Najbolji trimer brade: kako odabrati, pregled najboljih modela

Kako odabrati najbolju trimer za bradicu

Odabir najboljeg trbala brade je cilj svakog čovjeka koji želi davati vegetaciju na licu posebnim šarmom. Brada je prepoznatljiva muška osobina, njegova prisutnost govori o zrelosti i privlači pozornost ljudi, ali samo ako izgleda uredno. Pomoću trimer možete postaviti obrise, ukloniti višak, odabrati najbolje. On je u stanju pomoći pri skrbi o dugoj kosi ili kratkim čekinjama.

Kriteriji za odabir najboljeg uređaja

Potrebno je uzeti u obzir mnogo nijansi za odabir odgovarajućeg uređaja. Prije svega, morate odlučiti o svrsi uređaja. Najjednostavnija opcija pomaže u rezanju brade s oštricom i specijaliziranim privicima.

Poštovani modeli karakteriziraju široka funkcionalnost koja nije uvijek neophodna za običnu osobu. Postoje univerzalni trimerovi na tržištu koji mogu raditi s bradom različitih duljina, glatko brijati i obložiti kosu u nosu. Također u asortimanu bilo koje trgovine su profesionalni proizvodi. Profesionalni trimer ima naprednu funkcionalnost i veći resurs. Uz svakodnevnu upotrebu, to može raditi godinama.

Dodatne značajke pojednostavljuju upotrebu uređaja.Pri odabiru proizvoda obratite pozornost na sljedeće pojedinosti:

 • vrsta hrane;
 • materijal noža;
 • vijek trajanja baterije (za baterije);
 • korak mlaznica (mogućnost finog podešavanja duljine kose);
 • otporan na vodu

Lako je kupiti dobar uređaj ako obratite pažnju na navedene karakteristike.

Vrsta snage

Bolje je napraviti izbor u korist autonomnih uređaja. Pomoću njih možete brijati bilo gdje. Preporuča se odabir modela koji rade i iz napajanja i iz baterije. Što je duži vijek trajanja baterije, to je bolje za krajnjeg korisnika.

Kapacitet baterije i vrijeme rada odražavaju se u karakteristikama. Kvalitetni proizvod može raditi najmanje 45 minuta bez preuzimanja. Ovaj je put dovoljan za rezanje i oblikovanje brade.

noževi

Važno mjesto igra važnu ulogu materijala lopatica, jer udobnost i kvaliteta brijanja ovise o njima. Gotovo svi moderni uređaji izrađeni su od nehrđajućeg čelika. Titan se ponekad koristi u premium proizvodima. Nož mora imati samo-oštrenu funkciju, inače će uspjeti u kratkom vremenu.

Najbolja opcija su čelične oštrice s oštricama.Ne možete ručno izoštriti jednostavnu oštricu pa ćete ga morati zamijeniti. Ponekad trošak zamjene može biti veći od troška novog uređaja.

Podešavanje duljine

Duljina šišanja je važan parametar. Kvalitetni uređaj može ostaviti kratku kosu ili izrezati dugu bradicu. Većina proizvoda odlazi od 0,5-1 mm (to odgovara 2-3 dana starim čekinjama) do 10 mm vegetacije.

Uređaj je uključen mlaznica ili mlaznica (po mogućnosti 1 podesivo). Kako bi se brinula za dugu bradicu, potrebna je 20 mm mlaznica, a kosa je također isječena na glavi. Pukotina mlaznice je optimalna za 0,5-1,5 mm, tako da je moguće točno odrediti potrebnu duljinu.

Dodatne značajke

Ako osoba nije ograničena u proračun, moguće je kupiti skuplje proizvode koji imaju dodatne mogućnosti. Ove značajke uključuju:

 • čišćenje vakuumom;
 • nepropusnost vode;
 • laserski podizanje.

Najbolje od bradavica i brkova imaju najveći dio gore navedenih funkcija.

Usisavač ne zagađuje kosu s mjestom za brijanje. Svi rezni elementi bit će usisani u poseban spremnik. Ova značajka je osobito korisna za osobe koje brijaju svaki dan.

Otporan na vodu omogućuje vam da očistite sve dijelove uređaja ispod struje vode i koristite ih pod tušem. Stoga je rad znatno pojednostavljen. Poželjno je napraviti izbor u korist proizvoda koji imaju ovu funkciju.

Lasersko usmjeravanje pomaže u izradi savršeno glatkih linija. To je važno prilikom izrade jedinstvenog stila. Neki korisnici napominju da lasersko podizanje nije tako korisno i ne uvijek opravdava novčane troškove.

Vrhunski modeli

Da ne biste sami odabrali, možete koristiti vrh najboljih rezača za 2017. godinu. U nastavku će se prikazati uređaji različitih kategorija cijena koji su najpovoljniji za kupnju. Ocjena najboljih modela pomoći će vam da napravite konačni odabir.

Philips QT4000

Ovaj model je trimer srednje klase koji može rezati bradu i obrijati čekinje. Baterija omogućuje rad 45 minuta. Puno naplate traje 10 sati. Uz to možete ostaviti duljinu kose od 1 do 10 mm, visina je 0,5 mm. Jedna mlaznica može preuzeti 20 različitih položaja. Duljina se odabire okretanjem posebnog gumba. Proizvod ima:

 • noževi za samoobrezanje od nehrđajućeg čelika;
 • zaštita vode;
 • sposobnost mreže

Cijena uređaja varira od 2500 do 3500 rubalja. Komplet je skroman, uključuje: četku za čišćenje, punjač i mlaznicu. Ovo je minus.

Remington MB4120

Remington MB4120 je proračunski trim koji ima osnovne mogućnosti. Bez mlaznice briše kosu lica i ostavi samo 0,4 mm dlake. Dolazi s 1 teleskopskim priključkom, koji vam omogućuje da postavite duljinu od 1,5 do 18 mm. Postoji ukupno 11 opcija za podešavanje. Među obilježjima su:

 • nož za oštrenje od nehrđajućeg čelika;
 • nema ugrađene baterije;
 • mala težina od 200 g

Značajni nedostatak je rad prstnih baterija. Uređaj ne može biti napunjen i povezan s mrežom. Bit će potrebno zamijeniti baterije svaki put nakon pražnjenja. Uređaj je prikladan za korištenje u vožnji. Za pravilnu uporabu, morat ćete kupiti baterije i uređaj za punjenje baterije. Trimer se može kupiti po cijeni od 1500 do 2500 rubalja.

Philips BT1005

Proračunni uređaj koji je pogodan za jednostavno brijanje.Uređaj ne zahtijeva održavanje i može ostaviti kosu na licu duljine 0,5 do 7 mm. Mlaznica traje samo 4 položaja, a to je jedan od nedostataka uređaja. Njegove prednosti su niske cijene i pouzdan dizajn. Ima sljedeće karakteristike:

 • AA baterija;
 • visoko kvalitetna oštrica od nehrđajućeg čelika;
 • kompaktan i prikladan oblik.

Jednostavan monolitni dizajn daje pouzdanost trimer. Što se tiče Remington MB4120, baterije će morati koristiti proizvod bez poteškoća, što se smatra značajnim nedostatkom. Uključeno je samo četka i ulje za premazivanje lopatica. Cijena varira od 1000 do 1500 rubalja.

Remington NE3750

Svestrani proizvod koji može rezati kosu na licu, nosu i ušima. Uz to, možete stvoriti savršene linije, čak i izrezati obrve. Remington NE3750 ima 2 izmjenjive glave koje su odgovorne za rad. Četkasta glava je popunjena s 3 mlaznice koje omogućuju postavljanje dužine šišanja od 1 do 5 mm. Prednosti ovog proizvoda su to što vam omogućuje da pratite nekoliko mjesta na kojima raste kosa. Moguće je ostaviti duljinu ili brijati sve što je praktično čisto.

Trimer može raditi za 220 minuta i potpuno je vodootporan. Koristeći ga, moguće je pratiti malu vegetaciju na cijelom licu. Trošak je oko 2000 rubalja. Uređaj se može opisati kao proračunski i univerzalni bez značajnih nedostataka.

Braun BT 5030

Srednja klasa trimera, koja može raditi iz mreže ili iz baterije. U offline načinu rada traje 50 minuta. Ima izvrsni oblik, dobro leži u ruci. Gumena traka na tijelu eliminira klizanje. S kosom se kosa smanjuje, a njihova duljina varira od 1 do 10 mm. Mlaznica može primiti 20 različitih položaja.

Uređaj je opremljen indikatorom pražnjenja akumulatora, tako da ga svaki korisnik može pravodobno staviti na naplatu. Kod kuće, trimer može raditi iz uobičajene električne utičnice. Nema značajnih nedostataka. Možete ga kupiti po cijeni od 3.500 do 4.500 rubalja.

Babyliss SH 500E

Premium uređaj za najudobnije brijanje. Uz to, možete brijati svaki dan, stvarajući jedinstveni stil. Ima titansku rotirajuću glavu.Također je uključen trimer s čeličnom oštricom kako bi se stvorile konture u teško dostupnim mjestima. Proizvod ima sljedeće prednosti:

 • visoka brzina rotacije noža – 5 milijuna okretaja u sekundi;
 • prikaz koji prikazuje trenutne postavke i punjenje;
 • stajati za skladištenje i naplatu;
 • nepropusnost vode;
 • 50 različitih položaja mlaznica od 0,4 do 12 mm.

Značajke uređaja: velika snaga i nevjerojatno izdržljiva rotirajuća oštrica omogućuju rezanje u minutama. Može se opisati kao najbolji trimer za njegu brade kod kuće. Prodajemo po cijenama u rasponu od 19.000 do 21.000 rubalja, za neke ljude ovo je značajan minus.

Braun BT 3040

Model srednje klase, koji ima široku funkcionalnost. Uključeno u uređaj su dvije mlaznice, jedna vam omogućuje rad s dužinom od 1 do 10 mm, a druga – od 11 do 20 mm. Bez posebnog češlja za kosu ostaje 0,5 mm. Tako možete koristiti proizvod za brigu o dugoj i kratkoj bradi. Uređaj ima pokazatelj koji prikazuje punjenje, pražnjenje i punjenje, kao i kotačić za podešavanje potrebne duljine.

Trajanje baterije je 60 minuta, potrebno je 8 sati puniti.Posebnost je da, zajedno s trimerom, postoji stroj za glatko brijanje tvrtke Gillette (u nekim trgovinama samo je uređaj isporučen). Proizvod se prodaje u mnogim trgovinama po cijenama u rasponu od 3.000 do 4.000 rubalja.

Braun MGK 3020

Ovaj je uređaj sličan Braun BT 3040, a razlike su u karakteristikama, povezivanju i troškovima. Model ima manje opsežnu bateriju (40 minuta trajanja baterije), ali sadrži 4 mlaznice, kao i posebnu opremu za nos i uši. Pomoću uređaja možete ostaviti kosu od 0,5 do 21 mm.

Omjer cijene i kvalitete uređaja je jedan od najboljih na tržištu. Za 3000 rubalja osoba dobiva višenamjenski uređaj koji je izrađen od materijala otpornih na habanje i ima odličan dizajn. Nema proizvoda.

Rowenta TN-9100 Multi trim i stil 5 u 1

Rowenta TN-9100 Multi Trim & Style 5 u 1 je višenamjenski uređaj za rezanje dlake lica, nosa, glave i tijela. Značajka proizvoda – titanski nož, koji djeluje pri velikim brzinama. Postoje trikovi za nos, kao i za stvaranje konture i brijanje vlasi u teško dostupnim mjestima. Stanica za spajanje izvodi dvije funkcije: pomaže pri pohranjivanju trimer i naplaćuje ga.

Trošak uređaja će ugoditi muškarcima koji žele dobiti funkcionalan i visokokvalitetan proizvod po niskoj cijeni. U trgovinama se prodaje za 2000-3000 rubalja. Minus proizvoda je ograničen raspon regulacije dužine šišanja, to je samo 3-7 mm.

Panasonic ER-GB37

Klasični trimer za rad s kosom lica. Mogu mu rezati brkove i kosu na glavi. Otpornost na vodu omogućuje vam korištenje proizvoda dok je pod tušem, kao i pranje pod tekućom vodom. Doplate su:

 • niske cijene;
 • ergonomija;
 • 20 instalacija različitih duljina od 0,5 do 10 mm.

Nedostatak je taj da uređaj radi samo na bateriji (samo 34 minuta trajanja baterije). U trgovinama se ovaj proizvod prodaje po cijeni od 1900 do 2900 rubalja.

Navedeni vrh omogućit će vam da odaberete pravi proizvod, počevši od proračuna i zahtjeva kupca. Brada i brkljači mogu izvesti mnoge funkcije. Uz njihovu pomoć, uvijek postoji mogućnost za rezanje kose i na glavi. Neki proizvodi omogućuju vam da pratite cijelu kosu, koja se nalazi na tijelu.

Pogledajte videozapis: Dobre ideje iz Peveca: Kako odabrati kosilice za travnjak iz bajke

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: