Kako koristiti trimer za obrve: značajke postupka

Kako koristiti trimer za obrve. Savjeti za početnike

Moderne žene koje posebnu pažnju posvećuju izgledu trebaju znati kako koristiti trimer za obrve. Prirodnost u trenutnom modu nije ostavila na stranu obrve. Međutim, treba izbjegavati pretjeranu vegetaciju. Svaka prirodnost zahtijeva brigu i brigu.

Pri kupnji novog uređaja za davanje ljepote, uvijek je važno naučiti kako ga pravilno koristiti. Izuzetak nije trimer.

Svrha uređaja

Suvremeni izumi za njegu tijela i lica brzo ulaze u naše živote, postaju neophodni. Za one koji će pratiti vrijeme, korisno je znati što je trimer za obrve?

Izgleda kao obična pisana olovka. Zbog duguljastog oblika tijela, vrlo je jednostavan za korištenje. Omogućuje praktično držanje i korektivne postupke.

Za razliku od klasičnih pinceta, trimer nije namijenjen uklanjanju višak kose, već ih uklanja. To je osobito važno za vlasnike osjetljive vrste kože. Uz pomoć suvremenog uređaja, željeni oblik obrva brzo se i lako pričvršćuje.

Neosporna prednost uređaja je sposobnost stvaranja jedne duljine svih dlačica. Tako obrva dobivaju najviše uređenu i atraktivnu pojavu. Nemojte to učiniti bez nje i ako je potrebno, lagano punjenje obrasca prije odlaska u kozmetičara.

Trimer stvara uistinu besprijekoran izgled, jer je u mogućnosti ukloniti najkraće vlasi. Kao rezultat rezanja, u usporedbi s plucking, obrve brže rasti, tako da će biti više zgodan za kozmetičar ispraviti pogreške.

Trimmer vrste

Moderni muškarci ne zaostaju za ženama u brizi za njihov izgled. Stoga su trimerovi ne samo ženski, nego i muški. Koriste se:

 • za rezanje neželjenih dlaka u teško dostupnim mjestima;
 • u brizi braće i brkova;
 • prilikom podešavanja brkova.

Ženska verzija često postaje izvrstan dodatak epilatoru, pomažući u skrbi ne samo iza obrva, već i iza bikini linije.

Mlaznice za uređaj, u pravilu, identične su u obliku. Njihova glavna razlika je u veličini. Za korekciju obrva, bolje je koristiti ženski trimac iz sljedećih razloga:

 1. Izrađuje se na temelju obilježja osjetljive kože.
 2. Široki raspon mlaznica pruža jednostavan izbor željene opcije, pridonoseći stvaranju idealnog oblika.

Za brigu o obrvama preporuča se simultano korištenje nekoliko specijalnih mlaznica čija duljina iznosi 3-8 milimetara. Također možete koristiti posebnu mlaznicu za poravnavanje duljine vlasi.

Po vrsti posla, rezači se razvrstavaju u tri skupine:

 • umrežavanje;
 • baterija;
 • u kombinaciji.

Karakteristike svake vrste su jasne od imena. Prvi rad samo iz mreže, tako da je najprikladniji za uporabu kod kuće ili u salonima.

Akumulatorski rezači karakteriziraju mobilnost i odgovarajuća upotrebljivost na cesti ili na odmoru. Ako je kvaliteta baterije, vrijeme rada je oko sat vremena, što je dovoljno čak i uz aktivnu uporabu nekoliko tjedana.

Upozorenje! Nemojte zaboraviti nadzirati razinu napunjenosti, jer njegovo smanjenje dovodi do sporijih rotacija lopatica. Kao rezultat toga, ispravak obrva može uspjeti.

Najprikladniji su kombinirani uređaji. Prikladni su za upotrebu i kod kuće i na izletima.

Tehnika pomoću trimer

Priprema

Za udoban postupak, važno je imati na raspolaganju sve potrebne alate. Za obrezivanje i ispravljanje obrva korisno je:

 1. Trimer s mlaznicama i poseban četkica za čišćenje samog uređaja i područja tretirane kože.
 2. Pinceta ili pinceta. Stroj se ne može rezati odvojene kose ispod korijena, tako da bi se dobio oblik idealnosti, bolje je pribjeći dodatnoj pomoći tradicionalnim uređajima.
 3. Četka i četka za obrve. Obrve trebaju biti češljane i zaglađene prije rezanja. Ako kupnja uređaja s njim nije bila četkica, trebalo bi ga kupiti.
 4. Kozmetička olovka. Koristi se za označavanje željenog luka i oblika obrva prije postupka.
 5. Zrcalo svjetlom i povećalom. Nakit raditi s lice trebao bi se dogoditi u maksimalnoj udobnosti i uz izvrsnu vidljivost svakog detalja.

šišanje

Slijed postupka je kako slijedi:

 1. Najprije instalirajte željeni priključak na trimer.
 2. Nježno četkanje obrva uz pomoć četke i izrezati dlake koje se protežu izvan gornje granice.
 3. Kopirajte obrve na isti način i obavite isti postupak.
 4. Glatka dlake u prirodnom smjeru i izrežite ih iz linije ili se pričvršćuju na stranu.

korekcija

Potrebno je pridržavati se slijedećeg slijeda:

 1. Instalirajte potrebni privitak na uređaj.
 2. Kozmetička olovka izvlači konturu željenog oblika.
 3. Nježno povlačenjem kože obrva nježno obrišite suvišnu kosu. Važno je promatrati kretanje uređaja od rasta: od vanjskog ruba.
 4. Uklonite vegetaciju četkom i provjerite rezultat. Ako imate dodatnu kosu, ponovite postupak.
 5. Na kraju postupka podmažite tretirane dijelove s vrhnjem.

Važni savjeti

Detaljna pravila za rad uređaja navedena su u uputama. Važno je proučiti ih prije uporabe. To će izbjeći često prisutne poteškoće za početnike. Među najznačajnijim praktičnim savjetima su sljedeći:

 1. Nakon svake uporabe temeljito očistite trimer. Ako zanemarimo ovo pravilo, radne površine će brzo pogoršati. Oštrice temeljito isperite običnom vodom, suhom i uljem.
 2. Namjestite obrve ne bi trebale biti više od dva puta tjedno, inače će se rast kose uvelike povećati.
 3. Koristite prije nego što postupak krema ne može! Potrebno je isprati i sušiti lice.
 4. Ni u kojem slučaju ne bi trebao trčati. Postupak treba obavljati glatko i polako, izbjegavajući snažan pritisak na kožu.

Uređaj za njegu

Pravilno održavanje trimer u ispravnom stanju je neophodno pravilo njegova rada. Prvo, to će proširiti performanse tehnologije. Drugo, zaštitite kozmetičke postupke.

Prije uporabe, mlaznice treba temeljito isprati, obraditi dezinficijensom (vodikov peroksid ili Miramistin) i osušiti.

Na kraju postupka potrebno je očistiti trimer posebnim četkicama, obično dostupnim u kompletu. Keramičke oštrice mogu se ukloniti za ispiranje.

Trimer obrva nije samo moderan, već udoban i koristan. Danas ga koristi svaka moderna žena. Pomoću nje je lako i sigurno izrezati dodatne vlasi kako bi se stvorio idealan oblik obrva kod kuće. Nemojte propustiti priliku da olakšate njegu lica i tijela, čineći ga udobnijom i sigurnom, koristeći suvremene uređaje posebno dizajnirane za vas.

Pogledajte videozapis: [OBRVE]: Kako ih oblikovati, iscrtavati i popuniti (korak po korak)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: