Oblaganje za šlaganje (trake): što zamijeniti kada depiliranje šećerne paste?

Kako mogu zamijeniti bend s Shagarom? Nekoliko savjeta kozmetičara

Posljednjih godina postao je jedan od vodećih postupaka depilacije. Univerzalna je metoda primjenjiva u salonu i kod kuće. To je manje bolno u usporedbi s voskom, a učinkovitost uopće nije niža.

Zapravo, to je uklanjanje dlačica sa šećerom. Zagrijava se i nanosi na kožu analogijom voskom. A ovdje pasta ima prednost: tekućina je konzistentnija, prodire u kožu, pokrivajući svaku kosu malo dublje od linije rasta. stoga Bol nije tako intenzivan.

Najmanje bolna i najučinkovitija metoda je opskrbljivanje zavojne opreme. Prikladan je za depilaciju velikih površina, pogodnih za osjetljivu kožu (pazuha, bikini). Oblikovanje šavova provodi se na sljedeći način:

 • Pregrijana šecela se primjenjuje na depiliranom području protiv smjera rasta kose;
 • Prije uklanjanja paste, preko nje se nanosi zavoj za depiliranje (šećerna pasta) i pažljivo zaglađuje;
 • Povucite rub zavoja u smjeru rast kose, tijesto koje se pričvršćuje za zavoj se uklanja zajedno s glavom.

Prigušujući bendovi za šokiranje: što zamijeniti i što je to?

Pomoć. Obloga – ovo je posebna traka koja olakšava uklanjanje šećerne paste. Trake dolaze u različitim veličinama – za različite zone.

Ovisno o materijalu, oni su:

 • Papir – najjednostavniji, jeftin i jednokratan, Rad je izdržljiv, ali ipak, s nepažljivim pokretom, ponekad se prekine.
 • Tkanina – više izdržljiva i višekratna – mogu se ponovno oprati i ponovno koristiti. One su učinkovitije od papira – tijesto bolje prodire između niti, tako da se tkanina čvrsto prianja na depiliranu površinu. Osnovni minus – dio pasta upija u tkaninu, tako da se u početku mora uzeti s marginom.
 • Polimerne gume za shugiranje su najskuplje, ali i najučinkovitije, Jednostavan za čišćenje, ponovno iskoristivo. Jedan zavoj se može koristiti nekoliko puta po postupku. Savez ARAVIA je popularan za postupak shugiranja.

3 prednosti okova polimera

 1. Prvi i najvažniji plus je ušteda paste i jednostavno čišćenje. Dovoljno je isprati toplom vodom, obrišite – i zavoj je spreman za upotrebu. Ne mijenja oblik i ne rasteže se kada se ponovno upotrebljava.
 2. Kroz prozirne ploče možete vidjeti u kojim područjima tijesto je dobro pričvršćena na kožu, a na kojem – ne baš.
 3. Izrađene su od tankog, elastičnog polimera koji ima oblik tijela, osiguravajući maksimalnu prilagodbu.

Kako zamijeniti bend s Shagarom?

Mnoge žene radije izvode šugu kod kuće zbog nekoliko razloga:

 • Ovo je jednostavna tehnika za koju nisu potrebne posebne vještine;
 • Kuće su ekonomičnije;
 • Netko je posramljen od strane majstora – pogotovo kad se depiliranje bikini.

Tijekom postupka koristit ćete posebne trake za epilaciju. Razmislimo o tome što je zavjesa, što zamijeniti i što se može upotrijebiti umjesto škrgutanja, ako su gotovi.

Recimo da ste odlučili napraviti sesiju izgradnje kuća, ali još ne znate koliko će vam se svidjeti ova metoda. Nema smisla kupiti gume – možda vam neće biti korisne. Ili, zavoji su gotovi, i nema vremena za trčanje u trgovinu za nove – i tjestenina se zagrijava, a vi se prilagodite postupku. Kako mogu zamijeniti potrošni materijal?

 • Pogodan uredski papir, To je prilično gusta. Izrežite je u trake – i idi naprijed. Jeftini i ljuti. Ali postoji minus: ovaj rad nije izvorno namijenjen šerifiranju, i može se suziti, A ne u svakom domu to je s marginom.

Važno! Ne uzimajte bilježnicu, a naročito novine. Prvo, oni su previše tanki.Drugo, sadrže boju – ne zna se kako će koža reagirati na nju. Ako pri ruci nije bio ured – koristite pergament za pečenje.

 • Savez tkiva može se zamijeniti komadićima pamučne tkanine – ali ni u kojem slučaju ne sintetici, Stara majica ne stane, ali komad stare ploče je dosta. Prednost ove opcije je jednostavnost i pristupačnost. Nedostatak je tkanina može se prorijediti i neće ostati u formi.
 • Možete uzeti staru frotirni ručnik. Vorsinki se intenzivno pridržavaju paste, jer je učinak bolji – ali to može biti bolnije od korištenja normalne tkanine.

Nakon postupka, ostatke paste treba isprati toplom vodom bez sapuna, a nekoliko dana da se suzdrže od opeklina od sunca.

Kavez šugu: fotografija

Tehnika vezivanja video zatvarača

Pogledajte videozapis o tome što može zamijeniti trake (zavoj) za shugiranje, od kojih ih možete sami izraditi i spremiti:

Pogledajte videozapis: REAGIRAM NA STARE VIDEOSTAR PRIJAVE. Saamo Petraa #TotalniJoomBoos

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: