Trimer za uklanjanje dlaka: značajke izbora

Trimer za uklanjanje dlaka: značajke izbora

Trimer za uklanjanje dlaka u nosu i ušima – moderni električni aparat koji brzo dobiva popularnost. Uobičajeni britva pomažu muškarcima da postignu glatkoću lica, ali neće pomoći da se riješe kose na teško dostupnim mjestima. Isto se odnosi i na ljubljenu žensku epilator. Zato su proizvođači kućanskih aparata počeli proizvoditi poseban uređaj s tankom mlaznicom, čime bi se ispravile bradu, obrve, brkove i uklonili dlačice u nosnicama i slušnom kanalu.

Stroj za brijanje kose u nosu i na uhu naziva se trimer. Njegova neophodnost objašnjava osobitosti nekih teško dostupnih područja (osobito na licu). „Štir” obrve, asimetrična mat brada i pramenovi kose, vire iz nosa, ne boje čovjeka. Takva slika može pokvariti prvi dojam osobe, ne ostavljajući šanse za daljnju rehabilitaciju. Postavljanje "marame" na lice s brijačem britva može obaviti samo profesionalni učitelj. Neiskusni muškarac spašava trimer kako bi uklonio kosu u nosu i ušima.

Zašto je trimer neophodan

Nema nezamjenjivih stvari.Međutim, nakon prve uporabe trimer, mnoge žene i muškarci su iznenađeni kako su se nosili s njom. Glavne prednosti uređaja su praktičnost i sigurnost.

Kosa unutar nosnica obavlja zaštitnu funkciju. Hairs prikuplja čestice prašine i infekcije, sprečavajući ih da uđu u dišne ​​puteve. Priroda ne pruža želju osobe da se riješi kose u nosu. Isušivanje dlačica s epilatorom ili pincetom pun je krvarenja. Krvne žile na nosnoj sluznici nalaze se blizu kože. Trimmer lagano rezanja kose, umjesto da ga izvadi iz folikula.

Trimer koriste ne samo muškarci. Moderna žena, navikla obratiti posebnu pažnju na njezin izgled, ne dopušta da se viška vegetacije pojavi na neželjenim mjestima. Trimer pomaže ispraviti oblik obrva, ukloniti dlake na licu, ukloniti kosu u intimnom području i pazuha.

Značajka uređaja

Neki ljudi zbunjuju trimer s epilatorom, s obzirom da oba automobila imaju ista svojstva. Trimer – uređaj za rezanje dlaka, a ne za depiliranje. Ovo je glavna razlika u uređaju.Epilaat je opremljen rotirajućim pincetama ili diskovima koji uklanjaju do 40 vlasi u sekundi. Uklanjanje osovine za kosu jamči dugotrajniji učinak, ali ne štiti od iritacije. Bol tijekom postupka, crvenilo i urastao dlačice često su posljedice bikinije depilacije.

Trimer radi malo drugačije – skida kosu bez dodirivanja osovine i folikula. Pomoću trimer možete ukrasti frizuru na glavi, bradu ili brkama. Korištenje stroja je apsolutno sigurno. Svi elementi za rezanje su skriveni pod posebnom površinom (metalna mreža). Time se sprječava da oštrica dodiruje tijelo, što je postupak potpuno sigurno.

Što se može učiniti s trimerom:

 • "držati" kratku šišanje;
 • formiraju posebnu vrstu brade;
 • obrezivanje i obrezivanje brkova;
 • eliminirajući "snopove" ušnih kanala;
 • ukloniti vegetaciju u nosnice;
 • obavljati intimne frizure (dizajn bikini);
 • ukloniti kosu u bikinijskom području i pazuha.

Vrste uređaja

Nema jasne klasifikacije trimerima prema njihovoj namjeni i funkciji, kao što svaki stroj za uklanjanje dlačica može nositi s različitim zadacima. Po vrsti upotrebe razlikuju se profesionalni i svestrani uređaji za rezanje.

 1. Stručni strojevi dizajnirani su za upotrebu obrtnika u salonima. Cijena takvih uređaja je znatno veća, proizvod se može kupiti samo u specijaliziranim prodavaonicama za frizere. Profesionalna trimer komplet uključuje jedan ili dva savjeta koji se koriste za određene zadatke. Proizvodne tvrtke: "MoserT-Cut", "Andis", "OsterPower +", "Babyliss" itd.
 2. Univerzalni rezači dizajnirani su za upotrebu u kući. Komplet sadrži do 10 mlaznica, što vam omogućuje rezanje, podešavanje oblika brade, uklanjanje dlaka u nosu. Univerzalni uređaji mogu se kupiti u popularnim supermarketima kućanskih aparata. Izdanje je uključivalo tvrtku "Phillips", "Rowenta", "Babyliss", "Braun", "Panasonic", "Remington" itd.

Trimer možete klasificirati na temelju spola:

 • muškarci (imaju stroži dizajn, mlaznice su dizajnirane za uklanjanje dlaka za kosu, brigu o bradi i spalionicama);
 • žene (izrađene u elegantnom stilu, komplet sadrži privitke za podešavanje obrva i rezanje bikinijskog područja, kozmetička torba za pohranu uređaja).

Podvrsta ženskih trupa je groomers. Značajka groomera je glava četkice za podešavanje linije obrva.Osim toga, proizvođači opremaju opremu osvijetljena. Oblaganje obrva nije jedina svrha uređaja. Grumers pomažu da se lagano riješi pištolja na licu (brkovi, antene i dlake na bradi), uklanjaju vegetaciju u bikinijskoj zoni.

Što tražiti kada kupujete

U bilo kojoj cjenovnoj kategoriji važno je odabrati "pobjednički" model uz povoljan omjer cijene i performansi. Prva stvar koju trebate odlučiti tko i što će koristiti trimer. Na temelju toga morate odabrati uređaj, obraćajući pažnju na sljedeće točke:

 1. Vrsta hrane. Postoji nekoliko opcija: iz mreže, od baterija za jednokratnu upotrebu, iz baterije. Najprikladnija je zadnja opcija. Prvo, duga žica neće visiti pred vašim očima tijekom tretmana lica. Drugo, napajanje struje ne manje od samog stroja. Ovo je nezgodno ako često putujete na poslovna putovanja.
 2. Ergonomija. Odaberite trimer koji je bolji u redovitoj trgovini, gdje se uređaj može držati u ruci. Trebao bi biti zadovoljan s težinom, kvalitetom plastike, mjestom gumba.
 3. Oštrice. Pa, ako je u uređaju za trimer postoje zamjenjive lopatice, iako većina proizvođača to ne brine.Pitajte prodavatelja koliko je skup međusobno zamjenjivih oštrica troškova za odabrani uređaj i koliko su uobičajeni.
 4. Mlaznica. Ako tražite uređaj za uklanjanje dlačica za uši nosa, obratite pozornost na prisutnost uskog konusnog oblika. Za formiranje brade i "održavanje" frizure su potrebne mlaznice-češljevi.
 5. Higijena. Mlaznice modernih uređaja su obložene srebrnim ionima kako bi se spriječio razvoj infekcija. Funkcija je korisna, iako povećava trošak.
 6. Očistite tijekom uporabe. Mnogi su neugodno da tijekom frizura komadi odrezane dlake pada na pod i lete po sobi. U nekim modelima postoji poseban vakuum (mini usisivač) koji sruši ukrašene čestice kose.

Top 5 rezača 2016

Analizirajući broj kupnji i recenzije u online trgovinama kućanskih aparata, možete odabrati najpopularnije modele rezača:

 1. "Philips" BT9290 / 15.
 2. "Remington" MB4010 E51.
 3. Rowenta TN2300.
 4. "Braun" PT5010.
 5. "Babyliss" E826E.

Nije uvijek visoka cijena opravdava kupnju. Jeftini modeli rade svoj posao bolje od profesionalnih uređaja. Ako prvi put kupujete trimer za kućnu upotrebu, razmislite o jeftinijim mogućnostima.

Pogledajte videozapis: Trimer za precizno uklanjanje dlake

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: