Grijač šećerne paste: značajke, prednosti

Subtleties shugaringa: zašto trebam grijač za tijesto?

Grijač šećerne paste obično se koristi u profesionalnim salonima i jednostavno je potreban za rad majstora. Međutim, to ne sprječava korisni pisaći stroj da preuzme korijene u setovima za dom šugu. Razumjet ćemo koje zadatke uređaj izvodi i olakšava li epilaciju.

Zašto se šećerna pasta zagrijava?

Nije bitno je li majstor kupio tjesteninu ili je napravio samu sebe – treba ga ponovno zagrijati za upotrebu. Potrebno je lagano uklanjanje sastava iz staklenke i ugodnu primjenu na kožu. Činjenica je da tijesto treba čvrsto i temeljito puzati po koži i pridržavati se dlačica radi pažljivog kidanja. Ako se ukoči, rezultat može biti daleko od idealnog.

Sastav se u svakom slučaju grije s različitim krutost izvornog materijala:

 1. Meka pasta zagrijava se kako bi ga lako uzela s posebnim alatom – trebala bi biti lagano premazana. Nadalje, komad tkanine ili debelog papira čvrsto se pritisne na adhezivni sloj i lagano se pomakne prema rastu kose kako bi se kompozicija ravnomjerno rasporedila. S urednim tegljenjem u smjeru rasta, tkivo se izvadi i pasta se uklanja uz nepotrebnu vegetaciju.
 2. Srednje tvrd paste toplo prije nego što počnete mijesiti. Nemojte to raditi samo kad je ulica jako vruća ili kad je majstor ima vruće ruke, u kojima se sastav već širi.
 3. Tvrda tjestenina se uvijek zagrijava na oko 37 stupnjeva – inače se ne može ukloniti iz staklenke.

S jakom željom srednja i tvrda kompozicija za šokiranje može se rastegnuti bez zagrijavanja, međutim, potrebno je dugo vremena i ruke se brzo umoriti.

Kako toplinska tjestenina?

Nakon što ste odlučili zagrijati šljivuću tijesto, možete isprobati nekoliko opcija:

 1. Mikrovalna pećnica. Za oko 10 sekundi zagrijati će kompoziciju na željenu temperaturu, ali ovdje ga možete pretjerati i izgorjeti.
 2. Kupka za vodu. Baka metoda omogućava lagano zagrijavanje materijala, ali je prilično problematična i temperatura nejednako raste.
 3. Specijalni grijač. Ravnomjerno zagrijava smjesu u staklenku i održava potrebnu temperaturu tijekom cijelog postupka. Vrlo je prikladno, ali zahtijeva dodatne troškove.

Kod kućnog odgoja, žene sami odluče – kupiti grijač ili koristiti improvizirane načine, ali ako je riječ o profesionalnoj uporabi, čak i uz posjet klijentu, takva oprema je potrebna.

Što je grijač? Koje prednosti ima?

Ovisno o vrsti, uređaj izgleda drugačije. U velikoj većini korištenje cupping mogućnost – to staklenku tijesto stavlja u posebnu nišu, gdje se zagrijava. To može biti jedna ili dvije šalice u plastičnom kućištu s regulator temperature i kabel za spajanje na utičnicu. Ovo je prikladna opcija jer uređaj ne mora biti oprati nakon upotrebe. Postoje i druge prednosti profesionalnog grijača:

 1. Uređaj je kompaktan i ne zahtijeva puno buke s dodatnom opremom, kao što je slučaj kod grijanja na parnoj kupelji.
 2. Mješavina doseže željenu temperaturu za nekoliko minuta – nema potrebe čekati, miješati i tako dalje.
 3. Cijeli volumen tjestenine se zagrijava – to nije potrebno učiniti u obrocima.
 4. Sigurno je da temperatura neće porasti iznad ove vrijednosti, što znači da neće biti nikakvih opeklina ili iritacija.
 5. Tijekom cijelog postupka, tijesto će zadržati željenu konzistenciju.
 6. Uređaji dolaze u različitim tvrtkama, no obično se rijetko razgrađuju i brzo zagrijavaju.
 7. To je ekonomično – koristi se samo pravo iznos od tjestenine, bez velikih troškova zbog povećane krutosti i neučinkovit čupanja dlake na toj osnovi.

Ima smisla samo kupiti kuću za grijanje nakon što žena sama pokuša uklanjanje dlačica i osigurava da sve radi. U suprotnom možete jednostavno kupiti novi smeće za pohranu na dalekom policu. Unatoč činjenici da je uklanjanje dlaka od šećera prilično popularno, njegova implementacija zahtijeva određenu vještinu, pa stoga možda neće izaći s laikom.

Prednosti korištenja grijalice

Profesionalni grijač istovremeno obavlja nekoliko zadataka:

 1. Jedinstveno zagrijavanje cijele mase – pruža savršenu primjenu i rezultat, osobito u slučaju mekanog tijesta.
 2. Moguće je postići idealnu temperaturu za tehnologiju vezivanja.
 3. Stupnjevi se mogu podesiti prema tvrdoći paste.
 4. Određene vrste uređaja mogu se koristiti za zagrijavanje voska i topljenje parafina.

Postoje različite tvrtke, različite količine uređaja i vrlo različite cijene za njih. Prije kupnje je razumjeti raznolikost izbora.

Odabir grijača od šećerne paste

Trošak uređaja može biti u rasponu od nekoliko stotina rubalja do nekoliko tisuća. Jeftin model je također pogodan za dom, a u sofistu može biti potrebna sofisticirana inačica. Ovdje su glavne značajke grijača:

 1. Mali uređaj za jednu šalicu isključivo za uklanjanje dlaka od šećera – jeftin, prikladan, "jede" malo struje. Izvrstan za domaćeg ili privatnog učitelja.
 2. Uređaj za dvije zdjele – obično salon i služi za simultano uklanjanje dlačica u različitim zonama. Na primjer, za bikini, odabrana je nježna tehnika koja zahtijeva određenu temperaturu, a za noge je krutiji – kako bi se uklonile čak i neprimjetne, tanke vlasi.
 3. Univerzalni uređaj omogućuje zagrijavanje različitih smjesa – za epilaciju šećera, za vosak, pa čak i za parafinsku terapiju. Takvi grijači imaju širi raspon temperature i vrlo su skupi.

Osim toga, troškovi i kvaliteta instrumenata vrlo su različiti, ovisno o zemlji proizvođača. Na primjer, SAD će biti prilično skupe, ali troše manje električne energije i gotovo se nikad ne prekidaju, a kineski su jeftini, ali nisu tako ekonomični i praktični.

Pri izboru grijalice za šećer u zrnu vrijedi obratiti pažnju na primjenu prije svega. To će uštedjeti novac i dovršiti zadatak.Općenito, takav uređaj je koristan dodatak za šokiranje u salonu iu kući, stoga, uz stalnu upotrebu ove metode uklanjanja dlaka, možete sigurno kupiti udobnu opremu.

Pogledajte videozapis: Kako prebaciti trofazni motor na monofaznu struju. Kako povezati tri faze

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: