Epilacija ili depilacija mjesečevog kalendara za sve mjesece

Lunar kalendar epilacije i depilacije za 2018. godinu

Koristite mjesečev kalendar kako biste odredili najprikladnije dane za postupke uklanjanja i depilacije dlaka. To će vam pomoći u izbjegavanju neugodnih osjeta i nuspojava, kao i povećati učinkovitost postupka i sačuvati rezultat dugo vremena.

Kako mjesec utječe na epilaciju i depilaciju

Mjesec ima ogroman utjecaj ne samo na procese koji se javljaju na našem planetu, već i izravno na sve živote, uključujući nas i vas. Ženski organizam posebno je snažno podložan tajanstvenom utjecaju Mjeseca. To treba uzeti u obzir za djevojke i žene u skrbi o sebi i njihovim tijelima. Preporuke mjesečevog kalendara pomoći će vam postići najveći uspjeh na području ljepote.

Vjerojatno ste opetovano primijetili da se isti postupci za uklanjanje višak kose s lica i tijela u konačnici imaju različite rezultate i ne rade uvijek glatko i uspješno. Zapažanja mnogih kozmetičara pokazuju da to izravno ovisi o odabranom danu za epilaciju ili depilaciju i povezan je s položajem i fazom mjeseca u jednom ili drugom trenutku.

Mladi mjesec u fazi rasta – najviše nesretno vrijeme za uklanjanje dlaka

Da biste dobili osloboditi od pesky kosu je najbolje tijekom razdoblja waning mjesec. Rastući mjesec, naprotiv, potiče procese rasta: u ovom trenutku folikuli dlake su osobito jaki i snažni, što znači da biste trebali pričekati malo s postupkom. Ovo jednostavno načelo primjenjuje se bez obzira na to kako uklonite kosu: pomoću depilacije (površinske obrade kemijskim ili mehaničkim postupcima) ili uklanjanja dlačica (elektro, foto i lasersko duboko uništavanje kose s korijenom).

Čak i ako ste skeptični za mjesečev kalendar i smatrajte ga samo praznovjerjem, pokušajte privući moć Mjeseca u svoju korist. Vidjet ćete: to radi sjajno!

Lunarni kalendar nije praznovjerje, već vaš pravi pomoćnik na putu ka ljepoti

Međutim, čak i ispravan izbor lunarnog dana neće donijeti željeni rezultat, ako niste pravilno pripremljeni za postupak. Da biste izbjegli neuspješan ishod slučaja, promatrajte sljedeće jednostavne preporuke:

  • Za uspješan postupak, pozitivan stav je vrlo važan, pa čak i pri pripremi za uklanjanje dlaka ili depilacije, pokušajte misliti samo na dobro i zamisliti lijepo u vašoj maštislike; poput privlači poput – ovaj pristup jamči izvrstan učinak i ljepotu vaše kože;
  • planirati datum postupka – važno je da ga ne potrošite žurno, već se pripremite unaprijed; preporuča se da, prije povoljnog dana kojeg ste odabrali, dlačice mogu rasti najmanje 3 mm;
  • Oba epilacija i depilacija zahtijevaju neke preliminarne pripremne radnje: uzmite opuštajuću kupelj večer prije i upotrijebite blagi piling;
  • unaprijed odabrani anestetički gel, protuupalni losion ili drugi način koji će smanjiti nelagodu nakon postupka;
  • ni u kom slučaju se ne bavite uklanjanjem dlačica ako je vaša koža ozlijeđena, sklona dermatoziji, preosjetljiva ili upaljena nakon nedavne opekline od sunca;
  • izaberite za postupak onih dana lunarnog kalendara koji se ne podudaraju s vašim mjesečnim razdobljima: tijekom tog razdoblja preporučuje se odgoditi uklanjanje dlaka.

Video: kako mjesec utječe na rast kose

Povoljni i nepovoljni dani za postupke u 2018. godini

Datumi mjesnog mjeseca ne podudaraju se s datumima kalendarskog mjeseca. Lunarni kalendar uzima u obzir ne samo one ili druge faze Mjeseca, nego i njegov položaj u odnosu na ciklus Zodijaka. Svi ovi aspekti uzimaju se u obzir u preporukama kalendara za svaki dan svakog mjeseca – držite ih, a postupak uklanjanja dlaka donijet će vam samo užitak.

Za odabir povoljan dan, i faza mjeseca i njegova lokacija u odnosu na zodijački ciklus su važni.

Lunarne kalendare obično se izrađuju uzimajući u obzir vrijeme u Moskvi (+3 sata do GMT – prosječno vrijeme u Greenwichu srednje vrijeme). Imajte na umu da kalendar ispravno prilagodite vremenskoj zoni u kojoj živite.

siječanj

Siječanj je mjesec neprekidnog čarobnog, radosnog i dugo očekivanog blagdana. U ovom trenutku, svaka djevojka ima tendenciju da bude posebna i nevjerojatno lijepa! Uostalom, svi znaju kako će godina početi, tako da će biti. Pripremite se za novogodišnje blagdane unaprijed. Tjedan od 12. prosinca do 18. prosinca je optimalan za uklanjanje neželjenih dlačica i istodobno za čišćenje tijela s prehranom. Ostavite sve nepotrebne prošle godine.

Siječanj je poseban trenutak za čaroliju mjeseca

Od davnina, bilo je siječnja većina različitih čarobnih ritualakoje su žene istaknute. Mnogi tajni obredi i zavjere ljepote bili su povezani s tajnim moćima Mjeseca.

Ovaj mjesec je idealni dan za uklanjanje dlaka ili depilaciju 15. siječnja. Ovo je zadnji dan mjesečevog mjeseca, kada je Mjesec u znaku Jarca i na posljednjoj fazi propasti. Ali u prvom tjednu u mjesecu bolje je ne baviti se uklanjanjem dlaka, za tu svrhu drugi i početak trećeg tjedna su povoljniji.

Tablica: kalendar depilacije i depilacije za siječanj 2018

Dan u tjednuDan u mjesecuPovoljni daniNeutralni daniNepovoljni dani
Pon1±
Uto2±
usp3
čet4
Pet5
Sat.6
sunce7c 15:14 +
Pon8+
Uto9+
usp10+
čet11+
Pet12+
Sat.13+
sunce14+
Pon15+++
Uto16+
usp17±
čet18±
Pet19±
Sat.20±
sunce21±
Pon22
Uto23
usp24
čet25
Pet26
Sat.27±
sunce28±
Pon29±
Uto30±
usp31

Značka "+++" označila je najuspješniji dan depilacije ili depilacije.

veljača

Unatoč činjenici da je zadnji mjesec zime istodoban i najkraći u godini, u veljači će već biti 3 uzastopna dana za depilaciju ili depilaciju. Ovo je vrlo zgodan jer se povoljni dani upravo podudaraju s prekrasnim romantičnim odmorom – Valentinovo, kada svaka djevojka jednostavno mora biti neodoljiva.Da, a za nadolazeći međunarodni dan žena također bi bilo lijepo početi pripremati.

Važno je da se ne uključite u uklanjanje dlačica u prva 3 i zadnja dva dana u veljači: u ovom trenutku postupak neće biti učinkovit i može biti kompliciran nevolji. Mjesec počinje marš u veljači u znak Djevice, a završava – u Leu. Po povoljnim danima noćna svjetiljka čini prijelaz od Jarca do Aquariusa, a to mora biti dobar trenutak da iskoristite prednosti.

Ne zaboravite da je 15. veljače pomrčina Sunca i novi Mjesec. Na takav je dan bolje da ne radimo ništa kardinalno.

Sredinom veljače, razdoblje novog mjeseca podudara se s pomrčine sunca – ovo je vrlo težak dan u kojem se ne biste trebali baviti uklanjanjem neželjenih kose

Tablica: depilacija i depilacija kalendara za veljaču 2018

Dan u tjednuDan u mjesecuPovoljni daniNeutralni daniNepovoljni dani
čet1
Pet2
Sat.3
sunce4+
Pon5+
Uto6+
usp7+
čet8+
Pet9+
Sat.10+
sunce11+++
Pon12+++
Uto13+++
usp14+
čet15±
Pet16±
Sat.17±
sunce18
Pon19
Uto20
usp21
čet22
Pet23±
Sat.24±
sunce25±
Pon26±
Uto27
usp28

Značka "+++" označava najuspješnije dane za epilaciju ili depilaciju.

ožujak

Od početka proljeća do postupka za uklanjanje neželjenih kose treba tretirati s povećanom pažnjom i posebnom odgovornošću. Tijelo tijekom tog razdoblja je slabo i vrlo ranjivo prema vanjskom utjecaju. Stoga je važno odabrati prave datume i pažljivo pripremiti za postupak.

"Uhvatite" mjesec u Jarcu – ovo je najbolje vrijeme za postupak epilacije u ožujku

Prve 2 dana ožujka tabu su za uklanjanje dlaka bilo kojim sredstvima. Ali trećeg dana, kada Mjesec prolazi od znaka Djevice do Vage, ti s mirnom dušom može izvršiti postupak na način koji vam najviše odgovara. Najuspješniji dani za ovo će biti 11. i 12. ožujka, kada će se Waning moon nalaziti u Jarcu.

Tablica: kalendar depilacije i depilacije za ožujak 2018

Dan u tjednuDan u mjesecuPovoljni daniNeutralni daniNepovoljni dani
čet1
Pet2
Sat.3+
sunce4+
Pon5+
Uto6+
usp7+
čet8+
Pet9+
Sat.10+
sunce11+++
Pon12+++
Uto13+
usp14+
čet15+
Pet16+
Sat.17±
sunce18
Pon19
Uto20
usp21
čet22±
Pet23±
Sat.24±
sunce25±
Pon2614:14 –
Uto27
usp28
čet29
Pet30
Sat.31±

Značka "+++" označava najuspješnije dane za epilaciju ili depilaciju.

travanj

Proljeće – vrijeme ljubavi, duhovnog oporavka i tankih pantyhose. Pazite na vrijeme da vaše noge gledaju na visinu savršenstva i privlače samo divljenje pogleda.

Travanj Mjesec će vas pretvoriti u lijepu vilu

Za depilaciju ili uklanjanje dlaka idealni su 7. i 8. travnja – dani u kojima se mjesec aktivno smanjuje dok je u Jarcu.

Tablica: kalendar depilacije i depilacije za travanj 2018

Dan u tjednuDan u mjesecuPovoljni daniNeutralni daniNepovoljni dani
sunce1+
Pon2+
Uto3+
usp4+
čet5+
Pet6+
Sat.7+++
sunce8+++
Pon9+
Uto10+
usp11+
čet12+
Pet13+
Sat.14
sunce15
Pon16
Uto17
usp18
čet19±
Pet20±
Sat.21±
sunce22±
Pon23
Uto24
usp25
čet26
Pet27±
Sat.28±
sunce29±
Pon30±

Značka "+++" označava najuspješnije dane za epilaciju ili depilaciju.

svibanj

Početak i kraj svibnja dobro je pripremiti vašu kožu kako bi ga svima pokazao prvom sunčevom zrakom. Drugo i treće desetljeće mjeseca nisu prikladne za uklanjanje neželjenih dlačica.

Svibanj – vrijeme da se skinuti dodatnu odjeću i riješiti se neželjenih dlaka

Pokušajte provesti ovaj odgovoran postupak 4. i 5. svibnja, dok je mjesec u našem omiljenom znaku Jarca. Najpovoljniji će biti 19. i 20. lunarni dani.

Tablica: kalendar depilacije i depilacije za svibanj 2018

Dan u tjednuDan u mjesecuPovoljni daniNeutralni daniNepovoljni dani
Uto1+
usp2+
čet3+
Pet4+++
Sat.5+++
sunce6+
Pon7+
Uto8+
usp9+
čet10+
Pet11od 16:40 –
Sat.12
sunce13
Pon14
Uto15
usp16±
čet17±
Pet18±
Sat.19±
sunce20
Pon21
Uto22
usp23
čet24±
Pet25±
Sat.26±
sunce27±
Pon28±
Uto29±
usp30+
čet31+

Značka "+++" označava najuspješnije dane za epilaciju ili depilaciju.

lipanj

Prvi ljetni mjesec općenito je povoljan za primjenu velikog broja kozmetičkih postupaka, uključujući uklanjanje dlaka.Dobro je za cijeli prvi tjedan u lipnju, ali osobito uspješan prva dva dana u mjesecu. Ako vam ovo razdoblje bude nezgodno, napravite epilaciju 12. lipnja ili ga odgodi do samog kraja mjeseca.

Prvi dani lipnja idealni su za pripremu kože za sezonu plaža.

Pripazite na kožu pravilno u lipnju – ljeto tek počinje, a blagdanska sezona počinje s njom. Dolazite u morske i sunčane kupke – morate biti u potpunosti pripremljeni i istodobno poduzeti potrebne mjere kako biste zaštitili kožu od faktora štetnih posljedica.

Tablica: kalendar depilacije i depilacije za lipanj 2018

Dan u tjednuDan u mjesecuPovoljni daniNeutralni daniNepovoljni dani
Pet1+++
Sat.2+++
sunce3+
Pon4+
Uto5+
usp6+
čet7+
Pet8
Sat.9
sunce10
Pon11
Uto12+
usp13±
čet14±
Pet15±
Sat.16
sunce17
Pon18
Uto19
usp20od 16:45 ±
čet21±
Pet22±
Sat.23±
sunce24±
Pon25±
Uto26±
usp27±
čet28±
Pet29+
Sat.30+

Značka "+++" označava najuspješnije dane za epilaciju ili depilaciju.

srpanj

Kako se sigurno epilirati bez ozljeda i neželjenih komplikacija na obojenoj koži? Odgovor će potaknuti lunarni kalendar. Predlaže oprez i premjestiti sve postupke uklanjanja dlačica do samog početka ili do kraja vrućeg srpnja – u oba slučaja imate samo 4 dana.

U vrhuncu srpanjske vrućine, mjesec će vam reći sigurne dane za epilaciju

Na početku i na kraju mjeseca, mjesečni mjesec se kreće od Aquariusa do Riba, stoga su samo ti kratki periodi pogodni za uspješno uklanjanje dlaka. U srpnju, postupak može postati nesiguran.

Tablica: kalendar epilacije i depilacije za srpanj 2018. godine

Dan u tjednuDan u mjesecuPovoljni daniNeutralni daniNepovoljni dani
sunce1+
Pon2+
Uto3+
usp4+
čet5
Pet6
Sat.7
sunce8
Pon9
Uto10±
usp11±
čet12±
Pet13±
Sat.14
sunce15
Pon16
Uto17
usp18±
čet19±
Pet20±
Sat.21±
sunce22±
Pon23±
Uto24±
usp25±
čet26±
Pet27±
Sat.28+
sunce29+
Pon30+
Uto31+

kolovoz

Neke brige kada se depilacija i uklanjanje dlačica mora promatrati na kraju ljeta, kada je koža pretjerano zasićena melanom, preplavljena suncem i slanom vodom. Lunarni kalendar preporučuje za postupak samo 6 dana – od 6. do 9. kolovoza, kao i 27. i 28. kolovoza. Pokušajte biti na vrijeme – za ostatak vremena, kozmetički postupak je nepoželjan.

Moonlight August – čarobni put do ljepote

Tablica: kalendar depilacije i depilacije za kolovoz 2018

Dan u tjednuDan u mjesecuPovoljni daniNeutralni daniNepovoljni dani
usp1od 1:54 –
čet2
Pet3
Sat.4
sunce5
Pon6+
Uto7+
usp8+
čet9+
Pet10
Sat.11
sunce12
Pon13
Uto14±
usp15±
čet16±
Pet17±
Sat.18±
sunce19±
Pon20±
Uto21±
usp22±
čet23±
Pet24±
Sat.25±
sunce26±
Pon27+
Uto28+
usp29
čet30
Pet31

rujan

Čak i manje vremena nego u kolovozu, lunarni kalendar posvećen rujanskom postupku uklanjanja dlaka – samo 4 dana: 3., 4., 5. i 30. rujna. U ovim kratkim intervalima, mjesečni mjesec je u Gemini.

Lunar kalendar rujna poziva vas da se opustite i odmorite od depilacije i depilacije.

Do rujna potreba za uklanjanjem dlaka ili depilacije kod djevojčica obično je nešto smanjena. Pod utjecajem sunčevih zraka i slane morske vode, kosa na otvorenim dijelovima tijela izgara, postaje tanji i postaje manje vidljiva. Ako ste na vrijeme i prema pravilima uklanjanja dlaka u kolovozu, onda se u rujnu može potpuno napustiti.

Tablica: kalendar depilacije i depilacije za rujan 2018

Dan u tjednuDan u mjesecuPovoljni daniNeutralni daniNepovoljni dani
Sat.1
sunce2±
Pon3+
Uto4+
usp5+
čet6od 16:54 –
Pet7
Sat.8
sunce9
Pon10
Uto11±
usp12±
čet13±
Pet14±
Sat.15±
sunce16±
Pon17±
Uto18±
usp19±
čet20±
Pet21±
Sat.22±
sunce23±
Pon24±
Uto25
usp26
čet27
Pet28
Sat.29
sunce30+

listopad

S početkom prve jeseni prehlade je vrijeme da se brine o obnovi elastičnosti i normalnoj ravnoteži kože. Zasićite ga kremama i prirodnim lijekovima, uklonite korijenni sloj s pilingom, a tek nakon što se obavezno "reanimiranje" nastavi uobičajenim postupcima za uklanjanje dlaka.

Pitajte mjeseca mjeseca za savjet o tome kako i kada ispravno vratiti kožu.

Strogo se pridržavajte preporuka mjesečevog kalendara. Postupci će biti uspješni na mjesečevom mjesecu u prva 3 listopada (kada idete od Gemini do Rak), kao i 8. listopada (Mjesec u Vaga), a od 27. do 30. (ponovno se kreću od Gemini do Rak).

Tablica: kalendar depilacije i depilacije za listopad 2018

Dan u tjednuDan u mjesecuPovoljni daniNeutralni daniNepovoljni dani
Pon1+
Uto2+
usp3+
čet4
Pet5
Sat.6
sunce7
Pon8+
Uto9±
usp10±
čet11±
Pet12±
Sat.13±
sunce14±
Pon15±
Uto16±
usp17±
čet18±
Pet19±
Sat.20±
sunce21±
Pon22
Uto23
usp24
čet25
Pet26
Sat.27+
sunce28+
Pon29+
Uto30+
usp31

studeni

Kraj jeseni je dobar period za potpuno uklanjanje neželjenih dlaka u svim dijelovima tijela. Poduzmite pripremu i provedbu postupka temeljito i uz maksimalnu odgovornost – kvaliteta i rezultati svih naknadnih epilacija i depilacije mogu ovisiti o tome.

Studeni je dobar mjesec za kvalitetno uklanjanje dlaka.

Prema preporukama Mjeseca, povoljni dani pada na razdoblje od 4 do 7 i od 24. do 26. studenoga. U ovim vremenskim intervalima, mjesečni mjesec je u različitim znakovima ciklusa zodijaka, ali ne očekuju se povoljniji dani za složeno čišćenje kože u posljednjem mjesecu jeseni.

Tablica: kalendar depilacije i depilacije za studeni 2018

Dan u tjednuDan u mjesecuPovoljni daniNeutralni daniNepovoljni dani
čet1
Pet2
Sat.3
sunce4od 12:00 +
Pon5+
Uto6+
usp7+
čet8±
Pet9±
Sat.10±
sunce11±
Pon12±
Uto13±
usp14±
čet15±
Pet16±
Sat.17±
sunce18±
Pon19
Uto20
usp21
čet22
Pet23±
Sat.24+
sunce25+
Pon26+
Uto27
usp28
čet29
Pet30

prosinac

Tmurno zimsko nebo i topla odjeća nisu uopće razlog zaboraviti ljepotu kože i odbiti redovitu skrb za to. Nakon tmurnog prosinca sigurno će doći čarobni siječanj, tako da trebate pravodobno voditi brigu o svom izgledu. Štoviše, u lunarnom kalendaru prosinca postoje povoljniji dani za epilaciju ili depilaciju nego što je to bilo sugerirao u posljednjih nekoliko mjeseci.

Prosinac Mjesec vam je pružio povoljno vrijeme za osobnu njegu.

Uspješna za postupak bit će 5 dana u prvom desetljeću u mjesecu: od 2. do 6. prosinca, uključujući. 23. i 24. brojevi također su povoljni i, najvažnije, 3 posljednja dana u godini – to je vrlo važno kako bi imalo vremena za čišćenje na pragu nadolazećih brojnih praznika.

Tablica: kalendar depilacije i depilacije za prosinac 2018. godine

Dan u tjednuDan u mjesecuPovoljni daniNeutralni daniNepovoljni dani
Sat.1
sunce2+
Pon3+
Uto4+
usp5+
čet6+
Pet7±
Sat.8±
sunce9±
Pon10±
Uto11±
usp12±
čet13±
Pet14±
Sat.15±
sunce16
Pon17
Uto18
usp19
čet20±
Pet21±
Sat.22±
sunce23+
Pon24+
Uto25
usp26
čet27
Pet28
Sat.29+
sunce30+
Pon31+

Faze mjeseca moraju se smatrati ne samo ljetnikovcima koji žele znati najbolje dane za sadnju sadnica ili uklanjanje povrtnjaka. Lunarni kalendar je također važan za postizanje uspjeha na području ljepote. Konkretno, pri odabiru najuspješnijih dana za depilaciju ili epilaciju. Koristite naš pouzdani kalendar za svaki mjesec 2018. – pružit će vam ljepotu, atraktivnost i veliko raspoloženje.

Pogledajte videozapis: DARKO LAZIĆ – GODINU DANA 300 KAFANA (AUDIO)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: