Koliko dlaka ne raste nakon šilinga: rastu li i koliko brzo?

Saznajte koliko dlaka ne raste nakon što se uopće širi i raste?

Shugaring je jedan od najstarijih i najučinkovitijih načina uklanjanja neželjenih dlaka.

način na temelju ljepljive paste šećerakoji služi kao depilatorni materijal, obavija kosu, a zatim ga uklanja iz korijena.

Ovaj se postupak može izvesti kao kozmetičar i samostalno.

Ima li kosa nakon što je poskukao

Ima li kosa poslije šilinga? Ovo pitanje je od interesa za mnoge žene koje se najprije okreću ovom postupku. To kažu stručnjaci Depilacija šećera može riješiti problem samo neko vrijeme.

Međutim, u usporedbi s drugim metodama, shugaring daje dugotrajnu glatku i baršunastu kožu, pomažući usporavanju rasta dlačica.

Spor rast nastaje zbog činjenice da depilacija šećera ne krši anatomiju folikula dlake, Uklanjanje se provodi u smjeru rast kose.

Odnosno luk ne percipira postupak kao stres i ne ulazi u fazu aktivnog oporavka.

informacije, Kosa poslije sranja raste, ali mnogo sporije i tanji nego kod redovitog uklanjanja dlačica i brijanja.

Učinak postupka

Rast kose poslije usporavanja usporava, mijenja strukturu kose – oni postaje tanji i lakši, Vizualno, produžuje učinak depilacije šećerne paste. A ako kosa poslije shugiranja počne rasti samo u drugom trećem tjednu, bit će vidljiva tek nakon četvrtog.

Shuging ima piling svojstva. Masa šećera uklanja mrtve čestice kože i poboljšava cirkulaciju krvi, Djeluje kao prevencija urušenih dlačica i upala.

Razlika u trajanju učinka ovisno o zoni

Kako rasti kosu poslije šilinga? Rast šipki za kosu nakon uklanjanja dlaka od šećera može biti neravnomjeran. Neki dijelovi tijela moraju se depilirati češće od drugih.

To je zbog cirkulacije krvi, stimulirajući rast kose, izravno ovisi o blizini plovila na koži.

I ako se noge ugodno uklapaju u vrlo kratko vrijeme, onda pazuha će morati platiti dvostruko više pozornosti.

Dakle, koliko dlaka ne raste nakon šilinga? Brzina ovisi o individualnim karakteristikama organizma, no prosječno je moguće pratiti:

  • bikini – 3 tjedna (ovo je područje s najraširenijim rastom šipki za kosu);
  • pazuha – do 2 tjedna (u nekim slučajevima, prva kosa počinje probiti kroz 10. dan);
  • noge – 4 tjedna;
  • lice (brkovi i usnica) – 4 tjedna;
  • obrve – 2 tjedna.

Čimbenici koji utječu na rast kose

Pa što čimbenici određuju brzinu i strukturu vlasišta?

  1. Nacionalni čimbenik, Rast i struktura kose različite u različitim nacionalnostima, Tako npr. Predstavnici Azijska rasa razlikuje se od tamne, tvrde, debele kosekoje se teško depilirati i brzo rasti. Kavkaski narodi također imaju gustu glavu, Nacionalnosti povezane s Slavenski tip ima svjetlu i meku kosuobično rijetke i gotovo neprimjetne na tijelu.
  2. Hormonski faktor, Na žalost, mnoge žene pate od hormonskih poremećaja, To izaziva brzo rast i zamračivanje kose, kao i rast "muške" kose u prsima, leđima i bradi. Ako naiđete na ovaj problem, a kosa brzo raste nakon šokiranja, to se ispravlja liječenjem specijalista.
  3. Genetski faktor, Većina vanjskih znakova prenosi nam se od roditelja. Tako i karakter kože može se naslijediti, Najčešće se to događa unakrsno (od majke do sina, od oca do kćeri).

Važno! Nikada nemojte uzimati lijekove i pilule dizajnirane da zaustave rast neželjenih dlaka. Takva sredstva sadrže visoko koncentrirani hormoni koji negativno utječu na organizam.

Kako produžiti učinak uklanjanja šećera

Znači, saznali ste o djelovanju epilacije (koliko dlaka ne raste). Proširiti i povećati trajanje učinka šugiranja – piling prije postupka.

Piling sredstvo će "osloboditi" kratke dlake ispod stratum corneuma epidermisa i oni uklonjena s dugom kosom.

Inače će se vlasi početi probijati samostalno u roku od tjedan dana, a na neodređenom odjeljku pojavit će se jež.

Steaming kože prije nego što postupak također radi za budućnost. Kao rezultat izlaganja vrućoj vodi, pore kože se otvaraju., To pridonosi jednostavnoj depilaciji. Šećerna tijesta teče dublje, obavija i suze luk i ne skida vrh kose.

Duljina vlasi također igra veliku ulogu. Ljepljiva pasta ne može uhvatiti kratku kosu. Kao rezultat toga, neželjena kosa se djelomično uklanja, ali ne možete ni sanjati o željenoj glatkoj koži.

Važno! Kosa u vrijeme epilacije trebala bi doseći duljinu od 5 milimetara.

Ispiranje kože nakon šilinga spriječit će urastajuće vlasi, i stoga će učinak depilacije biti ponekad bolji. Uostalom, urastao dlačice ne samo da izazivaju upalu, već i kasnije ih je teško ukloniti.

Video uspoređujući brijanje i shugaring na brzinu rasta kose

U ovom videozapisu možete vidjeti usporedbu brijanja i šokiranja. Koliko dugo traje epiliranje, koliko dugo traje posljedica i zašto je bolje i jeftinije od brijanja.

Prednosti slugginga

Prednosti depilacije šećera su očite. Za razliku od voska, ne utječe na kožu (jer se kosa izvlači "u visini", a ne "protiv" kao u slučaju voska).

Tijekom vremena, šokiranje potiče usporavanje rasta i stanjivanje kose, ali ne sanjaj svaka žena? I naravno, postupak je bezbolan.

To je šokiranje preporučujemo povećanu osjetljivost kožejer šećer djeluje vrlo nježno s površinom kože i pruža antibakterijsku zaštitu.

Suvremeni svijet doprinosi kontinuiranom unapređenju tehnologije. Ali neke stare i vremenski testirane tehnike uvijek će biti relevantne. Dakle, shugaring, koji nam je došao iz dubine dobi, do današnjeg dana pomaže ljepote da budu dobro njegovane i sigurne.

Pogledajte videozapis: Uz pomoć ČAŠE VODE i nekoliko DLAKA za koje samo saznate kakva vam je kosa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: