Podrucje muškoga muškarca u muškoj igri: osobine postupka

Intimna zona u muškaraca: bikini i duboki bikini

Činjenica da djevojke idu u salone kako bi uklonile višak vegetacije, sve su već navikle. Relativno novi trend postao je ta želja kod muškaraca.

Ako žene mogu napraviti depilaciju šećera kod kuće, onda bi muškarci, naprotiv, radije povjeravali šikaniranje svoje bikini zone profesionalcu.

Muško šokiranje je primjenjivo ne samo u bikinijskoj zoni, već i na leđima, prsima, licu i općenito cijelom tijelu. Ali postoje vrste točno mladoženja njegu.

Vrste intimnog sranja

Ovdje za djevojčice i muškarce razdvajanje je isto:

  • klasično shugiranje. Uklanjanje samo dlačica koje gledaju ispod donjeg rublja;
  • duboko. Zbrinjavanje vegetacije u staničnoj zoni i unutrašnjosti bedra;
  • Brazilski šokiranje. Dovršeno uklanjanje dlaka u perineumu.

Čišćenje karamela intimne zone vrši se samo s kupljenom, gustom tijesto. U tom slučaju, domaća kućna opcija nije prikladna, jer neće biti učinkovita.

Da bi se smanjila bol na skrotumu, tijesto se nanosi protiv rasta kose i uklanja se. Na isti način, rizik od urušenih dlačica je sveden na minimum.

Zašto šugu?

Naravno, postoji mnogo načina da se riješite višak kose. Pa zašto je to da mnogi ljudi odabiru točno muški bikini shugaring?

Nakon ovog postupka, testisi će biti glatki do mjesec dana, a zatim će rasti rijetke, tanke i slabe vlasi. Svaki put kad će biti manje i manje, i bol od mučenja dubokog bikini za muškarce također će biti slabiji.

Osim toga, ova metoda uklanjanja dlaka će spasiti mušku populaciju od stalnog brijanja, iritacije, urastajućih dlačica i drugih takvih problema.

Mužjak bikini sugaring nije tako bolan kao depilacija. Nema opasnosti od opeklina, jer se tijesto zagrijava do 39 stupnjeva, što je nešto više od temperature našeg tijela.

Čak i ako pacijent ima niski prag boli, postupak nije kontraindiciran. Mnogo je načina da se sesija najmanje bolno, kako s lijekovima tako i pravilnom pripremom.

Priprema

Duboki bikini za muškarce zahtijevaju posebnu obuku, kao i druge vrste depilacije. Dakle, postoji nekoliko koraka:

  • vlasi u vrijeme postupka trebaju biti dulje od 4 mm. Manja tjestenina jednostavno neće zgrabiti;
  • tjedan dana prije sesije vrijedi odbiti sunčanje;
  • unaprijed je potrebno staviti na prirodno labav lan koji ne utrljati.

Da bi se smanjilo manje bolno, vrijedno je piling nekoliko dana prije sesije i uzimanje vruće kupke za sat-dva. Piling će ukloniti sve usrane čestice epitela, a folikul će biti lakše izvaditi. Topla kupka otvara pore, što uvelike pojednostavljuje zadatak.

Kako je postupak u salonu

Nakon samog pripreme, klijent stiže i povoljno se nalazi na stolcu. Prvo, zona uklanjanja se tretira sa tonikom, i nakon – talka.

Zatim nanesite tijesto prema smjeru rast kose. Uklonjena šećerna smjesa s oštrim samopouzdanim pokretom. Istovremeno, s drugom rukom, koža epilirane zone je malo napeta – tako da je manje boli.

Nakon uklanjanja ostatke se trlja kožom s vatom od pamučnog krumpira umočenog u običnu vodu i na tretirano područje nanosi se posebni losion.

Ponavljanje postupka je individualno. Najčešće u početku, sjednice se održavaju jednom svaka dva tjedna, kasnije – jednom mjesečno.

zaključak

Pa štoako vam se ne sviđa kosa u intimnoj zoni i stalno se borite s njima, shugiranje će biti najbolje rješenje! Zamislite – mjesec bez brijača u vašim rukama, ali s glatkom kožom – ovo je sjajno!

Zato ne biste ni trebali sumnjati – izvrstan postupak.

Pogledajte videozapis: Depilacija intimne zone, jako bolnaaa 2017

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: