Epilacija Iplaser: značajke i prednosti postupka

Epilacija Iplaser – bezbolan i učinkovit postupak za uklanjanje neželjenih dlačica

Epilacija Iplaser je postala pravi proboj na području uklanjanja dlačica. Postupak vam omogućuje da zauvijek zaboravite neželjenu vegetaciju na tijelu, ali to je bezbolno. Inovativni sustav kombinira najbolja tehnička rješenja.

Značajke sustava za uklanjanje dlaka Iplaser

Lasersko odstranjivanje dlačica zauzima mjesto najučinkovitije metode. Omogućuje zaboravljanje neželjenih dlačica zauvijek ili dugo vremena. Jedan od nedostataka postupka je bol, ali nakon razvoja Iplaser-a, taj je problem riješen.

Iplaser sustav za uklanjanje dlaka razvio je inovaciju. Uređaj je kombinirao nekoliko tehnologija. Iako je sustav stvoren na osnovi raspršene svjetiljke, ima posvećeni svjetlosni spektar u rasponu od 755 do 1064 nm.

Glavna značajka sustava, koja je osigurala visoku učinkovitost, bila je kombinacija tri vrste laserskih impulsa:

 • alexandrit (755 nm);
 • dioda (808 nm);
 • Neodimij (1064 nm).

Zbog širokog raspona svjetla, uređaj vam omogućuje uklanjanje dlaka na bilo kojoj vrsti kože, uključujući i šestu vrstu.

Učinkovitost metode

Moderni uređaji za lasersko uklanjanje dlaka emitiraju jedan puls u jednoj sekundi.Sustav Iplaser je u tom smislu bitno drukčiji, budući da nije jedan nego tri bljeska svjetla u roku od jedne sekunde. Zbog velike koncentracije energije, bol se smanjuje, pa je postupak bezbolan. Osim toga, potrebno je mnogo manje vremena za uklanjanje dlaka, a vrijeme rehabilitacije je lakše.

Mnoge su žene zainteresirane za pitanje koliko je postupaka neophodno zaboraviti na neželjenu kosu. I iako su rezultati već vidljivi nakon prvog postupka, od 4 do 10 sjednica bit će potrebno da se riješi svih dlaka u određenoj zoni. To ovisi o nekoliko čimbenika:

 • zone za uklanjanje dlačica;
 • tip kože;
 • pojedinačne osobine organizma;
 • boja kose i debljina.

Potrebno je provoditi postupke u intervalima od 1 mjeseca. Budući da ljudsko tijelo automatski pokreće procese regeneracije i oporavka, tijekom godina se mogu pojaviti tanke plave vlasi. Da biste riješili problem, morate ponoviti postupak svakih 8-10 mjeseci.

Koje su prednosti?

Epilacija Iplaser brzo stječe popularnost među fer spolom, jer ima nekoliko prednosti:

 1. Postupak je bezbolan. Prema pregledima onih koji su sami pokušali sustav, tijekom sjednice ima samo ugodan osjećaj topline na području aparata.
 2. Visoka učinkovitost zbog širokog spektra svjetla i tri bljeska u sekundi. Prvi rezultati vidljivi su nakon prve sesije.
 3. Metoda je pogodna za sve tipove kože. Za razliku od većine laserskih uređaja, može se koristiti za šesti fototip kože.
 4. Uređaj vam omogućuje da se riješite čak i tanke kose.
 5. Zbog ravnomjerne raspodjele energije osigurana je visoka razina sigurnosti, pa čak i osoba bez odgovarajuće kvalifikacije može obaviti postupak.
 6. Postupak je prilično brz.
 7. Nije potrebna gel primjena.
 8. Potrošni materijali imaju pristupačnu cijenu.

Glavna prednost uređaja je ta da se može koristiti za tanku i debelu kosu u bilo kojem području, budući da laserski puls utječe na melanin i proteinski dio.

Indikacije i kontraindikacije

Oznaka za postupak je uklanjanje neželjenih biljaka na različitim dijelovima tijela:

 • pazuha;
 • bikini područje;
 • na nogama i tako dalje.

Unatoč svojoj učinkovitosti, epilacija uz pomoć Iplaser aparata ima kontraindikacije. U takvim slučajevima treba ukloniti metodu uklanjanja dlaka:

 • u infektivnim ili upalnim kožnim bolestima;
 • rane i mehanička oštećenja na području uklanjanja;
 • s opeklinama;
 • tijekom trudnoće;
 • s onkološkim bolestima;
 • s kožnim bolestima;
 • kada dojite;
 • s povećanom osjetljivošću na sunčevu svjetlost.

Prije postupka je bolje konzultirati liječnika kako bi se izbjegle neugodne posljedice.

Razdoblje pripreme i rehabilitacije

I premda je Iplaser prikladan za sve tipove kože, ne preporučuje se prije početka postupka u sunčalištu ili sunčati na plaži. Dakle, učinkovitost će biti mnogo veća. Neophodno je odbiti se suncanje barem 7-10 dana. Nekoliko dana prije postupka skinite kosu s britvom ili trimerom kako biste izbjegli oštećenje kože.

Razdoblje rehabilitacije obično prolazi lako, ali ipak je potrebno slijediti jednostavne preporuke:

 1. Prvi tjedan izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost.
 2. Nemojte posjetiti solarij.
 3. Kada izađete van, koristite krema s UV filtrom.
 4. Nemojte upotrebljavati pilingove i ne gulite.

Inovativni sustav Iplaser je proboj ne samo u laserskom uklanjanju dlačica već iu borbi protiv neželjenih biljaka. Metoda omogućuje trajno zaboravljanje neželjenih dlaka ili smanjenje njihovog broja na minimum.

Pogledajte videozapis: Trajno uklanjanje dlačica kod kuće – moje iskustvo – BRAUN Epilator IPL svileno-stručnjak

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: