve, raschosy itd.;
 • mentalne i neurološke bolesti (posebno epilepsija);
 • alergijske reakcije na materijal od kojeg igla electrodepilator;
 • virusne kožne bolesti;
 • slaba koagulabilnost krvi;
 • dijabetes melitus;
 • povišena temperatura;
 • zaraznih bolesti u razdoblju pogoršanja.

Prije nego što počnete kozmetičarka kako bi bili sigurni da faktori,što može učiniti postupak nesigurno, nedostaje.

Ponekad tijekom postupka klijent drži neutralnu elektrodu

Moguće posljedice

Elektroliza vrlo rijetko dovodi do trajnih negativnih posljedica. Ne ostavlja ožiljke ili ožiljke. Opekline su moguće samo ako kozmetičar, postavljajući uređaj, čini veliku pogrešku ili će koža biti preosjetljiva. Ali čak iu ovom slučaju, šteta će biti točna i pravilno liječenje neće ostaviti trag.

Privremene posljedice mogu biti sljedeće:

 1. Bolni osjećaji. Promatrano nekoliko dana, a zatim nestaje.
 2. Crvenilo i oteklina. Predstavlja potpuno prirodnu reakciju kože na traumatske faktore i treba proći kroz 2-3 dana.
 3. Zagrijavanje na mjestima gdje je igla umetnuta. Oni će izliječiti oko tjedan dana, postupno pretvarajući se u kore.
 4. Svrbež. Normalni fenomen, tipičan za proces regeneracije kože. Glavna stvar nije da ga četkam, inače ne samo da možete spriječiti ozdravljenje, već i dovesti infekciju.
 5. Upalni proces. Ozbiljna i opasna komplikacija, koja proizlazi iz ulaska mikroba u neizljepljene rane,preostali od probijanja s igličnom elektrodom. Ako je upala ozbiljna ili čak i više, pojavljuju se gnječenja, morate odmah potražiti liječnika.

Nakon završetka tijeka elektroepilacije, koža u bikinijskoj zoni biti će apsolutno glatka, bez urušenih vlasi i prozirnih korijena

Kako izbjeći neugodne posljedice elektroepilacije

Prije svega, ključ uspjeha i sigurnosti je izabrati dobar kozmetički stručnjak. On je onaj koji je ispravno procijenio značajke kose, kože i odabir načina rada uređaja, može zaštititi klijenta od opeklina. Pa, kako bi se izbjegla infekcija i razvoj upalnog procesa u procesu iscjeljivanja kože, potrebno je pridržavati se sljedećih pravila:

 • Tijekom tjedna treba izbjegavati intenzivan sport, što dovodi do povećanog znojenja, kao i bazen, saunu i kupanje;
 • dok se puni obnavljanje kože ne može koristiti u području bikinija, losiona, krema i drugih kozmetičkih proizvoda;
 • barem 2-3 puta na dan morate tretirati kožu antiseptikom koje će kozmetičar savjetovati.

Recenzije

Odmah ću reći da me je gospodar vodio oko godinu dana (12 sesija s učestalošću jednom mjesečno),jer kosa prolazi od faze spavanja do faze rasta, a sve dok se ne probude, epilacija neće biti dovršena. Kosa koja raste nakon vaše prve sesije nije kosa koju smo ubili, već novi koji su se probudili!

 1. Počeli smo s pubisom. Potpuno na pubisu trajalo je 4 sata. Majstor uzima 20 rubalja u minuti + 100 rubalja po ampuli anestezije. Ukupno sam dobio 3000 rubalja. Sutradan sam došao očistiti ostatak kose u dubokoj bikini. Uklonjena kosa s usana. To je trajalo 4 sata i opet 3000 rubalja.
 2. Ukupno, za drugu sesiju, trebalo mi je 10 sati i 10.000 rubalja. Kosa odlazi ispred vaših očiju!
 3. Sljedeći put za 6 sati rada dala sam 6600 rubalja.
 4. Otišao sam na 4 sesije. Prije mjesec dana, u svojoj gluposti, počeo sam piti vitamine za rast kose skupine B, i naravno, kosa mi je počela rasti ne samo na mojoj glavi. Najvažnije mjesto u kojem sam bori s kosom, nove meke dlake previše vyrosli.Chuvstvitelnost smanjuje, tako da sam ležala na 6:00 bez živaca, bol i suze na prvi dan i 4 sata na drugi dan. Opet sam morao dvaput podijeliti sesiju zbog rasta nove kose. Jer novac je bio 10 000 rubalja, zajedno s ampulama Ultracaine.
 5. Peta sesija. Break veliki – 1,5 mjeseci.Tijekom tog vremena, kosa je rasla znatno manje, uglavnom sve tonyuskie, pištolj, ali još uvijek tamne. Stoga, u svakom slučaju, treba ih očistiti. Kako bi se uklonila sva kosa, bilo je potrebno 5,5 sati, 5,5 tisuća za ovu sesiju.
 6. Šesta sjednica. Čvrsta tamna kosa više ne raste, tanka tamna ružičasta kosa raste. U potpunosti je uklonjena sva kosa tijekom 4,5 sati. Iznos je 4,5 tisuća rubalja.
 7. Četiri i pol sata – pet tisuća rubalja, budući da su proboli Ubistesin.
 8. Osma sesija. Umoran sam. Kosa ne odlazi, čini mi se da ih ima čak i više. Za 4,5 sati dala sam 5 tisuća anestetika, kao i posljednji put.
 9. Za potpuno uklanjanje dlačica ovaj put je potrebno 4 sata – 4200 rubalja zajedno s anestezijom.
 10. Vrijeme potpunog uklanjanja dlačica trajalo je 3 sata – 3300 rubalja s anestetikom.
 11. Dovršeno uklanjanje preostale kose – 2 sata. 2000 rubalja.
 12. Ovaj put je trebalo 1,5 sata i 1500 rubalja.
 13. Trinaesta sjednica, 1,5 sata i 1500 rubalja.
 14. 14 sesija, 1,5 sati i 1500 rubalja. Popio sam vitamine, mislio sam da će to učiniti. Ali ne. Nikada ih više neću dotaknuti. Nadam se da je ovo barem posljednja dlaka izašla.

Hairs nestaje postupno, od postupka do postupka

Cosmonast

Nekoliko je puta prošlo elektroepilaciju, no rezultati su već tamo. Ugodno se iznenadio.Kosa ne nestaje sve odjednom, ali one koje je gospodar uklonio – samo više neće rasti. Svakom pojavom nove dlake ne smije odgoditi hodanje prema postupcima i ukloniti ih, kako bi na kraju imali besprijekoran rezultat. U prosjeku sam mislio da ću trajno ukloniti kosu na određenom području tijela, to će trajati od 3-5 postupaka za 8 do 12 mjeseci. Sve ovisi o individualnim karakteristikama, ali najvažnija stvar koju trebate znati: bez obzira na vašu kosu i koliko nije bilo – elektroliza uklanja sve i zauvijek, pitanje je samo na vrijeme. Važno je voditi brigu o koži, ne dodirivati ​​rane (pojavljuju se kora nakon postupka), koji se na kraju suši i prolazi potpuno. Da, boli, ali podnošljivo). Nema neugodnih posljedica, postoji velika želja da prođe kroz cijeli tečaj i riješi se sve kose koja ometa). Najvažnije je imati želju, strpljenje i duh, i, naravno, pronaći iskusan, dokazani gospodar!

arina777

Ako odlučite napraviti duboki bikini, odmah budite spremni, da ćete prvo morati hodati. Budući da je područje velik, morat će se podijeliti na odjeljke. 3-4 puta morate početi čistiti kosu jednom.I onda na svakom mjestu kroz 1,5-2 mjeseca. ponoviti. Trebalo mi je 4 sesije od 2 do 2,5 sata (vrijeme epilacije oko sat vremena + struganje). Na posljednjoj već uklonjenoj i dio kose koji je porastao nakon prve sesije. Sad idem s intervalom od 2-4 tjedna da se postupno ukloni. Svakim vremenom potrebno je manje vremena za pojedinačne web lokacije. Stoga se ispostavlja da bi napravili veća područja i bit će potrebno rijetko hodati. Na stidne nakon prve sjednice na obklubijalnom analgetiku, koža je manje osjetljiva, kosa raste malo, jer ne rastu u isto vrijeme, čime se štedi vrijeme na injekcije. Neću reći da nije ozlijeđen. To boli, samo o tome kako kapljica ugrize, to se osjeća kao igla ubod i gori osjećaj iz struje. Ali podnošljivo. Glavna stvar – ako kosa ne postane manje – promijenite čarobnjaka.

Nya

Video: video poziv o elektroepilaciji (priprema, postupak, rezultat)

Kada je riječ o hardverskim metodama uklanjanja dlaka, a osobito o elektro depilaciji, odmah postoje skeptični ljudi koji ne vjeruju da postoje načini za zauvijek uklanjanje neželjenih biljaka. U mreži možete pronaći pozitivne i negativne povratne informacije o ovom pitanju. Obje su apsolutno istinite.Rezultat elektrolize u velikoj mjeri ovisi o profesionalnom kozmetički i svojstvima tijela klijenta. Netko će morati učiniti pet sjednica, a netko i nakon petnaest godina neće vidjeti željeni učinak. Ovdje je potrebno biti strpljiv i ulagati puno novca, ali to je često prvi ili drugi kraj, a klijent je gotovo dolazi do cilja, odluči povući utikač o daljnjim postupcima. Postoji još jedan razlog zbog neuspjeha u postizanju rezultata: kako bi uništio folikul, kozmetičarka treba jasno pasti u nju iglom elektrode, i, štoviše, nije uvijek folikuli se uništava prvi put. U svakom slučaju, ako se dugo i teško za postizanje cilja, rezultat će biti. Drugo pitanje je da to zahtijeva puno vremena i novca, i što je najvažnije, u većini slučajeva, kosa ne nestaje zauvijek, ili učiniti samo djelomično.

Pogledajte videozapis: Lasersko uklanjanje dlaka – Poliklinika Bagatin

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: