Smart hairbrush Kerastase Hair Coach - pametna četka za kosu kako biste se pobrinuli za kosu

Smart hairbrush Kerastase Hair Coach – pametna četka za kosu kako biste se pobrinuli za kosu

Fotografija: Kerastase Hair Coach Smart Comb na CES 2017

Francuzi su inventivni ljudi. Osim uspjeha na području kulinarstva i vinarstva, poznati su po svojim uspješnim eksperimentima u području kozmetičkih proizvoda i pribora. I danas imamo nešto za iznenađenje – francuski brand za njegu kose Kerastase u suradnji s tvrtkom L'Oreal i Nokia objavio je svoj novi zamisao – pametni češalj Kerastase Hair Coach.

Osim uobičajenih funkcija, inovativni izum može dijagnosticirati stanje kose vlasnika, kako bi obavijestio o promjenama njihove kvalitete kroz posebnu aplikaciju za pametne telefone. Ovo je pravi virtualni stilist-frizer, koji je uvijek tu. Njegov naziv "pametni češalj-trener" posve je opravdan.

Tko je novi proizvod?

Fotografija: Lijepa zdrava kosa

Među onima koji koriste uobičajeni češalj, sigurno će biti oni koji se pitaju mentalno: zašto je kosa krhka, podijeljena, ispala, nemaju željenu debljinu i sjaj? Kako se nositi s tim?

Ponekad je tajna vrlo jednostavna i sastoji se u sposobnosti češljanja. Stručnjaci iz popularnog francuskog brenda L'Oreal stvorili su osobni instruktor – češalj Kerastase Hair Coach.Uz pomoć, korisnik može promijeniti situaciju i poboljšati strukturu svake dlake, nakon što je naučila ispravnu tehniku ​​češljanja.

To će vam pomoći u jačanju žurbe krvi na vlasište, poboljšanju prehrane folikula dlake i osiguranju ravnomjerne raspodjele sebuma tijekom cijele duljine.

Ali dok nemate takav pomoćnik, zabilježite nekoliko vrijednih savjeta iz L'Oreala:

 • ne četkajte kosu odmah nakon pranja – vlažne ili mokre niti su vrlo krhke, lako zbunjene i, ne mogu podnijeti normalna opterećenja, jako su oštećene;
 • duge kovrče treba izvući iz vrha, postupno se kreću prema gore – korijenima;
  pokreti za masažu trebaju biti mekani i neugodni, a nakon svakog prolaska preporuča se da zubi češlja budu izravnani slobodnim dlanom;
 • važno ih je češljati konzistentno u svim varijantama: u smjeru rasta i obrnutog, naginjanje glave bočno;
 • morate pažljivo podijeliti kosu ujutro i navečer pet minuta – barem to.

Kako funkcionira gadget?

Vanjski, kozmetički uređaj izgleda poput običnog plastičnog i gumenog proizvoda, nalik na masažu ili "mokru" četkicu za kosu.Zapravo, to je sofisticirani elektronički uređaj, napajan izmjenjivim AA baterije, s mnogo zanimljivih značajki.

Jedinstveni gadget za kosu opremljen je s:

 • Slika: L'Oreal Smart kose za kosu

  mikrofon koji pokupi i snima zvuk koji je napravljen prilikom češljanja niti, dijeli primljene informacije s pametnim telefonom;

 • mobilna aplikacija koja na temelju tih podataka određuje stanje kose, razinu njihove elastičnosti, sklonost eksciziji i druge patologije;
 • mjerač pritiska koji mjeri silu koja pritišće zube uređaja na kosu i vlasište tijekom četkanja;
 • senzori vodljivosti koji određuju stupanj vlage;
 • akcelerometar i žiroskop – pomažu u izračunu broja kretanja napravljenih tijekom postupka slaganja, praćenja njihove putanje i kontrole kvalitete dodijeljenih preporuka;
 • Wi-Fi i Bluetooth tehnologije koje pružaju bežičnu komunikaciju između uređaja i omogućuju vam korištenje prikupljenih podataka u mobilnoj aplikaciji, a zatim na temelju njih dajte stručne savjete o njezi kose.

Aplikacija za smartphone također bilježi podatke o vanjskim vremenskim faktorima: vlažnost zraka, snaga vjetra, procjenjuje se snaga ultraljubičastog izlaganja.

Nakon prikupljanja podataka, analize i popisa preporuka za njegu, korisniku će se ponuditi najbolji kozmetički proizvodi iz linije L'Oreal s pozivom na kupnju.

prednosti:

Fotografija: Izgled pametne češljeve Kerastase

 1. Atraktivan izgled – glatka, lagana ručka i vrhunska najlonska čekinja.
 2. Jednostavan za upotrebu: sve što trebate učiniti jest uključivanje aplikacije i četkanje kose.
 3. Naprava je opremljena senzorima koji će poboljšati tehniku ​​češljanja, pod uvjetom da je brzina usklađivanja s vašim pametnim telefonom.
 4. Kućište je pouzdano zaštićeno od vanjskih utjecaja i vlage, omogućuje češljanje mokre dlake, ali nije namijenjeno za potpuno uranjanje u vodu.
 5. Nema potrebe za punjenje uređaja – samo dvije baterije riješavaju ovaj problem;
 6. Izrađeni od strane inženjera, izum je utjelovio sve najbolje na području dizajna i uređaja za dodir, koristeći algoritme za ilustraciju L'Oreal za prikupljene podatke.

Prva postignuća

Pametni češalj Kerastase Hair Coach predstavljen je prije nekoliko dana na godišnjoj izložbi tehnologije CES 2017 održanoj u Las Vegasu, ali je već uspjela dobiti nagradu CES Inovacije.

Podsjetimo da ove godine CES slavi svoju 50. obljetnicu. Tijekom proteklih desetljeća, to je bila vodeća izložba u SAD-u, a proizvođači najboljih potrošačke elektronike iz cijelog svijeta prisustvovali su svojim događajima s namjerom da demonstriraju nove tehnologijske čuda.

U početku, sve do 1990. godine uglavnom su imali video i audio opremu, no danas se situacija dramatično promijenila – sve je prikazano, od pametnih telefona do sada čak i elektroničkog češlja.

Prestižna izložba jednako je od velikog interesa i profesionalaca i šire javnosti. Sastaje predstavnike sektora financijskih i osiguravajućih društava, maloprodajnih tvrtki, konzultanata, distributera, IT razvijatelja i trgovaca, analitičara, uvoznika i izvoznika itd.

Koliko košta trošak Kerastase Hair Coach i gdje ga mogu kupiti?

Elektronski pribor prodavat će se bliže sredinom ove godine po procijenjenoj cijeni od 200 dolara.

Može se kupiti najavljeni uređaj u specijaliziranim prodavaonicama koje prodaju opreme za Thing i kozmetike kozmetike Kerastase, L'Oreal ili ih naručite na web mjestu proizvođača.

Recenzije

Ispod su odgovori posjetitelja izložbe CES 2017, gdje je predstavljen pametan kose za kosu Kerastase Hair Coach.

Referentni broj 1

Do sada sam bio uvjeren da je pitanje brige za moje kovrče jedino koje sam proučavala gore-dolje. Ali čini se da je pogriješila i nakon testa elektronički instruktor je osigurao da zapravo ne zna ništa. Prednosti češlja su to što je vrlo udobno, lako se rukuje i više zna o kosi od obične osobe i uzima u obzir sve čimbenike prilikom analize njihovog stanja. I unutarnji i vanjski.

Nedostatak kojeg bih nazvao je da kao rješenje problema nudi samo proizvode vlastite kozmetičke marke.

Mislim da je ovo sjajna ideja koju su programeri uspjeli ostvariti – stvoriti prvi češalj na svijetu s inteligencijom, sposobni analizirati pomoću senzora, kakvu su potrebnu kosu i davati preporuke kako bi se postiglo savršeno stanje traka i savjeta za oblikovanje.

Zahvaljujući novom izumu marke Kerastase, ljudi imaju stvarne prilike da se riješe dvostrukih krajeva, suhoće, krhkosti i drugih problema. Mislim da bi svaka djevojka koja se brine o svom izgledu.

Diane je pušila

Referentni broj 2

Zanemarena kosa je prva stvar koja pogađa dojam kada pogledate neku osobu.Pogotovo ako je žena. Stoga mi je novost vrlo zadovoljna. I iako je kupnja skupo, pomoći će identificirati problem i proučiti uzroke nezdrave kose, koje su individualne za svaku od njih. Poznavajući dijagnozu, lako je podići i liječiti. Da, uređaj nudi kozmetičke proizvode samo od proizvođača. Ne vidim ništa loše s tim, jer je L'Oreal kozmetika jedna od najboljih. Na kraju, nije potrebno koristiti preporučene alate, možete odabrati analogni drugi brand.

Pametni češalj će vam reći kada treba oprati kosu, kako češljati, što je bolje koristiti. Ona će postati moj prijatelj-savjetnik, čije odluke mogu izazvati u bilo kojem trenutku, ako se, na primjer, ne slažem.

Od prednosti koje želim napomenuti:

 • jednostavan elegantan dizajn;
 • visoka kvaliteta čekinja;
 • uređaj ne treba punjenje;
 • funkcionalnost uređaja;
 • zgodan rad u prijavi;
 • stalno praćenje zdravlja kose;
 • sposobnost testiranja rezultata nakon svakog postupka.

Možda ću spasiti na izlete u kozmetičke salone, ili ću uskoro postati frizer – s takvim uređajem lako je.
Moj zaključak je koristan alat za one koji žele imati zdrave kose i znaju sve o njima.

Jessica Earnshaw

Pregled №3

Po mom mišljenju, pametni češalj nije luksuz, već nužnost za nas djevojke. Poput svih mojih prijatelja, volim se zabrljati s kovrčama, mijenjati boje i često se slagati. Prije toga, nije me briga što se dogodilo nakon toga, ali s godinama sam počeo shvaćati štetu eksperimenata. Mogu me zaustaviti samo elektronički pametni češalj, koji uvijek upozorava da je moja kosa u opasnosti.
Sada, prije stavljanja nitima, gledam kroz preporuke, tražeći najgirnija rješenja. Počeo se baviti pitanjem brige za skalp, korijenje i savjete kose odgovorno.
Definitivno, ovo je korisna kupnja, koju možete potrošiti.
Za mene su prednosti:

 • lijep dizajn;
 • Čvrsto dodirujte;
 • kontrolira kvalitetu kose;
 • upozorava na opasnost;
 • daje osjećaj povjerenja da je sve u redu.

nedostaci:

 • potrebu za spajanje na Internet;
 • trošak otkucaja na proračun.

Elena Novitskaya

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: