Plastika s konturama: cijena, recenzije, fotografije prije i poslije

Kako napraviti kontura plastičnog lica – fotografija prije i poslije

Svatko zna da je radikalno "pomladiti" i napraviti značajne promjene u njihovom izgledu moguće samo uz pomoć kirurške kozmetologije. Međutim, suvremene tehnologije ne stoje mirno, a danas nije nužno ići pod nožem kako bi se izbjegle bore s kože i vratile mlade okrugle do ovalnog lica. Ona nudi lijepu žensku konturu plastičnog lica, koja omogućuje ne-kirurško pomlađivanje i ispravljanje nekih nedostataka. Ova metoda preporučuje se za korekciju promjena u dobi mladih žena, u rasponu od 30 do 35 godina i do dobi za odlazak u mirovinu, kada su ne-kirurški postupci već, nažalost, nemoćni.

Oblik lica s punilima

Metoda konture plastike temelji se na injekcijskoj injekciji punila unutar kože – privremenih ili trajnih gelova različitih gustoće, ovisno o području primjene pripravka. Filler, od engleskog punila ("filler"), započinje svoje djelovanje odmah u trenutku uvođenja: gel, koji puni područje ubrizgavanja, odmah izglađuje bore i "nabori" na koži, ukratko oblikuje lice, dodaje dodatni volumen usnama, eliminira asimetriju. Korekcija konture lica je jedina metoda estetske medicine koja daje vidljivi učinak odmah nakon postupka.

U estetskoj medicini postoji nekoliko vrsta punila, od kojih su najčešći biološki razgradivi gelovi ili samo-apsorbirajući gelovi. Pripreme posljednje generacije su sigurne i praktički nemaju nuspojava, što nije slučaj s prethodno korištenim punilima. Razmotrite vrste kozmetičkih punila detaljnije.

Stalna punila

Punila, koja se ne mogu samostalno rastopiti i ukloniti iz tijela, trenutno se smatraju zastarjelima i praktički se ne koriste za kontura plastika. Sve vrste horor priča o masi nuspojava u pogođenim pacijentima su povezane s takvim gelovima. Činjenica je da biološki razgradivi gelovi su umjetni polimeri, strani ljudskom tijelu, pa ih često napadaju imunološke stanice i odbacuju ih. Najpoznatija sintetička punila su silikoni.

Postoje sigurnija i neresorbirajuća punila, koja su i dalje popularna zbog činjenice da oni daju trajni učinak i ne zahtijevaju redovito "proofing".Međutim, učestalost komplikacija pri korištenju takvih lijekova je visoka: u pravilu se formira kapsula vezivnog tkiva oko injektiranog gela, uzrokujući sve oblike zbijanja i deformacije u području ubrizgavanja.

Biocompatibilna dugotrajna punila

Ova skupina uključuje kirurške materijale koji kombiniraju prirodne i sintetičke komponente, na primjer, punilo na polikaprolaktonu. Prednost ovog lijeka je odsutnost nuspojava i istodobno dugo razdoblje resorpcije. Ovo se punilo skladišti u ljudskom tijelu do četiri godine, bez nanošenja imunoloških reakcija i komplikacija.

Autologna punila

Razlika ove vrste punila od svih ostalih u svom je potpuno prirodnom podrijetlu. Preciznije, materijal za unošenje u zonu korekcije uzima se izravno od pacijenta.

Najčešće je ovaj materijal vlastiti masni ili lipofiler, koji se "presađuje" s jednog mjesta na drugo. Vjerojatnost komplikacija u ovom slučaju nestaje, a učinak je različit u trajanju i stabilnosti.

Biocompatibilna punila

Samorassasyvayuschiesya gelovi – lijekovi koji su u potpunosti kompatibilni sa stanicama ljudskog tijela i ne uzrokuju imuni odgovor. Najčešće se radi o punilima koji se temelje na hijaluronskoj kiselini, koja je sastavnica međulijelne tekućine vezivnih tkiva. Kolagen i mliječna kiselina mogu se također koristiti u proizvodnji biorazgradivih gelova.

Učinak ubrizgavanja takvih punila temelji se na djelovanju polihijaluronske kiseline. To je laboratorijska sintetizirana tvar koja je potpuno identična "prirodnoj" hialuronskoj kiselini. "Hyaluronka" se odnosi na glukozaminoglikosaharide koji su prisutni u bilo kojem živom organizmu i sudjeluju u procesima hidrodinamike i popravljanju stanica i tkiva. Tijekom životnog vijeka biokompatibilni gel postupno se razgrađuje u bezopasne komponente i na prirodan je način uklanja iz ljudskog tijela, tj. Potpuno apsorbira.

Hijaluronska kiselina ima svojstvo da privuku molekule vode, povećanjem prirodnu vlažnost epiderme, stimulirajući vlastitu proizvodnju kolagena i elastina u duboke slojeve kože.Zbog ove dvostruke akcije, koža ne samo vizualno stječe odmorni, svjež izgled, već se aktivno regenerira, počevši od procesa pomlađivanja. Čak i nakon potpune resorpcije punila, koža ostaje zasićena vlagom neko vrijeme i zadržava stečeni ton, ograničavajući rast i produbljivanje bora.

Takvi gelovi imaju nedostatke: oni brzo propadaju i imaju kratkotrajan učinak. Najčešće, postignuti volumen "kapi" u 4 do 6 mjeseci, rjeđe – to može trajati i do godinu dana. Ne pojavljuje se pojava hematoma, induriranja i upale na mjestu injiciranja, što može biti posljedica pojedinačne reakcije ili neispravnog postupka.

Za izvođenje obrisne plastičnosti, pojedinačno se odabire jedan ili drugi pripravak za pacijenta, ovisno o zoni korekcije, dubini bora i stanju kože. Danas većina kozmetičara radi na nizu hialuronskih punila:

 1. Restylane – koristi se za uništavanje "noge vrana", zaglađivanje plitkih nabora na obrazima, na čelu i održavanje učinka do dvije godine.
 2. Juvederm – Lidokain je uključen u pripravu za anesteziju postupka, koristi se za popunjavanje dubokih bora, povećanje volumena usana i promjenu oblika,za poboljšanje konture lica, struganja i klanja, ima učinak podizanja dulje od šest mjeseci.
 3. Surgiderm – ispravlja "nosogubki", bore na čelu, povećava vagini, usne, naglašava konturu usana i lica općenito do godinu dana.
 4. Teosial je niz proizvoda koji imaju 7 različitih formula koje mogu riješiti bilo koji problem – od korekcije sitnih bora do potpunog modeliranja lica.

U nekim slučajevima liječnik može odlučiti i kombinirati različite lijekove.

Korekcija konture lica: prednosti i mane

Konusna plastika za moderne žene – najbolja opcija za borbu za mladenačku kožu i idealne razmjere lica. Ovaj postupak ima puno prednosti, i to:

 • minimalna trauma tkiva, brzo oporavak;
 • sigurnost postupka, hipoalergijski i bezopasni moderni visokokvalitetni lijekovi;
 • samo-apsorpcija punila bez nuspojava;
 • brzi rezultati, prirodni izgled postupka;
 • liječenje kože uz vizualni učinak.

Razlog za dobivanje injekcije s punilom hijalurona može biti takav problem:

 • obrva bora;
 • izražene nasolabijalne nabore;
 • bore oko usana;
 • tanke ili asimetrične usnice;
 • spušteni kutovi usnica;
 • neizrečene jagode;
 • "lebdio" ovalno lice;
 • suhu kožu.

Pravilno "podkolotoe" osoba može transformirati ženu i učiniti je vizualno mlađom za nekoliko godina. Injekcije punila olakšavaju vlaženje kože, ojačavaju konturu lica i malo ga ispravljaju dodavanjem volumena vitkovima. Najpopularnija procedura je povećanje usnica, preoblikovanje, podcrtavanje konture. Treba imati na umu da je "pomlađivanje" na ovaj način lice, trebali biste razmišljati o vratu i dekoltea području, koji će, usporedbom, izgubiti i dati dob.

Rezultat konture plastike izgleda prilično prirodno (važno je ne pretjerati s količinom lijeka ubrizgava) i traje oko šest mjeseci. Trajanje učinka ovisi o brojnim čimbenicima: odabranom lijeku, njegovom volumenu, opsegu, tehnici injekcije, individualnim karakteristikama pacijenta.

Oblikovanje ima kumulativni učinak, koji je pojačan svakim novim postupkom i traje dulje i duže. "Hyaluronicum" može biti probijen bez čekanja da se prethodna doza riješi, važno je ne miješati različite lijekove kako ne bi došlo do nepredvidljivog učinka.Ako se rezultirajući rezultat čini prekomjernim, nakon nekog vremena će volumen pasti ili možete pokušati ubrizgati hijaluronidu koja pomaže uništiti punilo.

Unatoč očitim prednostima postupka konture, to se ne može učiniti u nekim slučajevima. Mjere opreza nisu povezani s utjecajem punila na tijelu (osim ako, naravno, ne osobno nepodnošenje lijeka), a njegov način primjene, odnosno, potkožna injekcija, nježnost, koja može biti povezana sa i moguće komplikacije nakon cijepljenja.

Relativne kontraindikacije za vođenje ocrtavanje su dermatološke bolesti, akutne virusne i bakterijske infekcije (kronična ili rekurentne), herpes na usnama, problemi s krovesvertyvayuschey sustava trudnoće i dojenja. Također, nije potrebno pritići punilo, ako postoje drugi tragovi, osobito "dugotrajan" lijek.

Kontura plastičnih postupaka – fotografija prije i poslije

U konturnoj plastici postoje dva odlučujuća čimbenika koji mogu pozitivno i oštro negativno utjecati na konačni rezultat. Prvi je "ruke", kojim ćete povjeriti takvo odgovorno poslovanje.Čarobnjaci koji znaju pravilno ubrizgavati injekciju, bezbolno, a što je najvažnije, tako da rezultat izgleda što prirodnije, u pravilu, vrijedi njihova težina u zlatu. Stručnjak za oblikovanje plastike može raditi kao dermatocosmetologist ili estetski kirurg.

Na prvoj konzultaciji liječnik je dužan obaviti vizualni pregled i razgovarati s pacijentom kako bi utvrdio kontraindikacije, odredio vrstu lijeka, njegov iznos po postupku.

Druga je količina i kvaliteta lijeka. Važno je zapamtiti da za različite zone treba koristiti različit volumen i gustoću punila, a optimalno ih izračunava samo kompetentni kozmetičar. Autentičnost i kvaliteta lijeka moraju se potvrditi odgovarajućom potvrdom proizvođača.

Ako je potrebno, liječnik može napraviti anesteziju. U tu svrhu nanesite kremu "Emla" ili sprej s lidokainom. U pravilu, injekcije nasolabijalnih nabora, usnice su prilično osjetljive pa pacijenti s niskim pragom boli bolje se pitati za lokalnu anesteziju.

Probušavanje kože obavlja se posebnom štrcaljkom s mikronskim slojem kroz koji se gel lagano ubrizgava,punjenje potrebnog prostora i stvaranje potrebnog volumena u njemu. Što su dublje nabori ili nabori kože, to je veća gustoća i viskoznost punila. Malo bore uklanjaju se malim gelom površinskom administracijom. Ispravljanje velikih nabora i uvođenje velikih količina gela zahtijeva duboko ubrizgavanje i praćeno je boli, stoga se često vrši anestezijom.

"Podolka" može trajati 5 – 30 minuta. Na mjestima injekcija, male modrice mogu ostati, crvenilo, spaljivanje, koje bi trebalo proći nakon nekoliko sati, maksimalno – u danu. Prvi put nakon postupka može se osjetiti lagana kondenzacija na točki bušenja kože.

Nakon oblikovanja treba slijediti sljedeće preporuke:

 • nNe možete se sunčati, a kad idete vani 14 dana morate koristiti zaštitu od sunca;
 • Potrebno je izbjegavati prekomjerno hlađenje i pregrijavanje (mraz, kupka, sauna) najmanje dva tjedna;
 • pričekajte najmanje 12 sati prije primjene šminke;
 • odgoditi bazen, fitness klase za par tjedana;
 • bolje je da ne dodirnete mjesto ubrizgavanja, ne gnjavite, nemojte masirati, tako da se punilo ravnomjerno raspoređuje.

Koliko košta da bude mlađa – cijena postupka

U brojnim prednostima oblikovane plastike, možete sigurno uključiti svoj financijski aspekt. Trošak postupka obično je znatno niži od svih vrsta hardverskih tehnika. I još manje puta, od plastične kirurgije s vrlo sličnim rezultatom.

Cijena postupka sastoji se od vrste pripreme koja se koristi, količine intervencije (mjereno u mililitrima ili špricama), opsegu, naziva liječnika i razine klinike. Minimalni trošak modeliranja je oko 10 tisuća rubalja. (fine bore), prosječno – 13 – 15 tisuća rubalja. (usne, plitke "nosogubki") i do 30 tisuća rubalja. – "ozbiljne" nabore, brada, jagodice.

Usput, neupotrebljena štrcaljka s lijekom može se spremiti u hladnjak kako bi ga koristila sljedeći put. Dakle, ako liječnik preporučuje da ubrizgate "jedan i pol" – nemojte se bojati, ostatak punila neće nestati – odvesti je kući.

Pogledajte videozapis o licu konture

Pogledajte video: Trokut mladih, kako pomladiti lice, ukloniti metke, podići bradu, podizati jagodice

Recenzije konture plastike

Pregledi rezultata upotrebe konture plastike su jednoglasno jednoglasni: gotovo sve žene koje su se odlučile za ovu neuobičajenu proceduru bile su vrlo zadovoljne ostvarenim učinkom. Puna seksi usta, promijenjeni izraz, "plemeniti" jagodice, "izbrisani" godine, stotine pohvale – i mnoge druge rave recenzije nakon prvog postupka. I sve to za prilično "podizanje" novca i minimalno razdoblje oporavka.

Najugodnije je da pozitivne promjene bilježe ne samo žene, nego i njihovo okruženje, često u obliku govoreći: "postalo je bolje, ali zašto nije jasno". To je glavna tajna popularnosti konture plastike: višestruko poboljšanje izgleda uz očuvanje prirodnog izgleda.

Evo nekoliko pregleda žena na konturnoj plastici:

Referentni broj 1

Ako samo znate kako sam se borila protiv želje za povećanjem usana! U mene nisam tanak, sigurno, ali ne i super. Tako sam se bojao dobiti "patku", jer sam tako dugo mislila. Liječniku mi je preporučio djevojke koje sam poznavao – morao sam se odseliti i otići u St. Petersburg.

Koji gram ne žali. Sada sam takva ljepota, svako jutro se divim u zrcalu.Muž, usput, nije razumio što se promijenilo u meni, ali primijetio sam da sam postao neka vrsta "osobito seksi". Djevojke, nemojte ni oklijevati!

Olga, Nizhny Novgorod

Referentni broj 2

Nitko ne vjeruje da sam već pola rublja. Već 10 godina sam za sebe učinio "ljepotu ljepote": ja sam pricked svoje spužve, ja ukloniti bore, i još uvijek Dysport na čelu. Ne laskam se da gledam najviše 40, svi moji poznanici misle isto.

Natalia, St. Petersburg, 52 godine

Pregled №3

Osjećam se, čvrsto sam sjeo na "usne". MCH mi već kaže, i majka i djevojka: "Nastya, zaustavi!". I ja sam nekoliko tjedana nakon injekcije, dok će oteklina doći, izgledam – i nisam dovoljno, želim postaviti drugu. Jedino što drži leđa je da nema dodatnog novca. Možda bih trebao ići na liječenje?

Nastya, Moskva, 25 godina

Povratne informacije №4

I nisam imao sreće. Mladić se pojavio, odlučio se blago pomladiti. Istina, ona je ograničena u finansijama, inženjeri su se upoznala s njim. Ovo je strašno. Prvo, to boli. Drugo, otišao sam previše daleko, usne su mi poput okruglica, a sve je drugo uočljivo.

Napravio sam nekoliko zona. I treće, moje lice je lumpy nakon ovih injekcija! Ja ću ići u Moskvu da ispravi. Sada samo u normalnoj klinici!

Inga, Samara, 45 godina

Pogledajte videozapis: Zogan masaža lica za zatezanje i podmlađivanje

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: