Nakon spuštanja, noge su šuplje: zašto se to dogodi i kako to popraviti

Učinkovito šugiranje: zašto, nakon depilacije, su noge još uvijek ubodne?

Šećer depilacije – znanost je tanka, tako da su pitanja u seriji, zašto se nakon shugaring trnovit noge ili rezultat je nigdje u blizini kao glatka kao što smo htjeli, zahtijevaju detaljnu analizu.

Kako bi se trebao održati idealan postupak posredovanja?

Ciklus depilacije sa šećerom u svom najboljem obliku trebao bi izgledati ovako:

 1. Pročišćena i dan prije procesa, pročišćena koža je odmašćena s posebnim losionom ili alkoholom kako bi prianjanje bilo što gusto što je moguće, omotavajući.
 2. Šećerna smjesa ne bi se trebala jednostavno širiti po površini dermisa i "zagrliti" kosu, već i prodrijeti malo dublje u pore.
 3. Oštar trzaj trebao "iznijeti iz kuće" sve dlake u smjeru rasta, bez odstupanja od strane.
 4. Kožu treba dobro podmazivati ​​s umirujućom i visoko hidratantnom krema.
 5. Tjedan dana nakon postupka, dva puta tjedno, potrebno je provesti pranje. Dnevnu kožu treba navlažiti laganim mlijekom ili vrhnjem.

Dan prije depilacije, sve počinje od početka. Ovo je idealna opcija u kojoj će koža biti baršunasta, glatka i dostupna, ali ne odmah, što se može shvatiti od detektirane konoplje.U ovom obliku možete pročitati samo članak, ali nemojte šugarati, pogotovo u prvom trenutku, pogotovo kod kuće. Razumjet ćemo zašto je to tako.

Što može poći po zlu?

Uglavnom razloge zbog kojih su kratke dlake ostale i ometale samo nekoliko dana nakon vrlo skupog postupka, dvije.

Razlog "konoplje" № 1

Konoplja tijekom slouchinga vrlo je česta stvar na početku "datiranja" s ovim postupkom. Činjenica je da kosa neravnomjerno raste. Kada koristite britvu, to je nevidljivo, budući da se "vegetacija" smanjuje do jutra i briše u količini u kojoj se pojavljuje. Tijekom depilacije šećera uklanjaju se samo dovoljno prljave vlasice. Ostalo, malo i nije dovoljno "zrelo" da se razbije i ostane. Oni nisu vidljivi, ali osjećaju se kada su dodirnuti.

Također, to možda neće biti vidljivi odmah nakon izvlačenja, a nakon nekoliko dana, kada se tijelo shvaća da je ostao bez zaštite, te će aktivno promicati rast uspavanih folikula, zaraschivaya, po njegovom mišljenju, nezdrave ćelav područja. Takva jeftina kosa izgleda na koži kao crne točkice, a doslovce nekoliko dana pretvori se u sigurnu "konoplju".

Je li to vrijedno zbog toga napustiti slouching? Ne, ovaj će se učinak odvijati oko pola godine redovitih postupaka. Hairs će se početi pojavljivati ​​istovremeno i idealno rastu za epilaciju sa šećerom. U nastavku razgovaramo o drugim preventivnim mjerama kako bismo izbjegli takav problem.

Razlog za kaustičnost je "krive neiskusne ruke"

Tijekom depilacije šećera, postoji još jedan, prilično čest problem – dlačice umjesto potpunog uklanjanja počnu raskomadati. Može postojati nekoliko težih faktora, neovisnih o bilo kome:

 • nasljedna struktura kose, predodređena slomu;
 • patološki mršava i suha koža;
 • nedostatak vitamina u tijelu, zbog čega neće ostati "konoplja", već i kosa na glavi, nokti će se slomiti i koža će se pogoršati.

Svi ovi razlozi su posve realni, no takvi slučajevi su rijetki. Uglavnom, problem je mnogo ozbiljniji i težak – zakrivljene ruke majstora. Pronaći dobar stručnjak koji će pravilno i tehnološki ukloniti nepotrebnu "vegetaciju" je teško, ali se također osjećati ugodno s njim – općenito, fantasy.

Zašto je gospodar kriv? Vrlo je jednostavna – vlasi se snažno prekidaju ako:

 1. Stručnjak nije dao preporuke za pripremu i pročišćavanje kože od keratiniziranih čestica koje otežavaju izlazak iz žarulje, postupak je bolan, a izgled opipljivih ostataka je veći.
 2. Ne poštuje se tehnologija pripreme kože samog majstora, koristi se neučinkovito sredstvo za odmašćivanje, rukavice se ne mijenjaju i tako dalje.
 3. Učitelj ne zna kako raditi sa šećernim sastavom, netočno ili preciznije, talk je primijenio puno ili malo, tehnika rada u rukavicama "limps", a kosa normalne dužine uklanja se od trećeg ili četvrtog puta.
 4. Specijalist suzama šećerne paste sa "vegetacijom" ne rastom kose, što dovodi ne samo do sloma, već i do naknadnog zatrpavanja.

Sve to vodi do činjenice da konoplja ostaju nakon desete i nakon dvadesetog postupka šugiranja, a recept je samo jedan – promijeniti gospodara i tražiti stvarno profesionalno u svom poslu.

Što trebate učiniti kako biste izbjegli "konoplje"?

Kako bi se nakon drugog trećeg depilacije osjetio idealan učinak, potrebno je promatrati nekoliko važnih pravila:

 1. Redovitost postupaka.Idealno razdoblje, kroz koje trebate raditi shugiranje – 4 tjedna. U početku je malo teško naviknuti na to „vegetacije” ne može biti uklonjena na vrijeme, ali onda, kada će se naviknuti kosa, – jednom mjesečno je više nego dovoljno! Važno je shvatiti da se postupak često nemaju smisla – učinak će trajati dugo – oko 5 dana, a spremno za rođenje kose nije dugo u dolaze. U početku, ostaje samo izdržati, vjerovati i nastaviti, a zatim se za proljeće idealno pripremiti za ljeto i biti potpuno naoružan.
 2. Kako bi se spriječilo lomljenje vlasi, koža treba biti vlažna na vrijeme. Dnevno, nakon večernjeg tuširanja – idealna opcija. U tom slučaju, krema treba biti lagana, nije masna, da ne začepljuje pore (što će opet dovesti do zadebljanja kože, a time i glavu će razbiti sve previše neravnomjerno kroz njega), i lako se apsorbira. Izvrsno za losione ili mlijeko. Nemojte koristiti kreme za djecu jer su za odraslu kožu previše masne.
 3. To nije bilo pitanje zašto nakon shugaring trnovit noge, trebate redovito skrabirovat kožu i pustite „izoštriti” u njezinu kosu. To će omogućiti majstoru da ukloni sve što je potrebno i klijentu da uživa u savršeno glatkim nogama.

U pitanjima s mahnitim rukama gospodara odgovor je nedvosmislen – samo se promijenite i nemojte čekati dok ne nauče od vas. Preostale opcije – da biste saznali kako se sami posvetite. Zbog toga strogo se mora poštivati ​​gore opisana tehnologija depilacije. Osim toga, ima smisla da vidi što više video lekcije možete, gdje možete vidjeti ne samo metode nego i stil rada majstora, njegova „dobra pisanja”.

Ako je borba protiv tog fenomena je bio nemilosrdno i kose sve iznova i prekida, možda shugaring jednostavno nije prikladan za ovu vrstu kože, a konačni rezultati će se morati ukloniti kosi fotografije ili laserski uređaj.

Ukratko, zašto nijedna kosa nestaje tijekom slouchinga? Budući da:

 1. Postupak se provodi samo nekoliko puta, a rast kose još nije uspio da bude jednak.
 2. Tehnologija slugging je slomljena.
 3. Postoji početna genetska predispozicija za slom, ako je lakše – vrsta kose s slabom strukturom.

Ako ispustite prvu točku, prije nego što griješite na "prirodu" vaših nogu, vrijedi pokušati promijeniti majstora, a možda i ne jednu. Glavna stvar je ne podnositi dugu neugodnu situaciju i pronaći stvarno prikladan stručnjak i metodu epilacije.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: