Je li moguće brijati nakon (uklanjanja) (između sjednica) lasersko uklanjanje dlaka

Mogu li ukloniti kosu nakon laserskog uklanjanja dlaka?

Postoje mnoga neslaganja o tome može li se kosa obrijati nakon laserskog uklanjanja dlaka. Nakon punog tijeka postupaka, oni dugo nestanu, a kasnije samo korekcija je potrebna za uklanjanje folikula dlake.

Međutim, morate ukloniti kosu prije postupka i u nekim slučajevima između postupaka. Pročitajte sve pojedinosti.

Koliko dana prije epilacije trebate brijati

Mnoge djevojke to ne znaju prije nego što prođu kroz sjednicu laserskog uklanjanja dlaka, trebate brijati kosu.
Potrebno je ukloniti vegetaciju u intimnom području i axillae 1 dan prije postupka, u drugim dijelovima tijela – 3 dana.

vijeće! Prije epilacije ne morate samo brijati noge, već i ukloniti svu kozmetiku s područja na kojem se operacija izvodi.

Za što je to učinjeno? jer svjetlost lasera privlači sve što sadrži melanin (pigment boje), a ako imate duljinu dulje od 5 mm, zraka će se rasporediti po cijeloj dužini.

Postupak će trajati 2-3 puta više, ili će njegova učinkovitost biti izuzetno niska. To znači, dok žarulja ne dostigne potrebnu količinu svjetlosti i topline, što znači da će samo mali dio kose ispasti.

Drugi uzrok je opekotina.Mnogi stručnjaci, gledajući "guštare" ispred njih, jednostavno stavljaju snop snopa do maksimuma. To ne samo da će povećati bol, već također može uzrokovati opekline ili čak i ožiljke.

informacije! Hologrami se stvaraju pomoću lasera.

Mnogi su zainteresirani za pitanje hoće li ukloniti kosu nakon laserskog uklanjanja dlaka.

Mogu li ukloniti kosu između sjednica laserskog uklanjanja dlaka

Razgovarat ćemo o brijanju različitih dijelova tijela nakon laserskog uklanjanja dlaka. Budući da postoji mnogo različitih mitova o ovoj temi, analizirati ćemo određene mogućnosti uklanjanja dlaka.

aparat za brijanje

Za početak, je li moguće brijati kosu s britvom između tečaja laserskog uklanjanja dlaka? Budući da stroj uklanja samo kosu, bez utjecaja na kožu i žarulju, može se koristiti. Možete koristiti apsolutno bilo koji britva za uklanjanje bilo koje vegetacije koja se pojavila.

Postoji takva pretpostavka da će nakon brijanja sa strojem kosa početi jačati i deblji. Vrijedno je shvatiti da čak i ako počnu brže rasti i postati krutiji, broj živih folikula dlake iz takvog postupka uopće neće porasti.

važna! Koristite stroj za uklanjanje vegetacije može tek nakon potpune obnove kože.

To jest, ako imate, na primjer, 20 vlasi i folikula, hoćeš li ih brijati ili ne, bit će onoliko njih. To je drugačije: s vremenom će se početi probuditi i žarulje, od kojih će i kosa rasti. Ali brijanje ne utječe na taj proces.

depilator

Još jedno aktualno pitanje: zašto nakon laserskog uklanjanja dlačica ne može izvaditi kosu.

Epilator, za razliku od britva, utječe na integritet kože. Ne samo izrezati kosu, već ga izvaditi "s korijenjem". Oštećujete folikul dlake koji je u koži. Takve akcije ne samo da ne daju rezultate, već i poništavaju rad stručnjaka koji vam je lasersku epilaciju.

Nakon sjednice s laserom, svakako uputite upute o pravilnoj njezi kože nakon postupka. U ovim uputama bit će napisano da je zabranjeno koristiti bilo koji način uklanjanja dlačica koji izvlači ili ošteti folikule dlake.

vosak

Nakon laserskog uklanjanja dlaka, preostala kosa se ne može ukloniti voskom. Nije ni da gubite novac, ali da koža dobije sekundarnu štetu.

Tijekom postupka, čak i kada koristite najnaprednije i slabe lasere, koža se zagrijava i dobiva manje opekotina. A ako nakon određenog vremena nakon toga nanesete vrući vosak i uklonite prekomjernu vegetaciju, vaša koža, koja se još nije oporavila od prethodne epilacije, ponovno će biti oštećena.

također, waxing ne ubije folikula kose, već ih vuče zajedno s kosom, Međutim, kosa ne izlazi uvijek s lukovicama, često ostaju na koži, a neželjena vegetacija počinje se ponovno pojaviti. Dakle, sljedećom epilacijom ćete imati oštećenu kožu i žarulje koje se ne mogu ukloniti laserom.

Zanimljivo je! Laserska medicina se također koristi kao skalpel. Za razliku od konvencionalnog instrumenta koji može samo rezati, kirurški laserski skalpel može šivati ​​tkivo.

Shugaring

Shugaring nakon laserskog uklanjanja dlaka također se ne preporučuje. Uklanjanje dlačica s kože ostavlja veliki broj održivih žarulja.Ove žarulje ne može se ukloniti laserskim, jer jednostavno ih ne vidi. Međutim, nakon određenog vremena, ovaj oštećeni mahuna će biti obnovljen, a kosa će početi rasti ponovno. Stoga, odgovarajući na pitanje hoće li se poslije laserskog uklanjanja dlačica moći razbacivati, kažemo "ne" i preporučujemo još jednom da ne ozlijedimo kožu.

Čak i ako ste sigurni da žarulje više nisu žive, a dlačice će i dalje ispasti nakon nekog vremena, još uvijek ih ne biste trebali izvaditi ili ih ukloniti na bilo koji drugi način osim britve ili škare. Treba shvatiti da bilo kakva smetnja u koži može rezultirati kožnim bolestima ili nemogućnosti da nastavi posjetiti salon. Zato pažljivo pratite upute i ne vjerujte komentarima na različitim forumima.

Preporuke za njegu kože nakon laserskog uklanjanja dlaka prikazane su u ovom videu:

Pogledajte videozapis: Trajno uklanjanje dlačica – moje iskustvo

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: