Pjena za brijanje muškaraca: kako odabrati najbolji proizvod

Kako odabrati najbolju pjenu za brijanje?

Brijanje je dnevni postupak koji muškarci moraju učiniti kako bi izgledali atraktivno. Pjena za brijanje je najčešći adjuvans koji pruža glatku površinu kože i ne nadražuje ga. Širok izbor limenki omogućuje muškarcu da odabere pravu mogućnost. Da bismo se ne bi zbunili prilikom odabira, preporučujemo da razmislite o najpopularnijim proizvođačima, kao io suptilnostima korištenja alata.

Značajke pjene

Moderna pjena za brijanje je dostupna u posebnim cilindrima koji su opremljeni dispenzerom. Vrlo su prikladne za upotrebu u svakodnevnim postupcima za uklanjanje vegetacije s lica. Stisnite alat na dlanu, prije nego što ga prebaci.

Kao što je poznato, glavna razlika između pjene i gelova je njihova cijena. Gelovi su znatno veći zbog razlike u sastavu i svrsi ove dvije mogućnosti. Da biste odabrali dobru pjenu, trebali biste paziti ne samo na sastav, već i na vrstu kože.

Težina primjene pjene leži u činjenici da je teško ravnomjerno ga rasporediti preko lica zbog svoje osebujne dosljednosti, zbog čega izbor ovog alata postupno blijedi u pozadinu, a gel za brijanje zauzima prve pozicije.Unatoč tome, pjena još uvijek ima pristaše. Napominju sljedeće prednosti prilikom korištenja:

 • lagano ispuštanje iz raspršivača;
 • mogućnost primjene na suhu kožu;
 • zgodan i brz brijanje.

Da bismo bolje razumjeli razliku između pjene, krema za brijanje ili gela za brijanje, usporedimo tablicu:

pjenagelkrema
dosljednostZrak, s malim mjehurićimaSlično želepašteta
cijenanizakvisokvisok
potrošnjavisokekonomičanekonomičan
Tip kožeBilo, osim suhogbilo kojibilo koji

Kao što se može vidjeti iz stola, pjena ima najpovoljniju cijenu među ostalim proizvodima za brijanje za muškarce. Zato i dalje ima potražnju među potrošačima, unatoč većoj potrošnji balona.

Savjet: alat je gotovo jednako prikladan kao i gel, ali je mnogo jeftiniji. Stoga, ako su navedeni pokazatelji zadovoljni, možete sigurno kupiti pjenu.

Popularni moderni alati

Da biste bolje razumjeli koji je sastav najprikladniji, morate proučiti najčešće opcije za brijanje i izvršiti odabir.Predlažemo da razmotrimo ocjenu modernih proizvođača koji nude visoke kvalitete pjene:

 1. Gillette je vodeći proizvođač proizvoda za njegu tijela i lica. Prema mišljenju potrošača, sastav za brijanje pokazao se izvrsnim: ugodna aroma, dobra raspodjela na koži, balon visoke kvalitete. Proizvodi predstavljaju sorte za osjetljivu kožu, klasičnu pjenu, kao i alat za aktivne muškarce čiji čekinje rastu brže. Većina kompozicija ovih serija prikazana je dodatkom bademovog ulja, mentola, kakao maslaca, aloe. Neki su vladari posebno dizajnirani za određenu vrstu britva.
 2. Nivea Men. Njemački proizvodi za brijanje kvalitete ove tvrtke u potpunosti zadovoljavaju zahtjeve muškaraca. Svi pripravci temeljito vlaže i njeguju kožu, ne osušite. Varijante proizvoda projektiraju proizvođači do najsitnijih detalja. Sadrži oba standardna proizvoda za osjetljivu kožu, sa srebrnim ionima, osvježavajućim i hidratiziranim, te posebnim. Oni obnavljaju kožu nakon brijanja i ne ostavljaju mikro-oštećenja. Takva pjena za brijanje ne sadrži alkohol.
 3. L'Oreal Paris. Pripravci ovog proizvođača dostupni su u nekoliko oblika: za osjetljivu kožu, anti-iritaciju i hidratizaciju. Spremnici za kavu opremljeni su prikladnim raspršivačem koji vam omogućuje istiskivanje jednako pjene koja vam je potrebna bez otpada Trošak proizvoda je, međutim, relativno veći, a učinak je prikladan.
 4. Arko Muškarci. Muška linija proizvoda predstavljena je s 9 različitih pjena. To je hidratantni spoj, hlađenje, za osjetljivu kožu, za poboljšanje klizanja, omekšavanje čekinja, osvježavanje, za krute čekinje, bio-minerale i protiv iritacije. Bogat izbor omogućuje čovjeku da odabere svoje sredstvo.
 5. Clinique – proizvođači luksuznih proizvoda. Trošak robe je visok, ali kvaliteta proizvoda vam omogućuje da dobijete rezultat vrijedan užitka. Sastav ne sadrži aditive za parfeme, tako da brijanje ide glatko i bez suhog.

Najbolji lijek je onaj koji ne uzrokuje nelagodu tijekom postupka uklanjanja vegetacije. Na temelju vrste kože, možete odabrati optimalni sastav pjene.

Kako odabrati odgovarajuću opciju?

Prva stvar koju trebate obratiti pozornost – sastav sredstava.Temelj visoke kvalitete pjene treba sadržavati hidratirana prirodna ulja. Proizvodi u kojima je prisutna mineralna masa ostavit će nevidljivi film na koži koji sprečava da zrak uđe u pore na koži.

Visokokvalitetni uređaj za brijanje karakterizira prisutnost u sastavu obrađene pročišćene vode. Pjena za osjetljivu kožu ne smije sadržavati alkohol. Također obratite pažnju na dodatne komponente koje dezinficiraju i njeguju kožu: kamilice, kalendule, aloe.

Evo nekih drugih kriterija koje treba uzeti u obzir prilikom odabira najbolje pjene za brijanje:

 1. Pakiranje. Spremnik se mora udobno smjestiti u vašu ruku, imati prozirnu kapu i prikladan raspršivač.
 2. Vrsta kože. Usredotočite se na vašu kožu i vrstu čekinja. Za tvrdu kosu razvijene su posebne tvari koje omekšavaju vegetaciju.
 3. Miris i dosljednost. Najbolji alat trebao bi imati ugodan miris i visoku gustoću – tako da će proizvod biti manje potrošen.
 4. Proizvođač. Iznad smo već pregledali glavne proizvođače proizvoda za brijanje muškaraca. Bolje je zaustaviti vaš izbor na popularnim robnim markama, nego dati prednost nepoznatom proizvođaču s niskom cijenom.
 5. Trošak.Odaberite kompozicije prosječne kategorije cjenika, preplatite za robnu marku koja nema odgovarajuću kvalitetu, nema smisla.

Da biste učinkovito brijali i bez nelagode, upotrijebite savjete o odabiru pjene prikazane u ovom materijalu. Kupite alat u dokazanim trgovinama i ne zaboravite obratiti pažnju na datume isteka.

Pogledajte videozapis: Nova dimenzija brijanja – Philips aparati za brijanje serije 9000

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: