Shugaring: koliko dugo traje posljedica i koliko dugo traje rezultat?

Mi radimo šugiranje: koliko dugo traje posljedica i koliko dugo traje epilacija?

Shugaring što je ovo koliko dugo ovaj postupak je dovoljan?

Shugaring podsjeća na epilaciju voska, ali nije tako bolno, Nema opasnosti od spaljivanja vrućim voskom i za njim ima manje upaljenih dlačica.

Što se tiče trajnosti učinka, važne su značajke strukture kože, kvaliteta rada majstora i učestalost s kojom se širite.

Koliko čuva šugiranje na koži možete provjeriti za nekoliko sjednica, osim toga, Hairs nakon nekoliko postupaka postaje mnogo tanji.

Koliko dugo traje Shugaring?

Dakle, učinili ste šugu – koliko posljedica traje? U prosjeku glatko koža će vam se svidjeti oko tri tjedna, a ako učinite tu vrstu epilacije, to je uvijek četiri puta.

Da, a debljina kože u različitim dijelovima je različita, kao i svojstva s strukturom, tako da vlasi rastu po različitim stopama. Ali postoje pravilnosti.

Informacije! Da bi se učinak dulje širenja i postupka prošlo učinkovitije, duljina kose treba biti od 4 do 5 mm

U bikinijskoj zoni

Koliko se bikini šarmiraju? Ovdje je koža krhka i osjetljiva, tako uklanjanje dlaka mora biti izuzetno uredno. Ovdje se koristi pasta srednje gustoće.

Prema ocjenama djevojaka koje su napravile epilacijsku pastu u ovom području, učinak se može promatrati 17-18 dana, ali to je najduži mogući učinak. Mnogo ovisi o tome kako je kosa uklonjena – u rastu ili protiv. Točna opcija je prva i glatka koža koja ostaje duže.

Na nogama

Shugaring – koliko je rezultat na nogama? Koža na ovom području je deblja, ali dlake su oštrije, Na nogama, koža će ostati glatko dulje nego u bikinijskoj zoni – ovdje možete uživati ​​u efektu tri ili četiri tjedna. Zato je ovo savršena opcija za ljeto, kada su noge gotovo uvijek otvorene.

U pazuha

Prema nekim djevojkama, ovdje šokirajući učinak u pazuhu traje 7-10 dana, tako da postupak mora biti gotovo svaki tjedan. Isto vrijedi i za lice na licu – vaša kosa raste prebrzo i trebate stalno ispravljanje. Opet, potrebno je ispravno ukloniti vegetaciju, tj. Ne protiv rasta, već samo na njemu.

Koliko često biste trebali činiti šugu?

Ovdje također nema jedinstvenih zakona. Učinak shugiranja može biti različit i sve ovisi o tome koliko brzo imate curu i kako je nježna koža.

Ali da bi sljedeće raspadanje vegetacije bilo uspješno, potrebno je Hairs je imao najmanje pet milimetara, No, neke žene u međuvremenu koriste depilator za uklanjanje pojedinačnih dlačica.

Kako povećati trajanje neke akcije nakon šokiranja?

Evo nekoliko jednostavnih tajni:

  • Potražite dobrog i iskusnog obrtnika, To radi u rukavicama, njegovi su pokreti oštri i samopouzdani i brzi. Možete pitati svoje djevojke, potražiti recenzije na gradskim forumima ili pronaći izvrsne majstore na specijaliziranim stranicama na kojima možete vidjeti primjere djela i recenzije stvarnih klijenata;
  • Najbolje je ukloniti dlačice nakon kritičnih dana: primjećuje se da rezultat u ovom slučaju traje dulje;
  • Dužina kose bi trebala biti od 5 mm do 7 (Maksimalna). Kako duljina kose utječe na rezultat uklanjanja dlaka šećera može se naći u ovom članku;
  • Odaberite "pravo" tijesto, To se odnosi ne samo na njegovu kvalitetu ili proizvođač, već i na njegovu gustoću. Više od nježne kože, manje čvrsto treba postojati pasta, ali kako bi se definirala koja je tijesta potrebna za vas, moguće je samo pomoću pokusa. Ovdje je detaljnije napisano nekoliko savjeta o izboru tjestenine za shugiranje;
  • Ako odlučite probati "slatki" postupak, bolje je da ne koristite britvu par tjedana, Zadnji put ste dobili osloboditi od vegetacije s voskom ili vrhnja;
  • Dva ili tri dana prije ožujka gospodaru piling cijelog tijela, a posebno onih mjesta koje želite obraditi;
  • Prije depilacije trebate kožu s tonikom protiv rasta kose: to će ih podići. Nakon što posuti sve talk;
  • Da bi rezultat ostali duži, pročišćite kožu i protrljajte se s perilicama i četkama;
  • Nekoliko dana nakon postupka nosite stvari s prirodnog materijala i prostrane. Pogotovo ako ste bili u rukama bikini. U ovom trenutku ne biste trebali otići u saunu ili bazen;
  • Nemojte se suzdržati od epilacije sa šećerom, ako rezultat jednom nije dogovorio. Ponovite još jednom i izvući zaključke.

Pogledajte videozapis: Akne – 30 dana nakon tretmana uklanjanja akni () – Poliderma

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: