Kako napraviti domaći šokiran, recept "MoiVolosy.com

Kako napraviti domaći šokiranje, recept

Epilacija šećera je stari i učinkovit način uklanjanja neželjenih dlačica bez oštećenja kože. Ova je metoda posebno prikladna jer su svi sastojci lako dostupni, a kuhanje kod kuće lako je rukovanje.

Domaći Shugaring: Recept s limunovim sokom

Za izradu šećerne paste potrebno nam je:

  • šećer (10 žlica);
  • voda (1 žlica);
  • sok od limuna (napravljen od pola limuna).

Pomiješajte sve sastojke u tavi i stavite da se ugrijemo na malu vatru. Ne zaboravite se miješati sve dok se šećer ne otopi. Nastavite miješati do vrele. Čim se pojave prvi mjehurići, morate se aktivnije miješati, tako da naša pasta ne izgara. Čim smjesa ima osjetljivu boju meda, vrijeme je da ga uklonite od vrućine. Konzistencija bi trebala biti debela, tako da se lopta može izvući iz mase. Ako se pasta malo odvoji i ostavi u tekućem obliku, može se koristiti za epilaciju pomoću tkanine. Ova metoda je prikladnija za uklanjanje dlaka na velikoj površini tijela (na nogama ili rukama).

Kako napraviti šećer s limunskom kiselinom

U istoj količini šećera, kao i prijašnjem receptu za domaću hranu, trebat će vam dvostruko više vode, a umjesto sok – 1,5 zlicica limunske kiseline. Pravila kuhanja su ista.Prednosti šećeranja s limunskom kiselinom nad receptom s limunovim sokom su da limuni mogu biti različiti u veličini, u kiselini, tako da ih možete pretjerati (tada se tijesto neće otvrdnuti) ili obratno, dodajte premalo (tjestenina neće biti plastična) i kiselina je uvijek ista koncentracije, teško je pogriješiti s njegovom količinom.

Šećerna pasta kod kuće (recept za mikrovalnu pećnicu)

Šećerna pasta može se kuhati u mikrovalnoj pećnici, to je najlakši i najbrži način. Za jedan mali dio, koji je dovoljan za obradu zone bikinija i pazuha, trebamo:

  • 4 s malim slajdom žlica šećera;
  • 1 čajnu žličicu limunske kiseline (bez slajdova!);
  • 1,5 žlica vode.

Pomiješajte dijelove u zdjelu ili zdjelu i postavite u mikrovalnu jedinicu za najmoćniji način oko tri minute. Točno vrijeme određeno je eksperimentom, povremeno provjeravajući pripravnost paste i miješanje.

Svatko tko voli kuhanje u kući ima svoj vlastiti recept. Eksperimentirajte sa komponentama, s vremenom kuhanja, samo pokusom i pogreškom, naći ćete savršeni recept za izradu sladoleda kod kuće.

Pogledajte video: Kako napraviti pasta za šokiranje kod kuće: tjestenina s limunskom kiselinom

Pogledajte videozapis: ZA 24 SATA IZBACUJE SVE OTROVE I STRES IZ TELA: NEĆE VAM TREBATI NIJEDAN DRUGI LEK! Recept

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: