Elos lice pomlađivanje: što je to, povratne informacije od onkologa, kontraindikacije i posljedice

Elos tehnologija pomlađivanja: što je to i kako to može pomoći

Elosova tehnologija pomlađivanja u tvrtki Syneron (Izrael) razvijena je prije gotovo 30 godina. Danas je potražnja u cijelom svijetu iu Rusiji, uključujući – čak iu malim gradovima. Za salone takva oprema je pristupačnija i jeftinija od laserskog stroja, za pacijente je sigurna. Postupak pomlađivanja Elosa ne uključuje dugu pripremu, traumatizaciju pacijenta tijekom sjednice i neugodan i teški period rehabilitacije. Pomlađivanje je postalo lakše – tehnički. Iako je cijena, doduše, i dalje vrlo visoka.

Kako Elos radi pomlađivanje i kome se postupak prikazuje

Elosova tehnologija pojavila se u 1990-ima – kao i mnoge druge hardverske tehnike s kojima danas rade u salonima. U to je vrijeme razvoj izraelskog znanstvenika postao revolucionaran. Mogućnosti lasera u to doba bile su dobro proučavane, pri čemu je fotorejuvencija već poznata, iako još nije korištena široko kao kasnije, u 2000-ima. Syneron je započeo raditi na opremi u kojoj bi bilo moguće kombinirati dvije vrste energije: svjetlo ili optički i radiofrekventno (RF). Pretpostavljeno je da će učinkovitost djelovanja na koži značajno porasti.Uređaj se zove Electro Optical Synergy, ili kombinirana energija, skraćeno – Elos. Uspješno je prošao klinička ispitivanja i bio je jednako uspješno testiran na prvim pacijentima. Zatim su počeli probati kombinacije drugih vrsta energije, kako bi se proizvela nova oprema, ali tehnologija je zadržala ime Elos – s uređaja prve generacije. Danas Syneron proizvodi opremu za salone (od prijenosnih uređaja za kućnu upotrebu imaju samo lasere). To su višenamjenski kombajni na kojima je moguće provesti takve postupke kao što su:

 • pomlađivanje kože;
 • toplinsko podizanje;
 • vaskularna koagulacija;
 • liječenje akni;
 • uklanjanje celulita;
 • smanjenje (spaljivanje) masnih naslaga;
 • uklanjanje dlaka.

Takva široka funkcionalnost postala je moguća zahvaljujući rastućem rasponu aplikatora. Postojali su tri izvora energije:

 • kombinacija radio frekvencijskog raspona električne i širokopojasne svjetlosti;
 • kombinacija diodnog lasera i širokog svjetla;
 • kombinacija infracrvenog zračenja i širokopojasnog svjetla.

Valna duljina regulira se s aplikatorima mlaznica. Liječnik može raditi na kratkim impulsima, kada se istodobno primjenjuju obje vrste zračenja ili na duge – kad djeluju u zavoju. Ali u svakom slučaju, obrađuju se samo donji slojevi kože.Gornji vanjski sloj se ne zagrijava – za to postoji integrirani sustav hlađenja, sprečava opekotine.

Elos koristi dvije vrste energije, svjetla i struje.

Indikacije za Elosa

Elos, kao i svaki drugi hardverski postupak, imenuje se nakon pregleda liječnika i dijagnoze kožnih stanja. Liječenje se može preporučiti bolesnicima mlađim od 30 do 35 godina kako bi se uklonili izraženi nedostaci kože, kao što su ožiljci, strija, vaskularna mreža, dobna mjesta, post-acne i drugi problemi. Naravno, to je rano pomlađivati ​​u ovom dobu – naravno, sama koža je sposobna za regeneraciju i dodatno stimulira – to samo znači zlo. Kompleks postupaka protiv starenja se provodi u 35-50 godina. To uključuje ne samo borbu protiv bora već i rad na poboljšanju kvalitete kože – to jest poboljšanju cirkulacije krvi, obnavljanju aktivne proizvodnje kolagena, uklanjanju viška stanica masnoća i drugih vrsta učinaka. Postupno, u fazama, od postupka do postupka, koža se vraća u stanje koje je bilo prije 5-7 godina. Sve promjene ostaju nevidljive dugo, pacijent neće vidjeti radikalnu i još trenutniju pomlađivanja, zbog čega se Elos često naziva neučinkovitom i neustrašivom tehnologijom. Ipak, popis pokazatelja za njegovu provedbu je širok, što znači da je učinkovitost tehnologije u svakom od ovih problema utvrđena kliničkim ispitivanjima:

 • koža lica izblijedjela, tena se pogoršala;
 • smanjio ton kože, sagged i postao slab;
 • počeo je objesiti gornje kapke;
 • počeli su se pojavljivati ​​nabore, nabore i bore;
 • freckles, dobi spotova i keratomas;
 • plovila se pojavljuju – na obrazima, pod očima, na krilima nosa, pauk vene postaju vidljive;
 • Kutovi usta pali su, radijalne nabore ležale su s usana dolje do brade;
 • deformirao i "lebdio" ovalno lice;
 • postali su vidljivi striae (strijke) na licu i tijelu.

Elos se ne izvodi na štavljenu i tamnu kožu (tip IV-VI Fitzpatrick)

Priprema za pomlađivanje Elosa

Za pripremu kože za postupak, pacijentu se preporučuje lagano prilagođavanje uobičajenog načina života:

 • 10-14 dana odbiti posjetiti solarij i ograničiti izloženost suncu;
 • prestati uzimati fotosenzibilizatore;
 • otiđite na pažljivu njegu, odričući se ljuštenja i čišćenja.

Liječnik daje detaljnije preporuke na preliminarnu obvezu.Prije nego što napišete na konzultacije, usput, vrijedi spomenuti koje bolesti imate, što imate alergije – o tim detaljima dermatolog obično traži da utvrdite jeste li imali kontraindikacije za postupak.

Postupak postupka

Što je Elos:

 1. Postupak započinje čišćenjem i uklanjanjem šminke. Na tretirana područja nanosi se rashladni vodljivi gel.
 2. Na oči stavite podstavljene diskove, i odozgo – naočale iz titanske legure kako bi zaštitile oči od svijetlih bljeskova svjetlosti.
 3. Postavke instrumenata postavljaju se pojedinačno – za svakog pacijenta (to je intenzitet zračenja, valna duljina, frekvencija pulsiranja).
 4. Ne pretpostavlja se anestezija, na novim uređajima postoji ugrađeni sustav hlađenja (staklo na ručki će biti hladno). Sudeći po riječima pacijenata, epidemije su kratke, postoji svibanj biti nelagoda, ali bol se obično ne osjeća. Koliko je udoban postupak ovisi o dubini udara (kontrolira ga aplikator na radnoj mlaznici). Za svaki problem – svoju mlaznicu i filtar.
 5. Cijeli postupak traje ne više od sat vremena.

Elos j postupak liječenja traje oko sat vremena, a ponekad i manje.

Vrste opreme s kojima saloni rade – stol

Vrsta mlazniceNačelo radaKoje probleme rješava koža?
SRMlaznica koristi PL (širokopojasno svjetlo) + RF (struja na radio frekvencijama) + hlađenje kontaktom. Širokopojasna svjetlost zagrijava donje slojeve dermisa, epidermisa, gornjeg sloja, zaštićenog od zagrijavanja rashladnim sustavom. RF energija zbog temperaturne razlike koncentrirana je u sredini, u srednjim slojevima dermisa i radi na poboljšanju tena.Osvjetljavanje pigmentacije, uklanjanje keratoma, liječenje rosacea, poboljšanje boje i kože
SRAMlaznica koristi infracrveno lasersko zračenje + RF (struja na radiofrekvencijama) + kontaktno hlađenje. Dvije struje energije se istovremeno unose, ravnomjerno zagrijavaju sve slojeve dermisa. Temperatura je dovoljna za preklapanje proteinskih vlakana i njihovu naknadnu regeneraciju. Kada je postupak završen, toplina se neko vrijeme zadržava u tkivima – to se naziva efektom radijatora – i stimulira proizvodnju novog kolagena.Povećani turgor (unutarstanični tlak), obnavljanje elastičnosti kože, učinak podizanja
Matrix IRMlaznica koristi frakcijsko lasersko zračenje + RF (struja na radiofrekvencijama) + kontaktno hlađenje.Prvo, koža se tretira laserom: frakcijska zraka, za razliku od uobičajenog, podijeljena je u protok mikrobeže, od kojih svaki djeluje na frakciju promjera ne većeg od 1 mm i dubine od 4 mm. Tada se isto područje kože zagrijava RF energijom, ali dublje. Vanjski sloj kože nije izložen obradi, zaštićen je rashladnim sustavom. Microburns ostaje samo unutar, ubrzava regeneraciju tkiva.Razina kože, korekcija bora i atrofični ožiljci

Pomlađivanje Elosa provodi se tijekom 4-5 postupaka. Pauza između sesija je 3 tjedna.

Elos strojevi opremljeni su s tri tipa savjeta – svaki za rješavanje specifičnih problema s kožom.

Za zrelu kožu s izraženim dobnim promjenama u salonima pruža sveobuhvatnu metodu izloženosti, naziva se Trojstvo i provodi se tijekom 3 ili više postupaka. Tijekom svake sesije koriste se različite mlaznice – za liječenje rosacea, pigmentnih mrlja i bora, tri glavna problema zrele kože. Dakle, nakon 2-3 tjedna, čak i na licu s znakovima vrenja bilo je moguće postići vidljiva poboljšanja (to su naznačene fotografijama pacijenata).

Ne postoji gornja dobna granica, kada Elos više ne daje rezultat, čak i kod 50+ kože može biti vrlo dobro njegovan i reagirati na vanjske utjecaje. No, što je stariji pacijent, to će kratkoročni učinak biti – jer je sama koža manje oporavljena od prije 5 i 10 godina.

Nakon 50 godina, valja kombinirati Elos s drugim tehnikama protiv starenja, hardverom i ubrizgavanjem, do operacije. To je, prvo stegnuti lice, ukloniti bore i Elos učiniti kao podupirući postupak.

Cijena za Elos određuje regiju. Primjerice, za Moskvu, prosječni trošak po tretmanu lica kreće se u potpunosti od 6500 rubalja.

Elos pomlađivanje u salonu – video

Elos mogućnosti pomlađivanja: kakvi rezultati možemo očekivati

Lice odmah nakon postupka gotovo nikad nije savršeno. Naprotiv, u apsolutnoj većini pacijenata postoji hiperemija (crvenilo kože zbog proširenih žila), jača od obično vidljive vaskularne mreže, potamnjene pigmentne točke. Ne treba ga se bojati. Iste se dana smanjuje crvenilo, spremnici su lako maskirani šminkom. Poboljšanja se mogu vidjeti u 3-4 tjedna, obično samo toliko je potrebno da se koža oporavi. Učinak podizanja pojavit će se kasnije, na 8-10 tjedana.Prema iskustvu liječnika koji rade s Elosom, prosječni rezultati ovog postupka su:

 • osoba je povučena za 75%;
 • pigment osvjetljava za 75%;
 • kupperoza nestaje za 50-75%;
 • bore se smiruju za 65%;
 • post-acne nestaje za 50%;
 • Ožiljci i ožiljci zaglađuju se za 40-50%.

Elos tehnologija pomaže poboljšanju stanja kože poticanjem njegove prirodne sposobnosti regeneracije, što znači da će sve pozitivne promjene uskoro ili kasnije nestati.

Pacijenti prije i poslije postupka – foto galerija

Elos pomlađivanje pomaže dobro u dobi od 35-40 godina, nakon 50-55 godina više radikalnih metoda lifting lica su obično potrebni
Učinak podizanja nakon Elosa je kumulativan, ne pojavljuje se odmah, ali traje dugo, do godinu dana
Elos vam omogućuje uklanjanje tragova post-acne i dilata pora
Elos čisti lice crvenila, pigmentacije, poboljšava ton kože

Postoje li komplikacije nakon Elosa

Zdravstveni problemi nakon Elosa su rijetki. Razlog za to je nedovoljna kvalifikacija stručnjaka ili kontraindikacije postupku za pacijenta. Stoga je važno kada prvi put posjetite salon kako biste zatražili licencu za opremu i razjasnili ima li majstor dokumente koji potvrđuju svoje kvalifikacije.U pravilu proizvođač opreme Syneron pruža mogućnosti obuke za stručnjake, a potvrda da su te tečajevi završeni preduvjet je za licenciranje salona. Stoga je rizik "upada" u nekvalificiranog stručnjaka prilično nizak, iako uvijek postoji. No, odluka o provođenju postupka, unatoč zdravstvenim problemima, odgovornost je pacijenta. Nitko ne inzistira na potpunom liječničkom pregledu prije Elosa, ali ako postoji takva prilika, vrijedi proći.

Crvenilo, blaga oteklina, mrlje tamnih pigmenta – to su normalne reakcije nakon postupka, brzo prolaze

Koje su kontraindikacije za Elosa

Nije preporučljivo za pomlađivanje Elosa:

 • pacijenti mlađi od 18 godina:
 • s individualnom reakcijom na svjetlost;
 • trudne i dojilje;
 • onkološki pacijenti;
 • pacijenata s patologijom srca;
 • bolesnika s bolestima imunološkog sustava;
 • ljudi. pate od dijabetesa;
 • bolesnika s kožnim bolestima na području na koje će se liječiti.

Početna aplikacije

Kod kuće, vođenje Elos pomlađivanje nije dostupna. Proizvođač proizvodi samo salonu. Postoje analogni uređaji koji upotrebljavaju iste vrste energije – laser, foto impulse i RF ili samo lasersko zračenje. Dakle, među kupcima mrežnih trgovina je Potraženi uređaj za pomlađivanje lica aktivacije mladeži (napravljen u Francuskoj). Prema proizvođaču, to pomaže da se lakše bore, poboljšati reljef kože i ten. Ali ovaj uređaj nije Elos, ima potpuno drugačije operativne pravila i ostale rezultate.

Iluminage Youth Activator pomlađivač lica kombinira tri tipa energije – RF, laserski i svjetlosni impulsi, ali ne radi koristeći Elos tehnologiju.

Koliko vremena je potrebno za oporavak od Elosa

Elos pomlađivanje uzrokuje unutarnje opekline tkiva, tako da u prvih nekoliko sati nakon postupka, crvenilo, blagi oticanje i osjetljivost kože povećava. Nakon postupka, preporučljivo je otići kući za odmor. Njega lica ograničena je na česte, jednom svakih 3-4 sata primjenu Panthenola (u obliku pjene ili vrhnja, kao što ste prije koristili). Tijekom noći edem će pasti i crvenilo, tako da sljedeći dan možete ići na posao.

Nakon svakog postupka, trebat će vam 5-7 dana kako biste odbili posjetiti solarij, kadu, saunu i teretanu, 2-3 tjedna – posjetiti kozmetički salon.Da koža je obnovljena, treba intenzivnu ishranu i hidrataciju, bilo postupci čišćenja kontraindicirani. Obična kozmetika, poželjno je dodati krema SPF 30+.

Svi prednosti i nedostaci tehnologije pomlađivanja Elos – stol

+
 • Postupak ne zahtijeva pripremu.
 • Prolazi bez boli.
 • Ne treba puno vremena.
 • Rezultat je vidljiv čak i nakon jednog postupka.
 • Koža se brzo oporavlja.
 • Učinak podizanja je kumulativan, traje prosječno šest mjeseci.
 • Visoke cijene.
 • Liječenje se provodi tečaj, a zatim za održavanje učinka, također, potrebno stalno ići u postupcima.
 • Neposredno nakon sesije, oštećenja kože vidljiva su čak i više nego prije.

Recenzije

Postupci na uređaju ELOS prošli su točno prije godinu dana. Cilj je bio da se ukloni rosacea tretmani mreže na bull's-oku obrazima i krila nosa, kao i za postizanje učinak sužavanja pora na nosu. Sada pišem recenziju, nakon godinu dana. Za pokretanje postupka – to je prilično neugodno, flash puuuuuno svijetle i unatoč naočalama na očima – vidite. Osjećaj je da bljesak u sredini vaše glave! Jeziv osjećaj da budem iskren)) Usput, puno ljudi koji se žale na glavobolju nakon zahvata.To ne iznenađuje)) U slučaju glavi ne boli, ali procedura mogu ići samo još prisiljeni. Izbijanja rosacea prilično su bolna, posebno u daljnjim postupcima, kada se svjetlosni tok postepeno povećava. Na kraju puno duha je uhvaćen u najbolnijih mjesta – na krilima nos … ((nakon zahvata blago crvenilo, što, u principu, održanoj u jutro s pantenolom No ljepota -. Ona također zahtijeva žrtvu, tako stisnute zube drže 6 sjednice, s . dovoljno nije jeftin efekt odmah nakon završetka postupaka: 1 couperose :. jabuke obraza zapravo bjelilima, rosacea sakrio, a ja više ne moraju primjenjivati ​​na ovim područjima dvostruki sloj ton na krilima nos rosacea ostavili dijelom Mislim, ovdje je igrao ulogu vremena, govori. . Kozmetičarka – bolja susjedna jedinica, bolje djelovanje Očigledno, krila nosa zbog fiziologije ne dopušta stroj pritisnuti gusto Ovaj jedinstveni popis pore: velike pore na nosu blago izglađen suženo i smanjena, ali bez efekta „Wow” Licem u cjelini: … odmah nakon svakog postupka je usporediv s učinkom kiseline peeling – kože Gorny, zračenja, glatka reljef, osjećaj vlažne kože.Učinak je godinu dana nakon postupka: Ovo je jedinstveni popis Kuperoz: vraćeni, nalaze se na istim mjestima i istim stupnjem crvenila. Kasnije sam pročitao da uklanjanjem nekih posuda – učitavamo druge, dakle, prije ili kasnije, pod opterećenjem koja je pala na njih, oni će se također manifestirati kao kupresi. Pores: sve je na mjestu, štoviše, ako se kupperoza postupno vratila tijekom godine, onda su se pore jako brže vratile u svoje prvobitno stanje (osoba općenito: ovdje, slično pilingu, bilo je dovoljno mjesec dana).

Expertissa

Izražavam vaskularne klice, pigmentirane mrlje zbog dugog posjeta solariju. Foto pomlađivanje bori se protiv bora, rosacea i pigmentacije. Kozmetičar je brzo pronašao čitanja na licu i objasnio gdje je vrijedno hodanje lasera od roperoze, gdje je od pigmenta i odvojen od bora, jer uređaj ne obavlja te postupke u isto vrijeme. Zato smo podijelili cijelo lice u nekoliko postupaka. Jedan postupak je kupperoza, drugi pigment i treća bora. Prema mojim osjećajima mogu reći – bila je ugodna toplina, a cijeli postupak nije izazvao strah i neugodne osjete. Crvenilo i piling u sebi nisu pronađeni, nakon postupaka je bilo tek bljesak.Ali učinak me upravo pogodio, nakon prvog postupka plovila (moj glavni problem) počeli su nestati, a zvijezde su se smanjile. Koža je postala gušća, pore su se suzile i općenito je ten izgledao svježiji. Dalje je bolje – sada se mogu priuštiti bez kamuflaža. Učinjeno je samo četiri cjelovita lica postupka, ostalo još 2, ali nisam mogla odoljeti i ne podijeliti svoje pozitivno iskustvo, to stvarno funkcionira. Postavljam fotografije srednjih rezultata (još nisu radile s bocama, samo su neke od njih izvučene u području tretmana, ali učinak je definitivno tamo), ne znam koliko će biti jasne, ali pokušao sam.

Mila Igorevna

Prije postupka, gel je nanesen na lice, nakon čega je kozmetičar liječio lice i vrat. Na osjećajima mogu reći ili reći, da je bolesna u okrugu nosa, hramova. Tolerantan, ali sa svakim klikom na nosu, samoborubio sam se. Čitao sam da kozmetičar treba koristiti nekoliko savjeta, ali, koliko se sjećam, vrh se nije promijenio tijekom postupka. Osobno nije primijetila značajne promjene. Koža je bila jako gusta, pore su se suzile.Kolege na poslu označile su moj "osvježeni" izgled. Općenito, odlučio sam se ne vratiti na ovaj postupak jer nije vrijedan novca. Postoje učinkovitije metode pomlađivanja. No, odlučio sam napisati recenziju da ne podijelim svoje opće dojmove, već da upozorim one koji su se odlučili na takvo pomlađivanje o mogućim "nuspojavama". Dakle, prije postupka, moj kozmetičar, kojeg poznajem godinama, najavio je popis kontraindikacija. Među njima je bio niz "… tumora, tumora na tretiranom području." Sumnjam da je netko, nakon što je odlučio na postupak pomlađivanja, prolazio punim i sveobuhvatnim pregledom. A ja, naravno, samopouzdanje u svom gotovo apsolutnom zdravlju nije pridavala nikakvog značaja za ovo. Ali uzalud. Mjesec dana nakon posljednjeg postupka, osjetio sam bol u vratu u sredini. Odlučio sam provjeriti štitnu žlijezdu. Ultrazvuk je pokazao da je potonji u redu. Odmah sam, na ultrazvuku, uputio liječniku točno mjesto gdje to boli, a nakon što je pregledao područje malo viši, liječnik je otkrio neoplazmu veličine 3 x 3 cm! Neću napisati koliko je živaca potrošeno, koliko je stručnjaka moralo ići i krenuti, sve dok se dijagnoza ne odredi na srednju cistu vrata.Taj "byaka" može se formirati u bilo kojem djetetu još u maternici u trenutku stvaranja štitne žlijezde. Mislim da nije potrebno objasniti da je ta formacija počela rasti i upaliti, jer je to poremećeno ovim samim aparatom. Odlučujući o pomlađivanju s ELOS-om, razmislite tri puta!

Lusilda2017

Dame! Opekline, upale … Ovdje vas muči nešto? Dugo sam radio Elosa, a takvih užasa nije bilo. Možda, naravno, imao sam sreću sa specijalistom. Nemoguće je reći da je Elos lijek za starenje, ali još uvijek su poboljšanja vidljiva. Odmah sam upozoren da vidljivi učinak ne mora biti odmah (takozvani "akumulacijski efekt" djeluje postupno, nakon nekoliko trenutaka), ali već nakon prvog postupka koža nekako "osvijetli". Nakon nekoliko postupaka, ovalna se poboljšala, a koža je postala nešto gušća. Naravno, neću se usporediti s bebama, ali ipak, lice je postalo glatko i izgledalo je zdravijima. I definitivno nema pogoršanja, pah-pah. Slažem se s onima koji imaju tako strašan učinak, ali sumnjam da ste došli do vrlo kvalificiranih ljudi.

Daria

Pomlađivanje tehnologije Elos uistinu pomaže pacijentima da se bolje mijenjaju.Osobe se osvježavaju, žene padaju za 3,5,7 godina, što je, naravno, dobra vijest. Ali, kao i sve pozitivne promjene, taj učinak je reverzibilan – zakoni starenja još uvijek uzimaju cestarina. Da biste zadržali željeni rezultat, morat ćete redovito provoditi postupke održavanja. Zato Elos nije univerzalna tehnika, a istodobno neće olakšati sve probleme, ali sa svojom pomoći je sasvim moguće produžiti mladost i održati lice u dobroj formi.

Pogledajte videozapis: Accent Prime :: Impact ultrazvučni trans epidermalni unos

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: