Lasersko odstranjivanje dlačica: uklanjanje svijetle i sijede kose

Lasersko uklanjanje dlaka od svijetle i sijede kose: na koji je način pogodan

Tehnološka revolucija u kozmetologiji i dalje se brzo razvija.

Prethodna ograničenja u korištenju suvremene tehnologije za čišćenje kože od viška vegetacije zamjenjuju se preporukama o najprikladnijoj opciji za lasersko uklanjanje dlaka svijetle i sijede kose. Saznajte koje su vrste lasera prikladne za takvu kosu i koje su mogućnosti.

Je li moguće ukloniti svijetlu i sivu kosu pomoću laserskog uklanjanja dlaka?

Znanstveni i tehnički napredak u medicini dali su pozitivan odgovor na pitanje o dostupnosti laserskog uklanjanja dlaka za vlasnike prirodno svijetle ili već sive kose. Štoviše, teze su izražene da takva operacija postane dostupna čak i na relativno zastarjeloj opremi.

Kozmetičari su naučili lasersko uklanjanje dlaka kako bi svjetlo i siva kosa bila tamni zbog upotrebe melanina u obliku lijeka.

Koji laser odabire ovisno o vrsti kose

Mala tablična usporedba različitih tipova laserske opreme za uklanjanje dlaka omogućit će potencijalnom klijentu da odabere kozmetičara.

laserpozitivannegativan
diodaBrzina i učinkovitostNije prikladna za laganu kosu
aleksandritUklanja dlakavost uzrokovanu hormonalnom patologijomNije prikladna za laganu kosu
rubinUčinkovito za sve tipove koseZbog relativno slabe radijacije potreban je velik broj sesija
neodimijBrzina, estetika, uklanja plavu kosuBol u operaciji. Opasnost od opeklina
Neodimij s Q-switchedomUklanja bilo koju kosu s bilo koje kože, bez opasnosti od opeklina, nakon prirodnog i umjetnog sunčanjaVisoke cijene
ElosUklanjanje dlačica bez pigmenta, bezbolnost, mogućnost sunčanja nakon postupkaVisoka cijena zbog velikog broja postupaka

Izbor, kao što se može vidjeti iz tablice, nije očigledan, osim za bezuvjetno odbijanje svjetla i sive dlake diodnih i alexandritnih lasera neprikladnih za uklanjanje.

Neodimijski laser za uklanjanje svijetle i sijede kose

U usporedbi s zastarjelim modelima, ovaj laserski aparat ima značajnu zračenu valnu duljinu od 1063 nm (milijun dijelova milimetra) s izlaznom snagom od 600 J / m2. vidi Zbog toga duboko prodrijeti ispod kože s utjecajem na folikule dlake i krvne kapilare, pružajući im hranu.

Konvencionalni neodimijski laser smatra se najučinkovitijim za postupak uklanjanja plave kose. Stoga većina dobro informiranih klijenata nastoji dobiti lasersku uslugu za uklanjanje dlaka na najnaprednijem neodimskom uređaju s Q-prebacivanom tehnologijom (koja se uglavnom koristi kako bi se oslobodila tetovaža), što dopušta zračenju bolje do krvnih žila.

Podložno utjecaju snažnog, standardima kozmetologije, radijalnim tokom, kapilare se jednostavno drže zajedno zbog činjenice da se hemoglobin koji se nalazi u krvi koagulira.

Elos uklanjanje dlačica za uklanjanje svijetle i sijede kose

Elos tehnologija, kombinirajući lasersko zračenje s električnim udarom, često se zove najučinkovitija laserska epilacija crvene, svijetle i sijede kose. Već je imala deset godina prakse i stekla je veliki broj obožavatelja, uključujući i zbog svoje bezbolnosti i sigurnosti.

Potpuno odsutnost boli tijekom operacije postiže se rashladnim sustavom. Sekcija epilacije savršeno provodi električnu struju, jer je pokrivena posebnim gelom.Elosova procedura osigurava izvanrednu točnost – samo se kosa i njezina korijenska vrećica utječu. A to se čini dosljedno:

  • laserska zraka stvara zagrijavanje kose do žarulje kose;
  • prenoseći zagrijanu kosu, električna energija uništava svoj folikul.

I stručnjaci i pacijenti sa sigurnošću tvrde da područja tretirana kose više se ne pojavljuju na područjima koja se liječe Elos tehnologijom.

Prvi slučaj slučajnog uklanjanja dlačica laserskim zračenjem zabilježen je u fizičkom laboratoriju još 1970. godine.

Priprema za postupak

Pri pripremanju za lasersko uklanjanje dlaka, uključujući i plavu kosu, trebate se ograničiti na nešto, bez obzira na vrstu lasera, čak i sami reinsured:

  • pola mjeseca prije postupka, nemojte sunčati na suncu ili u solariju;
  • na dan epilacije, nemojte nanositi kreme na mjestima koja su mu namijenjena kako ne bi izazvali opekline;
  • Prije epilacije, zabranjeno je pranje u kupelji s toplom vodom.

Osim toga, tri dana prije uklanjanja dlaka, trebalo bi ih obrijati (nemojte koristiti druge oblike uklanjanja dlaka).

Kosa se može rezati na prihvatljivu razinu – ne više od 1 mm.

Idealno za uklanjanje svih vrsta kose, uključujući i najlakši (pushroke hair), elos uklanjanje dlaka je prikladna. Pročitajte više o ovom postupku u ovom videozapisu:

Njega nakon postupka

Treba voditi činjenica da nakon prve sesije laserskog uklanjanja dlaka bilo kojeg, uključujući svjetlu i sivu kosu, koža može biti nadražena.

Nemojte paničariti – primarna iritacija može trajati do 7 dana. Nadražaj kože zbog naknadnih postupaka prolazi brzo (u roku od 1-2 sata).

Kao i prije epilacije, tako i poslije nje trebate zabraniti nešto za sebe:

  • postupci vode (po danu);
  • kupke (uključujući i saune) – 7 dana, ali je dopušteno toplim tušem;
  • dobivanje nove tan (za tjedan dana).

Istodobno, područja tijela tretirana laserskom zrakom mogu i trebaju biti vlažena kozmetičkom vrhom.

Dobro raste blond i crvena kosa, kao i gusta siva kosa koja se pojavila, više neće biti izvor iritacije za svoje vlasnike. Laserski se može nositi s takvom vegetacijom.

Pogledajte videozapis: The Great Gildersleeve: Manganski mina / Svjedodžba večera za suca / Sneezes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: