Frizura djevojka 1. rujna: kako staviti svoju kosu za odmor. Fotografije i videozapisi

Top 17 frizura za 1. rujna: kako stilirati kosu za odmor

Fotografija: Frizure za prvu rujnu

Početak akademske godine prethodi dugotrajna i temeljita priprema. Kupuju se školske potrepštine i uniforme. Ali u gnjavaži zaboravljanja o najvažnijem danu – prvi poziv. Uostalom, na svečanoj liniji morate izgledati pametno. Frizura za 1. rujna ne smije biti neugodna. Pazite da kosa nije previše zbijena i ne pada na lice. Glavna stvar je da je styling udoban za nekoliko sati, a zadržava svoj izvorni izgled, što je duže moguće.

Frizure za 1. rujna za djevojčice bilo koje dobi

Slika će biti nepotpuna ako ne mislite prije vaše kose. Naravno, možete odabrati klasičnu opciju – dva napuhana konjska repa na stranama s bujnim bijelim lukovima. No, svaka djevojka, od prvog do jedanaestog razreda, želi se izdvojiti protiv općeg stanja.

17 stilova s ​​fotografijom

Razmotrite opcije za dugu i srednju kosu.

Frizura 1

Slika 1: Stiliranje opcije 1-11 klasa

Prikupite dvije bočne trake odostraga i uvezujte ih u lagani zupčanik. Mora se prolaziti kroz vrh, tako da se "Malvinka" iskrivilo. Onda uzmi još dva niti na stranu, zategnite ih i vezati ih s leđa.Od kosa ostati dolje i vezati dvije pletenice ih podkoly ispod uvijene pletenice u polukrugu. Frizura će tender, uredan, sladak i volumen.

Frizura 2 …

Foto 2: Frizura djevojka duge kose

Pletenica dvije nestandardne „klasića” – od dna do vrha. Ostaviti dovoljno vrhovima kose u obliku dva od njih bujnom i nemarnim „kolač”. Vrhovi vlasi moraju biti lako pasti uzduž glave do samih ramena.

frizura 3

Slika 3: Kosa 1. rujna

Velik izbor za prvog poziva – luk napravljen od kose. Od sredine čela zasebnom cjedilu i povezati ga s tankim gumicama svakih par centimetara, postepeno dodajući kosu. Strana će „pratiti” koja vodi do baze sastav kose – Bantu. Skupi kosu u visoki rep, podijelite ih na pola, ostavljajući sredinu tanke niti. Raširila kosu na pramcu i obkrutite. Sigurna kosa pomoći studs.

4 frizura

Foto: Frizura za djevojčice 1 klase s lukom

Ako vaš kćeri duge, lijepe kose, vijak ih u curlingu. A to niti ne pada na lice, sa svake strane pletenice dvije klasića i dovesti ih samo na vratu, gdje su konsolidirali elegantan luk, a onda niti će se povuku valove preko ramena i leđa.

frizura 5

slika 5

Nemojte zijevati usko "spikelet", koji započinje na dnu glave i uklapa se s jedne strane. Možete nositi prekrasan okvir na glavi.

Slika 6

Frizura 6

Na labavom obliku kose iz pletenice izvorne "Malvinke". Vijke vijke s obje strane, a iza nje se formira volumetrijski pramac iz niti. Linije koje ostanu, vjetar na kovrčavom željezo.

Slika 7

Frizura 7

Prikupite rep na stražnjoj strani glave. Podijelivši ih na pola, ostavite malu kosu na pletenicu usred piskavice, koja će dijeliti trake na pramcu i popraviti ga. Podijelite kosu podijelite u dvije velike uvijene kovrče.

Frizura 8

Slika 8: Frizerski styling za djevojke 1. rujna

Počnite od čela da tkaju voluminoznu, bezbrižnu pletenicu u smjeru krune. Zatim skupite kosu u rep. Odvojite žicu kako biste iz njega izvadili pizdun. Uz to, omotajte kosu i popravite ga u trodimenzionalni paket. Iza kosa može se ukrašiti vrpcom u obliku pramca.

Zanima vas: Frizure za školu: 25 fotografija

Frizura 9

Slika 9

Prikupite kosu visoko na vrhu i oblikujte u obliku ljuske. Oslobodite nekoliko niti iz paketa kako biste zamotali ljusku i osigurali je. Jednostavno i diskretno rješenje za 1. rujna.

Frizura 10

Slika 10

Započnite tkanje vrčeva iz stražnjeg dijela glave, od samog vrata. Donesite tkanje na vrh dlake i oblikujte rep. Iz nje napravi pola hrpa i podijeli je na pola. Crijep koji ostaje ispod drži se između polovica grede i dijeli ga u uredan luk, a također povezuje čitav sastav. Takva frizura izgleda sjajno s obje šiške i bez.

Frizura 11

Slika 11: Pigtails

Započnite dva paralelna pletiva spikeleta s desne na lijevu uhu. Polovina kose ostavlja u obliku repa, pričvršćuje ga s lijepim kose za kosu.

Frizura 12

S lijeve i desne strane počnite tkati dvije pletenice. Ponovite istu stvar, ali samo ispod – bliže ušima. Na stražnjoj strani glave zavrnite gornje pletenice i vezajte ih na druga dva, formirajući lukove. Ispod kose padaju lijepe kovrče.

Frizura 13

Slika 13

Za frizuru u retro stilu, naprijed pažljivo glatka i laka kose. Obrazujte voluminozni i visok snop češljana kosa, omatajući ga iza širokog kose kose. Ukrasite lijepim rubom.

Frizura 14

Slika 14

Pletenica od dna prema gore i spike o zatiljku kose učinio, čini masu duga svjetla, što je malo naginjati na jednu stranu.

Varijacije za djevojčice (9-11 klasa)
Frizura 15

Slika 15

Pričvrstite kosu na velike ljuskice. Iz sredine čela, okrenite skapularni, volumetrijski spikelet. Na stražnjoj strani glave sa kraja niti čine neodgovornost.

Frizura 16

Slika 16

Vijka kosu na kovrčama. Iz sredine čela, izbaci vrlo veliki spikelet od samo nekoliko tkanja. Onda skupljajte kosu u niskom repu. Sakrij elastičnu traku omatajući je nizom kose.

Frizura 17

Slika 17

Na stranama glave izrađuju dva zrnca. Dalje, formirajte ponijevni rep i zamotajte ga s nizom kose za ukrašavanje i fiksaciju. Na stranama repa, također pletu tanke pigtaile, pričvršćujući njihove savjete elastičnim vrpcama.

Lunar kalendar za njegu kose u rujnu 2018 vidi na ovoj stranici – //moivolosy.com/kalendar-strizhek-sentyabr-2018/

Pogledajte videozapis

Pogledajte videozapis: 10 JEDNOSTAVNE I LIJEPE SUŠENJE

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: