Koja je razlika između bikinija i dubokog bikinija?

Razlike depilacija: klasični i duboki bikini

Klasični bikini su jedan od najpopularnijih depilacijskih postupaka modernih djevojaka. Mnogi se još uvijek ne usuđuju povjeriti najintimnijim dijelovima tijela strancima, ali vrijedi prevladati i barem jednom posjetiti kozmetički salon. Iskusne žene provode postupak uklanjanja iz kose kod kuće, koristeći dostupne metode. Međutim, depilacija zone bikini, koju obavljaju profesionalci, sigurnija je i kvalitetnija.

Prije odlaska u kozmetički salon morate odlučiti što očekujete nakon postupka. Postoje mnoge vrste depilacije intimnih zona: brazilske, holivudske, klasične i druge. Unatoč raznolikosti tajanstvenih imena, možemo razlikovati dvije glavne vrste depilacije: klasični bikini i duboki bikini. Da biste razumjeli što želite, morate saznati koja je razlika između ova dva postupka.

klasik

Bikini classic – depiliranje ili uklanjanje dlaka samo oni dijelovi tijela koji su uvjetno smješteni iza linije kupaćih kostima. To je donji dio trbuha, unutarnja strana bedara, gole dijelove stražnjice, sacrum (ponekad). Klasičan izgled postupka ne podrazumijeva potpuni uklanjanje dlačica.Majstor depilacije daje intimnom području estetski izgled, izbjegavajući tretman kože neposredno blizu genitalija.

Koje su prednosti klasičnog uklanjanja dlaka u području prepona?

 1. Estetike. Suvremeno društvo zahtijeva pojavu žena, tako da možete biti sigurni da će dlake na nogama, stražnjici ili unutarnjim bedrima, izbočene ispod dna, privući neodobrene izglede na plaži ili u bazenu.
 2. Mogućnost provođenja postupka kod kuće. Klasična depilacija ne podrazumijeva bliski kontakt s mukoznom membranom genitalnih organa, što isključuje mogućnost rezanja, spaljivanja ili iritacije iz depilatorne kreme.
 3. Sposobnost provođenja testiranja ispred dubokog bikinija. Za one koji se ne usuđuju potpuno ukloniti kosu u intimnom području dugo vremena, klasična depilacija je način pripreme za ozbiljniju proceduru.

Malo povijesti

Popularnost ove vrste depilacije je zbog pojave odijeljenih kupaćih kostima. Godine 1946. svijet je vidio plesačicu koja je nastupala na pozornici, a ne u uobičajenom leotard-leotardu, ali u vrlo iskrenoj odjeći.Već više od desetljeća svijet se naviknuo na bikinije. Nakon široke raspodjele ove vrste odjeće, žene su se počele aktivno riješiti viška vegetacije, što je njihov izgled neprivlačan. Od 50-ih do 90-ih godina klasična depilacija ispunjava sve zahtjeve. No, s dolaskom žica i drugih vrsta preplanulog rublja, ušle su se depilacije dubokih bikinija.

Deep Bikini

Koja je razlika između bikinija i dubokog bikinija? Postupci se razlikuju u broju uklonjene kose. Depilacija je potpuno uklanjanje dlaka, ne samo na unutarnjoj strani nogu i stražnjice, već i na pubis, sluznice i sluznice. Kosa se također uklanja iz stražnjice. Koža u ovom dijelu tijela je izuzetno osjetljiva pa je kod kuće bolje da ne provede postupak.

Već neko vrijeme duboko depilacija podijeljena je na dvije podvrste: brazilski i holivudski bikini. Razgovarajmo o razlikama.

 1. Brazilski duboki bikini nose naziv latinske zemlje, poznato po svojim strastvenim djevojkama i sjajnim karnevalima. Zapamtite tipičnu odjeću karnevala – puno perja i blistava, ali vrlo malo odjeće.To je zbog tijela brazilaca – njihove bujne figure su grijeh sakriti pod podovima dugih suknji. Nositi karnevalski kostim, žene su prisiljene da se riješe stidne dlake, bedra, stražnjice i između njih. Potonji je odgovor na pitanje kako se brazilski bikini razlikuju od klasičnog? U ovom slučaju, dopušteno je ostaviti stidnu kosu, stvarajući tanku traku ili crtanje (izvodi iskusni obrtnik, nazvan je intimna frizura).
 2. Hollywood bikini je drugačiji u tome što osigurava obvezno uklanjanje dlaka ne samo od pubisa, već i usne. Drugim riječima, to je potpuno raspoloženje kose u intimnom području. Ovaj postupak može se smatrati "najdubljim bikini".

Prosovi brazilske i holivudske bikini:

 1. Klasična (epilacija bikini zone iza plivačke linije) ne osigurava usklađenost s higijenskim standardima. Čekinjak u genitalnom području sakuplja vlagu i može dovesti do ranijih neugodnih mirisa. Uklanjanje dlačica sprema žene od ovog problema.
 2. Duboki bikini će vam dati povjerenje: osjećat ćete se opuštenije na plaži ili datum, znajući da muškarci ne vole krmu ili "šikare".

Nedostaci potpuno uklanjanja kose:

 1. Duboki bikini razlikuje se od klasičnog bikinija zbog potrebe da se liječe zone između stražnjice i u području usne šupljine. Možete slučajno rezati ili izazvati iritaciju ne samo kože nego i sluznice.
 2. Neudobnost tijekom postupka salona nije lako prevladati. Nećete morati uzeti ni najsigurniju pozu, potpuno golu pred majstorom. Ako ne možete nadvladati ograničenja, ovaj postupak nije za vas.
 3. Teška procedura – kratkoročni rezultat. Da biste dobili osloboditi od dlaka trajno ili dugo je moguće samo uz pomoć laserskog uklanjanja dlaka postupak. Međutim, ova luksuzna usluga nije dostupna svakoj ženi zbog visoke cijene.

Koje vrste depilacije koriste za intimnu zonu

Kao što je gore spomenuto, najprikladniji način uklanjanja dlaka je epilacija (uništavanje folikula dlake, koja sprečava ponovni rast kose). Zbog visoke cijene, ovaj postupak ostaje među teško dostupnim.

Najudobnije i najsigurnije vrste depilacije bikinijskog područja:

 1. Waxing ili waxing. Bolje je ne provesti postupak kod kuće, jer nepoštivanje sigurnosnih mjera može dovesti do opekotina s vrućim voskom.Korištenje traka voska, koje se često koriste za uklanjanje samoza, mogu dovesti do urušenih dlačica, pa čak i modrica.
 2. Shugaring. Najsigurniji postupak za liječenje intimnih područja. Šećerna pasta ne uzrokuje iritaciju čak i kada je u dodiru s sluznicom. Sredstva za šokiranje je bolje ne kuhati sami ako nemate iskustva.
 3. Epilator. Ovaj uređaj, namijenjen za povlačenje kose, može koristiti žene s niskim pragom boli. Postupak uzrokuje bol i moguće iritacije.
 4. Brijanje. Najlakši, najjeftiniji i najčešći način da uklonite kosu u područjima klasičnih i dubokih bikinija. Među nedostatcima može se primijetiti kratko trajanje rezultata i rizik odrezivanja.

Ljepota ne zahtijeva samo žrtve žena, nego i vrijeme i novac. Međutim, sve su žrtve u potpunosti opravdane, jer glatka i čista koža jamči ljepotu i zdravlje.

Pogledajte videozapis: CadeauCreme_medicinska šećerna tjestenina za egipatsku depilaciju

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: