Voskoplav: kako koristiti uređaj i vrste koje postoje - Epilacija, čista i zdrava koža

Voskoplav: kako koristiti uređaj i vrste koje postoje

Postupci za uklanjanje neželjenih dlaka u salonu zahtijevaju financijska ulaganja. Stoga često žene izvode depilaciju kod kuće. Waxing je jedna od najpopularnijih metoda suzbijanja kose. Depilacija voska može se provesti uporabom uređaja kao što je taljenje voska. No, kakav je ovaj uređaj i kako ga koristiti?

Voskoplav i njegove sorte

Za uklanjanje dlačica pomoću metode voska koristi se vosak:

 • prehlada;

  Hladno vosak ne zahtijeva grijanje: dovoljno ga je držati u rukama prije uporabe

 • toplo;

  Toplo vosak za depilaciju zagrije na 45 ° C

 • vruće.

  Vrući vosak za kućnu upotrebu obično se stavlja u posudu, a za profesionalnu uporabu granule, diskovi ili pločice.

Voskoplav – uređaj koji zagrijava masu voska na željenu temperaturu. Tijekom postupka, uređaj zadržava toplinu, sprečavajući hlađenje epilacijskog materijala. Moderno tržište nudi nekoliko vrsta voskova.

Može se depilirati

Vrstu uređaja može se najčešće koristiti u salonima. Njegova značajka je sposobnost da se rastopi vosak u velikim količinama.Voskovi od voska mogu biti opremljeni regulatorom koji vam omogućuje da promijenite temperaturu mase tijekom depilacije. Prilikom rada s takvim mlinom voska valja voditi računa da temperatura u sadržaju može biti vrlo visoka.

Vruće vosak uklanjanje dlaka je pogodan za bikini i pazuha.

Vosak za cijeđenje se koristi za vruće voštanje

Vosak za kasete ili uložak

Vosak za vosak od kasete namijenjen je depilaciji pomoću patrona. Njihova glavna prednost je prisutnost vrha valjka, koja omogućuje ravnomjernu i mršavost primjene mase tijelu. Također, kada se koristi vosak u kaseti, rizik od opeklina je smanjen: dizajn pouzdano štiti sastav.

Spremnici su prikladni za uporabu u područjima gdje dlake rastu u jednom smjeru: na nogama ili rukama.

Voskovi s kasetama podijeljeni su na:

 • uređaji s bazom. Načelo rada takvih modela podsjeća na rad električnog aparata: grijač je postavljen na postolje, koji je uključen u mrežu pomoću kabela. Ako je vosak potrebno dodatno zagrijati tijekom rada, vosak se visi na bazu nekoliko minuta;

  Voskoplav s bazom – skuplji i prikladniji izbor nego uređaj bez baze

 • uređaji bez baze. Ova vrsta je prikladnija i kompaktnija od voska s bazom. Da biste radili s voskom, trebate odspojiti kabel iz uređaja, inače neće raditi s materijalom: to će biti previše vruće.

  Voskoplav bez baze često se koristi za depilaciju kod kuće

Kombinirani vosak

Dizajn kombiniranog voska-taline omogućuje njegovu upotrebu i za grijanje voska u limenke i za grijanje kaseta. Odjeljak za vruću masu opremljen je temperaturom. Područje za patrone može se prikazati s bazama voska s bazom ili jednostavno odjeljcima za grijanje kaseta.

Kombinirani waxing – uređaj koji se koristi u uredima depilacije s velikim protokom klijenata i nekoliko majstora

Koji je vatrostan vosak najbolji za vaš dom?

Obično se domoviraju s patrona i papirnatih traka.

Redovno voštanje s vremenom čini manje bolno. Uklanjanje neželjenih biljaka je bolje u nekoliko dana nakon menstruacije.

Kako raditi s konzerviranim waxingom

Depilacija pomoću konzerviranog waxinga uključuje sljedeće korake:

 1. Voskasta masa se stavi u vosak i dovede do željene temperature. Obično je napisano na staklenku s mješavinom. Trajanje zagrijavanja ovisi o modelu grijača.

  Vosak se mora zagrijati do željene temperature, obično se prikazuje na masi pakiranja.

 2. Korištenjem noža kista, vosak se nanosi na željeno područje, ravnomjerno raspoređen i čeka očvršćivanje.

  Vrući vosak nanosi se na kožu s lopaticom za rast kose

 3. Uklonite vosak zajedno s neželjenom kosom.

  Vosak čvrsto obuhvaća vlasi, pa je njihovo uklanjanje brzo

Bez obzira na vrstu voska upotrijebljena na kraju postupka, morate kožu tretirati uljem da biste uklonili ostatke voska.

Depilacija s kasetnim voskom

Tehnika depilacije pomoću uređaja s kasetom uključuje sljedeće manipulacije:

 1. Spremnik se stavlja u uređaj i uključuje ga u mrežu 20-30 minuta.
 2. Nakon grijanja uređaj je odspojen od napajanja.
 3. Voskoplav se okrene nekoliko sekundi kako bi skupio malo stakla.
 4. Uređaj se izvodi na koži tako da se trakica po veličini papirnate trake.
 5. Na primijenjenu masu nanosi se zavoj, a jedan rub mora ostati slobodan za 1 cm.
 6. Grabbing slobodnog ruba, oštro povucite traku na rast kose.

Vosak se nanosi na rast kose, i uklanja – u suprotnom smjeru

Waxing se odnosi na metode bioepilacije. Na taj je način vegetacija uklonjena u antici, a posebno su se Istočnjačke žene bavile tom pažnjom.

Što može zamijeniti vosak

Vosak možete zagrijati kod kuće bez voska:

 • Korištenje mikrovalne pećnice. Napunjena folijska posuda ili uložak se stavljaju u spremnik koji je otporan na toplinu i uključen u pećnicu. Vrijeme zagrijavanja ovisi o volumenu mase i snazi ​​uređaja. Ako je 1000 W, dovoljno i 30 sekundi. S manje snage, vrijeme se povećava na minutu.
 • Kupka za vodu.Spremnik voska se stavlja u široki lonac s malom količinom vode. Nakon kuhanja, vatru treba smanjiti. Stalno se miješa, potrebno je zagrijati vosak dok ne postane homogeni. Cijeli proces traje ne više od 10 minuta. Prije uporabe smjese potrebno je provjeriti temperaturu pomoću termometra.
 • Uporaba željeza. Kazeta je umotana u platno – to će spriječiti brzo taljenje – i nježno glačati toplo željezo.

Izbor načina grijanja voska privatna je stvar za svakoga, ali pomoću posebnog uređaja je najsigurnija i najučinkovitija metoda.

Ako nemate vosak, vosak možete zagrijati pomoću mikrovalova, vodene kupelji ili željeza

Recenzije

Voskoplav sam kupio ono što sam dobio i kupio, dobivaju se patrone od voska, one su standardne za sve vosakske taline, a trake se također kupuju, već sam pokušao sve upotrijebiti na bikiniju, a ja nosim kosu na nogama …

Ksyuyuyu

Imam kasetu voska, već oko dvije godine, ja radim svoje pazuće sam, vrlo zadovoljan. Ali na drugim mjestima ne mogu sam.

kredit

Koristim profesionalne. Prodaje se u profesionalnim trgovinama.Kupio sam jedan grijač za moje noge i odmah sam uzeo 5 patrona, a za bikini i pazuha kupio sam mali grijač i jedan kilogram voska za njega (volio sam muške i morske, imaju učinak hlađenja). Papir za epiliranje (koristi se kada se koriste patrone) je gust, jer je tanak često stratificiran. Ali tvrtka je pokušala sve, učinak je isti. Sada uzimam na najnižu cijenu. Čak ga je moj muž stavio na depilaciju pazuha, zaista mu se sviđa.

montaca

Nakon što ste savladali potrebne vještine i svladali rad voskom, uspješno možete provesti postupak depilacije kod kuće. Taj postupak možete učiniti prikladnijim odabirom odgovarajućeg modela voska.

Pogledajte videozapis: Dlya apsela voskoplav

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: