Vrste šećerne paste za šokiranje: što je i kako odabrati

Vrste šećerne paste za šokiranje

Trend ljepote nudi kupcima impresivan izbor šećerne paste za šokiranje. I glavno pitanje da se žene pitaju žele li prvi put napraviti shugiranje – koje zalijepiti za odabir?

Ključni kriterij izbora jest konzistentnost proizvoda, odnosno njegova gustoća. Ovdje je potrebno uzeti u obzir neke pojedinačne znakove kože i kose kako bi postupak učinio najučinkovitijim.

Koji sastojci su dio šećerne paste za šokiranje

Sastav šećerne paste je podijeljen u dvije skupine:

  • na bazi šećera;
  • na temelju glukoze i fruktoze.

Prva vrsta pasta često se naziva "ne-prirodna", budući da proizvođači dodaju reagensi da bi dobili željenu konzistenciju, plus fizikalna i kozmetička svojstva. Dodatni sastojci osmišljeni su da razgrađuju šećer u fruktozu i glukozu, koji oblažu i oduzmu dlačice. Osim toga, bolje rješavaju problem uklanjanja dlačica.

Te paste, koje su izvorno načinjene od zasebnih sastojaka šećera, sadrže samo glukozu, fruktozu, vodu, sok od limuna. Posljednji sastojak mora biti dodan u sve paste, jer dodaje elastičnost proizvodu i sprječava nastanak karamela.Ponekad proizvođači dodaju u sastav eteričnih ulja i vitamina za dodatnu njegu kože.

tapaciran

Takva pasta ima više viskoznu konzistenciju i sliči ne-krutom otopljenom šećeru ili očvrsnutom medu. Ako kupujete čašu takvih sredstava u trgovini, tada će sastav u njoj ostati mekan, glavna stvar je ne ostaviti kontejner otvoren iu mokroj sobi.

To može dovesti do kršenja definicijskih svojstava tijesta, nakon čega se ne može koristiti. Također možete pronaći alat u obliku patrona, koji će se trebati zagrijati u vosku.

Meka tvar može se koristiti i za savijanje šuga i za ručni rad s velikim područjima kao što su ruke ili noge. U prvom slučaju, pasta se nanosi na traženo područje tijela, nakon čega se pokriva traka posebnog papira. Zavoj se pritisne, a onda naglo skine zajedno s epilacijskim sastavom od kože, uklanjajući dlake.

informacije! Meka tjestenina je pogodna za rad u hladnim sobama, kao i ako majstor ima hladne ruke.

Kupiti

središnji

Pogodno za rad na gotovo svim područjima, koji se koriste u lopatici i ručnoj opremi pri radu u rukavicama. Baš kao i mekana tijesto, koristi se u klimatiziranim sobama, s hladnim rukama majstora.

Grijanje na 40 ° C kako bi se postiglo fleksibilno stanje tvari, a zatim naneseno na kožu i uklanjanje dlaka. Ne uzrokuje alergijske reakcije.

Kupiti

gust

Koristi se za uklanjanje svih vrsta kose, manje osjetljive na učinke temperature i vlažnosti. Može biti prikladan i za domaću zadaću i za rad u salonu ljepote.

Pasta se zagrijava s posebnim uređajem ili s vašim rukama do fleksibilnog i plastičnog stanja (oko 40 ° C).

Kupiti

Vrlo gusta

Koristi se za uklanjanje dlačica iz najcjenjenijih područja s visokom temperaturom kože., Na primjer, zona bikinija ili pazuha. Ili vrlo tvrda kosa koja se nije mogla ukloniti uz pomoć prethodnih pasta. Također je pogodna ako se rad provodi u vrlo toploj sobi, ili majstor ima vruće ruke.

Da biste radili s tijestom, potrebno je zagrijati do oko 40 ° C i upotrijebiti mali komad (oko veličine oraha) za epilaciju. Optimalno samo za ručne postupke.

Kupiti

Što treba tražiti pri odabiru alata

Tijekom kupnje potrebno je provjeriti sastav paste za prisutnost konzervansa i umjetnih okusa. Njihova prisutnost prvi je znak proizvoda upitne kvalitete.

Prvi razlog je da šljunčana pasta pripremljena s prirodnim sastojcima ne zahtijeva dodatne konzervanse, budući da sam rastopljeni šećer predstavlja kvalitetni konzervans. Drugi – što više kemikalija u sastavu, to je veći rizik od ozljeda osjetljivih područja kože.

Saznajte koji će tijesto biti najbolje koristiti.

Odabir najboljeg tijesta za šerifiranje moramo odgovoriti na niz konstruktivnih pitanja koja će dati točan odgovor:

  • Imate li ikakvih iskustva s postupkom šilinga?
  • koja temperatura se održava u sobi gdje će se epilacija provesti, i koja je vlažnost u njoj;
  • koliko vlažne su ruke osobe koja će voditi postupak;
  • koja je uobičajena temperatura ruku gospodara;
  • rad se izvodi s otvorenim rukama ili rukavicama.

Što su točniji odgovori, to će lakše odabrati sastav za šerifiranje.Ako namjeravate koristiti rukavice, ne možete obratiti pažnju na vlažnost dlanova. Inače, gustoća konzistencije varira u izravnoj proporciji s promjenom vlažnosti dlanova.

Manje je dopušteno pri niskoj temperaturi, niskoj vlažnosti i iskustvu u uklanjanju dlačica. U slučaju da ove točke nisu ispunjene, bolje je uzeti sredstvo teže.

Pogledajte videozapis: Šećerna pasta za depilaciju

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: