Trimmer za brijanje: što je to, mogućnosti muškaraca i žena, recenzije, vrste mlaznica, kako to radi, kako koristiti kod kuće

Trimer: značajke izbora i upotrebe uređaja

Dobro održavan izgled pozitivno se percipiraju od strane drugih, bez obzira na spol i dob. Glatka koža i oštra zavoja obrva u žena, uredna frizura, moderna brada i nedostatak suvišne dlake u muškaraca povećavaju samopouzdanje i pomažu u ugodnom dojmu u poslovnoj i osobnoj komunikaciji. Da biste organizirali tijelo, možete se obratiti salonu za uljepšavanje. Ali postoji još jedna mogućnost – da to učinite sami kod kuće. Danas se tehnički napredak konstantno stvara i nudi ljudima da pomognu kompaktnim i funkcionalnim uređajima, pomoću kojih možete poboljšati svoj izgled bez okretanja majstora. To uključuje trimer – mali uređaj koji pomaže da se riješite neželjenih dlačica ili ih stvorite u elegantne oblike i kosu.

Što je trimer?

Trimer je kompaktan tehnički uređaj koji sadrži rezni element za rezanje kose. Zbog male veličine, uskih privitaka i lakoće, ovaj uređaj vam omogućuje da uklonite ili obrezujte kosu u najosjetljivijim i najtežim dijelovima ljudskog tijela, na primjer, u području nosa ili bikinija.

Načelo rada trimer je vrlo jednostavna: električni motor uređaja omogućuje kretanje noževa koji rezaju vlasi. Sigurnosne oštrice su prekrivene metalnom mrežicom ili ugrađene u specijalni češalj koji štiti od izravnog dodirivanja kože. Posebne mlaznice omogućuju podešavanje duljine i oblika kose.

Ono što se razlikuje od kose za kosu

Trimer je kompaktan uređaj za uklanjanje vegetacije na bilo kojem dijelu tijela, a korištenje dodatnih dodataka omogućava obavljanje funkcija električnog britva ili depilacije.

Clipper je uređaj za rad s kosom na glavi, u rijetkim slučajevima na licu (brada i brkovi).

Trimer i aparat za kosu vrlo su slični izgledu i svrsi.

Glavna razlika između trimer i škare je razlika u veličini. Uređaj u prosjeku je 2 puta veći i teži od trimer. To ga čini funkcionalnijim, jer se lako nosi s kosom bilo koje duljine i ukočenosti. No, kompaktan i lagan trimer je mnogo praktičniji uzeti s vama na izlete i izlete.

Stroj je prikladniji za osnovne frizure, trimer – za konačnu styling frizuru.

Lakše se pobrinuti za mlaznice za trimer – one se jednostavno mogu prati vodom. Šiške za kosu trebaju redovito podmazivanje, inače počinju raditi još gore i izvlače kosu.

Trimer ima puno više značajki i korisnih funkcija od aparata za rezanje, ali je trošak veći.

Karakteristike uređaja

Da biste utvrdili koji trimer kupiti, morate proučiti osnovne značajke instrumenata.

Vrsta kretanja noževa

U skladu s vrstom kretanja nožica, kvačice za podrezivanje su podijeljene u tri vrste:

 • Rotary. To su najsnažniji uređaji (18-50 W) s mogućnošću stalnog kontinuiranog rada, pa se često koriste u profesionalnom okruženju frizera i stilista. Motor osigurava pomicanje krakova;
 • vibracija. Uređaji male snage (8-19 W), koji imaju ograničeno radno vrijeme (35-40 minuta). Pokreti noža također se zahvaćaju u prirodi, ali pružaju ih slabi elektromagnetski impulsi. Snaga motora može se podesiti;
 • Klatno. Vrsta trupa predstavljena na ruskom tržištu, koja se također koristi za njegu kućnih ljubimaca.Rasporediti prema vrsti horizontalnih škara i zahtijeva dodatne napore od korisnika (komprimirajte gumb za instrument dok se ne zaustavi).

Snaga instrumenata

Prema vrsti hrane postoje takvi tipovi kosilica:

 • uređaje na običnim akumulatorima. Prikladno je uzeti vas na cesti, jer za rad uređaja nema potrebe za pristup mreži. Snaga ovih trimerova je obično mala, a potrošnja baterije je značajna;
 • mrežni trimer. Budući da je takav uređaj uključen iz napajanja i neograničen u količini energije, često ima izvrsne performanse. Ali nedostaci su također prilično opipljivi: pričvršćivanje na električnu utičnicu i žicu koja sprječava manipulaciju uređajem;
 • trimer za baterije. Trajanje baterije je u prosjeku od 30 do 60 minuta, a ti se uređaji pune dulje vrijeme – 8-10 sati. Najčešće, korisnici ostaju povezani s izvorom napajanja preko noći. Međutim, neki vrhunski modeli imaju najnovije baterije, koji su u potpunosti napunjeni u samo dva sata, ali takvi uređaji su vrlo skupi;
 • kombinirani instrument.Može raditi i iz mreže i napunjene baterije, stoga kombinira prednosti obje vrste uređaja.

Materijal i širina noža

Potrebno je obratiti pažnju na noževe trimer, jer kvaliteta uređaja ovisi o kvaliteti materijala iz kojeg su izrađeni. Obično se koristi nehrđajući čelik, ali većina "naprednih" modela imaju keramičke ili titanske noževe. Trošak uređaja s takvim oštricama odmah se povećava nekoliko puta. Međuobavezna opcija su čelični noževi s dijamantnim ili titanskim premazom.

Najbolja opcija su oštrice od nehrđajućeg čelika s titanskim ili dijamantnim premazom.

Širina noževa također je važna, ali za željeni rezultat. Ako je od 37 do 47 mm, tada pomoću ovog trimer možete stvoriti puni rez. Ako je oštrica uska – od 3 do 25 mm, ti su uređaji dizajnirani za rezanje dlake u nos, uši, bikini ili na hramovima, kao i za modeliranje brade i brkova.

Model s funkcijom vakuumskog usisavanja rezanih dlačica vrlo je prikladan za uporabu – pomaže u uštedi vremena čišćenja nakon rezanja.Otpad se usisava u posebnu posudu koja je dovoljna da se istresi.

Ostale značajke

Čak i kad kupujete trimer, morate obratiti pažnju na sljedeće karakteristike koje čine njezinu upotrebu jednostavnijom i udobnijom:

 • ergonomija i težina uređaja – trebalo bi biti lagano i udobno ležati u ruci. Dobro je ako se tijelo ukloni gumom ili posebnom plastikom kako bi se spriječilo klizanje;
 • pozadinsko osvjetljenje, što će vam pomoći da stvorite savršenu konturu i ne izgubite jednu kosu;
 • prikladan smještaj gumba za instrument;
 • dodatna funkcija glodanja;
 • indikator napunjenosti baterije;
 • funkcija mokrog brijanja;
 • sve vrste mlaznica koje čine uređaj svestran;
 • poseban slučaj ili stalak za pohranjivanje trimer i pribora, uključujući četku za čišćenje oštrica, koja se koristi za izgubiti u najnepovoljnijem trenutku.

Zahvaljujući posebnom stalku, pribor za uređaje uvijek će biti pri ruci i nikad se neće izgubiti.

Značajke muških i ženskih uređaja

U trimeru postoje specijalizirani uređaji za muškarce i žene. Muškarci se ponajprije nude prerađivačima za bradu i brkove, a žene – za zonu bikinija. Dodatni privici čine oba ova uređaja još svestranijima.

Trimeri za muškarce

Muškarci su obično izrađeni u strogom stilu, diskretnim bojama i oblicima. Najpopularnije funkcije su rezanje brade i uklanjanje vidljive kose u nosu i ušima.

Uređaji za rezanje čekinja dopuštaju muškarcima ne samo da skraćuju kosu i oblikuju bradu nego čak i razrjeđuju. To će pomoći posebnim mlaznicama, omogućujući vam prilagodbu visine i dužine kriške. Neki modeli imaju moderni laserski vođeni sustav koji stvara konturu zraka i time pomaže simulirati bradu. Takvi uređaji mogu se koristiti i za presvlačenje u području hrama ili stražnjeg dijela glave.

Philips ima noviji laserski trimer s laserom koji vam omogućuje da dobijete savršene linije prilikom modeliranja brade i brkova složenih oblika. Sudeći prema povratnim informacijama korisnika, opcija je vrlo prikladna i vrijedna novca.

Što se tiče rezanja dlaka u nosu i ušima, potrebno je oprez i preciznost.Korištenje škare u ovim teško dostupnim područjima, osobito u blizini sluznice, može dovesti do ozljeda. Uobičajeno je koristiti posebne rezače koji imaju malu, usku glavu i okretne kružne mlaznice. Nakon što je naučila kako pravilno koristiti takav uređaj, pažljivo, bezbolno i brzo će biti moguće provesti postupak.

Ugrađeni laser pomaže vam da jednostavno simulirajte potrebnu konturu

Trimeri za žene

Ženski uređaji sadrže više mlaznica, od muškaraca, i razlikuju se po atraktivnom dizajnu. Oni su karakterizirani minijaturnim veličinama, elegantnim glatkim obrisima i svijetlim bojama. Obično se pretpostavlja da će prekomjerna vegetacija biti uklonjena u zonama bikinija, pazuha i obrva. Kit za trimere često uključuje posebne privitke za ta područja, kao i pilinga za depiliranje i alate za ljuštenje. Može se dodati matrice za intimne frizure.

Trimeri omogućuju ženama da samostalno i pravovremeno prilagode oblik obrva, uklone suvišnu kosu u nosu i ispod pazuha te se bave modeliranjem dlačica u bikinijskom području.Uređaj mora biti u mogućnosti da rade točno i sigurno, jer ženske koža je osjetljivija i osjetljivija od muškaraca, a može odgovoriti na iritacije čak i na minimalan utjecaj.

Trimer za fer seks kreiraju proizvođači uzimajući u obzir te čimbenike i posebno su osjetljivi. Osim toga, liječnici ne preporučuju brijanje ili depilacija intimnih mjesta, jer to može pogoršati zdravlje ženskog urogenitalnog sustava. To je rezanje kose do određene duljine je najviše bezopasna, s gledišta medicine, opcija.

Ženske rešetke su kompaktne veličine i atraktivne u dizajnu.

Univerzalni uređaji

Postoje i profesionalni univerzalni rezači s velikim brojem mlaznica. Muškarci i žene, kao i profesionalni majstori u kozmetičkim salonima mogu koristiti takav uređaj za gotovo sve mogućnosti za uklanjanje i modeliranje dlačica na tijelu. Međutim, univerzalni trimerovi su prilično skupi i često rade samo iz mreže, jer su dizajnirani za dnevne radne sate. Dakle, njihovo kupovanje za periodičnu uporabu u kućanstvu je nepraktično. Tradicionalni uređaji za kućanstvo ne samo da su jeftiniji nego i jednostavniji za korištenje, a njihov izbor je toliko raznolik da je lako pronaći optimalni uređaj za rješavanje vaših pojedinačnih problema.

Univerzalni uređaj češće koriste profesionalci u salonima za uljepšavanje.

Odabir trimer ovisno o namjeni uporabe

Prije nego što kupite trimer, morate odlučiti o svojim zadacima – za koje će se uređaj najčešće koristiti. Zatim možete početi tražiti model za kvalitetan rad s određenim područjem tijela (na primjer, modeliranje brade i brkova) i upotrijebiti dodatne savjete kao korisni bonus. Postoje neke nijanse odabira trimer za različite svrhe.

Modeliranje brade i brkova

Prilikom odabira trimer za simulaciju bradu i brkove, prvo je potrebno obratiti pozornost na prisutnost podešavanja duljine i visine čekinja. Na ovim je parametrima moguće da izvedbe različitih slika ovise, na primjer, trodnevni efekt koji je danas moderan. Zamjenjive mlaznice nisu najbolja rješenja jer stvaraju poteškoće u odabiru određene duljine i ne dopuštaju ravnomjerno odrezivanje svih dlačica.

Dobar trimer ima funkciju podešavanja duljine produžavajući noževe, jer za to postoji funkcija prebacivanja na stroju. Veličina može varirati od 0,5 do 10 mm u koracima od 0,5 mm. U tom slučaju, pokazivač može prikazati odabrane brojeve na kućištu instrumenta.

Poseban kotač omogućuje namještanje duljine noževa koje se mogu uvući

Nemojte podcjenjivati ​​kvalitetu metala za noževe trimerova. Ovisi o tome koliko dugo će uređaj trajati i koliko će dobro obavljati svoje funkcije:

 • obični čelik – jeftina verzija gospodarstva – suočava se s pojavom hrđe i brze razaranje lopatica;
 • Nehrđajući čelik ima puno bolje osobine, osobito ako je obložen titanom ili dijamantom. Titanska prevlaka smatra se hipoalergenskim i prikladna čak i za djecu. Dijamantni ili ugljični premazi daju metalnu dodatnu krutost i osiguravaju savršeni rez;
 • keramika je dobar izbor, materijal se ne zagrijava i služi dugo, ali takve lopatice su vrlo skupo;
 • Noževi od nehrđajućeg čelika s posebnim premazom optimalni su u odnosu na omjer cijene i kvalitete.

Noževi s titanskim premazom štite od alergija i iritacija

Ne smijemo zaboraviti na nemogućnost izoštravanja noževa trimeru, jer njihova zamjena često košta toliko da je profitabilnije dobiti novi uređaj. Stoga je bolje odabrati trimer sa samo oštrenjem ili s promijenjenim kutom oštrih lopatica. Dugo vremena ne trebaju zamjenu.

Od dodatnih značajki, vakuumski sustav za apsorpciju smeća, kombinirani napajanje (mreža + baterija) i mogućnost mokrog brijanja dodaju najviše praktičnost za upotrebu. Čekinje rastu na licu, a sva iritacija će biti vidljiva drugima, a gel za brijanje će se vlaži i dalje štiti kožu.

Rezanje kose

Za frizure često koristite poseban uređaj dizajniran posebno za tu svrhu. Ali trimer može pomoći i ovdje. Činjenica je da je škarica veća i teža, nezgodno je nositi s vama, a trimer je vrlo prikladan za putovanja i putovanja zbog svoje lakoće i kompaktnosti. Međutim, mogućnosti trimer su ograničene: ne može rezati vrlo dugu i tvrdu kosu, tako da se ne koristi za glavnu frizuru, već za modeliranje pojedinih dijelova frizure – najčešće su hramovi ili stražnja strana glave.

Trimer se obično koristi za oblikovanje linije hramova i zatiljka

Čak i uz pomoć trimer napraviti neobične frizure i dizajna kose. To je moguće zbog prisutnosti minimalnog koraka za rezanje dlaka (od 0,5 mm). Osim toga, neki modeli imaju brijač glavu, što vam omogućuje da rezati dlake na korijenu, ako je potrebno. Kao rezultat toga, možete stvoriti trendovski i kreativnu sliku za mlade ljude koji žele isticati se iz mnoštva.

Trimer pomaže stvoriti umjetničko djelo na glavi.

Odabir trimer za rezanje i styling kosu na glavi, kao i pri odabiru uređaja za čekinje, potrebno je obratiti pozornost na sljedeće karakteristike:

 • metal od kojeg se izrađuju lopatice;
 • dostupnost samoljepljivih noževa i svjetala za rad u slabom osvjetljenju;
 • prisutnost velikog broja različitih mlaznica, omogućujući vam da po vlastitom nahođenju promijenite duljinu rezanja kose, ako ovaj model nema podesivi sustav oštrice;
 • vrsta opskrbe. Punjač baterija s mogućnošću brzog punjenja je bolji od mrežnog napajanja, jer će biti korisno na cesti i putovanju;
 • ergonomija uređaja: ako osoba presijeca svoj viski ili vlastiti šiljak pomoću zrcala, tada bilo koji višak pokreta može pokvariti rezultat. Trimer bi trebao ležati udobno u ruci, ne skliznuti i dopustiti pristup do teško dostupnih mjesta.

Korekcija obrva

Trimer obrva postoji kao samostalni uređaj i privitci uobičajenom trimeru. Izvana izgleda kao olovka s oštricom, zatvorena kapica na kraju. Duguljasti oblik i mala širina uređaja čini ga prikladnim za uporabu i može ukloniti višak vegetacije iz područja obrva i prilagoditi debljinu i konture obrva. Najčešće su takvi uređaji namijenjeni ženama, a za muškarce je osigurana poseban prilog, opremljen trimerom za bradicu, nos i uši.

Trimer će pomoći u kreiranju atraktivne linije obrva za žene i muškarce.

Sve prethodne preporuke o metalu i funkcionalnosti reznog elementa trimeru se u potpunosti odnose na uređaje za obrve. Međutim, moramo pokušati pronaći model koji će voditi brigu o osjetljivoj koži lica, bez štipanja i rezanja.Da biste razumjeli koji će se uređaji bezbolno nositi s tim zadatkom, morate pažljivo proučiti povratne informacije od korisnika koji su već kupili i upotrebljavaju te modele.

Uklanjanje dlačica iz nosa i ušiju

Trimer za nos i uši je kompaktan uređaj dizajniran za rezanje vidljive kose na tim područjima. Takva vegetacija daje dojam da je neuredan i neuredan, tako da ljudi koji pažljivo nadgledaju svoj izgled pokušavaju se riješiti redovito.

Izvana, trimer izgleda poput debele zaobljene ručke s izduženim, uskim nozima koji sadrže oštricu. Kljun može biti ravno u odnosu na os uređaja i može se nalaziti pod kutom. Ovaj se nagib smatra korisnijom.

Trimer za nos i uši sličan je debeloj ručki s oštricom na kraju

Načelo rada ove vrste trimer razlikuje se od svih prethodnih, jer je ovdje da se oštrice okreću u krugu i rezaju dlake koje su padale u rupe na glavi uređaja. Kružna rotacija je prikladna samo za uklanjanje dlaka u nosnoj šupljini i ušima. U nekim modelima, lopatice se postavljaju na bočnu površinu dugačkog i tankog kraja uređaja te se kreću vodoravno.Takvi uređaji mogu se koristiti i za druge svrhe – brkanje, brisanje obrva. Preporuke koje se odnose na lopatice su jednake: od nehrđajućeg čelika s dodatnim premazom koji poboljšava svojstva materijala.

Radna glava uređaja može biti stacionarna ili izmjenjiva. Izmjenjiva glava olakšava mijenjanje nejasnih lopatica. Stacionarno često uključuje zamjenu cijelog uređaja, tj. Takav trimer će poslužiti samo do gubitka oštrine noževa.

Ergonomski uređaj je važan, jer će ga trebati pažljivo postaviti i raditi na ranjivim i nježnim područjima tijela (nosa i ušiju). Što se tiče oblika, svatko će to učiniti, sve dok se udobno uklapa u vašu ruku i ne sklizne. Kada kupujete trimer za nos i uši, neophodno je provjeriti kako se nalazi u ruci i koliko je lako manipulirati njome.

Ispravljanje bikinijskog područja

Bikini trimer namijenjen je prvenstveno ženama. Određuje duljinu pokrivača kose koja raste u bikinijskom području. Čak i ako izrezete kosu gotovo pod korijenom, tako da oni uopće nisu vidljivi, uskoro će se ponovno vratiti jer trimer skraćuje vlasi,umjesto da ih povuče kao epilator.

Bikini trimer omogućuje vam stvaranje urednih i estetskih frizura u intimnim mjestima

Instrumenti za područje bikini mogu imati i široke (25-30 mm) lopatice koje omogućuju brzu obradu velikih površina kože, kao i uske (do 25 mm) koje se koriste za izradu uzoraka i uzoraka. Stoga, pri odabiru bikinijskog trimera, morate odlučiti koja će od tih funkcija biti korisnija. Međutim, postoje univerzalni modeli s dodatnim uskim mlaznicama ne samo za styling frizure, nego i za liječenje nosa ili obrva.

Glavni uvjet za trimer je odsutnost iritacije nakon upotrebe, tj. Maksimalna briga za kožu. Osim toga, dobro je ako uređaj ima bateriju i duže vrijeme ima napunjenost, jer kad se isprazni, počinje raditi i izvući vlasi umjesto da ih odsiječe. Još jedna važna prednost je mogućnost mokrog brijanja koja vam omogućuje korištenje uređaja u tušu i posebnim alatima.

Zamjenjive mlaznice

Mnogi modeli rezača opremljeni su mlaznicama za povećanje svestranosti uređaja:

 • britva – da se potpuno riješi dlačica koje trimer nije mogao podnijeti;
 • za obrve – za uklanjanje mrlja pojedinačnih vlasi i korekciju obrva.
 • za nos i uši – za uklanjanje dlaka u nosu i ušima;
 • epilator – mali broj pokretnih pinceta omogućuje uklanjanje dlačica iz korijena;
 • češalj – regulira duljinu rezane kose;
 • piling – ukloniti grubu kožu laktova i stopala;
 • detaljan trimer za precizno rezanje. Uska mlaznica za registraciju jasnih granica hramova, brade ili bikinija.

Većina rezača opremljena su dodatnim prilozima za različite manipulacije.

Kako koristiti trimer

Promatranjem jednostavnih pravila za korištenje trimer, možete izvesti različite frizerske postupke koristeći ga kod kuće.

Obrezuje se brada i brkovi

Frizura za brade sastoji se od dvije faze:

 • skraćivanje dlake na određenu dužinu;
 • dizajn konture brade.

Kosa prije rezanja treba oprati šamponom i češaljima od ušiju do brade. Na trimeru trebate odabrati željenu duljinu ili instalirati češalj za rezanje, a bolje je odabrati veličinu margine od nekoliko milimetara. Najkraća čekinja dobiva se pomoću trimer bez mlaznica.

Zatim nastavite izravno na dizajn brade i brkove:

 1. Postupak započinje s područja obraza. Trimer treba glatko kretati uz rast kose: strogo od hrama do brade. Da biste postigli maksimalnu simetriju, morate oboriti svaku stranu zauzvrat.
 2. Slično, za obradu područja ispod nosa, glatke pokrete se kreću do ugla usana, a zatim do brade.
 3. Na kraju morate smanjiti liniju rasta kose. Kako bi linije bile jasne, koristi se samo oštrica, rezanje dlačica prema njihovom rastu. Glatki prijelaz može se postići pomoću mlaznice za kratku frizuru.
 4. Da biste skratili dugu bradicu i dali mu uredan izgled, morate početi brijanje s mlaznicom znatne duljine, prolazeći ga preko cijele brade protiv rasta kose (odozdo prema gore). Ako želite smanjiti duljinu brade, mlaznicu možete mijenjati na kraći.
 5. Nakon što ste dobili bradu željene dužine, morate ići na brijanje vrata. To je učinjeno pomoću najkraće mlaznice i pri maloj brzini. Ogledalo će vam pomoći u kontroli čistoće brijanja.
 6. Da biste potpuno uklonili brkove i druge vlasi oko usana, morate se osmjehnuti zatvorenim ustima i prošetati rastegnutom kožom s trimerom uz gornju usnicu.

Najteže područje za brijanje je područje oko usana i obraz.Da ne biste bili u zabludi s obrascem, možete ga privući unaprijed kozmetičkom olovkom.

Potrebno je provesti postupak u dobrom svjetlu i ispred ogledala za kontrolu procesa brijanja. Neprihvatljivo je koristiti jedan uređaj za nekoliko ljudi, jer se brojni mikroba iz nosa i ušiju lako prenose s jedne na drugu. Trimer mora biti uređaj za osobnu uporabu.

Ako imate curenje nosa, alergijske reakcije, kao i tendenciju krvarenja iz nosa, ne možete koristiti trimer za uklanjanje dlaka iz nosa.

Kosa će početi rasti u 3-5 dana, ovisno o individualnim osobinama osobe. No, budući da je obrezivanje siguran i bezbolan postupak, može se ponoviti u bilo kojem trenutku kada takva želja proizlazi.

Oblikovanje obrva

Obrve trebaju redovitu i točnu korekciju konture. Trimer može lako pomoći u ovom slučaju, jer pomoću svoje pomoći možete stvoriti željeni oblik obrva ili jednostavno skratiti dlake.

Za udoban i učinkovit postupak ispravljanja obrva potreban vam je alat:

 • trimer za obrve ili posebna mlaznica;
 • Pincete za uklanjanje dlačica koje trimer može preskočiti;
 • četka za obrve – dlačice treba pažljivo češljati;
 • olovka za crtanje obrisa obrva;
 • dobro zrcalo, po mogućnosti s povećalom.

Sama frizura će se sastojati od sljedećih koraka:

 1. Pripremite trimer (namjestite željenu duljinu ili mlaznicu).
 2. Brusite obrve najprije, a zatim dolje i lagano obrezujte dlake koje idu preko ruba kose.
 3. Prosijite obrve u njihovom prirodnom smjeru i obrišite dlake koje krše jasnoću granica.

Postupak korekcije obrva izgledat će ovako:

 1. Skica s kozmetičkom olovkom crtanjem željenog oblika.
 2. Lagano povucite kožu i lagano obrišite višak kose prema rastu kose (od vanjskog ruba do unutarnjeg).
 3. Uklonite rezne dlake s obrva četkom i procijenite rezultat. Ako je potrebno, ponovite postupak.
 4. Nanesite kremu na tretirana područja lica.

Da biste ispravili oblik obrva, trebate držati trimer uz konturu označenu s kozmetičkom olovkom.

Bikini područje frizura

Najpopularniji tretman za žene je podrezivanje bikinija.To je lako objasniti jer trimer, za razliku od britva i epilaata, ne ozlijedi kožu. Sudeći prema pregledima, žene koje su pokušale sve poznate metode za uklanjanje viška vegetacije, tvrde da trimer radi najbolje od svega.

Kosa s područja bikini treba ukloniti samo na čistoj koži, a ako se prethodno zagrijanu u toploj vodi, brijanje će biti još ugodnije.

Bikini područje se tretira na sljedeći način:

 1. Odabrano područje kože podmazuje se pjenom za brijanje, sapunom ili pravilnom krema.
 2. Prilikom brijanja trimer krećite strogo prema rastu kose. Koža bi trebala biti lagano rastegnuta, tako da će se vlasi povećati, a postupak će biti učinkovitiji.
 3. Prvo iskustvo bolje je postaviti prosječnu ili minimalnu brzinu kako bi se navikli na uređaj.
 4. Ne bi trebalo biti napora, prvi put postupak može biti dug, ali s vremenom će postati lako i brzo.
 5. Nakon postupka, kožu treba liječiti posebnim sredstvom za brijanje ili krema za bebe.

Da bi se održao učinak glatke kože, postupak uklanjanja dlačica u ovoj zoni trebao bi se ponoviti svaka 2-3 dana.

Bikini-trimer ne smije se dati drugim ljudima, a ne preporučuje se upotreba tuđeg uređaja jer prijeti da će prenijeti jedni druge neugodne bolesti. Potrebno je zapamtiti da je uređaj za brijanje zone bikini strogo individualna stvar.

Koristeći uske mlaznice za trimer, ne samo da možete skratiti kosu u bikinijskom području, već također stvoriti lijepe slike s kose.

Frizure u bikinijskom prostoru izgledaju estetski i kreativno.

Recenzije

Trimmer je kupio svog muža za dar. Vrlo dugo. Htio sam mu da bude jednostavan za korištenje, nije prevelik, itd. Moj muž nikada nije volio strojeve i uvijek je koristio škare i trimer. Od njih nema iritacije i ne trebaju nikakve dodatne alate za brijanje (koža i tako dalje). Izbor je zaustavljen na modelu Remington MB4120. Recenzije na mnogim web-lokacijama bile su izvrsne i odlučio sam ih preuzeti. Budući da se tvrtka Remington uspostavila kao visoko kvalitetna i pristupačna, trimer ima samo jednu mlaznicu koja se može podesiti od 0.4 mm do 1.8 mm. Bez mlaznice gotovo ispod 0. Radi na dvije AAA baterije. Iz mreže nema mogućnosti, samo bateriju / baterije. Dobro se nosi sa svojim zadatkom, ne trza kosu, ne pušta, prolazi kvalitetno i bezbolno :)

MarinaK93

Dobro poslijepodne, danas ćemo se dotaknuti epilacije. Philipsov trimmer mi je dao suprug za moj rođendan. U početku nisam shvaćao zašto mi je potrebna ta čudesna tehnologija, ali kad sam se upoznala s njim cijenim ga drago. Dakle, kako izgleda trimer, zapravo, to je stroj za šišanje, ali ne kosa na glavi, već uklanjanje viška vegetacije vrlo osjetljive lokacije (bikini zone). Trimer ima dva načina rada: 1. Uklanjanje dlačica s ostatkom od oko 0.5 milimetara i 2. Uklanjanje dlačica (ako koristite mlaznicu) s ostatkom od pet milimetara, kosa je potpuno uklonjena bez napora, trimer se ne može rezati pa je idealna za duboko uklanjanje dlaka. Još jedan plus ove metode je da to uopće ne uzrokuje bol, jedino negativno je da nećete postići apsolutnu glatkoću ovom metodom epilacije. Općenito, preporučuje se ovaj proizvod.

Malya_91

Prednosti: brzo i jednostavno uklanjanje, zajedno s mnogim mlaznicama, visokokvalitetna montaža, jednostavno prilagodba, mogu se prati u vodi, oštrice s oštricama, dobre i kvalitetne škare.

Nedostaci: dugo punjenje, ne radi iz mreže, već samo iz baterije, nema indikatora baterije.

Iskustvo upotrebe: mjesec ili više

Postoje različiti rezači.Postoje rezači za rezanje brade ili frizure. Postoje rezači za rezanje nosa. I tu su univerzalni rezači koji imaju zamjenjive mlaznice za rezanje u bilo kojem dijelu tijela. Tražio sam i našao takav trimer – Philips QG3335, volio sam ga po relativno povoljnoj cijeni, uz veliki broj savjeta i moje marke. Pa ipak, Philips je čvrsta robna marka, a otvoreni otpad neće proizvoditi. Pa, što reći, unatoč vanjskoj krhkosti mlaznica i dizajnu, sve što je na trimeru dobro funkcionira, a plastična je kvaliteta. uklanjaju se i stavljaju, noževi mlaznica su samo oštri, mlaznice se mogu isprati vodom. Trimer se uredno smanjuje, ne trzanje i ne zaglavi, a sve bi bilo u redu, ali postoje nedostaci: dugotrajna napunjenost! Nema indikatora razine napunjenosti! Stoga nije jasno koliko će više punjenja biti dovoljno. Nema mogućnosti izravnog rada s mreže. Tek nakon punjenja, međutim, često ne koristim trimer, a to nije veliki problem. Općenito, ako vam je potrebna jeftina kvalitetna univerzalna trimer, preporučujem!

sasha2015

Već dugo promatram s bradom, u početku bih imao

Pogledajte videozapis: M05 – Ispitivanje KONDENZATORA

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: