Pasta za spuštanje Arabije (Aravia)

Pasta za spuštanje Arabije (Aravia)

„Arabija” – jedna od najvećih domaćih tvrtki za proizvodnju profesionalne kozmetike. Marka proizvodi dvije vrste proizvoda: profesionalna kozmetikadizajniran posebno za kozmetičke salone i serije za kućnu uporabu.

Uspjeh postupka uklanjanja šećera ne ovisi samo o vrhunskoj tehnici šugiranja, već io kvaliteti paste. Da biste uštedjeli novac, možete napraviti svoj vlastiti. Međutim, unatoč činjenici da na internetu možete pronaći puno recepata za epiliranje karamela, kućni pivo proizvod rijetko zadovoljava potrebne gustoće i plastičnost zahtjeve.

Službena web stranica Aravia – profesionalna sredstva za uklanjanje dlaka od šećera: //aravia-prof.ru/

Kupi proizvode Aravia možete u online trgovini: //proficosmetics.ru

Gotov proizvod će koštati više od sastojaka za kućnu smjesu, ali raditi s njim bit će mnogo lakše, Zbog specifične tehnologije pripreme, kupnja kompozicija pruža najbolji "zahvat" s kosom, čime se širenje postupka učinkovitije.

Do danas, pasta za uklanjanje dlaka nudi nekoliko proizvođača. To uključuje i Ruska kozmetička tvrtka Aravia.

Specijalizacija robne marke

Profesionalna linija za preusmjeravanje Aravia Proffesional To uključuje:

 • epiliranje paste (u spremnicima i spremnicima);
 • znači pripremiti kožu za postupak uklanjanja dlaka i naknadne njege.

U domaćoj seriji Start Epil uključuje:

 • asortiman pasta za šokiranje (konzervirane verzije, patrone);
 • kozmetika za njegu kože prije i poslije postupka uklanjanja dlaka.

Proizvodnja tjestenine

Kompozicije svih proizvoda su razvijene i testirane u laboratorijskim uvjetima uz sudjelovanje vodećih kozmetičara. Osim toga, "Arabia" ima vlastitu proizvodnu linijuopremljen modernom high-tech europskom opremom i znanstveni laboratorij.

Posebnu pozornost posvećuju stručnjaci tvrtke. kvalitetu vlastite kozmetike, Redovita provjera usklađenosti proizvodnje s potrebnim standardima provodi odjel tehničke kontrole u svakoj industrijskoj fazi. Proizvodi imaju sve što je potrebno Potvrde o kvaliteti i Izjava o sukladnosti.

Sirovine, uključujući ECOCERT certifikat, kupljen u Francuskoj, Njemačkoj, Španjolskoj i drugim europskim i azijskim zemljama.

Centri za učenje "Arabia": od početnika do šouravanog gurua

Aravia je jedan od rijetkih proizvođača šećera koji imaju vlastiti centar za obuku, Osim tradicionalnih besplatne tematske radionice i seminare, zaposlenici tvrtke organiziraju tečajeve obuke s daljnjim dodjeljivanjem magistarskih kvalifikacija studentima. Na primjer, stručnjaci koji rade sa paste iz drugih proizvođača, postoji mogućnost da se podvrgne prekvalifikaciji i dodatnom certifikacijom.

Pomoć!Nakon završenog obuke i izdavanja međunarodnog certifikata, stručnjak dobiva pravo na kupnju profesionalnih kozmetičkih proizvoda po sniženoj cijeni. Osim toga, Aravia periodički objavljuje dionice, sudjelovanje u kojima se podrazumijeva popust na treninzima.

Nemojte zaboraviti tvrtku i one koji vole kućni salon. Kupci imaju priliku proći teorijski i praktični tečaj "Šokiranje za sebe", nakon što je savladao potrebne vještine za korištenje paste šećera.

Osim toga, tvrtka redovito provodi prvenstva u SPA-Shugaringu, U ovom videozapisu možete vidjeti kako sve to ide.Možete sudjelovati i prijaviti se za prvenstvo na službenim stranicama tvrtke: //aravia-prof.ru/championship/list/

Značajke i prednosti paste iz "Arabije"

Glavna prednost paste od Aravia – njihova prirodna, obogaćena biljnim ekstraktima, kompleksima vitamina i sastavima eteričnih ulja, sastava.

Zahvaljujući laboratorijskim istraživanjima i suvremenoj opremi, stručnjaci tvrtke uspjeli su dobiti jedinstvena plastična tvaršto je idealno za sve tehničare i kuće i salona koji šalju.

Nekoliko činjenica u korist proizvoda "Arabia":

 • certificiranih kozmetičkih formulacija ispunjavajući zahtjeve GOST RF;
 • hipotermičke paste (tvar se zagrijava do tjelesne temperature, uklanjajući mogućnost opeklina);

Važno! Svi proizvodi marke su testirani na hipoalergentnost (paste ne sadrže kemijske boje i mirise).

U ovom videozapisu možete saznati kratke informacije o prednostima šokiranja i cijelu liniju proizvoda tvrtke Arabia.

Raspon proizvoda

Salon linija "Arabia" ima 10 vrsta karamelnih paste:

 • „Prirodno”.
 • „Med”.
 • "Meko i lagano."
 • "Tropical".
 • "Easy".
 • "Krema od vanilije".
 • "Soft".
 • "Universal".
 • "Ultra-soft".
 • Karamel "Prirodan".

Serija domaće tjestenine uključuje:

 • „Mekih”;
 • „Prosječno”;
 • „Teški”;
 • "Universal".

Svi se proizvodi međusobno razlikuju u stupnju gustoće, kao i tehnici korištenja.

Ultra meka tjestenina Koristi se u posvojenju zavoja i preporučuje se za korištenje stručnjaka koji znaju brzinu epilacije.

Alat karakterizira tekuća konzistencija i prikladan je za liječenje velikih područja kože. Na primjer, za šokiranje ruku, sjenice, leđa. Vrlo meka masa, u pravilu, ne treba zagrijavati.

Pomoć! Budući da je ova vrsta paste karakterizirana fluidnom, tekućom teksturom, često se koristi spatula za primjenu.

Predstavnici: "Ultra", "Honey" (niz Aravia Proffesional).

tapaciran vrsta koristi se uglavnom u tehnologiji vezivanja i manje uobičajeno u priručniku. Proizvod zahtijeva zagrijavanje (ne vrijedi za sve vrste) do 37 stupnjeva. Pogodno za sve vrste uklanjanja dlačica. Iznimka je gusta, teška kosa.

Predstavnici: mekana pasta (Start Epil series), Expert Soft, Univerzalni, Prirodni, Mekani i Svjetlost (Aravia Proffesional series).

Pripravci srednje gustoće – Najbolja opcija za ručno uklanjanje dlaka. Proizvod je pogodan za sve zone i preporučuje se za uporabu u hladnim prostorijama (ruke majstora moraju biti tople).

Predstavnici: "Medium" tjestenina (Start Epil series), "Light", "Tropical" (Aravia Proffesional serije).

Tvrda tijesto Koristi se u svom čistom obliku s ručnom tehnikom za uklanjanje guste, tvrde vlasi, a isto tako kao jedna od komponenata pri stvaranju epilacijskih smjesa. Prije upotrebe tvrdi karamel mora se zagrijati u mlinu od voska i dodati mu rukama. Zbog svoje specifične guste strukture, ovaj tip se preporučuje uglavnom za rad u vrućim sobama.

Predstavnici: "Gusta" pasta (Start Epil serije), karamele za "Prirodni" shugaring, "Vanilla krema" paste (Aravia Proffesional serije).

Sve za uklanjanje dlaka od šećera, a ne samo za nju

Ključ uspješnog shugiranja je pravilno organizirana priprema i poslije epilacije. Za njegu kože prije i poslije epilacije "Aravia" je pušten dvije vlastite linije proizvoda (kućni i profesionalni), koji uključuje pilinga, gelova za hlađenje, micelarnih losiona, talka, regeneracijskih krema i uljaa.Osim proizvoda za šokiranje, brand proizvodi kozmetičke proizvode za SPA manikuru i pedikuru, kao i parafinsku terapiju.

Posebna pozornost treba posvetiti profesionalnim kozmetičkim serijama za njegu kože lica i oblikovanje tijela.

Stručna linija tijela ARAVIA Organic je razvijen posebno za kožu s simptomima celulita i varikoznih vena. i uključuje multistep skrb, pomaže ubrzati proces metabolizma i lipolize u tkivu

Pogledajte videozapis: Autori, pravnici, političari, državnici. Predstavnici Kongresa (intervjui iz 1950-ih)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: