Ženski uređaji za brijanje: odabir najboljih

Odabir najboljeg ženskog aparata za brijanje

Jedan od najvažnijih postupaka u životu žene je depilacija, koja uvijek pomaže da izgledaju dobro i da se osjećaju sigurnijim.

Stoga žene s posebnom pažnjom odabiru ženske strojeve za brijanje na domaćem tržištu, a izbor uvijek ovisi o njihovoj učinkovitosti i ocjeni.

Žene i muškarci: koja je razlika?

Mnogi su zainteresirani za pitanje što razlika između ženskih i muških aparata za brijanjei koje su zapravo bolje i bolje.

Vjeruje se da stvaranje britva za žene imaju čiste marketinške motive jer su znatno skuplji, ali zašto platiti više? neki I dalje postoje razlike, o tome govore stručnjaci:

 1. Budući da su površine za brijanje dlaka u djevojčicama puno više nego kod muškaraca, za njih su posebno stvoreni proizvođači zaokruženi i često širi strojevi, Ovaj oblik je jednostavno potreban za kvalitetno rezanje tankih i duge kose u pravom smjeru.
 2. Čelnici muških strojeva, naprotiv, imaju za cilj točniju brijanje, Muške britve izrađuju se tako da su noževi kompaktno smješteni u glavu, a sama ona ima prilično malu veličinu, tako da se gusta i gusta kosa koja rastu na čovjekovu licu pažljivije uklanjaju.
 3. Muška pribor za brijanje lako je omela nježnu žensku kožu, budući da su oštrice takvih strojeva oštrija i smještena pod većim kutem, a ručke su različitih oblika.

Znate li? Dr. Kristina Vanostos, koja radi na Gilletteovom centru za inovacije, dala je više od sveobuhvatnog odgovora na pitanje o razlozima različitih cijena za "rodne britve" u intervjuu za Boston Magazine: "Prvo, ručke ženskih britva izrađuju se od S druge strane, subjekt je ergonomski, jer se djevojčice obično briju u vlažnoj sobi, a treće, postupak uklanjanja dlačica može se usporediti s akrobatskim vježbama, stoga je ručica za britva je optimalna omogućuje dobru kontrolu pokreta, ne bi ozlijedio. "

 

Kriteriji za odabir

Odabir dobrog stroja za brijanje ženskog stila, važno je osloniti se na neke kriterijeTo će omogućiti izbjegavanje pogreške: na primjer, cijena, robna marka, dizajn i tehničke značajke.

za jednokratnu upotrebu

Vrlo često su jednokratni strojevi za brijanje stvoreni i za žene i za muškarce nezasluženo podcijenjeni. prednosti oni ne samo da imaju, već također mogu u potpunosti nadmašiti druge vrste alata za brijanje:

 1. Niska cijena (oni su nekoliko puta jeftiniji od zamjenjivih kaseta).
 2. pogodnost, Zamršeni jednostavni objekt spreman je za upotrebu bilo gdje.
 3. dostupnost, Prodaje se u trgovinama i kioscima.

Sada o nedostatcima, koji je, nažalost, također prisutan:

 1. Kvaliteta brijanja nezadovoljavajući.
 2. Kratak vijek trajanja.
 3. nelagodno Držite se u procesu.

Važno! Ako potrošač ima osjetljivu i osjetljivu kožu, tada je upotreba raspoloživih instrumenata više nego opravdana. Uzimajući osloboditi od objekta nakon svake manipulacije uklanjanjem dlaka je siguran način da se izbjegne iritacija kože.

za višekratnu upotrebu

Najčešće žene koje slijede svoju ljepotu preferiraju visoko reusable strojeve za brijanje. I nema čudo, nakon svega oni su mnogo oštrijišto daje učinkovitije rezultate i služiti svojim ljubavnicama mnogo duže, samo trebate promijeniti kasetu jednom svakih 1-3 mjeseca.

Osim toga, proizvođači stalno poboljšavaju novorazive, oslobađajući svake godine ažurirane britve za poboljšanu i ugodniju brijanje koja će zadovoljiti i ženske i muške higijenske potrebe.

Takve inovacije uključuju strojeve opremljene višenamjenskim kazetama s oštricama i razne helijske trake koje tijekom manipulacije brijunama vlaže i omekšavaju kožu.

Trebate li posebne gadgete?

Muški strojevi apsolutno nisu pogodni za ženske anatomske osobine – s tim smo već shvatili, ali sada trebamo odlučiti o činjenici koji stroj za brijanje je bolji za žene.

Danas na tržištu ženskih aparata za brijanje postoje mnoge različite opcije koje su najprikladnije za žensko tijelo.

Prije svega, ženski stroj mora biti opremljen posebnim programima za udobno i pravilno uklanjanje dlaka, kao što su:

 • plutajuća glava – omogućuje vam brijanje teško dostupnih mjesta (na primjer, axilla) i pretvoriti ga u jednostavniji i praktičniji postupak;
 • ne-klizanje i udobno držanje;
 • posebnu helijsku trakukoji je opremljen prirodnim sastojcima za vlaženje (gel aloe) – čini postupak brijegova glatko što je moguće glatko;
 • silikon jastučići i indikatorske trake – spriječiti rezove i njihovu infekciju.

Razbojnik ili epilator?

Poznato je da nema načina za sigurno uklanjanje dlaka na ženskom tijelu i svi su učinkoviti, ali kako bi temeljito razumjeli ovaj problem potrebno je malo potrošiti usporedni analiza najpopularnijih metoda depilacijena primjer, brijač i epilator.

Najočitiji razlika između brijanja i uklanjanja dlaka je razlika u rastu kose nakon procesa, Ako se nakon brijanja dlake osjete već već 2-3 dana, epilator može osigurati glatkoću ženskog tijela 2-4 tjedna.

Osim toga, Često brijanje ima negativan učinak na osjetljivu kožu, i upotreba epilata, iako je bolna i zahtijeva strpljenje, ali ima mnogo blagi učinak.

Usput bol od epilacijskog procesa: senzala se lako mogu olakšati odabirom odgovarajućeg stroja koji može osigurati dovoljno brzo rotaciju metalnih diskova i privući puno dlačica zajedno skorijen.

Također, mora biti opremljen hladnim učinkom i potrebnom funkcijom vibracija.

Izbor se može obaviti samo kupac, temelji se na činjenici da je bio više sviđa – uzimajući osloboditi od vegetacije za dugo vremena i bezbolan i ravnomjernosti kožu nakon brijanja.

Popularni proizvođači

danas Najpopularniji i najbolji strojevi za brijanje takvi su brendovipredstavljen na ruskom tržištu za žene:

 • "Gillette";
 • "Bic";
 • "Schick".

Znate li? Zapravo, brijanje ne čini kosu gušća. Ovo je vrlo uobičajeni mit, koji su svi čuli. Naime, za vrijeme brijanja gornje dlake (što smo vidjeli) uklonjen dio njegove mrtve i žive mirno nastavlja da „živi” pod kožu, i to ne utječe na manipulacija površine. Samo kosa, koja raste izravno od folikula, izgleda pomalo zadebljana od starog.

Gillette

Poznati proizvođač "Gillette" proizvodi najkvalitetnijeg proizvoda na području britve – za žene i muškarce.

Proizvodi ove tvrtke imaju visoko-tehnološki sustav za brijanje, što čini postupak uklanjanja dlaka najprikladnijim i jednostavnijim.

Među sustavima za brijanje, "Gillette" nudi univerzalne strojeve "Mach3", "Fusion" i "Venus" – svaki od njih je originalan na svoj način, a njihove se vrste razlikuju jedna od druge u broju različitih opcija.

Za lijepu ženu, ovaj proizvođač je stvorio Izvorni i prikladni za svaki slučaj britve – to je "Venera", među kojima možete lako naručiti Gillette Venus stroj koji vam se sviđa po funkciji u bilo kojem trenutku prikladnom za vas na bilo kojem mjestu oglašavanja.

Možda najpopularnija verzija kvalitete i najčešćih britva u Rusiji su strojevi "Venera". Prema kriterijima zatraženim u mreži, to je najprikladniji i najmanji nedostatan alat za sigurno i učinkovito uklanjanje viška vegetacije na ženskom tijelu.

Stjecanje proizvoda "Venera" poznatog proizvođača "Gillette", bit ćete zadovoljni postojeće prednosti:

 • noževi su vrlo oštri i obrije sve dlake nakon prve;
 • jednostavan i praktičan za korištenje, ima pokretnu glavu, koja je prikladna za uporabu na bilo kojem savijanju i bez klizanja gumiranom ručkom;
 • ne napušta nema iritacija na koži;
 • atraktivan lijep dizajn;
 • Ima posebnu indikatorsku traku koja zatamnjuje, što znači da je vrijeme za zamjenu kazete.

Poznati proizvođač je stvorio dovoljan broj tipova ovih strojeva kako bi zadovoljio sve zahtjeve:

 1. "Venus Swirl" – prvi i jedini brijač s tehnologijom "FLEXIBALL", ponavlja svaku krivulju vašeg tijela, što daje ugodnu glatkoću i sigurnost u upotrebi.
 2. "Venera i Olay" – sprječava suhoću kože i maksimalno zadržava sadržaj vlage. Takav stroj može se odabrati mirisom zrelih ljetnih bobica.
 3. "Venera zagrljaj" Izrađen posebno za osjetljivu kožu. Veća gustoća glave osigurava skoro potpunu odsutnost iritacije.
 4. "Povjetarac Venere" – Ugrađeni hidratantni jastučići mogu zamijeniti gel za brijanje. Pokretanje procesa samo trebate mokriti glavu i uživati ​​u laganoj pjeni i glatki brijanje.
 5. "Venus Božanska"kao i "Venera zagrljaj", ne donosi nelagodu osjetljivu kožu. Ima 3 lopatice i posebnu hidratantnu traku.
 6. "Jednostavno Venera" – To su strojevi za jednokratnu upotrebu koji se razlikuju po broju noževa.

Schick

Zaštitni znak "Schick" ima još jedno ime – "Wilkinson Sword" – zove se ovaj brand pionir u priboru za brijanje, a prvi je stroj "Schick" nastao dvadesetim godinama 20. stoljeća. Širom svijeta, osobito u Europi, ti strojevi su prepoznatljivi kao mjerilo za kvalitetu, pouzdanost i prestiž. njihov Lopatice imaju troslojni premaz:

 1. Chrome – sprečava hrđanje materijal noža.
 2. Alpha Diamond – pomaže da oštrica bude oštra dugo vremena.
 3. Vidaks – pruža glatko kliziti preko kože.

Također imaju visokokvalitetne oštrice "Schick" jedinstveni zaštitni grill, što sprečava rezove i veliku fleksibilnost.

Za žene, "Schick" predstavlja 2 originalna stroja:

 1. "Schick Quattro za žene bikini" – brijanje s trimerom 2 u 1. To je 4 visine trimer.
 2. "Schick Quattro Titanium" – poseban sustav s 4 oštrice, brijanje i modele.

Bic

"Bic" su jednokratni brijači koji širom svijeta, Ženska linija je izrađena od visokokvalitetnih materijala i prikazana je u tako raznovrsnim oblicima:

 1. "BIC Soleil Bella":
 2. "BIC Pure 3 Lady":
 3. "BIC Twin Lady":
 4. "BIC Miss Soleil":
 5. "Zbirka boja BIC Miss Soleil":
 6. "BIC Comfort 2 Lady":

Nakon korištenja prezentiranih strojeva, vaša će koža ostati baršunasta, glatka i elastična dugo vremena. Osim toga, moderni dizajn nije samo udoban, već i ugodan izgled.

Važno! Mnogi ljudi preziru skladištenje svog britva i uzalud,jer se britva koja je ostavila u tušu ili na sudoperu brzo hrđe, što znači da postaje uzgojnom terenu za različite patogene bakterije koje mogu zaraziti kožu kroz mikropiku. Stoga, higijenski alat treba premjestiti na suho i čisto mjesto.

Koji od brijača treba biti pouzdana ovisi o vama. ali Pokušajte kupiti proizvode samo najpoznatije i dokazane marke britve.

Pogledajte videozapis: Nova dimenzija brijanja – Philips aparati za brijanje serije 9000

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: