Trimmer za uklanjanje dlaka u nosu i ušima: cijena, recenzije

Koja je bolja kupnja trimer za uklanjanje dlaka u nos i uši?

Najpoznatiji kućanski aparati za kućno uklanjanje dlaka su muški brijanje i epilator za žene. Njihova popularnost leži u udobnosti i brzini korištenja, kao i relativno niskih troškova. Ali postoje područja na ljudskom tijelu gdje se uklanjanje kose stvara pravi problem. To su osjetljivi ili teško dostupni prostori na koje se ne mogu postići standardni uređaji za brijanje, a uporaba drugih metoda za uništavanje kose je ograničena.

Prije svega, govorimo o mjestima poput nosa i ušiju. Za većinu predstavnika jačeg spola, vegetacija u tim zonama doslovno "spikes", dajući vlasnicima zanemareni izgled. Pored čisto estetske funkcije, uklanjanje dlaka u nosu i ušima također služi higijenskoj svrsi.

Naravno, brijanje takve vegetacije je teško. I zbog činjenice da ta područja pripadaju osjetilima, imaju ranjivu sluznicu s površinskim žilama, kao i preniski prag boli, ne preporučuje se korištenje metoda kao što su plucking, povlačenjem kose. Kemijska depilacija, kao i moderni hardver za depilaciju u području sluznice i osjetilnih organa, zabranjen je.

Bilo bi čudno ako, znajući potrebu za obradom takvih posebnih zona, proizvođači ne bi brinuli o svojim kupcima i stvarali posebne uređaje. Za udobno podrezivanje dlaka, postoje specijalizirani uređaji pod nazivom "trimer". Trimeri za uklanjanje dlačica također pomažu muškarcima da brinu brkove, brade i obrve, a žene nježno uklanjaju kosu na vrlo osjetljivim područjima i "stvaraju" intimne frizure.

Značajke trimer za uklanjanje dlaka

Najvažnija razlika između trimer i drugih uređaja za uklanjanje dlaka je da, dizajniran za rad na posebnim mjestima, trimer je opremljen s mlaznicama koje štite površinu kože i sluznice od oštećenja tijekom obrade.

Trimer ne izvlači kosu, kao epilator, i ne nužno joj briju u korijenu (iako zna kako to učiniti), ali obrezujte ga i dopustite da ostavite željenu duljinu kose. Da bi se isključile ozljede kože i rezovi, lopatice se skrivaju ispod zaštitne mreže ili su "ugrađene" u poseban češalj koji štiti površinu kože od kontakta s reznim elementima.

Taj visoki stupanj sigurnosti i jednostavnosti korištenja čini trimer stvar neophodna za ljude koji imaju boriti sa „šumom” u nos i uši, wielding škare ili pincetu i istu barbarski način ukrotiti divlje obrve. Pomoću trimerice lako je izjednačiti brkove i brkove, ukrašavati bradu ili stvoriti moderan efekt brutalnih "trodnevnih" čekinja.

Za žene, trimer može poslužiti kao dobra alternativa stroj za brijanje i epilator pri liječenju intimnog područja i pazuha. Brijači trimer prilog je sposoban za sigurno i sigurno obrijane dijelu do idealne glatkoću, dok eliminira rizik od infekcije i iritacije kože i urastanje dlačica. Mlaznica za šišanje vam omogućuje da stvorite intimnu zonu bikini dizajn. Za simulaciju obrva, koristi se mlaznica pod nazivom "groomer".

vrste

Kao što se može vidjeti, trimer može obavljati različite funkcije, tako da vrste koje postoje mnoge: visoko specijalizirane i svestran, muškog i ženskog, jednostavan i značajka-bogata.

Trimer može biti zaseban uređaj, i dodatni set na električni aparat za brijanje, škare ili ženski epilator.Razmislite o glavnim tipovima kose za kosu na tržištu.

Univerzalni muški trimer

Trim peraje za uklanjanje dlaka za muškarce, bilo kao dodatna devaysa britvom ili samostalna jedinica trebao biti u mogućnosti učiniti mnogo stvari: da simulira brkove i bradu (da im daju pravo oblik, ravnati, tanke), izravnati kosu u teškim mjestima, kao što su iza ušiju zadnesheechnoy i depresije, biti u mogućnosti da se prilagode reljef lica, što uredne zaliske, oplemeni dlakama obrva.

Da bi se sve te funkcije izvodile, trimer mora imati podesivi češalj – mlaznicu koja vam omogućuje da smanjite kosu na određenu duljinu. Pa, kad se instrument konfiguriran da ošišam u rasponu 1 – 12 mm – u tom slučaju se mlaznica će imati od 6 do 12 razina.

Najviše "naprednih" muških setova također ima komplet i privitke za rezanje dlaka u ušima i nosnicama.

Univerzalni muški setovi za osobnu njegu nudi renomiranih proizvođača Remington, BABYLISS, GA.MA Italija, Philips, Panasonic, a njihova vrijednost u rasponu 700 – 4000 rubalja.

Moustache + brada

Muškarci koji neprestano nose brkove i bradicu prisiljeni su redovito baviti se s njima.Možda ne trebaju univerzalni trimer, ali ne mogu učiniti bez posebno dizajniranog da se brine za kosu lica.

Osim nekoliko razina prilagodbe duljine kose, takav trimer mora imati kućište otporne na vlagu i nehrđajući noževi, jer će se uglavnom koristiti u kupaonici.

Još jedna važna opcija za krojače brade je mobilnost. Poželjno je da uređaj može raditi ne samo iz mreže, već i na baterijama ili punjivim baterijama – to je prikladno i omogućuje vam korištenje trimer ne samo kod kuće.

Unatoč činjenici da ti uređaji nemaju isti broj funkcija kao univerzalni setovi, njihova je cijena gotovo jednaka.

Uši i nos

Trimer za nos i uši, takozvani higijenski trimer, poseban je uređaj jer mora raditi na teško dostupnim mjestima, čak iu vrlo ograničenom prostoru. Dakle, najčešće se takav stroj kupuje zasebno, a nije namijenjen niti jednoj drugoj, jer ima drugačiji dizajn od ostalih tipova rezača.

U trimeru za uklanjanje dlaka u nosu i ušima ne trebaju brojni načini rada i podesive mlaznice, obično ima samo jedan gumb.- off ", a to je dovoljno za obavljanje funkcija aparata. Najvažnija stvar u ovom trimeru je mlaznica, koja bi trebala odgovarati veličini nazalnih otvora, tj. ne biti prevelika ili mala.

Da bi radili na takvim osjetljivim područjima, glava trimer bi trebala biti racionalna i u savršenom stanju, bez vanjskih nedostataka (grubih zglobova, nepravilnosti) koji mogu ozlijediti osjetljivu nosnu sluznicu.

Vrh s uskim kljunom umetnut je u nosni prolaz (ne duboko, utječući samo na kosu koja je ispala) ili u čašu i, rotirajući, skida nepotrebne vlasi. Nakon što uklonite površnu kosu koja plijenom izgleda, vrijedi zaustaviti na tome, isključite trimer i očistite radnu glavu.

Cijena trgovača nosa i uha počinje od sto i ne premašuje tisuću rubalja.

Za lijepe dame

Ženski uređaji, kao zasebni uređaj, nisu tako uobičajeni kao muškarci i često su povezani s električnim epilatorima. Privez za uklanjanje dlačica u bikinijskom području i na području pazuha treba biti prije svega siguran kako bi se uklonili mikrobići na koži ovih osjetljivih područja.Popularni među ženama su trimer tvrtke Remington, Philips i Rowenta, s prvom pozicioniranom kao uređaj prvenstveno za izradu bikini dizajna.

Za korekciju obrva u ženskim rezačima koristi se dodatni privitak – groomer. Groomeri se mogu prodati i kao samostalni uređaji koji vam omogućuju brzu i bezbolnu simulaciju savršene linije obrva, kao i nježno uklonite suvišnu kosu lica, na primjer, antene iznad gornje usnice kod žena. Najviše "prodanih" uređaja za njegu proizvode poznati Philips i Braun (SilkFinish linija).

Možete kupiti ženski trimac za uklanjanje dlačica unutar tisuću rubalja u bilo kojoj trgovini kućanskih aparata ili online trgovini.

Kako odabrati trimer za uklanjanje dlačica?

Pored gore navedenih funkcija, rezači se mogu razlikovati u složenosti i konfiguraciji, odakle ovisi njihov konačni trošak. Istina, cijena za njih je tako pristupačna da svatko može priuštiti da kupi najviše "pametan" uređaj za kućnu upotrebu.

Odabir trimer za uklanjanje dlaka, prije svega, morate "plesati" iz svog glavnog područja primjene, a na temelju toga, razmislite o njegovoj dodatnoj funkcionalnosti.

Koje opcije koje bi trimer koristile udobnije i ugodnije trebam li još uvijek paziti na to?

Vrsta snage

Najbolje od svega, ako trimer podržava dva načina rada napajanja: mrežni i bežični. To će omogućiti da ne postane priključena na električnu utičnicu i koristiti uređaj na godišnjem odmoru, na poslovnom putu i na bilo kojem drugom mjestu. Također, žica se neće miješati tijekom šišanja.

Bolje je da uređaj radi na baterijama – to će biti više isplativo napuniti trimer nego zamijeniti baterije. Jedna naplata bi trebala biti dovoljna za 30 do 90 minuta rada, plus će biti prisutnost na tijelu indikatora napunjenosti. Ako često putujete automobilom, obratite pozornost na modele koji rade od upaljača za cigarete.

Za žičane trimerima koje namjeravate putovati u inozemstvo, važno je prilagoditi se različitim naponskim rasponima električnih mreža.

Načini rada

Ako su vam različiti načini rada važni, pogledajte pametne uređaje koji nemaju samo nekoliko postavki za intenzitet rotacije radne glave, ali također mogu zapamtiti do 6 korisničkih programa.

ergonomija

Prije kupnje uređaja morate ga držati u rukama, pokušajte prebacivati ​​načina rada. Trimer treba biti udoban za vas težinu i veličinu, prikladno je "lagati" u ruci, a gumbi – za "slijepo" prebacivanje i bez napora.

Također je poželjno da trimer ima prikladan postolje gdje će se pohraniti uređaj i svi njegovi priključci i dodatni pribor.

Kvaliteta oštrice

Za sigurnost i bezbolno liječenje kože s trimerom, njegove lopatice trebaju biti visoke kvalitete i redovito ažurirane.

Pitajte unaprijed koliko će zamjenskih lopatica koštati vaš uređaj i gdje se mogu kupiti. Najprikladnije lopatice su keramike, nakon upotrebe treba isprati vodom.

antiseptičnim

Nakon primjene uređaja potrebno je ne samo čistiti "panjeve" kose koja se nakupila unutar kućišta i na površini radne glave, nego i da se isperu s vodom i, po mogućnosti, obrišite ga antiseptikom.

Proizvođači su se pobrinuli da isključe posljednju stavku i donesu radne glave za rezanje obložene srebrnim ionima – ovaj premaz ima baktericidna svojstva i ne dopušta klice da se množe na zaštitnoj mreži i školjkamatrimer.

Otpor vlage

Ako je trimer za uklanjanje dlaka otporan na vlagu, to je njegova nedvojbena prednost. Zatim može raditi i "suho" i na način mokrog brijanja.

To je važno, na primjer, za modeliranje braće prilikom prvog rezanja, a zatim obrezivanja. Osim toga, ovaj uređaj se ne boji visoke vlažnosti u kupaonicama i može se sigurno prati pod tekućom vodom.

Očistite kada se koristite

Prilikom rezanja kose, većina ih pada na okolne površine i zahtijeva čišćenje. Kako bi pojednostavili život svojih kupaca, proizvođači su stvorili vakuumske trimer.

Kada ih koristite, ugrađeni "usisavač" je uključen u kućištu uređaja, što ubrzava sve unutarnje uklanjanje dlačica – čistoća je zajamčena.

Sustav čišćenja

U najjednostavnijim modelima čišćenje se obavlja ručno s posebnim četkom. Vakuumski uređaji mogu se opremiti sustavom samočišćenja.

pozadinsko osvjetljenje

Potrebno je ukloniti kosu s trimerom ispred zrcala i na dobro osvijetljenom mjestu – kvaliteta liječenja ovisi o tome. Osim toga, možete vidjeti modele s ugrađenom LED osvjetljenjem.

Ovi rezači omogućuju vam da vidite svaku dodatnu kosu, čak iu uvjetima slabog osvjetljenja.

Pogledajte video: Trimeri i strojevi za kosu u nosu i ušima

Pogledajte pregled videozapisa: jeftin trimer za uklanjanje dlačica
Pogledajte pregled videozapisa: Philips trimer za uklanjanje dlaka u nosu i ušima

Recenzije

Koji god uređaj odabrali, možete biti sigurni da će sigurno obaviti svoj posao. Čak i najjednostavniji i najjeftiniji modeli, u pravilu, ne razočaravaju svoje vlasnike, uspješno ispunjavaju sve deklarirane funkcije. Gotovo da nema negativnih recenzija na tim uređajima, a oduševljen je, naprotiv, prepun cijelim internetom. Dajemo nekoliko takvih preporuka.

Referentni broj 1

 Bio sam sretan: bio sam po prirodi potpuno bez dlake, ali ovdje je jedan problem – dlačice koje izlaze iz nosa, to je strašno, naravno, osobito kada je rinitis čudan vid. Koristio sam se s pincetom, možete uzeti moju riječ za to – to boli puno, nemojte ni pokušati.

Zatim se prilagodila za rezanje kose sa škarama za nokte – ona je nekoliko puta zgrabila kožu i dugo je izliječila. I tako, na neki način, kupujući malu opremu u trgovini, primijetio sam trimer. Trošak je smiješan novac, pa je to bio grijeh ne kupiti.

Dakle, kažem: potpuno sam zadovoljan. Trimer za uklanjanje dlačica pokriva cijelu nosnicu iznutra, bez ikakvih problema i potrebe da se izbjegne, kao što je to bio slučaj s škarama. Cijeli proces traje oko 5 minuta, jednom tjedno. Trimer je poput štapa ili debele ručke, zauzima malo prostora. Vrh je zatvoren s poklopcem, unutra je četka za čišćenje. Pokreće se s 1 obične baterije, možete oprati vodom. To je tako nepretenciozna stvar za 300 rubalja, a učinak – za svih 10 tisuća. "

Olga – Moskva

Referentni broj 2

Moj MCH buzzed sve moje uši da je potrebno kupiti trimer: on je "španjolski" brada, što je vrlo turoban da se brine, a povremeno trim veće kose.

Na licu ovdje i tamo, iza vrata i lonci rastu samo odmah. Na kraju sam kupio pisaći stroj za svoj rođendan. MCH koristi trimer za mjesec i pol i kaže da se osjeća kao bijeli čovjek, tako da je prikladan za njega. Oglašavam stroj mojem ocu, a on također mora kupiti. Pa, to je jeftino, inače bih htio razbiti.

Vitalina – St. Petersburg

Pogledajte videozapis: ZASTO ZENE BRIJAJU LICE? , DA ILI NE? HIT U SVETU

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: