Vosak za uklanjanje dlaka na licu: epilacija gornje usnice, kako ukloniti antene, moguće posljedice

Kako ukloniti kosu lica s voskom

Depilacija voska, koja se izvodi na licu kako bi se oslobodila previše očite kose, je dostupna i dokazana metoda. Nemilosrdno ispiranje ili dnevno brijanje neugodne kose je preopterećeno, a obezbojenje ne daje zasigurno rezultat nevidljivosti dlake. Uz pomoć voska, možete zaboraviti na uklanjanje dlačica i depilaciju dugo vremena i ne brinite se da nećete imati britva na odmoru kako biste dobili osloboditi od, na primjer, protruding antene. Jednostavnost postupka i najmanje alata omogućit će vam da to izvodite sami kod kuće.

Prednosti i nedostaci lica voskom

U žena, povećani rast kose u licu može se očitovati na području gornje usnice, unutarnjeg dijela nosa, brade i između obrva. To može biti zbog osobitosti hormonske sfere, povišene razine testosterona koje proizvodi tijelo, nasljednih čimbenika i drugih uzroka.

Prihvaćanje hormonskih lijekova također može uzrokovati ubrzanje rasta dlačica.

Bez obzira na uzrok ovog problema, njegovo rješenje je očito – potrebno je provesti postupak točke da se riješi viška kose na različitim dijelovima lica.U tom smislu, depilacija je djelotvorna metoda. U usporedbi s drugim metodama, ima nekoliko značajnih prednosti:

 • mogućnost samostalnog postupka kod kuće;
 • niske cijene materijala;
 • sesija traje oko 10-15 minuta;
 • trenutačan i trajan učinak, koji traje oko 3 tjedna;
 • postupno smanjenje stope rasta kose i promjenu njihove strukture zbog redovitih oštećenja folikula tijekom postupka;
 • čišćenje i iscjeliteljski učinak voska na površinski sloj kože;
 • sposobnost uklanjanja kose po točki, u malim područjima.

U slučaju redovitog postupka, debljina i krutost kose značajno se smanjuju tijekom vremena i rastu puno sporije. Dugotrajno zadržavanje rezultata omogućuje vam da se riješite potreba brijanja neželjenih dlaka koja se pojavljuje na površini lica svaki dan. Budući da tehnika postupka ne zahtijeva profesionalne vještine i brojne alate, ona se može izvesti samostalno.

Budući da postupak ovlaživanja zahtijeva minimalni materijal, to se može obaviti kod kuće.

U prisutnosti povlaštenih karakteristika, ta metoda ima nedostatke, što se očituje u sljedećem:

 • bol, čiji stupanj manifestacije varira ovisno o pojedinačnim karakteristikama;
 • nemogućnost da se riješe previše kratke kose;
 • rizik od neugodnih posljedica, koji se manifestiraju u obliku iritacije, prištića, urastajućih kose i mrlja;
 • poteškoća uklanjanja voska s lica ako je sesija pogrešno izvedena;
 • od prvog se puta kosa ne može ukloniti na cijelom depiliranom području;
 • rizik od alergija na komponente smjese, ako sadrži pčelinje proizvode;
 • voska traka ne može se koristiti u području gdje postoje bradavice ili različite moles.

Postupno, osjetljivost tijekom postupka postat će manje izražena, kosa će postati tanji i postupak depilacije će biti pojednostavljen. Budući da se koža na površini lica karakterizira povećanom reakcijom na različite kozmetičke efekte, naročito kod depilacije, kako bi se izbjegli štetni učinci, postupak treba provesti pravilno i kožu treba pravilno liječiti nakon sesije.

Bitan čimbenik za obavljanje depilacije lica je neophodna duljina kose. Pričekajte da kosa raste na najmanje 5 mm, ali najviše 8 mm. Inače, to će komplicirati postupak.

Rezultat se održava u prosjeku 3 tjedna. Dakle, neće trebati više od 3-4 tjedna za početak sljedeće sesije.

Uz pomoć voska, možete ukloniti kosu na različitim dijelovima lica, uključujući i obrve.

Priprema za postupak

Waxing uklanjanje dlaka, nalazi se u lice, zahtijeva određenu pripremu kože. Glavna pravila koja treba slijediti prije depilacije su kako slijedi.

 1. Najmanje tjedan dana prije početka postupka odbijte uklanjanje dlačica u području lica gdje se planira depilacija voska. Pričekajte dok kosa ne dosegne oko 5 mm.
 2. Koža mora biti čista, bez ogrebotina i drugih oštećenja.
 3. 3 dana prije planirane sjednice, očistite lice pilingom.
 4. 2 dana prije postupka, nemojte se sunčati i izbjegavati posjetiti solarij.
 5. Prije nego što započnete postupak, isparite kožu, a zatim ga isperite losionom.
 6. Koristite talk prah ili dječji prah kako bi vaša koža bila pretjerana tijekom sjednice.

Prije primjene voska, provjerite je li alergija na sastojke. Nanesite malu količinu spoja na zapešće i provjerite postoji li neadekvatna reakcija na koži.

Ako nemate talk, tada se koža nakon depilacije može liječiti dječjim prahom

Kako odabrati vosak za depilaciju u licu

Za kućnu upotrebu, bolje je odabrati toplom ili hladnom vosku. To će izbjeći nastanak opeklina nakon postupka pri korištenju previsokog sastava temperature. Osim toga, koža na području gornje usne, unutarnje područje nosa i obrva posebno je osjetljiva, stoga je za samostalno davanje preporučljivo ograničiti vosak na nisku temperaturu.

Vrući vosak obično se koristi pri izvođenju sjednice u kozmetičkom salonu, gdje liječnik može jamčiti sigurnost postupka. Zagrijava se do temperature od oko 55 stupnjeva i nanosi se na kožu. Oštro uklanjanje vrpce vrši se nakon što se kompozicija potpuno stvrdne i pretvori u elastični film.

Bolje je koristiti toplog voska za uklanjanje dlačica.

Pri korištenju voska toplih temperaturnih papira ili lana trake su potrebne. Prvo, vosak se dovede na temperaturu od oko 45 stupnjeva, a zatim se stavlja na mjesto. Kako se dovoljno brzo hladi, neće dugo čekati. Na kraju postupka traka brzo pada s površine.

Da biste provjerili temperaturu voska, koristite područje zapešća – nanesite malu količinu spoja na njemu. Temperatura voska treba biti prikladna i ne uzrokovati nelagodu.

Topli vosak je dostupan u limenke ili u obliku posebnih patrona, što olakšava njenu primjenu na licu. U granulama se također nalazi vosak koji se brzo otapa i lako se nanosi na kožu u nasolabijalnom trokutu ili na području između obrva.

Vosak za depilaciju može se kupiti u granulama

Za samotamnjenje je također optimalan hladni vosak, koji je gotovi papir ili trake od tkanine s primijenjenom kompozicijom. Dovoljno je to trljati takve trake s dlanovima za grijanje i nametati na obrađenom mjestu osobe.Oni su idealni za korekciju obrva, kao i uklanjanje dlaka na području iznad gornje usne ili unutarnje površine nosa. Trake odgovarajućih veličina proizvode se za pojedine dijelove. U isto vrijeme, vjerojatnost dobivanja opeklina potpuno je isključena.

Prvi put je bolje probati postupak s gotovim trakama voska. Lagano utječu na kožu, sadrže prirodne sastojke i eliminiraju opasnost od opeklina. Navikli na depilaciju, u budućnosti možete koristiti toplog voska.

Ako uspoređujete postupak s korištenjem hladnog i toplog voska, kod kuće su gotove trake lakše i prikladnije za upotrebu. Međutim, učinkovitost toplog voska je veća – prodire dublje u dermis i snima više kose, povlačeći ga zajedno s korijenom.

Gotovi vrpci za depilaciju najlakše su koristiti za kućni postupak.

Tehnika depilacije voska kod kuće

Nakon završetka pripreme kože, prijeđite na osnovni postupak. Ako prvi put nanosite depilaciju ili je koža preosjetljiva, nanesite anesteziju u obliku krema ili gela na odgovarajućem području.Najčešće je potrebna anestezija za gornju usnicu, dok je u području obrva koža manje osjetljiva.

Popularna krema za oslobađanje površine tijekom postupka je Emla krema. To uključuje lidokain, kao i prilocaine. Krema se nanosi na tretirano područje sat vremena prije početka postupka.

Emla krema s lidokainom prikladna za anesteziju kože prije depilacije

Ako postupku koristite toplim voskom u limenku ili granulama, slijedite ove korake:

 1. Donesite temperaturu voska na oko 40 stupnjeva pomoću grijalice ili vodene kupelji.
 2. Pomoću lopatice ravnomjerno raspodijelite malu količinu sastava na željeno područje lica strogo uz vektor rast kose.
 3. Pritisnite primijenjenu kompoziciju pomoću lopatice – kvaliteta postupka i cjelovitost uklanjanja dlaka ovise o sili prešanja.
 4. Stavite papir ili lanenu traku preko smjese i zagladite je 20-30 sekundi.
 5. Brzo kretanje povucite kraj trake i razdijeli ga u suprotnom smjeru rastu kose. Da bi se olakšao postupak, lagano povucite kožu na mjesto gdje počinje uklanjanje pora.
 6. Nanesite na područje depilacije umirujuće krema ili talk.

Prilikom korištenja toplog voska proizvedenog u patrone, najprije uklonite film s površine i stavite uložak u grijač. Nakon 30 sekundi, okrenite ga i nanesite vosak valjkom na područje depilacije. Nadalje, slijed djelovanja je sličan postupku koji se provodi uz pomoć voska u banci.

Prije upotrebe, vosak u spremniku mora se staviti u grijač 30 sekundi

Prilikom nanošenja voska na lice, pobrinite se da je rezultirajući sloj manje širi od papirnate trake koja se nanosi na nju.

Korištenje traka voska uključuje laganu i brzu verziju uklanjanja neželjenih dlaka koja se pojavljuje na licu. Ne morate koristiti grijača i lopaticu – samo mljevenje trake na željenu temperaturu.

 1. Stavite traku između dlanova i pažljivo ga trljate oko 50 sekundi, sve dok se sloj voska pričvrsti na njega nije elastičan. Ako je traka prevelika, odvojite od nje neke od potrebnih duljina i širine.
 2. Nanesite traku na suhu, tretiranu površinu lica oko brade, obrve ili gornje usne i posložite ga. Smjer kretanja vektora – rast kose.
 3. Nakon 3-5 sekundi, kada se vosak gusti na površinu, rastegnite papir duž linije koja odgovara rastu kose. Stoga je potrebno držati ruku mjesto na mjestu uklanjanja trake.
 4. Koristite hidratantnu kremu za obrađenu površinu.

Depresivna sesija je poželjna za večer, tako da se tretirana koža smiruje i oporavlja preko noći.

Za liječenje unutarnjeg područja nosnica pomoću voska, posebne trake se proizvode posebno za ovo područje. To će vam omogućiti pravilno provođenje postupka, bez nepotrebnih ozljeda osjetljive površine. Postupak je sličan tehnici korištenja običnih traka voska.

Kada koristite gotove trake, ne trebate lopaticu ili grijač

Njega kože nakon postupka

Nakon sesije, poštujte sljedeće preporuke kako biste izbjegli neugodne posljedice:

 1. Nemojte trljati obrađenu kožu rukama ili s tvrdim ručnikom.
 2. Izbjegavajte vodu na tretiranim područjima najmanje 8 sati.
 3. Odvojite saunu, bazen i sunčanje 3 dana.
 4. Tijekom narednih nekoliko dana, vlaži površinu s vrhnjem.Možete upotrijebiti sredstvo za sprečavanje rasta kose, ali bi trebalo izbjegavati kozmetičke pripravke koji se temelje na alkoholu.
 5. Za 3 dana držite sjednicu ljuštenja cijele površine lica.

Ako nakon postupka ima crvenilo, tada u slučaju pravilne njege tretiranog područja proći će unutar nekoliko sati po završetku postupka. Ako iritacija ne nestane unutar 24 sata nakon sesije, posjetite dermatologa.

Nakon 3 dana postupka možete očistiti licu pilingom kako biste izbjegli urastajuću kosu

Kako ukloniti ostatke voska od lica

Ako nakon postupka depilacije voska ostane ljepljivi vosak na licu, koristite mokro maramice, prethodno omekšane povrćem ili posebnim uljem. Ovo ulje se često nalazi u setu s gotovim trakama. U slučaju njegove odsutnosti, obradite pamučne tamponove ili diskove biljnim uljem i uklonite ostatke smjese.

Voda se u pravilu ne uklanja sa lica kada se koristi gotove trake. Voskove toplih temperatura obično se lako isperu. Savršeno uklanja ostatke sastava kao masna krema, ili posebni losion koji se koristi tijekom depilacije.

Moguće posljedice i kako ih se riješiti

Neugodne posljedice koje se mogu pojaviti nakon sjednice voska često su uzrokovane nepravilnom tehnikom ili karakteristikama osjetljive kože. Mogu se izraziti u sljedećem:

 • izgled iritacije i mrlja na obrađenom površinu;
 • pojava akni i upale;
 • oštećenje površinskog dermalnog sloja;
 • urastao oblikovanje kose.

Nadražaj kože često je povezan s prekomjernom osjetljivošću površine lica i izgleda poput pilinga, nepropusnosti, crvenih točkica ili točkica. Uz iritaciju, nakon postupka mogu se pojaviti akne i upalni procesi.

U slučaju iritacije, važno je razlikovati iritaciju od alergijske reakcije u čijoj je prisutnosti potrebno napustiti ovu vrstu depilacije.

U pravilu, takvi fenomeni nestaju sami nakon nekoliko sati ili sljedećeg dana. Da biste ubrzali proces oporavka tretiranih područja, koristite hranjive tvari, talk, kao i antiseptike kao što su kreme za spašavanje ili Actovegin.Oni će vam pomoći ublažiti iritaciju i eliminirati pustule koje su se pojavile.

Koristite Balsam Rescuer kako biste smanjili upalu kože i akne.

Kao umirujuće sredstvo, možete koristiti obloge od aloe, peršina ili kamilice.

Oštećenje sloja kože obično se pojavljuje tijekom postupka po prvi put, kada se površina lica još nije prilagodila procesu. Također, uzrok ovog problema može biti upotreba voska neadekvatne kvalitete ili prošlog roka trajanja.

Ako dođe do urušenih vlasi, upotrijebite posebne proizvode kako biste omekšali kožu i olakšali oslobađanje tih dlačica izvana. Peel lice 2 puta tjedno i slijedite pravila brige za obrađenu površinu.

Za ublažavanje iritacije kože nakon depilacije, komprimiranje iz izbacivanja kamilice pomaže

Značajke muškog depiliranja lica

Depilacija voska izvedena na muškom licu odlikuje se nekoliko značajki. Dakle, muškarci imaju gušće kožu s tvrdom strukturom. Folikuli se nalaze dublje ispod epidermisa nego kod žena.Zbog tih razloga proces njihovog uklanjanja postaje složeniji i bolniji.

Muška kosa ima povećanu stopu rasta u usporedbi sa ženama, tako da se depilacija na licu treba obavljati češće. Kada se riješite kose u području brade, morat ćete iskoristiti velika područja.

Waxing ljudi će morati biti učinjeno češće zbog oštrije dlake na licu

Kao prednost, oštećenja kože kod muškaraca javljaju se mnogo rjeđe zbog svojih svojstava, pa je za samu depilaciju vrući vosak prikladniji. To vam omogućuje da uklonite gustu i tvrdu kosu puno učinkovitije. Ova metoda je manje bolna, a rizik od opekotina muške kože manji je zbog manje izražene osjetljivosti.

Uz pomoć depiliranja voska, možete ukloniti kosu od muškaraca u nosnicama, između obrva, aurikula i također dati željeni oblik bradu i brkama.

Odstranjivanje svakodnevnog brijanja muške kože moguće je s dugotrajnom depilacijom s voskom sastava, koja će na kraju učiniti kosu slabijom i tanjom, te rjeđe. Za potpuno uklanjanje dlaka lica, potrebno je oko 8-10 postupaka s intervalom od 1-1.5 mjeseci.

Vosak za depiliranje omogućuje muškarcima da zaborave na svakodnevnu brijanje

Općenito, tehnika postupka kod muškaraca slična je depilaciji kod žena i ima neke značajke povezane s upotrebom vrućeg voska. Temperatura bi trebala biti oko 60 stupnjeva. Vosak se nanosi na odgovarajuće područje lica, prekriveno trakom od tkanine ili papira, a zatim slomljeno u suprotnom smjeru rastu kose. Budući da je depilacija s korištenjem vrućeg voska povezana s vjerojatnosti dobivanja opeklina, za muškarce je bolje provesti postupak u salonu ljepote.

Recenzije o postupku

Vrlo sam se kompleksirao i nisam mogao odlučiti ukloniti antene voskom …. "Odlučio sam to učiniti prije tjedan dana, uklonio sam ga jednostavnim trakama od voska za noge, rezultat je bio nevjerojatan. U prvom redu, oni su počeli rasti (dlačice koje rastu, uklanjaju se pincetom) Strašno! Samo trebate stalno pratiti i brinuti se za vaše lice. Vrlo je prirodno, kao što je pranje kose ili četkanje zubi!

lila

//www.woman.ru/beauty/face/thread/3947926/3/

Kupujem trake od voska, izrežem ih u tanke trake i uklanjaju kosu preko usana. Ja to radim za noć, a ja mrmljam nakon krema za bebe) do jutra sve je u redu) kosa mi se ne smanjuje) Učinim to jednom 1-1.5 tjedana) Ne trebamkozmetičari i tako dalje, kad je htjela, onda je učinio) i imam dovoljno paketa za godinu dana)

Liza

//www.woman.ru/beauty/face/thread/3947926/4/

U večernjim satima, prije uklanjanja, očistim lice od kozmetike, a zatim voskom trake, zatim – sloj krema za bebe i spavanje. pruge su najprikladnije za mene, a od krem-depilator (bilo koji) imam male pimples u dan ili dva. Procedure salona nisu pokušale.

Marta

//www.woman.ru/beauty/face/thread/3947926/

Općenito radim epilaciju sa šećerom, a budući da kosa nije jako duža od usana, prikladnije mi je da ih očistim vrućim voskom. Nakon toga, uvijek pospite prahom.

LadyB

//www.woman.ru/beauty/face/thread/3947926/2/

Valjda nije tako sretan. nakon prve upotrebe traka voska, kosa i koža ostala su na traci. to je ozlijeđeno. Iscjelio 2 tjedna. i gdje je vosak došao u dodir s kožom koru, koji također nije išao dugo vremena. i kad se sve ovo spustilo, vlasi su počela rasti nakon tjedan dana, više ga neću koristiti. Radije bih koristio pincete.

Masha

//www.woman.ru/beauty/face/thread/3947926/2/

Porez, otkazati pretplatu) Jučer sam to učinio. Imam male trake, posebne za lice i slično za zonu bikinija. Ali, prvo sam ih izrezala na pola (preko), a zatim ih ponovno smanjiti na pola (sada). Pokazalo se da je potrebno – male, uske trake.Zatim je zagrijala traku sušilom za kosu i podijelila je na njezino lice. Sve je dobro rastrgano)) Vosak se čisti s dječjim uljem "Johnsons Baby". Bilo je eritema, ali na moje iznenađenje nakon 2 sata crvenilo prošlo. I bojala sam se da ću danas biti s ovim crvenim mjestom na poslu i svi će shvatiti što sam učinio)) Pa, sada ću čekati. Možda sam sretan i oni obično neće rasti više)

Autorica

//www.woman.ru/beauty/face/thread/3947926/

Znaš, bio sam samo u 5. razredu, a kosa mi je počela rasti na mojoj gornjoj usnici, a ne 2.3 vlasi, ali samo na sve. naravno u školi, pilići su bili rasuti, dodirnuti … nije postalo lijepo, a kosa je postala dulja i crna … ali nisam otišla do ogledala pa sam se bojao ja … užas … kompleks je započeo, sve je pokušalo nekako pokriti moje lice, okrenuti se, pokriti ovo mjesto moje ruke, ali nećete uvijek tako pješačiti. Pročitao sam puno savjeta, sigurno je bilo moguće čekati, ali bilo je oko 500 vlasi … i za mene je jedan potez kose tragedija, pa, na kraju sam odlučio koristiti vrpce od voska, sjajno! naravno, bolestan, ali ljepota zahtijeva žrtvu! Nikad nisam vidio tako lijepo) počeli su obratiti pažnju na mene) općenito radim epilaciju voska svaka 2 tjedna,ali kad se pojave crne dlake, izvlačim – to je normalno) iako posljednji put nije bio uspješno zalijepljen i usnica je dotaknuta … postajalo je crveno mjesto, kora je još bila pokrivena, bolna … što učiniti? zbog toga, želim probati depilatorni krema)

Katherine

//www.woman.ru/beauty/face/thread/3947926/2/

Samuću sam Veetu za lice, sljedeći dan nema iritacije.

Dinara

//www.babyblog.ru/community/post/krasota/1716131/2#comm_start

Također koristim vosak trake za lice. Navečer ću učiniti – ujutro nema crvenila. Glavna stvar za ispravno korištenje.

Taniy

//www.babyblog.ru/community/post/krasota/1716131/2#comm_start

Već dugo izbrisam, to nije manje, ali zasigurno nema više) Ali bolje je to učiniti kad nema potrebe, posebno prvi put, ima crvenilo. Pere svoje Mordenku, uzeo lijepe pruge i siva u svojim rukama, možete utrljati malo, vidjet ćete i sami da se vosak počeo topiti) i ljepila, kao da pod kutom od nosa, uz usne. Ja ostavljam 30 sekundi, vosak se stvrdne, kao što je bio, i trganjem ruba od ugla usana koji je u smjeru nosa, tj. protiv rasta kose. Ponekad ponavljam taj proces, a onda izbrisam ostatke priloženog papira)

*** Lucky ***

//deti.mail.ru/forum/zdorove/zdorove_krasota_diety/voskovye_poloski_dlja_lica/?page=2

Već nekoliko godina radim depilaciju, uklanjanjem dlaka koja raste na mojoj gornjoj usnici.Za svaku epiliranu zonu obično prodajete pojedinačne proizvode, bilo da su to vosak ili vosak, posebno za lice. Počeljet ću s trakama, jer, po mom mišljenju, mnogo su prikladnije, jer ne biste trebali gnjaviti grijanjem voska, samo zagrijte trake u rukama, a zatim ih pritišite na lice i oštro ih uklonite. Za one koji će na taj način početi uklanjati dlake. Želim reći da je uklanjanje dlaka vrlo oštro i brzo, inače će vosak i kosa ostati na koži. Usput, prije početka uklanjanja dlaka, liječim epilirano područje i ruke s klorheksidinom (košta 15 do 20 rubalja u ljekarni), a zatim nanosim dječji prah, prilično malo (može biti praškasta talka), a zatim samo ljepilo trake. Prije sam za mene bio Floresan, a sada je kvaliteta postala nešto lošija, jer je na koži ostalo mnogo voska. Potrebno je ukloniti vosak uz pomoć ulja, koristim ulje jojobe – uklanja se u trenu i bez napora. Koristio sam posebnu krema koja je bila u kutijama s prugama, sada mislim da je ulje dovoljno. Nadraženost prilično brzo, ali još uvijek ne preporučujem uklanjanje dlaka prije odlaska.U našem gradu sada rijetko vidim trake za lica u trgovinama, samo Floresan dolazi preko ili Wit, ali su vrlo skupi, više od 400 rubalja, a Floresan je samo 100 za isti broj traka. U pakiranju ih ima 20, ali su zalijepljeni zajedno u parovima, tako da ćete imati još 2 komada. Sada mi je dovoljno učiniti epilaciju jednom tjedno, budući da vlasi rastu polako, tanke i rijetke, ali ih i dalje možete vidjeti, pa bez epilacije. Jednom sam kupio poseban vosak za lice iste tvrtke, ali prijateljstvo nije uspjelo, jer je vosak jednostavno upijao u traku. Ja ću pisati o ovom vosku odvojeno, a ja bih preporučio pruge za preporuku za uklanjanje dlaka lica.

novi

//otzovik.com/review_3551446.html

Video: kako ukloniti kosu preko gornje usne uz pomoć voska traka kod kuće

Postupak stvaranja glatke kože bez nepotrebne kose na različitim dijelovima lica u kućnim uvjetima traje minimalno vrijeme i ne zahtijeva posebnu opremu. Dovoljno je kupiti gotove voske ili vosak u staklenku, ulošcima, granulama i grijačima. Za depilaciju u licu, žene ne koriste vrući vosak, tako da je sesija sigurna za samostalno obavljanje, bez opasnosti od spaljivanja.Podložno zahtjevima za njegu kože prije i nakon postupka, kao i pravilnom primjenom i uklanjanjem voska, osigurana je kvaliteta rezultata i sprečavanje štetnih učinaka.

Pogledajte videozapis: KONAČNO: Jedan PARADAJZ će zauvek ukloniti sve dosadne DLAČICE sa lica!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: