Kako brijati bradu s trimerom: pravila korištenja, odabir uređaja

Trimer: značajke uređaja, odabir modela

Trimer je električni aparat dizajniran za brigu o vegetaciji na licu i tijelu, zajedno s podesivim kose za kosu i napajanje mrežom i baterijom.

O tome kako brijati bradu s trimerom, razlika između električnog aparata za brijanje i pregled popularnih modela svjetskih marki pročitajte u ovom članku.

Obilježja proizvoda

Trimer je često zbunjeni s jedrenjaka, mada oprema izgleda drugačije: masivni i teški stroj kompaktan, jednostavan podrezivanje.

funkcionalna

Mogu li brijati s trimerom?

Uređaj ima ograničene značajke funkcija. Ovaj uski namjene uređaj, pogodan radije za modeliranje, a stroj je višenamjenski te je opremljen sa skupom mlaznica za uklanjanje duge, grube dlake.

Uređaj nije namijenjen za rezanje dugu kosu, ali je korisno ako podrezivanje brkova ili čistiti uši i nos neželjene vegetacije. Profesionalni modeli kombiniraju funkcije električnih britva i naprava, a koriste ih profesionalci koji stvaraju dizajne za frizure i crteže.

Operacija i energetska učinkovitost

Složenost brige o uređajima je drugačija. Trimer je manje uznemirujući i lakši za rukovanje. Na kraju zamjenjiva sapnica je dovoljno za čišćenje i ispiranje tekućom vodom. Stroj za brijanje je više kapriciozan: osobito, uređaj treba redovito rastavljati i podmazivati.

Oba uređaja funkcioniraju iz stacionarnog i autonomnog izvora napajanja. Kada je spojen na bateriju, manje snažan trimer je prikladniji jer zahtijeva manje energije i traje duže.

cijena

Usporedite cijene trimera i strojeva za brijanje je besmisleno – širenje cijene za neke modele je velik i ovisi o kvaliteti proizvoda, brand, mogućnosti, itd Ali u cjelini, sumirajući podatke, možemo zaključiti da je trimer. – skuplji, u neposrednoj blizini profesionalni instrumenti instrumenta.

Uvjeti korištenja

Kako koristiti trimer?

Model se stječe – ostaje naučiti kako brijati. Prvo, odlučite o obliku i veličini brade.

Brehya brada trimer, slijedite niz pravila:

 1. Držite uređaj pod određenim kutom.
 2. Pratite glatkoću i izbjegavajte iznenadne kretnje.
 3. Obrijte bradu iz uha, krećući se u jednom smjeru.
Važno! Trimer nije namijenjen za brijanje vrata. Koristite aparat u namjeravanu svrhu, brijanje vrata s sigurnim strojem.

Zahtjevi za skrb

Kako biste zadržali bradu u prihvatljivom stanju, operite ga svaki dan. Pomoću trimer, očistite i isperite mlaznice u vodi, napunite praznu bateriju.

Pravila odabira

Trimer – višenamjenski alat za njegu kose lica i uklanjanje dlaka ušiju i nosa.

Modeli se razlikuju:

 • imenovanje;
 • metoda punjenja;
 • pouzdanost i moć;
 • materijal izrade;
 • funkcionalne sposobnosti;
 • metode prilagodbe;
 • oprema;
 • zaštitni znak.

Uređaji za njegu vegetacije lica su posebni uređaji opremljeni uskim nožem i zubima. Proizvodi su opremljeni dodatnim mlaznicama, čime je objekt brige odgovarajući oblik i oblik.

 1. Trimer za uklanjanje dlaka u nosu i ušima – kompaktni uređaj opremljen vertikalnom glavom za rezanje. Set također uključuje dodatne alate za njegu obrva i brkova.
 2. Trimeri za tijelo koriste se za uklanjanje vegetacije na području leđa, prsa i intimnog područja.
 3. Trimer za zonu bikini – alat koji se koristi u profesionalnim aktivnostima, posebice prilikom izrade izvornih, intimnih crteža.

Trimer za napajanje i punjenje

Po vrsti modela napajanja i punjenja podijeljeni su na:

 1. Powered by stacionarni izvor napajanja.

  Slaba strana uređaja je "vezanje" na utičnicu, što ograničava kretanje elementa za rezanje tijekom rada.

  Trikovi za mreže, uglavnom se koriste u frizerskim salonima i salonima. Prilikom kupnje proizvoda pazite na materijal izrade kabela. Profesionalni modeli opremljeni su kabelom koji se ne okreće tijekom rada i ne ometa kretanje.

 2. Powered by baterija.

  Proizvodi su dizajnirani za putovanja i putovanja. Rezerva radnog vremena za uređaj s baterijom je 40-60 minuta. Ako koristite trimer za napajanje s baterijom, imajte na umu da će se brzina noža smanjuje u odnosu na smanjenje snage punjenja.

 3. Kombinirani modeli.

  Kombinirane mogućnosti rada i istodobno punjenje prikladne su za upotrebu. Model funkcionira i puni se u načinu rada. Nedostatak takvih uređaja je relativno visoki trošak.

Brzina okretaja

Snaga – kategorija koja određuje rad uređaja, što izravno određuje dužinu šišanja.

Modeli snage podijeljeni su na:

 • rotacijski – 20-45W;
 • vibracijski – 9-15W;
 • punjiva – do 12 vata.

U svakodnevnom životu, u pravilu se koriste modeli do 20 W.

Materijal lopatica

Kvaliteta reznog ruba trimer utječe na rad stroja.

Noževi za uređaje izrađeni su od:

 • nehrđajući čelik s taloženjem čvrstih tijela;
 • keramike;
 • keramike i titana.

Svaki materijal ima svoje prednosti i nedostatke. Dakle, pouzdani čelik se zagrijava trenjem, a keramika otporna na toplinu uništava se mehaničkim djelovanjem. Snažne titanske lopatice lako se mogu izravnati debelom i krutom kosom, ali ti uređaji troše više.

Za jeftine, proračunske modele, odgovarajući omjer cijene i kvalitete je čelik s titranjem ili dijamantnim raspršivanjem.

Važno: Kod odabira modela upitajte je li moguće izoštriti noževe trimer.

zaštitni znak

Pri kupnji trimer, odlučite o prioritetima. Ako sredstva ne dopuštaju kupnju skupog modela, ne pokušavajte riješiti problem kupnjom jeftinih kineskih proizvoda.

Odabir jeftinog i visokokvalitetnog modela, obratite pažnju na marke s uglednom reputacijom i autoritetom, stvarajući i profesionalnu opremu i proračunske modele pristojne razine.

Važno! Kupnja proizvoda od mjerodavnog proizvođača, kupac nužno prima servisno održavanje modela tijekom cijelog jamstvenog razdoblja.

Vođe u proizvodnji rezača – BaByliss, GA.MA, Moser, Wahl. Pri izradi tehnologija tvrtke uzimaju u obzir mišljenje stručnjaka, što pozitivno utječe na ergonomiju modela, kvalitetu noževa, dizajn i dizajn.

Proizvođači i modeli

Osim troškova periodičkih posjeta salonima, briga za bradu nije uznemirujuća i jeftina zanimanja. Ali, bez obzira na način napuštanja, trimer, za bradate i brkane muškarce – nezaobilazni subjekt za sve prigode. Imati bradicu – nabaviti trimer!

Popularni modeli

 1. Braun Cruzer brada i glava. Model je opremljen parom mlaznica i plutajućom glavom kako bi se stvorio jasan kontura. Uređaj je kompaktan i udoban za korištenje. Nedostaci – model nije dovoljno snažan u usporedbi s drugim modelima i zahtijeva primjenu dodatnih, fizičkih napora tijekom frizure.
 2. Remington MB4030. Odlikuje se izborom postavki duljine i uređaja za podešavanje. Rub noževa je "vječan". Uređaj smanjuje i briše kosu različite debljine i krutosti. Model je namijenjen svakodnevnoj njezi.
 3. Philips QG3340. Višenamjenski model, opremljen sa šest izmjenjivih priključaka. Uređaj je dizajniran za bradanje, brkove, uklanjanje dlaka na uhu i nosu. Duljina postavljanja: 1-18mm. Broj postavki: 12. Model radi u 18-brzinskom načinu rada. Puno punjenje baterije dostatno je za 50 minuta. kontinuirani rad. Rezni je čelik.
 4. Moser 153. Model je popunjen s dvije vrste mlaznica. Postavke duljine su 7, duljina kose je 2-24 mm. Trimer radi iz stalnog i autonomnog izvora napajanja. Razdoblje autonomnog rada je 50 minuta. Čelične oštrice širine 30 mm.
 5. Philips QT4000 15. Broj priključaka koji se nalaze u kompletu je 1. Raspon rezanja je 1-10 mm. Duljina ugradnje – 10. Oštrice: "nehrđajući čelik", širina noževa – 32 mm. Model radi s mreže i baterije, opremljen je kontrolerom razine gimnastike. Razdoblje autonomnog rada je 45 minuta, vrijeme punog punjenja iznosi 10 sati.

Pogledajte videozapis: Busac za Rupe DEMON i ORIGINAL

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: