Što da radim ako je šljiva pasta zamrznuta, topi ili se drži na rukama?

Što učiniti ako se šljiva pasta stvrdne, topi ili stisne u ruke

Shugaring – Ovo je uklanjanje dlaka uz pomoć šećera. Ova metoda nam je došla iz starog Egipta, ali je postala popularna u posljednjem desetljeću.

Sada je glavni konkurent depiliranja voska, a prije svega je atraktivan jer se pripravak za postupak može napraviti kod kuće, za razliku od voska za depilaciju.

Dalje, naći ćete rješenje za pitanje zašto shugiranje ne radi i detaljan recept za izradu sa svim preporukama.

Glavni razlozi

Danas tržište nudi mnoge tvorničke paste za šerif, što u mnogočemu može skratiti vrijeme postupka i osloboditi se takvih pitanja: "Što ako se probijanje digne?"

Ipak, žene često pribjegavaju neovisnoj pripremi ove tjestenine. Uostalom, ovo ne zahtijeva nikakve posebne proizvode i tehnologije.

Kuhana kod kuće masa će značajno spasiti vaše financije., Štoviše, može se pripremiti za buduću uporabu.

Međutim, s nedovoljnim iskustvom, zalijepiti za shugiranje nije uvijek dobiven. Uglavnom, neuspjeh se može dogoditi s takvim razlozi:

  • loš recept;
  • tehnologija neusklađenosti kuhanje;
  • odstupanja u tehnici postupka depilacija.

Mi odgovaramo na popularna pitanja

Razmotrite više neuspjehakoji se mogu susresti u pripremi i upotrebi sastava, kao i njihova rješenja, Dalje ćete naći odgovore na uobičajena pitanja, na primjer, što učiniti ako je šljiva pasta tekuća ili, naprotiv, zamrznuta.

Znate li? Moda za depilaciju nogu pojavila se u ratu. Zatim su čarape nestale iz trgovina pa su ih žene imitirale uz pomoć glatke kože i vučene strelice iza nogu.

Stavi na ruke

Najčešća pitanja: "Shugaring drži ruke, što učiniti?". Čak i iskusni stručnjaci mogu se suočiti s ovim fenomenom. Prije nego što saznamo kako se nositi s ovim problemom, vidjet ćemo zašto se to događa. Zašto šećer, ili šećer tijesto, držite ruke?

Glavni razlozi za "zaglavljivanje" su tri faktora:

  • proizvodi niska kvaliteta;
  • pretjerano meke teksture težina;
  • previše visoke temperature zalijepiti.

Ako koristite tvornicu, onda sigurno obratite pažnju na rok trajanjakao i Dajte prednost osobno potvrđenim ili preporučenim robnim markama.

Loša kvaliteta tijesta, osim neugodne uporabe, može uzrokovati negativne posljedice za kožu u obliku alergija i iritacije.

Prilikom kuhanja šilinga kod kuće provjerite dosljednostStavljajući je na svoje ruke, ne bi se trebala držati na njima.

Previše meke mase Nemaju depilacijska svojstva i jednostavno je slatka tvar.

Pregrijana zrna pasta čvrsto se drži za ruke, stoga je nužno dovesti samo do tjelesne temperature. Preporuča se to kontrolirati pomoću termometra.

Nakon što je ustanovio uzrok ljepljivosti, možete ga pokušati eliminirati. Na primjer, kada se pregrijava, potrebno je samo ohladiti do željene temperature..

Teže s mekom konzistencijom. U smjesi morate dodati čvrstu komponentu. i malo kuhati. Ako se shugaring nastavlja držati na rukama, najbolje je kuhati sve više.

Pruži u vaše ruke

Sljedeće pitanje, koje često postavljaju počasni majstori: "Zašto se šalica koja se topi u rukama?" S pojavom topline šokiranja mogu se brzo rastopiti, što komplicira proces depilacije.

U takvim slučajevima preporuča se provoditi postupke u klimatiziranim prostorijama ili barem koristiti ventilator.

Zašto, ako se pasta za šokiranje drži na rukama, preporuča se raditi u rukavicama? Tako ćete smanjiti utjecaj na toplinu iz ruke i spriječiti daljnje taljenje.

Važno!Tvornice su različite gustoće, dizajnirane za različite klimatske uvjete. Izaberite gušće, ako ćete raditi u uvjetima povišenih temperatura.

tekući

Tekuća masa ne može raditi.Šljunčana pasta se ne smrzava zbog pregrijavanja ili zbog prevelike količine vode., U prvom slučaju, jednostavno ohladite sastav. U drugom, potrebno je povećati vrijeme kuhanja tako da se viška vlage isparava.

Ako se posuda za hlađenje ispravi tekućinom zbog prvobitno skraćenog vremena kuhanja, rješenje će biti isto kao dodavanje previše vode.

firma

To se događa u suprotnoj situaciji, kada se šokiranje stvrdne i prestane biti plastična, neka se vidi zašto se to dogodi.

Takav sastav također nije moguće raditi. U tom slučaju možete pokušati ispraviti masu i učiniti ga prikladnom za daljnju upotrebu.

Previše tvrdog tijesta za izbacivanje može se izbjeći strogo pridržavajući recept i uvijek miješati masu tijekom kuhanja.

Bolje je ne kuhati tjesteninu nego probaviti. Čim je prošlo preporučeno vrijeme ili masa stekne zlatnu nijansu, izvadite spremnik iz vrućine i okusite dobiveni proizvod. Bolje je postupno dovesti do željene dosljednosti.

Međutim, situacija se često događa: "Digested shugaring što učiniti ako se on smrzne?". Ako još uvijek niste slijedili, a mase otvrdnute, posudu treba staviti u vodenu kupelj i dodati žlicu vode u masu i pričekati dok se tijesto ne otopi.

Ponekad se javlja sljedeće pitanje: "Zašto se šećerna posuda brzo stvrdnjava?" To se događa i zbog toga što je postupak kuhanja predug.

Ne lijepi se

Ako je šljiva ne drži se kožeMožda se ne zagrije dovoljno prije početka rada.

Morate ga temeljito zamotati., valjati i poravnati dok ne postane plastična i umjereno meka, udobna za rad.

Što još možete učiniti ako se šljiva pasta ne lijepi i zašto se to događa? Shugiranje se ne smije držati ako je koža previše mokra. U tom slučaju upotrijebite talk prah. Stavite ga na vaše ruke i depiliranu površinu kože.

Znate li?U drevnom Rimu depilacija je provedena uz pomoć posebnog sastava temeljenog na smoli i kolofoni, a dodano je i žuči i magarac masnoće.

Osnovna pravila za izradu ispravne paste

Skuhano je kuhano tri sastojka, Ovo je vode, šećera i sok od limuna, Konačni rezultat utječe prvenstveno proporcije, kao i kvaliteta početnih proizvoda, jela, temperature i vremena kuhanja. Ako točno slijedite preporuke, izbjeći ćete mnoge probleme. s konačnim proizvodom i pitanjima zašto se šljive.

Za idealni proizvod preporučujemo sljedeće sastojke:

  • šećer – 300 g;
  • voda – 40 ml;
  • sok od limuna – 40 ml.

Koristite mjerila ili mjerne posude za pozitivan rezultat. Ne ulijte hranu na oči.

Koristite bijeli čisti šećer, njegova kvaliteta je veća, također će utjecati na konačni rezultat. Za kuhanje smjesa je prikladnija nehrđajućeg čelika s debelim dnom. U njemu će doći do ujednačenog zagrijavanja, a šećer neće izgorjeti.

Da biste dobili gustu masu (za tvrdu kosu ili za rad u vrućim uvjetima), ne smanjujte količinu tekućine. Potrebno je u određenom iznosu kako bi se šećer bez ostatka otopio i ne kristalizira.

Možete mijenjati omjer vode i sok od limuna.Na primjer, za gustu tijesto, volumen vode mora biti smanjen, a sok od limuna, naprotiv, povećan, Ali ukupni volumen tekućine mora odgovarati onoj navedenoj u receptu.

Kuhajte masu na nisku toplinubez vrenja. Umiješajte smjesu dok se šećer ne otopi, a zatim samo povremeno u procesu vrenja.

Važno!Nemojte dopustiti formiranje visoke pjene. Na površini bi trebalo biti samo mjehurići.

Spremnost mase određuje se vizualno – to bi trebalo biti transparentno i jantarno, Otprilike nakon kuhanja potrebno je od 5 do 10 minuta.

Nakon toga, prebacite masu u drugi spremnik da biste zaustavili proces grijanja i ne probavili ga. Potrebno je tiskaticool na tjelesnu temperaturu i možete pokrenuti postupak.

Nakon što pročitate članak, postaje jasno koje mjere treba poduzeti ako je šljiva pasta previše tekućina ili čvrsta i priprema savršenog proizvoda ne ulaže mnogo napora.

Subtleties prilikom kuhanja šugu i kako ispraviti pogreške, pogledajte video.

Pogledajte videozapis: MAKARONE SA SIROM – Tjestenina zapečena u pećnici – Recepti za početnike

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: