Elektroepilator za kućnu uporabu: kako odabrati

Kako odabrati električni epilator za kućnu upotrebu

Svaka žena želi imati svilenkasto glatku kožu kako bi postala ljepša i sigurnija.

Moderni električni epilatori postali su dobri pomagači za žene, oslobađajući kožu kose i čineći ga svilenkastim. Epilator je kompaktan, prijenosni i ergonomski uređaj koji uklanja kosu od korijena, nakon čega koža ostaje glatka tijekom nekoliko tjedana. Epilacija je postala jedna od najučinkovitijih i najprikladnijih metoda za uklanjanje dlaka. Dakle, dobivate sjajne rezultate i više se ne brinete o svakodnevnom brijanju.

Na tržištu postoji veliki izbor električnih epilaatora. Stoga se suočavamo s pitanjem: kako odabrati prikladan epilator i uživati ​​ga dugi niz godina, dok se osloboditi dodatnog otpada.

Sada ćemo pokušati shvatiti.

Uklanjanje dlačica

Dakle, najprije morate odlučiti na koji dio tijela želite koristiti epilator. Na primjer, to će biti samo noge ili ćete ga koristiti po cijelom tijelu: za ruke, pazuha, bikiničke linije itd. Razlog za postavljanje ovog pitanja je da postoje neki epilatori, češće samo u jeftinijem segmentu tržišta, koji se preporučuje samo za noge.

Ako se odlučite početi s nogama, ovo je dobro rješenje jer epilacija može biti bolna i morate se naviknuti na to. Popularni uređaj i dobra vrijednost za novac su epilator Philips HP6401 Satinelle.

Pa, kakav je izbor ako želite ukloniti dlake na licu? Imate nekoliko mogućnosti:

  1. Možete kupiti epilator posebno za lice. Obično se izvode na bateriji, dizajniranoj za suhu uporabu i prevelikim, što je pogodno za putovanja. Dobar izbor je Braun lice SE830 – ima dodanu prednost da bude pogodan za pazuha i bikini područje.
  2. Odaberite epilator preporučen za tijelo i lice, s mlaznicom za opću namjenu. Postoji širok raspon pogodan za bilo koji proračun, ali jedna od najzanimljivijih ponuda je Philips Satinelle Advanced Epilator, koji ima niz dodatnih funkcija.

multifunkcionalnost

Možda želite imati nekoliko funkcija na uređaju. Mnogo je različitih losiona ugrađenih u različite epilacije kako bi im bilo privlačnije kupiti, a mi ćemo vam reći o osnovnim.

Jedna od zajedničkih značajki je dodavanje mlaznice za brijanje. Ovo ima sljedeće prednosti:

  • nema potrebe za 2 uređaja i naplaćivati ​​ih;
  • uštedite prostor, pogotovo kada putujete.

Ako odlučite odabrati takav epilator za brijanje, samo pazite da je glava za brijanje dobre kvalitete, a proizvođač ne dodaje u kompletu jednostavno kako bi dobio više novca od prodaje.

budžet

Govoreći o novcu, proračun je jedna od najvažnijih polazišta za vašu kupnju. Koliko novca morate potrošiti kako biste dobili kvalitetan i učinkovit proizvod?

Depilatori mogu koštati od 1500 do 10.000 rubalja. i još mnogo toga.

Nadamo se da će vam daljnje informacije pomoći u određivanju vaših prioriteta.

Broj pinceta

Ukratko, epilatori djeluju poput normalnih pinceta, ali mogu povući nekoliko vlasi pri velikoj brzini. Dakle, što više pinceta ima epilator, to će brže pokriti velika područja.

Zato pri odabiru trebate razmišljati o broju pinceta, uzimajući u obzir za koji dio tijela ćete ga koristiti.

Pinceta može imati od 9 do 10 pinceta (za osjetljiva mjesta) do 50. Također treba napomenuti da što više epilacijskih pinceta ima, to se više osjeća bol.Ali budući da radi brže, takav epilator očito će svoj posao brže obavljati … Izbor je tvoja!

Suho ili mokro uklanjanje dlaka

Još jedno rješenje ovisi o tome podržavate li mokro ili suhe uklanjanje dlaka.

Očito, ako želite mokro uklanjanje dlaka, tada ćete morati odabrati bežični, punjivi uređaj. Ima i prednosti i nedostatke korištenja takvog električnog epilaatora.

prednosti:

  • praktičnost – mogućnost korištenja u tušu ili kadi;
  • udobnost – može se koristiti s tuš gelovima i kremama za umirujuće djelovanje;
  • baterija – mogućnost korištenja bilo gdje.

nedostaci:

  • manje učinkovite (uređaji za suhi uklanjanje dlaka učinkovitije, pa brže obavljaju svoj posao);
  • punjiva – morate se sjetiti o napunjenosti jer baterija može sjesti prije nego što postupak završi;
  • cost – epilator za suhe uklanjanje dlaka je uvijek jeftiniji, tako da morate platiti malo više.

Oblik i dizajn

Postoje razni nacrti, s različitim oblicima i snimkama.

Neki od električnih epilacija su jednostavniji i teži, dok drugi imaju tanke ručke s lijepom površinom.

Sve je to stvarno stvar osobnog ukusa, ali zapamtite koju zonu želite epilirati. Na primjer, jednostavniji epilacijski uređaji možda nisu tako prikladni kada se koriste za bikini liniju, čak i ako su opremljeni posebnom mlaznicom. Imajte na umu da epilator treba držati pod kutom od 90 stupnjeva prema koži, a pouzdano ga posjeduje, a u tom slučaju velika će uloga odigrati koliko je dizajn udoban za vaš model.

Značajke

Većina epilacija imat će jedan ili više privitaka koji se dodaju epilatoru, ovisno o tome koji dio tijela želite epilirati.

U pravilu, za upotrebu u području bikinija i pazuha bit će mlaznica za smanjenje osjetljivosti, a ako je epilator namijenjen za upotrebu na licu, tada će pričvršćenje imati glavu. Mlaznice u pravilu pomažu regulirati broj korištenih pinceta. Time proces postaje manje bolan za osjetljiva područja tijela, a također poboljšava kvalitetu brijanja do određene mjere.

Mlaznica mlaznica

Neki također imaju glavu za masažu. Postavljen je kako bi postupak bio ugodniji.Tijekom epilacije, takva mlaznica se proteže i masaže kožu.

Funkcija pozadinskog svjetla

Neki epilatori imaju funkciju pozadinskog osvjetljenja, instalirano je tako da osvjetljava kosu u području koje ste epiliruete. Tako postaju vidljiviji. To vam može pomoći da izbjegnete neke poteškoće. Vidjet ćete čak i najmanju dlačicu, a to će zauzvrat smanjiti potrebu ponovnog povratka na tretirano područje.

Brzina

Svi univerzalni epilatori dizajnirani za upotrebu u cijelom tijelu imaju dva načina brzine: sporo – za mekšu epilaciju osjetljivih područja i brzo – za ubrzanu i učinkovitu pokrivenost velikih i manje osjetljivih površina tijela. Epilatori za osobe s baterijom imaju samo jednu brzinu.

Mlaznica za ljuštenje

Piling prije epilacije je stvarno važna odluka, jer pomaže smanjiti rizik od urušene kose, jedne od uobičajenih nuspojava epilacije. Mlaznica s grubom površinom poslužit će vam i ukloniti kukuruza i tvrdu, mrtvu kožu s nogu (obično od pete i stopala).Oni su učinkoviti, ali morate biti pažljivi, trebali bi ih koristiti glatko i kratko vrijeme.

Četkica za peeling

Neki epilatori dolaze s četkicom za ljuštenje. Ne možete se svađati – ovo je lijepo dodavanje, ali bolje je kupiti epilator koji ima mlaznicu za ljuštenje. Ako vam je potrebna četka za ljuštenje, onda najlakši način da ga kupite po vašem ukusu, ali odvojeno.

Rezultat

Zajedno smo došli do zaključka da su sve dodatne značajke električnih epilacija dobri bonusi. Međutim, glavna stvar koja treba odbiti je dizajn uređaja i na kojem dijelu tijela ćete ga koristiti.

Pogledajte videozapis: Philips električni aparat za vlažno i suho brijanje serije 7000

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: