Vrste pasta za šokiranje: razlika između izbora

Pijesak: vrste i značajke

Depilacija šećera može se nazvati univerzalnim postupkom za uklanjanje dlaka. To je zbog raznolikosti pasta za sranje, koje vam omogućuju da radite s bilo kojom vrstom vegetacije na najudaljenijim mjestima. Popularnost postupka je dodana nedostatkom takvih nuspojava kao što su urastajuće vlasi i upala kože u područjima za preradu.

Vrste šećerne paste

Prije svega, mješavine šećera razlikuju se u gustoći mase. Svrha tvari i pravila za rad s njim ovise o ovoj imovini. U skladu s ovim kriterijem postoje 3 vrste šuging paste:

 1. Meka tjestenina idealna je za slaganje tanke i lagane vegetacije na osjetljivu kožu. Nježna struktura u izgledu nalikuje tekućem medu i ne ozlijediti kožu na sve. Često se koristi za liječenje velikih ravnih područja, kao što su ruke ili noge. Smjesa treba lagano zagrijati i nanijeti tanki sloj s lopaticom. Vrh s uskim salvetom, a onda naglo rastrgati dlake. Iskusni majstori ovog karamela koriste se i u zavoju i ručnim tehnikama.
 2. Srednja tjestenina za shugiranje s pravom se može nazvati univerzalnom, jer je lako za početnike raditi s njom. Moguće je ukloniti bilo koji dio vegetacije tijela srednje tvrdoće. Ako je u smrznutom stanju masa čvrsto čvrsto, dopušteno je lagano zagrijavanje prije uporabe. U ovom slučaju, sve manipulacije su učinjene s rukama: mala lopta mora biti rastegnut s prstima, proteže se na koži na kosu, zatim raskomadane u smjeru njihovog rasta.
 3. Gusti tijesto koristi uglavnom kozmetičare, jer rad s ovom vrstom zahtijeva neko iskustvo. Koristi se ručna tehnika, sve se vrši na isti način kao i kod rada s tvarima srednje gustoće. Jedina je razlika u tome što se ta šljunčana pasta koristi na mjestima gdje postoji teška vegetacija ili vrlo osjetljiva koža.

Kakve su vrste karamela šećera – naravno. No, svaki od njih je prikladan za primjenu u određenim uvjetima:

 • mekom – ljudima hladnih ruku, kao u toplim rukama sastav će se brzo širiti;
 • srednje osjetljive kože, podložne alergijama, s vegetacijskom duljinom od 2-5 mm;
 • gusta pasta za šlaganje pogodna za majstore s vrućim rukama, jer nema svojstva da se rastopi. Također se dobro bori s grubom vegetacijom kod muškaraca.

Za zagrijavanje smjese koristi se poseban uređaj, vosak-talina, a u odsutnosti, možete koristiti mikrovalnu ili vodenu kupelj. Samo pažljivo pratite da se karamel šećera ne mokri, inače će izgubiti svojstva.

Ako miješate, na primjer, masu srednje gustoće i čvrste, možete odabrati dosljednost koja vam je najprikladnija. Takvi eksperimenti će ubrzati proces depilacije i poboljšati konačni rezultat.

Značajke sastava šećerne karamele

Temelj svake mase šećera za depilaciju je voda, sok od limuna i šećer. Količina vode ovisi o tome koliko će gusta smjesa ispasti. Također, proizvođači mogu mijenjati sastav, uključujući fruktozu, saharozu, melase, eterična ulja i ekstrakte iz biljaka. To vam omogućuje da poboljšate kvalitetu postupka i pružite dodatnu njegu kože. Proizvod koji sadrži različite okuse i boje može izazvati alergijsku reakciju, stoga se njegova uporaba ne preporučuje.

Kako bi se uklonio rizik od stjecanja niskokvalitetnog proizvoda, može se pripremiti kod kuće, jer sastavni dijelovi tvari nisu manjkavi. Ali je li to vrijedno? Vrijeme kuhanja ide dobro, ali neophodna konzistencija nije uvijek dobivena. Često šećerna pasta za šlaganje, kuhana kod kuće, ide tekućina, a takav se proizvod ne može koristiti za kvalitetan postupak.

Prednosti tjestenine u kasetama

Danas se meke i srednje šećerne mase proizvodi u kasetama, na kojima se daje valjak radi lakšeg primjene karamela u tankom sloju. Prilikom izvođenja ovog postupka upotrebljava se oprema za povezivanje.

Smjesa se prethodno grije do najviše 40 ° CokoC. Nanesite masu tako da je spremnik u odnosu na kožu pod kutom od 40-50oko, Zatim se na vrhu čvrsto nanosi posebna traka i naglo ispada kožu.

Zbog uložak za uklanjanje dlačica kod kuće puno jednostavnije: u jednoj primjeni za obradu veliki prostor, ostati čistih ruku, ne postoji opasnost od ozljeda kože, čak i ako je spremnik koristi laik.

Što se usredotočiti pri odabiru paste

Kako odabrati visokokvalitetni šećerni karamel za depilaciju? To neće otežati, ali morate znati razliku između jedne i druge vrste, a također uzeti u obzir sljedeće nijanse:

 1. Sastav. Najvažnija stvar je prirodnost sastojaka i nedostatak konzervansa. Njihova prisutnost potvrđuje nisku kvalitetu proizvoda i loša vjeru proizvođača. Uostalom, sam šećer je konzervans, tako da tijesto ima rok trajanja do 3 godine. Da biste odredili prisutnost boja, samo pogledajte boju mase – može varirati od blijedo ružičaste do zlata. Ostale nijanse ukazuju na prisutnost boja.
 2. Uvjeti postupka. Što je veća vlažnost i toplije u sobi, gusto je upotrijebljena kompozicija. Ako se sesija izvodi u rukavicama, bolje je zaustaviti izbor na mekom tijesto.
 3. Koristi se tehnologija. S ručnim postupkom, čvrsto je kompozicija idealna, s tehnikom zavoja – mekana.
 4. Vrsta kože i struktura kose.
 5. Profesionalnost. Početnicima je lakše početi raditi s proizvodom s prosječnom gustoćom.

Što se tiče biljnih ekstrakata i ulja, na prvi pogled ove tvari neće biti suvišne, ali s obzirom na malu količinu u kojoj su sadržane, mogu se raspravljati o pogodnostima.

Za početnike u ovom broju, proizvođači su razvili setove koji uključuju različite vrste pasti i proizvoda za njegu kože. Dakle, moguće je probati svaki pojedinačno i kombinirati karamele različite konzistencije.

Pogledajte videozapis: Kako prepoznati upalu bubrega?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: