Veet Wax trake: upute za uporabu

Veet Wax trake – usklađivanje kvalitete

Depilacija je danas postala nezaobilazna procedura za fer spol. Odabirom tehnike svaka žena obraća pažnju na karakteristike koje su joj važne, ali glavni uvjet za gotovo sve žene je brzina i jednostavnost postupka, Veetove voske mogu se pohvaliti tom razlikom.

Linearne voske

U liniji Vit traka za depilaciju, postoji nekoliko vrsta proizvoda, od kojih je svaki namijenjen za određeno područje liječenja i tip kože:

 • za normalnu kožu – sadrže bobičasto ekstrakte i Shea maslac;
 • za suhu kožu – s lotosovim mlijekom i ekstrakt aloe vere;
 • za osjetljivu kožu – s bademovim uljem i vitaminom E;
 • za lice – osiguravaju brzu hvatanje dlaka, stoga je kvalitetno uklonjena finna vegetacija na licu. Eterična ulja se dodaju u vosak kojim se traka natopi, pružajući blagi učinak, tako da nakon postupka nema osjećaja nelagode i osipa;
 • za bikinijsku liniju i područje na kojemu se nalazi. Posebni oblik proizvoda je dizajniran uzimajući u obzir anatomske značajke.Također su prisutna eterična ulja.

Svaki set ima različit broj trakica, koji varira od 10 do 20 komada, te nekoliko uljanih salveta za jednostavno uklanjanje ostataka voska nakon postupka. S obzirom na ovu raznolikost proizvoda, svaka će žena moći odabrati najprikladniju opciju za sebe.

Uvjeti korištenja

Pletene trake su vrlo jednostavne za uporabu, nema potrebe za snažnim zagrijavanjem ili korištenjem dodatnih alata. Ipak, prije postupka, pažljivo proučite upute:

 1. Vosak se mora zagrijati do tjelesne temperature. Da biste to učinili, dovoljno je trljati traku nekoliko sekundi između dlanova i proizvod je spreman za upotrebu.
 2. Zatim lagano uklonite trake jedni od drugih. Svaka vrpca može se koristiti nekoliko puta. Iznos ovisi o brzini dodira koja se zaustavlja.
 3. Stavite grijanu Veetovu traku voska na željeno područje i pritisnite ga u smjeru rast kose pokretima za izravnavanje.
 4. Strogo uklonite traku od rasta, dok druga ruka povlači kožu u suprotnom smjeru.
 5. Uklonite ostatke voska s uključenim papirom.
 6. Na tretiranu površinu nanesite umirujuću krema.

mjere opreza

Veetove trake za depilaciju oblikovane su tako da uklone neželjenu vegetaciju s bilo kojeg područja problema, osim u području prepona i prsnog koša. Prvo poznanstvo s Veetovim trakama od voska preporuča se da ih upotrijebite za noge, a tek tada idite na postupak na osjetljivijoj koži.
Kao sigurna kao traka za depiliranje, postoji određeni rizik od neželjenih reakcija ako ne slijedite jednostavna pravila predostrožnosti, koja su kako slijedi:

 • Nemojte uklanjati traku u smjeru rasta kose, jer će to utjecati na kvalitetu postupka i izazvati urastajuću kosu;
 • Ne preporučuje se tretirati osjetljivu kožu više puta tijekom jednog postupka;
 • ako proces depilacije uzrokuje jaku bol, svrbež ili gori, traka treba ukloniti i tretirana površina kože ispire se vodom;
 • ako se ponovljeni postupak opet prati neugodna senzacija, treba odabrati još jedan način epilacije;
 • nakon kraja dana manipulacije, ne može se koristiti antiperspirant i sunčati;
 • uporaba tijekom trudnoće je dopuštena, ali treba imati na umu da je koža u ovom trenutku skloniji iritaciji.

kontraindikacije

Bez obzira na područje na kojem se koriste vrpce za vosak: za noge, ruke, na licu ili u području bikini, kontraindikacije za upotrebu bit će jednake: varikozne vene, čaše ili ožiljci na mjestu liječenja, opekline, nadraženu ili oštećenu kožu i već postojeća negativna reakcija na waxing.

Unatoč jednostavnosti i svim pozitivnim trenucima koje proizvođač obećava, recenzije o upotrebi Veetovih traka voska su dvosmislene. Međutim, ne može se reći da je više žena zadovoljno kvalitetom i učinkom proizvoda. Često se žene suočavaju s nepotpunim uklanjanjem vegetacije i osipa nakon operacije, što se ne može upozoriti.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: