Oblaganje plastičnog lica za punjenje: recenzije, fotografija

Kako je kontura plastična lica punila?

Prije ili kasnije svaka žena razmišlja o postupcima pomlađivanja. Kada skupe kreme i maske više ne nositi s znakovima vremena, vrijeme je da poduzmete ozbiljnije mjere. Suvremeni kozmetičari savjetuju da ne odgode ovo pitanje i započnu prevenciju prije trenutka kada se situacija može ispraviti samo plastičnom kirurgijom.

Već od 30 do 35 godina preporučuje se sve vrste "injekcija ljepote": mezokokuta, botoks, injekcije medicinskih gelova. A ako prvi i drugi osmišljen kako bi ispraviti „dot” problem, uvođenje kozmetičke pomoćnih sredstava (punila) ima snažno anti-aging učinak, a sa vanjske, estetske strane i sa stanovišta poboljšanje kože.

Niz injekcija u problematičnim područjima lica djeluje kao nekirurška kirurška podizanja: jačanje ovalnih, ravnatičnih bora, punjenje mjesta koja su izgubila volumen s godinama. Sama koža je navlažena, postaje gušća, dobiva ton stimulirajući sintezu vlastitih vlakana kolagena i elastina. Ovaj je postupak nazvan kontura plastika,i njegov učinak, sposoban je dugi niz godina gurati potrebu za upotrebom kirurške plastike.

Tko je preporučen kontura plastičnih lica punila?

Contour plastika, ako je napravljen korištenjem modernih biorazgradivih materijala, može preporučiti gotovo sve žene osjećaju na licu znakove propadanja, umor, gubitak tonusa kože i elastičnost. Proces starenja, koji se može zaustaviti s injekcijskom plastikom, izražava se takvim simptomima:

 • početna faza ptoze (smanjenje tkiva);
 • "mutne" konture lica;
 • bore oko očiju, usne, između obrva;
 • nasolabijalni nabori;
 • neosvijetljeni jagodići i brada;
 • ružni oblik usana, asimetrija;
 • suviše tanke usnice, spušteni kutovi usta;
 • dehidrirana koža lica.

Ako su promjene dobi tek počele, plastika s konturama neće dati primjetan estetski učinak, ali njegov učinak koji poboljšava zdravlje na koži ne bi trebao biti diskontiran. Preventivni postupci poboljšavaju stanje slojeva dermisa i uspijevaju usporiti razvoj gore spomenutih problema zrele kože.

U dame za 40 godina učinak konture plastike bit će izraženiji nego kod mladih žena. Injekcijski postupci na dobnoj koži doslovno rade čuda, vizualno brisanje s lica od 5 do 10 godina. Uvođenje punila uklanjaju fine linije i bore su dovoljno duboko, promijeniti oblik i volumen usana, jačanje obrise i oblik lica, „nacrtana” jagodice, brada, osoba postaje ugodan oblina, što je karakteristično za mlade. Koža se apsorbira vlagom, izgleda zdravo, savitljivo. U pravilu, dobar liječnik nastoji sve te promjene učiniti što prirodnijim, bez kršenja proporcija lica.

Nažalost, ako je proces starenja prošao previše, konturna plastika teško će moći znatno poboljšati situaciju. Anti-aging injekcije nisu svemoćni i ne mogu zategnuti progib kože i izbrisati bore.

Nije potrebno da se prijave za brizganje plastike za bolesnike čija je koža sklona alergijskim reakcijama, ako dugo vremena da liječiti rane, lako modrice formirana: u takvim slučajevima, injekcije ne sigurno, posebno na licu mjesta je pun opasnosti od nuspojava.

Privremeno treba odgoditi kontur plastifikator tijekom trudnoće i laktacije, menstruacija, s pogoršanjem kožnih bolesti, prehlada, ponavljanjem herpesa.

Jedina kontura kontraindikacijska plastika – prisutnost prethodno uvedenih stalnih punila, jer to može dovesti do nepredvidljivih posljedica.

Prednosti postupka plastične konture lica

Plastična kontura, unatoč svom imenu, nema nikakve veze s plastičnom kirurgijom: niti po stupnju intervencije niti oporavkom nakon postupka.

 • Glavna prednost metode injekcije je potpuno odsutnost razdoblja rehabilitacije. Odmah nakon injekcija pacijent može otići kući i uživati ​​u njegovu izgledu u zrcalu. Estetski rezultat pojavljuje se trenutačno, bez bolova i hematoma.
 • Punila na koži imaju kumulativni učinak. Iako se probijanje traži stalno, dok se otapalo otapa, svaki put kada se razmak između postupaka produlji i količina ubrizganog gela smanjuje.

Činjenica je da injekcije uzrokuju manji fibrozni proces u koži (prirodni obrambeni mehanizam), zbog čega je mjesto ubrizgavanja lagano zbijeno vezivnim vlaknima i zateže tkiva.Stoga se formira neka vrsta žice koja dugo održava ton korigiranih područja lica.

Što se tiče komplikacija konture plastike, njihova vjerojatnost je minimalna. Stručnjak za takve stvari kao što su infekcija, krvarenje i ožiljci obično se ne događa. Od hematoma, pečata na mjestu ubrizgavanja, neravnomjerna raspodjela gela, njegova previsoka resorpcija imuna nije ni jedna – to je isključivo pojedinačne reakcije tijela koje se ne mogu predvidjeti.

Koje punila se koriste za konturnu plastiku?

Bit postupka konture plastike sastoji se od "cijepanja" lica s medicinskim pripravcima i punilima. To su kozmetički gelovi koji imaju različitu sastavu, gustoću i trajanje djelovanja. Korištenje ovog ili onog lijeka ovisi o indikacijama: zoni korekcije, problem koji treba ukloniti, a također se temelji na želji pacijenta.

Plastična punila s konturama daju istodobno dva učinka, Jedan od njih trenutačan, vidljiv odmah nakon postupka, je fizičko punjenje bora i "udubljenja" lica, davanje volumena tkiva, uklanjanje asimetrije.

Pretpostavlja se da djeluje cosmetologists početku kada gelovi samo dio medicinske prakse. Stoga se takvi lijekovi nazivaju "punilo", što znači "punilo" na engleskom.

Drugi učinak – produženo, tu je već u procesu „posao” korisnih sastojaka u gelu i dalje za nekoliko mjeseci, pomlađivanje i poboljšanje stanja kože iznutra.

S ove točke gledišta, nisu svi punila "jednako korisni". Ti lijekovi koji se koriste na početku estetske njege, samo rastao po stopi od nekih dijelova lica, i sa puno nuspojava i trajnih posljedica. Moderni gelovi u potpunosti rade na drugačiji princip: oni se temelje na punu kompatibilnost s ljudskim tijelom, a sigurnost je njihov glavni kriterij za certifikaciju.

Sva punila su podijeljena u dvije velike skupine: biorazgradivi i trajni, Pripreme stare generacije pripadale su trajnim tvarima i sada se praktički ne koriste. Sadašnjost i budućnost su za samonosive punila učinkovita i bezopasna.Ostaje pitanje znanstvenicima da ih unaprijede na takav način da značajno produljuju djelovanje gelova uz očuvanje svih prethodnih kvaliteta.

Punila stalnog djelovanja

Glavna karakteristika stalnih gelova je njihova nemogućnost da se otapaju u ljudskim tkivima i prirodno izlučuju iz tijela. Uvođenje takvog lijeka je učinjeno jednom i za sve, i ne može se ukloniti ni kirurški.

Ovi lijekovi se proizvode na osnovi silikona i drugih polimera – sintetičkih tvari, stranih ljudskom tijelu. Stoga, kada se proguta, takav spoj prolazi kroz imuni napad, što dovodi do svih vrsta komplikacija:

 1. Ovo je fibroza tkiva, koja oko gel formira gustu kapsulu vezivnog tkiva. Kao rezultat, slojevi kože su lemljeni i deformirani, a sama prisutnost gela je vidljiva golim okom.
 2. Gusti silikonski gelovi se kreću od mjesta do mjesta, tj. Mogu migrirati ispod kože.
 3. Trajni gel može se odstraniti, uzrokujući upalu i dodatno disfiguring lice.

Trajanje djelovanja ovih lijekova predstavljeno je kao njihovo neosporno dostojanstvo,Međutim, ova je prednost vrlo upitna, jer je već nemoguće popraviti rezultat pacijenta koji nije zadovoljavajući.

Plastično lice konture stalnih punila stvara stabilan gusti okvir, ali se ne pojavljuju nikakvi pozitivni rejuvencijski procesi u slojevima kože. A ponašanje tekućeg silikona u tijelu može na kraju postati nepredvidljiv.

Punila na hijaluronskoj osnovi

Popularnost konture plastike počeo rasti po skokovima i granice s pojavom modernih, potpuno apsorbirati droge na temelju hijaluronske kiseline. Takvi gelovi nastaju iz sintetičkog hijalurona, koji je gotovo identičan formuli prirodne supstance. To je prirodna komponenta našeg tijela, koja je odgovorna za transport tekućine kroz međustanične membrane.

Hijaluronska kiselina ima moćan učinak vlaženja zbog svoje sposobnosti vezanja molekula vode i zadržavanja u velikim količinama.

Kada se primjenjuje u kožu punila na temelju hijaluronske pojavljuje prvi mehanički sadržaj punjenje tkiva gel (za oporavak gužvanja i volumena), a zatim se na biološku aktivnost kiselih molekula.

Dugo vremena, lokalizacija takvog punila zadržava povećani sadržaj vlage dok se gel ne razgrađuje. Resorpcija hijaluronskih punila dolazi prirodno, postupno, ravnomjerno i bez nuspojava. Pod djelovanjem enzima, punilo se razgrađuje bezopasno, povezano s ljudskim tijelom, komponente i potpuno je uklonjeno.

Ovaj proces traje od 4 mjeseca do godinu dana, a cijelo to vrijeme koža izgleda zdravo i odmarao, jer u njoj postoje reakcije samo-pomlađivanja. Nakon što se gel konačno riješi, njezino djelovanje traje već neko vrijeme, ali vraćanje volumena toga nije dovoljno.

Potreban je drugi postupak, a to je najosnovniji nedostatak biorazgradivih gelova. Redovita injekcija u lice – ne najugodnija zabava, pogotovo jer su ove injekcije daleko od slobodnog.

Danas tržište nudi masu hijaluronskih lijekova za konturnu plastiku, koju samo stručnjak može razumjeti. Činjenica je da se gelovi različitih proizvođača razlikuju po sastavu, doziranju, a u svom asortimanu mogu biti punila raznih gustoća.

Samo liječnik može utvrditi koju vrstu punila je potrebno napraviti korekciju. „Light” gelovi se koriste za male nedostatke, kao što je više viskozan i debele – za popunjavanje bora i davanje izražava volumen odvojene zone. Ponekad isti pacijent zahtjeva "podkolku" različite lijekove.

Najpopularniji među cosmetologists punila za oslikavanje lica zastupljena marki Restylane, Juvederm, Surgiderm, Teosial i niz drugih proizvođača.

Autofillery

Ako govorimo o sigurnosti i kompatibilnosti s punilima ljudskog tkiva, postoji jedna vrsta oslikavanje, što doslovno koristi u lice korekcije „prirodne proizvode”. To su tzv. Lipofileri, ili masti samog pacijenta. Prednost ove metode je u minimalnim komplikacijama: nakon svega, materijal je izvoran tijelu, iako preuzet s drugog mjesta.

Valjanost ovog oslikavanje je mnogo veća od hijaluronske injekcije, međutim, potreba za uzorkovanje biološkog materijala čini ovaj postupak nije tako čest. Najčešće se izvodi u suradnji s liposukcija: pacijent dobiva osloboditi od viška masnog tkiva u svojim problematična područja i istovremeno čineći pomlađivanje lica „pumpanje” vlastite masnoće u obraze, bradu i drugih dijelova lica,zahtijevaju dodatnu količinu.

Dugotrajna punila koja imaju biokompatibilnost

Pripreme za kontura plastičara lica posljednje generacije kombiniraju "ugodne s korisnim". To su sintetička punila, što znači da se prijavljuju za dovoljno produženi rezultat. Istodobno se stvaraju na temelju ravnodušnih tvari, koje se već dugo koriste u medicini i potvrđuju njihovu sigurnost.

Na primjer, od tekućeg polikaprolakton iz koje također napraviti za bioresorbirajućom konca i unutarnjih zglobova u estetskoj kirurgiji. Sastav takvih pripravaka, u pravilu, uključuje prirodne sastojke, poput mliječne kiseline, koji povećavaju biokompatibilnost i korisna svojstva gela. Takva punila zadržavaju svoj učinak već nekoliko godina i ne uzrokuju nuspojave.

Kako se suočavaju s konturama plastičnih punila?

Sam postupak za uvođenje punila u kožu lica nije problem. Traje od 5 minuta do pola sata, ovisno o količini korekcije i sastoji se od dvije faze: lokalne anestezije i izravnih injekcija.

Dalje sve ovisi o kvalifikaciji liječnika – estetskog kirurga.U rukama je uspjeh operacije za pomlađivanje. Od stručnjaka se traži da rade s pacijentom, „i iz”: pregledati, identificirati probleme i intervencije front, odabrati pravu punila, a ne biti u zabludi s brojem potrebnih jedinica lijeka.

Se do injekcije na dva načina: pomoću malog šprice s tankom iglom (za plućne gelova ukloniti manje nedostatke) ili kanile, koji čine jedan punkcija i daju jednom velika količina punila je obično dovoljno viskozno i ​​debljine.

Najvažnija stvar ovdje je ne osloniti se na pristojnost stručnjaka, ali važno je pitati što i koliko će liječnik osobno raditi. Važno je znati ime punila, njegova gustoća, millilitrazh unesenog lijeka – sve te podatke je potrebno donijeti kozmetičarka u pacijentovom grafikonu.

Svaka droga mora imati vlastitu potvrdu od proizvođača, biti u originalnoj ambalaži i otvoriti samo u prisutnosti klijenta.

Na bolnosti konture plastičnosti nema jedinstvenog mišljenja. Mnogi liječnici radije rade bez anestezije, jer vjeruju da im to pomaže kontrolirati dubinu ubacivanja igala i količinu gela.U svakom slučaju, želja klijenta – zakon, i ako pacijent zahtijeva anesteziju, to će se, međutim, reći ono što je koristiti to nije toliko. Umjesto toga, to daje psihološki učinak.

Neugodna senzacija, gori, nelagoda tijekom i tijekom prvih sati nakon obrisne plastičnosti su normalna. Zabrinutost je ako, nakon nekoliko dana, ti problemi i dalje ostanu. Ne treba dotaknuti lice nakon snimanja. Pažljivo pranje mora biti neophodno da ne bude izloženo pregrijavanju, prekomjernom hlađenju i ultraljubičastom zračenju. Tijekom dana nakon postupka, poželjno je odustati od šminke.

cijena

Samo punilo je ono što čini trošak postupka konture. Natjecanje na ovom području je visoka: ljekovite injekcije se obavljaju u gotovo svim klinikama, velikim kozmetičkim salonima, a "doma" metode stručnjaka su zajedničke.

Gdje se obratiti za pomlađivanje punila, svatko odlučuje za sebe, ali u posljednjih nekoliko godina trend: mnoge žene ne vidim nikakvog smisla platiti više za bolničke usluge, ali radije poslati plaćanje „na ruke” liječnika, uključujući i rad u privatnom. Takve stručnjake pretražuju povratne informacije i preporuke prijatelja, ali, naravno, na vlastitu odgovornost i rizik.

U svakom slučaju, u ovom broju najvažnije je kvaliteta primijenjenog lijeka.Ako je postupak previše jeftin, to može uzrokovati sumnju u vjerodostojnost punila. Za referencu:

 • za ispravljanje manjih nedostataka najmanje 10.000 rubalja (otprilike jedna štrcaljka punila košta oko);
 • za povećanje usne u prosjeku 15.000 rubalja;
 • punjenje nasolabijalnih nabora i nasolijalnih sulči također će porasti na 15.000 rubalja;
 • za volumetrijsko modeliranje cijele osobe morat će platiti iznos od oko 30.000 – 45.000 rubalja.

Čimbenici koji povećavaju troškove postupaka su upotreba metode administracije tunela (kanila umjesto štrcaljke); anestezija (bolesnik može to učiniti sami kupnjom u ljekarni anestetik kremu i stavi lice pod folijom 40 minuta prije injekcije); "skup" kozmetičar, eminentna klinika. Sve to zajedno može povećati troškove konture plastike za 1,5 do 2 puta.

Davanje injekcija, morate shvatiti da ovaj postupak nije jednokratan, već redoviti. U skladu s tim, trebate unaprijed planirati troškove za naknadne sesije. Potpora rezultatu će trebati biti 2 puta godišnje, ako se uvede s laganim gelovima ili pacijentovo tijelo brzo "jede" punilo. U slučaju preparata visoke gustoće akcija može trajati 2 do 4 godine, a zatim se opet moralno i materijalno priprema.

Međutim, prema ženama, koji su već napravili sami kontura plastike, bilo financijske ili moralnim „pate” ne ih zaustaviti u korištenju punila u budućnosti: kako poput učinka, ako ne tako velike izdatke (u usporedbi s drugim, radikalnim metodama ) i prilično ugodan postupak.

Pogledajte video: Kako se riješiti nasolabijalnih nabora s punilima

Gledajte videozapis: podigni jagodice s punilom. Moje iskustvo.
Recenzije plastične ploče s konturama s punilima

Referentni broj 1

Naručio sam dar za moj rođendan. Oni su predstavili certifikat kozmetičkom centru za veliku sumu, čak sam bio zbunjen da ću to učiniti. Odlučio sam se osloniti na mišljenje profesionalca i nije ga požalio. Umjesto tijeka masaža i nekih drugih postupaka kojima sam zurio, u klinici sam savjetovao da napravim obrisnu plastičnu plastiku.

Samo otišao sav novac: za povećanje usana, obraza blago podigne, uklanjanje bora oko usta, ispod nosa, obkololi dno lice. Neću reći da je to bilo bolno, neugodno, ali ne i šećer. Ali kad sam se vidjela u zrcalu, pomislila sam: "Zašto to prije nisam učinio?".Prošlo je pola godine, a moje lice je sve mlađe i mlađe. Dokle god je sve na mjestu, volumen ne smanji, nadamo se, protežu se još par godina – dignute gel Tiosial.

Mila, 40 godina – Sankt Peterburg

Referentni broj 2

Izgledam dobro za moje 27, ali u cjelini stanje mi se ne sviđa. Neki je spor, neujednačena u nekim mjestima, i pojavljuju se bore. Za mene je kozmetičar ponudio obris plastičnu.

prosvjedovala sam da je prerano, ali je rekao da je to učinjeno ne samo „teta”, ali mladi ljudi previše, samo poboljšati turgor kože i „osvježiti”. On je uvjeren. Učinio je mnogo, mnogo injekcija, s tankom iglom gotovo na cijelom licu.

squealed sam kao prase – više prestrašen od boli, ali se bojim injekcija koje dijete u užas. Sljedeći put idem bez straha. Rezultat se sviđa. Mislim da ga mogu popraviti s malom spužvom, u isto vrijeme. Moj liječnik, usput, radi na Restylaneu.

Alena, 27 godina – Moskva

Pogledajte videozapis: Praktična žena – Liječenje – Podizanje obraza hijaluronom

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: