Myostimulator EMLA: brz i siguran način za povratak elastičnih grudi

Myostimulator EMLA: brz i siguran način za povratak elastičnih grudi

Mnoge žene žele povećati veličinu grudi ili vratiti svoj prijašnji atraktivni oblik. Paleta sredstava zamišlja maštu. Od narodne medicine do egzotičnih i kirurških metoda. U ovoj utrci žene to zaboravljaju Glavno načelo nije štetiti, Većina žena ne zna o strukturi dojke i ne zna o opasnostima primjena poznatih metoda. Postoje li sigurna sredstva i što savjetuju liječnici i kozmetičari? Razmotrimo strukturu ženskog tijela i načine održavanja i poboljšanja izgleda ženske dojke.

Ženske grudi imaju složenu strukturu. Sastoji se od lobules, koji se razvijaju tijekom puberteta djevojčica, masti i vezivnog tkiva. U grudi nema mišića, mišići su samo iza dojke. Veličina i oblik dojke određuju gene koji su rođeni od rođenja. O veličini dojke je najviše pod utjecajem količine masnog tkiva na elastičnosti – iznos vezivnog tkiva. O stanju i obliku dojke kod različitih dobnih skupina pogođenih dobi, promjene u menstrualnom ciklusu, stanje trudnoće i dojenja, te menopauze.

Većina žena ne staviti gore sa po tim parametrima, koji su dani na njih po prirodi, izmišljanje sofisticirane metode za izlaganje u prsima i koristiti ih jedan po jedan ili u kombinaciji.Dojka koja je izgubila ljepotu nakon rođenja, hranjenja ili dobi, često prenosi fer spol u najne očajnijim mjerama.

Sve popularne metode su podijeljene u sljedeće skupine:

 • Tradicionalna medicina. Korištenje joda, infuzije ljekovitog bilja, kontrastni tuš
 • Klasična kozmetika. Kreme, losioni, oblozi
 • Plastična kirurgija. Promjena veličine ili oblika dojke uz pomoć implantata
 • Pilule za kontrolu rađanja. Poticanje proizvodnje estrogena i progesterona
 • Masaža. Poticanje cirkulacije krvi, zagrijavanje, razvoj rasta tkiva
 • Fitness. Povećajte volumen zbog rasta mišića
 • Dijeta. Kompleks proizvoda koji su korisni za rast dojke

Ove metode ne dovode uvijek do željenog rezultata, a ponekad imaju i brojne opasnosti, koje treba raspravljati odvojeno. Ovdje su neki od rizika koje svi mamologi i ginekolozi – endokrinologi kažu:

 • Korištenje joda može dovesti do problema s funkcijom štitnjače. Potrebno je dugo vremena promatrati kod endokrinologa i kupiti mnoge skupe lijekove.
 • Krema s iritirajućim sastojcima može uzrokovati oticanje dojke i naknadni razvoj raka.
 • Plastična kirurgija je prilično skup postupak, koji radikalno mijenja ne samo oblik dojke, već i način života. Prisutnost implantata stvara mnoge zabrane i ograničenja u svakodnevnom životu i tijekom trudnoće. Često takve operacije rezultiraju izraženom asimetrijom grudi i rizikom od razvoja mnogih bolesti.
 • Nuspojava tableta za kontrolu rađanja je rast dojke pod utjecajem razvoja ženskih hormona. Neovisni izbor takvih lijekova dovodi do velikog broja negativnih posljedica za žensko tijelo.
 • Masaža je neučinkovita za rast i promjene u strukturi dojke, a u izvođenju neiskusnog masera može izazvati razvoj tumora i tumora.
 • Fitness u kompleksu je vrlo korisno za zdravlje. No, ima značajan nedostatak: rast volumena grudi događa se samo zbog rasta mišića prsnih mišića. Veličina dojke može se vizualno povećati, ali oblik i struktura ostaju ista.
 • Nema posebne prehrane za poboljšanje izgleda dojke ne postoji. Dajući prednost mono-dijeta ili konzumiranje kilograma kupusa i oraha, samo razbiti načela dobre prehrane, a rezultat neće dugo trajati: dojke može čak ssohnutsya i izgubiti masti.

Što da radite ako niste spremni riskirati, ali želite imati lijepu prelijepu škrinju i uhvatiti dive divne poglede muškaraca? Srećom, razvoj hardverske kozmetologije omogućuje povrat elastičnosti dojke ili povećanje volumena na potpuno bezbolan i siguran način.

Radi se o mojoj stimulaciji. Ova metoda je došla do kozmetologije iz rekonstruktivne medicine. Metoda je izumio znanstveno-istraživački laboratorij ESMA još u sovjetskom dobu da se oporavi nakon ozbiljnih tereta astronauta, podmornica i sportaša. Sada ovu metodu aktivno koriste sportski liječnici, treneri i kozmetičari za brzi oporavak, opći oporavak i pomlađivanje tijela.

Kako to radi? Električni impulsi iz elektroda pričvršćenih na tijelo uzrokuju da mišići budu ugovorni. I utjecaj je tako dubok da je cijela struktura aktivna: strijalni mišići i glatke mišiće. Ovo nije sve. U procesu utjecaja stimulira cirkulaciju krvi, poboljšanje limfnog toka i metabolizam.

Postoje dvije vrste mojostimulatori: domaćinstvo i profesionalno.U profesionalnom miostimulyatimu, za razliku od kućanstva, trenutna snaga potvrđuje brojne studije i testirana u medicinskim ustanovama. Kozolozi upotrebljavaju samo profesionalne myostimulatore: sjećamo se Glavno načelo nije štetiti, Najpopularniji je profesionalni myostimulator ESMA. Uređaji ovog proizvođača imaju patent, potvrdu od Roszdravnadzor i preporučuje se za uporabu od strane liječnika sisavaca kao učinkovit i apsolutno siguran. Svi kozmetičari obučeni su prije korištenja instrumenata u kozmetičkom salonu. Isti proizvođač nudi profesionalne mikroprocesore za kućnu upotrebu, nakon treninga mogu se koristiti kod kuće.

Nijedna od popularnih metoda u žena nema takav ogroman utjecaj na sve vrste tkiva dojke, kao kvalitetni profesionalni miostimulator. Električna struja povećavaju cirkulaciju krvi u stanicama dojke, poboljšava staničnu strukturu i sprječava limfnu stanicu. Osim toga, djeluje na hipofizu, potiče otpuštanje myostimulator mladi hormon – gonadotropin.Njegova je uloga proizvodnja estrogena i progesterona – ženskih hormona odgovornih za rast lobule dojke. Myostimulation također utječe na rast svih segmenata prsnih mišića, što rezultira učinkom povećanje grudi. Osim toga, uređaj poboljšava stanje kože, preraspodjeljuje razmjenu između stanica i uklanja flabbiness. Ovo je doista složen učinak: podizanje, jačanje, poboljšanje elastičnosti i rasta. Ishod: lijepa pahuljasta dojka redovnog oblika s glatkom mladom kožom.

Sesija traje samo 30 minuta, tijek postupaka – 20-30 sesija. Stručnjaci preporučuju ponavljanje tečajeva po potrebi: slabljenje mišića, hormonalni kvarovi, starenje kože. Prije sjednica myostimulation trebali konzultirati ginekologa, nauka o sisarima i napraviti ultrazvuk dojke. Myostimulacija ima brojne kontraindikacije, kao i sve druge metode, a samo ih liječnik može reći. Za održavanje postignutog učinka potrebno je uz pomoć uravnotežene prehrane, pravilne ravnoteže vode i umjerenog fizičkog napora.

Žene svakako žele imati lijepe, elastične dojke u bilo kojoj dobi i spremne su za sve.Srećom, živimo u 21. stoljeću i možemo koristiti najsigurnije metode. Nema smisla riskirati kada modernu hardversku kozmetiku nudi dokazane metode restorativne medicine. Kao što vidite, nisu potrebni bolni postupci i upitne tehnike za postizanje atraktivnosti. Pronađite u svom salonu grada, nudeći postupak miostimulacije na profesionalnoj opremi i uživajte u rezultatima.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: