Ožujak 2017: Faze mjeseca za kovrčanje kovrča

Ožujak 2017. – astronomski detalji skrbi za kovrče

Fotografija: Lunar kalendar frizura za ožujak 2017

Na ljudski život utječu mnogi čimbenici, od kojih je jedan mjesečev ciklus. Stanje zdravlja, protok energije, izgleda u velikoj mjeri ovisi o noćnoj svjetlosti i njegovim fazama u određenim danima. Sva pitanja vezana za kosu (šišanje, curling, slikanje), samo nevidljivo padaju pod moć Mjeseca. Kalendar frizure za ožujak 2017 će reći dame što će dan biti povoljan za promjenu slike, a kada se trebate suzdržati od odlaska u kozmetički salon.

Faze mjeseca – pravocrtni utjecaj na šišanje u ožujku 2017

Ljudsko tijelo ima posebnu osobinu – naplaćuje ga različiti tipovi energije iz noćne svjetiljke. Ključni trenutak je položaj Mjeseca u trenutku na nebu – rastući ili opadajući trend. Žene počinju akumulirati potrebnu energiju iz druge lunarne faze. U tom razdoblju postoji poseban val snage, postoji sklad i ravnoteža.

4. faza je konačna faza ciklusa, tijekom tog razdoblja tijelo je energično iscrpljeno. Stoga će sve promjene vanjskog izgleda izazvati neugodne posljedice. Lunar kalendarska frizura za ožujak 2017 omogućit će vam da odaberetetočan dan, koji omogućuje ubrzanje rasta žica, kako bi se ojačao njihov volumen, kako bi se povećala debljina.

Prognoza za prvu polovicu ožujka:

 • 1. ožujka – negativni utjecaj nije toliko na samima curls, kao na tijelu kao cjelini. Šišanje na ovaj dan prijeti da oslabi imunološki sustav, privlačeći strahove i gubitke u vašem životu;
 • 2. ožujka – usporava rast kose, postoji rizik od prhuti. Međutim, istodobno postoji mogućnost privlačenja novca i sreće kući;
 • 3. ožujka – Curls će rasti snažno i glomazno. Jedan od najdjelotvornijih za promjenu izgleda dana. Međutim, trebali biste paziti na slikanje niti, inače riskirate deprimirati sebe i izgubiti snagu;
 • 4. ožujka – Sjeckanje će se riješiti problema prstenastih posjeta, dinamika rasta kose raste;
 • 5. ožujka – odličan dan za odlazak u frizerski salon, privući će šarene i izvanredne događaje u vaš život;
 • 6. ožujka – kovrče će snažno rasti, istodobno će živčani sustav doći u normalu;
 • 7. ožujka – frizura danas će se odraziti na stanje kose i omogućit će vam udvostručavanje vaše sreće;
 • 8. ožujka – idealan dan za drastične promjene.Ažuriranje izgleda učinit će vaš um izraženiji i svesniji;
 • 9. ožujka – Mjesec u Leu čini ovaj dan povoljan za lako korekciju frizure. Aktivnije mjere mogu privući neželjene događaje u vaš život;
 • 10. ožujka – preporučeni dan za izlet na frizerski salon. Postat ćete značajno privlačniji, privlačeći pozitivne događaje poput magneta;
 • 11. ožujka – pozitivan učinak na rast kovrče i njihovo jačanje. Šišanje danas privlači materijalno blagostanje;
 • 12. ožujka – nije najbolji dan za promjenu slike, mogu biti napadi panike i problemi s pritiskom;
 • 13. ožujka – ovaj dan neće imati utjecaja na stanje kose, možda lagano svjetlo;
 • 14. ožujka – stanje kose neće se promijeniti, ali riskirate izvući neugodne situacije u vaš život;
 • 15. ožujka – pogoršanje stanja kose, vjerojatno obilni gubitak kose i iscrpljivanje niti.

Lunar kalendar od 16. do 31. ožujka 2017

16. – 17. ožujka su neutralni dani za putovanje u kozmetički salon. Nećete poboljšati ili pogoršati njihovo stanje. Međutim, frizura će negativno utjecati na opće zdravstveno stanje, može doći do problema s crijevima.18. ožujka je datum koji nije kategorički prikladan za izmjene slika. Na ovaj dan ćete privući siromaštvo u kuću i stanje psihičke nelagode.

19. ožujka, naprotiv, izvrstan dan za djelovanje s kosom. Postat ćete privlačniji drugima. 20. ožujka neutralan je dan za stanje kose. Međutim, vrlo povoljan datum obogaćivanja u financijskom smislu.

21. – 22. ožujka su izvrsni datumi za frizure koje će savijati gipke, ubrzati njihov rast i ukloniti problem savjeta savjeta. 23. ožujka od pješačenja do stilista preporučuje se da se suzdrže. 24. ožujka idealno je za podebljane i potpuno nove slike. Kratka duljina, nova boja, perm – svaki eksperiment ovog dana bit će uspješan!

25. ožujka – neutralan datum za stanje kose, ali frizura na ovaj dan ispunit će život ugodnim događajima. Pješačite do frizerskog salona 26. ožujka privući će pozitivne ljude i profitabilne poznanike u vaš život. Međutim, uz to se može pojaviti i prhuti.

27. ožujka treba odgoditi putovanje u salon, inače će kovrče izgubiti snagu i sjajiti. Zanemarujući savjete, također imate rizik od izlaska iz pravog puta života. Približno ista prognoza za 28. ožujka, Stanje kose znatno će se pogoršati.

29. ožujka postoji neravnoteža energije, pa se manipulacija kovrča na ovaj dan treba odgoditi. Šišanje može vas potaknuti na bezumno otpad novca. Od korekcije frizura vrijedi suzdržati se i 30. ožujka, Curls će postati jači, dobit će veći volumen, ali ćete sa strahovima i gubicima otvoriti vrata vašem životu. 31. ožujka – konačni i gotovo najpovoljniji za dan frizure u mjesecu. Odobrena je svaka manipulacija i eksperimentiranje.

Fotografije: kalendar frizura za ožujak 2017. godine

Povoljni dani za curling i bojenje

Najprikladniji za stvaranje valova su sljedeći datumi: 14., 16. i 25. ožujka. Mjesec nije samo u rastućem položaju, već pod pokroviteljstvom Bika i Djevice. Tijekom tog razdoblja kovrče postaju sve jače, njihova struktura jača, povećava se volumen. Stoga čak i učinci kemijskih komponenti ne utječu na njihovo stanje na destruktivno način.

Prva polovica mjeseca nije sklona iznenadnim promjenama u prstenima boja. Pogodan je za svjetlosne korekcije i manje promjene. Ako zanemarite ovaj savjet, riskirate stvoriti ružnu sliku koja će biti teško popraviti.10. ožujka od slikanja niti treba potpuno odbaciti.

Od 12. ožujka, svi podebljani pokusi s bojom će biti pozdravljeni od strane Mjesečeve svjetlosti. 28. ožujka bit će puni mjesec, tijekom kojeg je vrijedno odgoditi posjet stilistu.

Kalendar frizura za ožujak 2018

Pogledajte videozapis: Sudbina – promo 2. ožujka 2017.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: