Duljina dlačica: koliko dugo trebate rasti kosu za savršeni rezultat

Savršena duljina dlačica: saznajte koliko dlake treba uzgajati za savršeni rezultat

Shugaring je metoda uklanjanja dlaka na različitim dijelovima tijela. Rezultat traje do 5 tjedana., Postupak se temelji na šećernoj pasti, koja se sastoji od prirodnih sastojaka.

Moguće je koristiti i kupljene i kućne lijekove. rezultat ovisi o kvaliteti paste i usklađenosti s tehnikom postupka.

Važna uloga koju igra duljina kose za šokiranje, ovisi o izboru tjestenine, opreme i konačnog rezultata.

Shugging – koliko dlaka trebate rasti kako biste dobili savršeni rezultat? Razmislite o ovom članku.

Zašto je duljina kose važna?

Koliko treba rasti kosu za šokiranje? Postupak će biti uspješan, ako se šećerna pasta hvata svaka kosa i izbaci.

Nedovoljna ili prekomjerna duljina utječe na rezultat. Preostali prekidi ili, naprotiv, netaknute vlasi.

Koliko dugo treba biti šljiva kosa da bi postupak bio najučinkovitiji?

Previše duga kosa zapetljana, Zalijepi ih ​​ne može u potpunosti zabilježiti, pa se stoga samo djelomično uklanja. Isto tako, neki od njih samo se raspadaju. Potrebno je dugo vremena da potpuno očisti kožu.

Samo vrlo gusta paste mogu ukloniti kratku kosu. Svaka kosa će biti fiksirana, tako da će izbiti s žaruljom. Srednja i mekana tjestenina ih mnogo gori., Jedna web stranica mora biti obrađena nekoliko puta kako bi se postigla glatkoća.

Napomena! Shugare stvarno rade s različitim duljinama kose. Međutim, u nekim slučajevima kvaliteta rada može patiti.

Optimalna dužina dlačica za različite zone

Kosa na različitim dijelovima tijela razlikuje se po strukturi. Količina također varira. I, naravno, to utječe na složenost i morbiditet postupka.

Za olakšavanje zadatka preporuča se da rastu kosu određene duljine, Osim toga, važno je kako je kosa bila uklonjena prije toga. Optimalna duljina kose za bikini šugu i za sva druga područja – 3-5 mm, Držanje paste će biti dobro.

Međutim, postoje neke nijanse. Pod pazuhom je posebno osjetljiva. Uočljivo je da je bolno rješavati ovo područje od bikinija. Također su sklonije upalu i iritaciji. Stoga je nemoguće rasti dlake veće od 7-8 mm., Bolni osjećaji će se povećati.

Jedino područje na kojem ne trebate izračunati duljinu je ruke.Dlaka na ovom području lako se uklanja.

Preporučena duljina kose


Dopuštena duljina vlasi za šokiranje u bilo kojoj zoni varira od 3 do 7 mm., Prevelika dlaka se skraćuje škarama ili trimerom neposredno prije postupka.

Početnici, dok izrađuju šokiranje, izračunati duljinu za kosu, ovisno o uobičajenoj metodi uklanjanja dlaka. Struktura vlasi podvrgnuta brijanju, voskom i uklanjanju krema ovisi o vrsti.

Nakon brijanja

Uzgoj kosa željene dužine trajat će oko 10-14 dana. Optimalna duljina – 7-8 mm, Kosa postaje krutica u strukturi, teže je ukloniti, tako da morate dugo rasti. Pogotovo u bikinijskom području.

Napomena! Točno vrijeme uzgoja je teško izračunati. Mnogi proizvodi za njegu kože nakon uklanjanja dlačica / depilacije sadrže sastojke usporavanja rasta. Stoga glavni orijentir nije vrijeme, već dužina.

Većina kratkih dlaka će se probiti umjesto da se odmakne od žarulje. Kao rezultat toga, povećava se rizik od utjecaja, iritacije i osipa. Preporuča se upotreba pilinga svakih 3-4 dana tijekom vegetacijskog razdoblja kako bi se izbjegle neugodne posljedice.

Nakon kreme za depiliranje

Ako uklonite kremu za kosu, oni će postati suptilniji i rijetki. Epilacija s karamelom neće biti teška. Međutim, po prvi put morate rasti dlake 5-6 cm, Odrastanje može potrajati oko dva tjedna, jer ove kreme usporavaju rast.

Nedostatak krema za uklanjanje dlaka – nakupljanje. Stoga je potrebno pripremiti kožu pomoću pilinga i posebnih sredstava koja će riješiti ovaj problem.

Nakon waxinga

Depilacija s voskom također uklanja dlačice iz korijena. I koža ostaje glatka dugo vremena. Svaki put kosa postaje tanja i lakše ukloniti. Stoga prijelaz iz jedne metode u drugi nije vidljiv u tom smislu.

Karamel će lako ukloniti dlake od 3-5 mm duljine, Uzgoj će trajati oko 5-7 dana. Možete rasti dulje (do 7 mm), ali ukratko ne vrijedi. Tjestenina ih ne može uhvatiti.

Priprema prije sranja

Dan prije postupka, morate pročišćavati kožu kako biste lakše uklonili kosu. Prije uklanjanja dlaka šećeraukloniti nečistoće s kože s bilo kojim sredstvom za čišćenje.

Temeljito suhu kožu. Nanesite prah talk.

Također se preporučuje tretirati kožu klorheksidin, Dezinficira kožu i priprema za daljnje manipulacije.

video

U ovom videozapisu naučit ćete neke jednostavne savjete o tome što treba učiniti prije epilacije. Kako pripremiti, ka

Pogledajte videozapis: Savrsena VELICINA? 16 godina legalno?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: