Modni dječji frizure za dječake 2017. godine

Modni dječji frizure za dječake – fotografije trendova u 2017

Frizura je konačna komponenta cijele slike, ne samo odrasle osobe, već i od djeteta. Stoga mnogi roditelji pristupaju izboru frizure sa svim ozbiljnošću. Moderne frizure za dječake zastupljene su impresivnom raznolikošću, jer razvoj modela vode vodeći stilisti, osiguravajući stvaranje jedinstvene slike djeteta. Razmislite o djeci frizure za dječake, koji će biti popularan ove sezone.

Preporuke pri odabiru moderne frizure za dječake:

 • usredotočite se na dob dječaka – za najmlađe, najbolja opcija je najjednostavnija, klasična frizura. Kosa bi trebala biti kratka. Prekomjerno dugački nizovi mogu pasti na oči, ometati tijekom igre i čak dovesti do pogoršanja vida, koja je još uvijek formirana u mladoj dobi. Za stariju djecu možete odabrati modele s različitim stupnjevima duljine, asimetrije. Takve frizure naglašavaju stil i osobnost djeteta;

 • Ako frizura osigurava prisutnost praska, trebali biste odabrati modele kratke duljine. Takva frizura neće ometati učenje i čitanje. Duga kosa može uzrokovati bolesti vizualnog aparata;
 • pozornost treba posvetiti i osobnim podacima dječaka – obliku lica, strukturi kose;
 • obratite pažnju na ukuse djeteta – trebao bi biti ponosan na njegovu kosu, a ne "nositi" ono što su odabrali njegovi roditelji;
 • moderni trendovski frizerski trend je odabrati frizuru s vizualnim odvajanjem bočnih i gornjih dijelova. Takve frizure razlikuju skraćenih hramova s ​​dugim vrhom.

Kanada – najpopularnija frizura

Mladi dječaci obično oponašaju cijelu odraslu osobu. Frizura nije bila iznimka. Canadka vam omogućuje stvaranje gotovo bilo kojeg dizajna, gdje možete odabrati i klasične modele i frizure s mohawkom. Posebno stilski izgleda na kovrčavu kosu, iako na ravnim nitima izgleda besprijekorno.

Frizura dobro drži oblik i ne ruši se. Tajna je u tome što kovrče ne rezaju na vrhu glave, tako da ostaju sve kovrče. Ali u donjem dijelu kose su uklonjene. Dakle, kosa zadržava zamršen oblik, a ne „pucaju”, kao što se događa u slučaju rezanja kovrčavu prstenčić polovicu.

Nema manje popularne verzije kanadskog šišanje, Drugi naziv šišanja je "lažni mohawk"Posebnost modela leži u činjenici da su namotke namjerno položene, a skraćena glava i viski naglašavaju kontrast duljine.

Navedeni model ima zavidnu popularnost zbog svoje svestranosti. Pogodan je za bilo koju vrstu lica i strukture kose. Vrh šišanja stvara iluziju volumena. Izgleda dobro čak i na rijetkim područjima. Međutim, vrijedi spomenuti boju kose, koja u slučaju brineta naglašava prolaz dužine. Na svjetlo i plavokosi lanci kanadski ne izgleda tako kontrast.

Modeli s obrijanim hramovima

Dječji frizure za dječake s naglaskom na viski utjecali su na sve uzraste – od malih do školskih učenika. Ovaj model vam omogućuje naglašavanje originalnosti i razlikovanje djeteta od mnoštva, budući da broj obrijanih oblika i likova iznosi desetke opcija. Evo i klasično prugaste, munje, cigare i dvostruke geometrijske oblike.

Stilist može stvoriti pravu frizerski remek-djelo. Na hramovima se može obrijati znak superheroja ili siluete životinje. Prema njegovoj teksturi, šišanje podsjeća na kanadski – visoku vrh s kratkim hramovima i šiljkom. Modni trend 2016. godine je asimetrija, kada se samo jedan dio hrama skrati.Ova frizura vam omogućuje stvaranje jedinstvenog stila, koji detaljno opisuje čelo djeteta. Preporuča se ukloniti glavni dio niti na stranu, stavljajući naglasak na figurativni dizajn hramova.

Varijacija modela je obrijana glava, koja osigurava ujednačeni oblik dna, asimetrija ovdje nije dobrodošla. Zona za kreativnost je cijeli prostor, osim krune. Takvi se modeli preporučuju za dječake starijih od 12 godina. Frizura je vrlo udobna, ne treba nikakav dodatni stil i povećana je pažnja.

Polu-okvir je neizmjenjivi klasik

Ljubitelji suzdržanog i konzervativnog stila također mogu ostati u trendu ove godine, budući da frizura za poludragu ne ostavlja zasluženi moderan postolje. Struktura frizure je vrlo jednostavna – izduženi niti iz čela na krunu kombinirani su s kratkom kosom na hramovima.

Stilisti preporučuju da upotpunjuju frizuru s pravim stilom. Za to je potrebno napraviti duboku stranu razdjeljivanja. No da bi se valovi povukli, naprotiv, ne bi smjeli biti. Lagana nemara daje kosu poseban šarm.

Poluboks je dovoljno kratak frizura pa je voljela sljedbenike praktičnosti u stilu. Klasični model je također univerzalan, izgleda dobro, i na valovitim i ravnim kovrčama.

Dječje frizure za dječake u klasičnom stilu su zastupljene, a frizerski salon je Gavroche. Model omogućuje dulje uzice duž središta glave. Duljina hramova regulirana je željom klijenta. Frizura izgleda izvrsno i bez prisutnosti stylinga, ali uklanjanjem kosa malo prema gore i bočno, djetetovoj slici dobit ćete poseban oblik.

Dobivene varijante frizura za dječake:

 1. kapa – frizura je prikladnija za vlasnike valovite kose, iako na poslušnim ravnim linijama svijetli besprijekorno. Model stvara živopisan kontrast između dužine kovrča u gornjem i donjem dijelu glave;
 2. neformalan – frizura za izduženu kosu koja uredno oblikuje stražnji dio glave. Frizura je popularna zbog činjenice da ostaje vrlo elegantna za svu svoju jednostavnost. Za frizuru su karakteristične disjointed brave koje tako odgovaraju riječi "djetinjstvo". Svakodnevna frizura kreirana je za malu djecu koja, ovisno o vremenu, mogu imati kosu zakrivljenu.Loose struktura omogućuje vam sakriti malu nered;
 3. istaknute niti – vrsta svakodnevnog frizura, gdje u nekim područjima kose namjerava staviti naglasak. Primjer uspješnog frizura u ovom stilu je zec s slaganjem prema naprijed. Šišanje je kompromis između formalnih školskih zahtjeva za izgledom i aktivnog karaktera dječaka;
 4. frizure – model ima izduženi viski i krzneni prasak. Šišanje je pogodno za većinu ovalnih lica, jedan je od univerzalnih.

U sportskim dječacima

Mlado doba je vrijeme za aktivnost i zabavu, tako da frizura mora odgovarati naklonosti ne-sjedenja. Jedan od "sportskih" modela je kaskada, Dječja frizura za dječake pruža strukturu na više razina, stvarajući slobodnu i istovremeno elegantnu sliku.

Brave imaju izgled koraka, dobro izgledaju u položenom stanju, nemojte pokvariti kosu i svjetlosni poremećaj koji se javlja tijekom igara. Posebno popularna ove godine je varijacija s kosim šiške. Frizura stvara dinamičnu sliku, dobro pada na bilo koju strukturu kose i vrlo je popularna kod djece.

Dvostruki kvadrat – Još jedna frizura, koja pripada kategoriji "sport". Model je pogodniji za vlasnike ravne i poslušne kose. Rezanje često odabiru poznati nogometaši koji su toliko željni imitirati djecu.

Frizura Cezar također uživa popularnost ove godine. Osigurava kratku kosu, duljinu ne duže od 2 cm i kratku buku. Kao slaganje, morate lagano češljati vaše brave prema naprijed pomoću sredstva za fiksaciju.

lonac – Jednostavna, ali moderna frizura za dječaka. Preporučljivo je odabrati model za one koji posjeduju ravnu kosu koja dobro podržava oblik.

Ostale sportske varijacije:

 • friz – Kosa je skoro uklonjena iz zatiljka i temporalnih režnja, dok je vrh ostao produljen. Sušilo je kratko, ne treba styling;
 • kratka frizura – možda najhitnije i praktična frizura za bebu, ali za stvaranje potrebno je imati lubanju pravilnog oblika, inače model može izgledati smiješno. Također, frizuru treba redovito ažurirati, inače će obrasle niti izgledati neuredno;
 • tenis – kombinacija izduženih kovrča s "ježom" na preostale dijelove glave.

Savjet: dječje frizure za dječake moraju biti u skladu s modnim trendovima ove sezone, naime podignuta iz korijena niti navedenima gore šiške, bočni razdjeljak, imitacija vrtlog.

Dječji frizure za dječake kod kuće

Frizure za pisaćim strojevima su jednostavne i praktične izvedbe dlačica ručno. Takav šišanje će smanjiti broj posjeta frizerskom salonu, izvrsno prilagođen za nemirne dječake. Osim toga, mnoge djece ne vole posjete salonima, ali stvaranje frizera u kućnoj atmosferi među bliskim ljudima donijet će samo užitak.

Algoritam akcija:

 1. odaberite duljinu frizure i na temelju toga ugradite mlaznicu na stroj;
 2. stvaranje šišanja počinje s frontalnom zonom, pomaknite trake. Preporučuje se da se prvi korak izvodi duž konture glave, a zatim se kretanja odvijaju duž lijevog ruba, a zatim prijelazu udesno. Nakon svakog pokreta od strane stroja potrebno je češljati nekoliko kovrča u smjeru njihovog rasta;
 3. Rezanje okcipitalnog područja mora se izvršiti vrlo pažljivo, kako ne bi oštetio čaše. Preporuča se da se održavaju s njihovom slobodnom rukom, štiteći ih od potencijalnih prijetnji;
 4. šiške, viski i stražnji dio vrata moraju stvoriti rubove. Uklonite zube iz stroja i prošetajte kroz kosu, što će omogućiti bravu željeni oblik. Poželjne opcije za sezonu 2016 su okrugle i trokutaste;
 5. pogledati rezultat. Potrebno je osigurati da na frizuru nema "antena". Ako se niti još uvijek izvuče iz slike, treba ih rezati škarama.

Klasična frizura sa svojim vlastitim rukama

Klasična glazba je važna za sve uzraste, osim toga, takav frizuru je vrlo lako izvesti i bit će "zubi" čak i majkama s minimalnim iskustvom frizera:

 • Pospite vodom vodom i češljajte ih u smjeru rasta;
 • koristimo tehniku ​​smanjenja "na ne" pri rezanju vremenskih i okcipitalnih dijelova. Kao rezultat toga, na kruni se dobivamo dugi kovrčići;
 • stvoriti rubove dlake;
 • izrezali smo gornji dio glave – napravili središnje dijeljenje, odaberite kontrolnu bravu i izrezali ih na željenu duljinu;
 • vođeni kontrolnim nitima, odrežite preostalu kosu;
 • Curl mora biti izrezan pod kutom kako bi se postigao mekani učinak prijelaza;
 • Posljednja faza je glodanje površine kose.

Dječji frizure za dječake su šarene i raznolike. Sigurno možete odabrati model koji će odgovarati liku i načinu života vašeg djeteta.

Pogledajte videozapis: Najmodernije frizure muske kratke 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: