Lunarne kalendarske frizure za veljaču 2018. Povoljni dani

Frizure kalendara za veljaču 2018. – vodič u svijet ljepote

Fotografija: kalendarska frizura za veljaču 2018

Korištenje Lunar kalendara frizure za veljaču 2018 će vam pomoći da značajno poboljšati stanje vaše kose, kao i dobiti lijepe bonuse u obliku uspjeha na poslu, sklad u svoj osobni život i jačanje prijateljstva. Da bi vaš odraz u zrcalu dao zadovoljstvo, upoznajte se s datumima koji su pogodni za rezanje sa astrološkog gledišta.

Povoljni lunarni dani za veljaču 2018. godine

  1. 1. veljače – mjesečev Moon in Leo, zahvaljujući kojem se niti postaju nevjerojatno glomazne i pahuljaste, struktura kose će biti ojačana. Međutim, mjesec će usporiti njihov rast. Danas vrijedi održavati važne susrete i zabave – sve će proći, što je moguće više;
  2. 2. veljače – Mjesni pad će smanjiti stopu rasta kovrčica, čineći ih svilenkastim i sjajnim. Danas je velik dan za financijska ulaganja i dugoročna ulaganja;
  3. 6-8. Veljače Škorpion će na najbolji mogući način utjecati na zdravlje kose, čineći ih bujnom, živom i poslušnom. Danas će svaki vaš rizik biti opravdan;
  4. 9.-10. Veljače – šišanje danas će dovesti do povećanja volumena kose, njihovo zdravlje će također biti ojačana.Aktivni su kognitivni procesi i kreativne vještine;
  5. 20. veljače – rastući mjesec, jamči brz rast zvučnika. Osim toga, možete sigurno računati na stvaranje sjaja kose. Dan je dobar za bojanje i stvaranje kovrča. Danas će vam se i sreća povećati;
  6. 28. veljače – najbolji dan za frizuru u mjesec dana. Rasti mjesec je u Leo, što će učiniti kovrčama voluminoznim, sjajnim i znatno ubrzavaju njihov rast. Danas će sve manipulacije s kovrčama biti vrlo uspješne. Čak i lagana promjena frizure (na primjer, savjeti za šišanje) donijet će sreću kući.

Kada treba ažurirati frizuru?

U veljači su i nepovoljni datumi, koji uključuju 3-4. Veljače, Šišanje će učiniti kosu krutom i nestašnom za styling. Također, manipulacije s kovrčama danas će dovesti do pojave povećala. Postoji poteškoća u odnosima sa voljenima.

šišanje 5. veljače ispraznite svoje zalihe energije, smanjite svoju sposobnost rada i povećajte razdražljivost. I kosa će postati suha i beživotna.

C 12. do 15. veljače U svakom su planu izuzetno nestabilni dani.U ovom trenutku vrijedno je odbiti odlaziti na frizerski salon. Pored prorjeđivanja kovrčica i smanjenja volumena, riskirate stvaranje financijskih problema.

šišanje 18. veljače će dovesti do oštrog gubitka kose i gubitka sjaja. Za vraćanje niti treba puno vremena i truda. Manipulacije s kovrčama mogu naštetiti općem zdravlju, smanjujući imunosnu barijeru.

Pješačenje do stilista 26. veljače Negativno utječu na stanje kovrča, što dovodi do njihovog gubitka i stanjivanja strukture. Čak i rezanje krajeva imat će negativne posljedice i utjecat će na emocionalnu pozadinu.

Napomena: Preostali dani lunarnog kalendara smatraju se neutralnima. Neće se pojaviti na stanju kovrče u dobrom ili lošem smislu. Oni također ne donose pozitivne promjene u životu.

Saznajte i koji su dani u travnju 2018. bolje odrezati kosu.

Pogledajte videozapis: ISKREIRALA SAM SI ČIZME & šminka za NOVU GODINU!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: