Modni frizure za teen dječake: fotografije i opis tinejdžerskih frizura

Teen frizure za dječake. Kako biti moderan u 14, 15, 16 godina?

Slika: Frizure za teen dječake

Mladi – prijelazna faza između statusa bezbrižnog dječaka i odgovornog čovjeka. U toj dobi, adolescenti nastoje pokazati svoju individualnost u svemu: u načinu ponašanja, komunikaciji, izboru odjeće i, naravno, frizurama. Potonji bi trebao što više odgovara aktivnom razdoblju života dječaka. Razmotrite osnovna pravila za odabir frizure, kao i najsuvremenije varijacije 2017. godine. Modni frizeri za tinejdžere predstavljeni su impresivnom raznolikošću.

Preporuke stilisti

Kako se ne biste izgubili u izobilju izbora, trebali biste se osloniti na preporuke stručnjaka:

  1. skladnu kombinaciju s osobnošću tinejdžera;
  2. univerzalnost – frizura bi trebala biti prikladna za posjet školi, kao i za neformalne događaje;
  3. jednostavnost njege – malo je vjerojatno da će tinejdžer svaki dan željeli provoditi vrijeme na styling kose, tako da odaberete frizuru koja će samostalno zadržati oblik i strukturu;
  4. dajte prednost praktičnosti – asimetrične frizure i moderni šiške često mogu oštetiti dječakov vid i pada na oči.

Glavni kriterij odabira je sukladnost oblika lica i odabranog frizura. Za vlasnike okruglog lica, klasična kapa uklapa uredno uokvirivanje, čineći oblik više ovalnim.

Dugo lice ide dobro s ogromnim frizurama. Idealne mogućnosti su cezar i bob. Optimalna duljina kose u prosjeku. Za okruglo lice bi trebalo odabrati štit. Obratite pažnju na model s kosim šiške.

Dječaci s kvadratnim značajkama savjetuju se da se odluče za asimetrične modele koji stvaraju volumen na kruni. Ovalno lice je univerzalno, omogućujući vam da stvorite bilo koji frizura, najsloženiji i višestruki.

Frizure za kratku kosu

Trendovi frizure za tinejdžere s kratkim dlačicama s polovicom. Frizura stvara klasični izgled, ali ne treba dugoročno oblikovanje. Tradicionalno, frizer skraćuje kosu za 1-3 cm duž cijele duljine, nožice na hramovima mogu biti nešto duže. Halfbox nudi varijacije, oboje s praskom i bez njega.

Odlična opcija za kratke kovrče je kapa.Klasična frizura ostaje moderna 2016. zbog svoje svestranosti. Savršeno "sjedi" na gustu i tanku kosu, dobitna je mogućnost za ravnu i kovrčavu kosu. Kapica osigurava prisutnost izduženih kovrča na kruni, ali stražnja strana glave namjerno se skraćuje. Frizure su dopuštene, kao kod glatke prijelaze i s kontrastnim naglaskom.

Iroquois izgleda vrlo originalno i zamršeno, ali imajte na umu da frizura zahtijeva svakodnevno oblikovanje i njegu kako bi održao uredan izgled. Šišanje je prilično podebljano i izazovno. Da biste ga stvorili, morate brijati hramove, kosa prolazi traku na glavi – od početka čela do stražnjeg dijela glave.

Odabir kanadske frizure omogućit će tinejdžeru da ostane moderan 2016. godine. Frizura može skratiti okcipitalni i vremenski dio, ostavljajući izduženi prasak. Posebno impresivan kanadski izgled vlasnika kovrčave kose.

Novina u svijetu frizera je frizura "pod Fritzom". Ima mnogo sličnosti s klasičnom grahom, ali u ovom slučaju oba hramova su obrijana, a šiške su češljevene na stranu.

Fotografija: Teen Haircuts za dječake

Tinejdžerske frizure za sredovječnu kosu

Ponešto je teže brinuti se za prosječnu duljinu niti, međutim, predložene frizure izgledaju atraktivne i estetski ugodne. Trenutačni nacrt ove godine predstavlja tradicionalni trg, poznat po svojoj svestranosti i stvaranju kontinuiranog stila. U prioritetu su modeli izvršeni kaskadom, i kao frizure s jednakim rubovima. Prisutnost šiške prepuštena je diskreciji tinejdžera.

Bob je prikladan za ovalno lice, omogućujući vam da prepoznate pravu osobinu i jagodice. Model omogućuje brijanje ili kratko rezanje okcipitalnih i vremenskih dijelova, ali krunica ima izdužene kovrče.

Popularna ove godine bit će grunge frizura – višeslojni model koji stvara malo neuredan i polagan izgled. Nedostatak šišanja je potreba za redovitom brigom uz upotrebu pjene ili gela.

Fotografija: Frizura za teen dječake

Postupci frizure imaju neujednačenu strukturu, koja izgleda osobito povoljna za niti svijetle boje. Model treba oblikovati – šiške bi trebale biti usmjerene na jednu stranu, a preostala kosa naprijed.

Ne gubi važnost i elegantan Cezar.Svestranost šišanja daje prostor za stvaranje različitih stilova, čak i Iroquois su moguće. Prednost modela je njegova svestranost – Caesar se lako transformira od huligana do klasične kose.

Fotografija: Teen hairstyles za dječake

Varijante frizure za tinejdžere za duge brave

  • dugačak – kosa pada na ramena, može pasti još niže. Šišanje je prikladno za kovrčavu kosu;
  • dreadlocks – Podebljani način naglašavanja individualnosti, dreadlocks izgledaju dobro i u labavom obliku i prikupljeni u repu. Frizura se može povoljno upotpuniti šalom ili bandanom;
  • kaskada – izvodi se u nekoliko slojeva, trake se preklapaju po koracima i podvrgavaju se postupku podnošenja;
  • polovica – dio glave je obrijana pod živicom, a drugi ostaje dugom kosom s praskama. Podebljano i zamršeno verzija.

Haircuts za tinejdžere – to je cijela umjetnost, dopuštajući dopunu i naglašavanje slike dječaka. Kombinirajte modne trendove 2017. godine praktičnošću!

Slika: Frizure za teen dječake

Pogledajte videozapis: Moderne muške hairstyle za dječake 2018

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: