Epikator za bikini zonu: koja je bolja za odabir

Epilator za područje bikini – kako je prihvatljivo?

Unatoč brzom razvoju kozmetologije, razvoju i poboljšanju metoda za uklanjanje neželjenih dlaka, dobar stari epilator je i dalje učinkovit i tražen asistent. Za uklanjanje dlačica bilo kojeg područja, čak i osjetljive zone bikini, koristi se ovaj uređaj. Zbog tanke i osjetljive kože ne preporuča se samo uklanjanje dlačica s epilatorom.

Mehanizam djelovanja

Svi epilatori se razvrstavaju prema mehanizmu uklanjanja dlačica u dvije skupine:

 1. Disk. Uređaj je da rotira diskove koji su međusobno komprimirani, uhvativši kosu i povlačenjem iz korijena. Maksimalni broj dlačica koje uređaj može uhvatiti u isto vrijeme iznosi 32, tako da je bol u ovom slučaju prosječan. Uređaji s takvim mehanizmom najčešći su i prihvatljivi za određivanje cijena.
 2. Pincete hvataju dlake s metalnim pločama koje rade poput pinceta. Broj pinceta ovisi o modelu uređaja i varira od 20 do 40. Što su takvi elementi osigurani u epilatoru, to je bolja bolja i brža će postupak uklanjanja.Ovakve vrste uređaja smatraju se modernim, a njihovi će troškovi biti veći.

Da biste razumjeli koji je epilator bolji, potrebno je uzeti u obzir prag boli i osjetljivost kože. Uostalom, ovaj postupak je neugodan i prilično bolan, što igra važnu ulogu, posebno pri obradi bikinijskog područja. Ako postoji financijska prilika, zasigurno ćete se morati boriti na modelu 40-pincer, a ako vam je potrebna opcija proračuna – disk će se nositi s "bang" sa svojim zadatkom.

Suptilnosti izbora

Odabir epilata za bikini područje je savjestan posao, pa pažljivo proučite dodatne značajke koje mogu ublažiti bol, neugodnosti i neugodu pri uklanjanju neželjenih biljaka.

Brzina rada

Mora postojati barem 2 brzine rotacije radne glave. To će omogućiti visoku kvalitetu i brzu proceduru s najmanjom boli, kao i za svaku vrstu vegetacije odabire optimalni način brzine.

Brzina I (500-600 rpm / min) za uklanjanje tankog i mekog dlaka, koja se pri velikim brzinama neće izvući iz korijena, a samo će im vidljivi dio biti prekinut.

Speed ​​II (700 rpm) za uklanjanje dugotrajne i teške vegetacije. Na niskoj brzini dlačice neće izbiti, ali samo će bol povećati.

Napajanje

Uređaji koji rade samo na mreži, neprikladni su za upotrebu u bikinijskom prostoru, jer to je veza s utičnicom, ograničavanje slobode kretanja i pristupa teško dostupnim mjestima. Punjivi modeli omogućuju manipulaciju na bilo kojem prikladnom mjestu. Obratite pažnju na kapacitet baterije jer duže uređaj može raditi bez dodatnog punjenja, tako da je prikladnije.

Dodatne mlaznice

Najbolji epilatori za bikinijsku zonu su oni u konfiguraciji na koji su spojeni mnoštvo mlaznica. Takvi jednostavni uređaji mogu olakšati postupak uklanjanja dlaka i smanjiti bol.

Mlaznice za hlađenje su:

 • voda prije depilacije treba napuniti vodom i staviti neko vrijeme u zamrzivač;
 • Zrak tijekom rada uređaja puše kožu hladnim zrakom;
 • Rukavicu s gelom stavlja se u hladnoću prije manipulacije.

Mlaznice za masažu djeluju na dermiju mehanički (pomoću četki ili kuglica), smanjujući nelagodu.I prisutnost plutajuće glave osigurat će maksimalni kontakt s kožom.

Trimer je mlaznica koja se uspješno koristi za dizajn bikinija. Također, trimer pomaže, ako je na nekim mjestima uklanjanje teško ili bolno.

Mlaznica je uključena u epilator za zonu bikini, koja pokriva radnu glavu i smanjuje broj radnih pinceta ili diskova. Ovo dobro smanjuje bol.

Uređaj za njegu

Uređaj s uklonjivom glavom i funkcijom mokrog čišćenja iznimno je lako očistiti. Nakon postupka temeljito isperite pod tekućom vodom i ostavite da se osuši.

Dodatne značajke

Što još trebam tražiti pri odabiru?

 • Prisutnost osvjetljenja tretiranog područja osigurat će dobru vidljivost tijekom postupka;
 • funkcija pilinga sprječava nastanak urušenih vlasi;
 • sposobnost korištenja pjene daje dodatnu vlagu koja ima pozitivan učinak na suhu i osjetljivu kožu.

Najbolji epilator za intimno područje – s mogućnošću rada u vodi. Lakše je ukloniti dlake od vlažne kože, dok je bol bolji.Takvi se modeli proizvode u vodonepropusnoj kutiji i izvode se na bateriji.

Prednosti i nedostaci

Kupnjom uređaja, važno je uzeti u obzir ono što je značilo dugoročnu uporabu uređaja, pa se postavlja pitanje treba pristupiti odgovorno i da je bolje da ne uštedjeti novac kupnjom nepoznat brand.

Koje su prednosti žene u korištenju epilata?

 1. Trajanje učinka je najvažniji prioritet. Glatkoća kože traje 3-4 tjedna.
 2. Visoka kvaliteta postupka. Vegetacija se uklanja iz korijena, a svaka naknadna manipulacija, kosa postaje tanja i slabija.
 3. Jednostavnost korištenja. Nisu potrebne posebne obuke ili znanja za postupak. Dovoljno je pročitati upute i otići na uklanjanje dlaka.
 4. Nemogućnost rezanja ili ozljede kože, kao kod brijanja ili uklanjanja krema.
 5. Električni epilator ne zahtijeva trošak dodatnih potrepština, kao što je, na primjer, kada se vosak ili šugiranje.
 6. Metoda proračuna je da ne morate platiti svaki put postupak za uklanjanje dlaka, kao u salonu. Jednokratni doprinos isplati se u manje od godinu dana korištenja.

Najvažnije negativne točke u korištenju ovog uređaja su bol i visoki rizik od zanosa kose. Ali s činjenicom i ostalih proizvođača uređaja koji se nose s nedostacima pokušavaju se boriti, a ne bez uspjeha. Sve dodatne privitke i funkcije sve više i više uklanjaju nuspojave korištenja epilaata.

Uvjeti korištenja

Da biste postupak uklanjanja dlačica bili što ugodniji, trebate znati značajke epilaata. Prvo iskustvo s uređajem preporuča se započinjanje uklanjanja pri maloj brzini ne iz područja bikini, već s nogu. Tako se koža prvo prilagođava novim neugodnim senzacijama, a postupak u intimnom području bit će manje bolan.

Osnovna pravila:

 • prije manipulacije, parajte područje koje treba tretirati, tako da vlasi lakše "napuštaju" pore. Važno je da kod upotrebe klasičnog uređaja dermis treba temeljito izbrisati, a novi modeli omogućuju rad čak iu vodi;
 • uklanjanje se provodi protiv rasta dlaka, tako da će postupak biti bolji i da će se rizik od nakupljanja dlake smanjiti;
 • Izrada depilacije, potrebno je lagano povući kožu u smjeru suprotnom od položaja uređaja. To će smanjiti bol;
 • zabranjeno je čvrsto pritisnuti uređaj na kožu, što može rezultirati ozljedom;
 • uzeti u obzir činjenicu da tijekom menstruacije povećava osjetljivost kože na intimnom području, postupak će biti bolniji;
 • obaviti pilira tretiranog područja nekoliko dana nakon uklanjanja.

Riješite se neželjenih dlačica kroz epilator – jednostavno, pristupačno i visoko kvalitetno, ali ne svaka tvrtka proizvodi pristojne modele. Obratite pažnju na poznate robne marke čija je kvaliteta potvrđena vremenom i pozitivnim ocjenama kupaca. To uključuje: Panasonic, Rowenta, Braun, Philips i dr. Proizvođači nude različite modele koji odgovaraju svakom ukusu – od opcija proračuna do najnovijih dostignuća s mnogim dodatnim značajkama.

Pogledajte videozapis: Praktična žena – Savjeti za intimnu depilaciju

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: