Proljeće za uklanjanje dlake na licu: kako koristiti

Remover za kosu učinkovit je način epilacije lica

Proljeće za uklanjanje dlaka – alat za uklanjanje dlaka na licu kod kuće. Posjetiteljski saloni su skupe, a ne uvijek žena ima slobodno vrijeme da prođe kroz sesije za uklanjanje vegetacije. Depilatorirajući kreme nisu uvijek pri ruci, a ne svi kozmetički epilatori mogu se koristiti na licu. Proljeće za lice kupljeno je jednom, može se koristiti u bilo koje vrijeme bez pomoći stručnjaka.

Proljeće za uklanjanje dlaka – opis i način rada epilaata

Proljetni epilator je nevjerojatno jednostavan – to je gusta opruga koja se lako savijena i dobro izvlači svoj izvorni oblik. Sam izvor je radni element ovog alata. Uz rubove opruge je opremljen držačima od plastike, silikona ili gume.

Kako koristiti proljeće za lice? Epilator je savijen tako da opruga zauzima oblik u obliku luka. Zatim se gornji dio luka nanosi na dno tretiranog područja lica. Nakon toga, proljeće mora biti polagano odvojeno od sebe i istodobno ga držati. To je mehaničko uklanjanje dlaka.

Unatoč elementarnom načelu djelovanja, rad s proljedom za uklanjanje dlačica zahtijeva određene vještine.Međutim, nekoliko treninga rješava problem, au budućnosti postupak ne traje duže od pet minuta. Mehanički depilator lako uzima U oblik, tako da je prikladno za njih ukloniti kosu preko usne, na hramovima, jagodicama, bradi.

Prednosti prozirne epilacije

Možete se odnositi na način uklanjanja kose sa skeptičnim izvorom, međutim, ova metoda uklanjanja kućnih dlaka postaje sve popularnija. To se objašnjava sljedećim prednostima proljetnog epilaatora:

  1. Visoka učinkovitost: proljeće za lice uklanja gustu i dugu kosu, i malo primjetno puhanje.
  2. Trajanje učinka: 15 dana prije prvih znakova rasta dlačica.
  3. Brzina postupka: potrebno je 15 minuta za tretman lica, a samo 2 – 5 minuta za epiliranje pojedinih zona.
  4. Najmanji broj kontraindikacija: mehanički epilator može koristiti trudnice, osobe koje uzimaju lijekove, pate od različitih bolesti.
  5. Udobnost skladištenja i upotrebe: proljeće ne zauzima mnogo prostora, a praktično je da se s vama putuje, a nakon upotrebe lako je paziti.
  6. Povoljna cijena: svaka djevojka može priuštiti izvore za uklanjanje dlake na licu.
  7. Dugi vijek trajanja: varira od 1 do 3 godine, ovisno o kvaliteti epilaata.

Glavni problem epilacije na licu je uklanjanje tankog pištolja. S finim dlačicama, niti vosak niti šugiranje ne mogu se nositi. Skupna hardverska kozmetika također je bespomoćna protiv tankih, bezbojnih vlasi. Šipke takve vegetacije ne sadrže pigment, pa stoga fotoepilacija i laser ne mogu utjecati na pjenu.

Samo pincete moći će se riješiti pištolja, ali će trebati puno vremena, a ne manje strpljenja za uklanjanje ove metode. Prozirna epilacija rješava problem tanke kose, jer čvrsto obuhvaća svu kosu, a zatim ih ravnomjerno uklanja. Niti jedan moderni epilator mehaničke akcije ne može se pohvaliti takvom učinkovitosti.

Nakon obrade s pincetom, nova vegetacija pojavljuje se nakon 7 dana. Nakon uklanjanja dlaka s proljetom, nova kosa počinje rasti nakon 10 dana, a curenje se pojavljuje tek nakon 2 tjedna. Brzina epilacije s proljetom i razbijanje svih zapisa. Malo vještina i uklanjanje dlačica lica će trajati nekoliko minuta.

Nedostaci proljetnog epilaata, kontraindikacije za upotrebu

Korištenje opruge gotovo da nema kontraindikacije, tako da je ova vrsta uklanjanja dlaka postala omiljena trudnicama i majkama.Proljeće se ne može koristiti samo u slučaju otvorenih rana i ozljeda, zaraznih bolesti kože, dermatitisa različitih podrijetla. Nedostaci depilacijskih izvora uključuju:

  1. Opipljiva bol postupka.
  2. Nemogućnost izravnog uklanjanja dlaka.

Korisnici koji su pokušali proljeće, tvrde da ovaj alat ne donosi mnogo boli. Međutim, trebate se usredotočiti na vlastita pojavljivanja, jer je prag bolova za različite ljude različit, a mehanička epilacija ne može biti bez boli u načelu.

Ako usporedite epilaciju s oprugom i drugim vrstama mehaničkih postupaka, na primjer, voskom ili šugiranjem, možete govoriti o minimalnoj boli. Površina kose koja se zgrabila pri preradi s oprugom je manja, što znači da osjećaji boli trebaju biti niži.

Točenje izvora nije moguće, stoga ne pokušavajte ispraviti obrve pomoću ovog alata.

Gdje kupiti i koliko košta

Prvi put su orijentalne žene počele koristiti depilator proljeća. Vjeruje se da je Turska rodno mjesto tog epilata, ali Kanađani su najprije patentirali. Kanadski proljeće Epistick košta oko 20 dolara.Možete ga kupiti u online trgovinama koje prodaju kozmetičke proizvode. Prema korisničkim ocjenama, ovaj proizvod služi 2 do 3 godine. U kineskim dućanima, lice za prozore mogu se kupiti za oko 1,5 do 2,0 dolara. Život takvih izvora je oko godinu dana, ali cijena opravdava niži životni vijek.

Pogledajte videozapis: Pranje kose. RITHA. Radico Organic

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: